Neuklonjeni leševi u zoni Fukušime

Tokio -- Oko hiljadu tela žrtava razornog zemljotresa i cunamija u Japanu i dalje su neuklonjena u okolini nuklearke Fukušime, zbog straha od radijacije.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. A kada se setim kako smo zasipani informacijama o savršenim robotima, velikim uspesima pameti i industrije razvijenih. A sada ispada da se u elektrani moraju zračiti ljudi, a da mrtve ne kupe zbog opasnosti od radijacije... Nuklearne elektrane, sa desetine hiljada tona radioaktivnog materijala, su ludost čoveka, koju je čovek sam sebi postavio kao klopku iz koje neće znati da izadje.
  (Janakis, 1. april 2011 10:10)

  # Link komentara

 2. Ovo nije uradila priroda za par minuta nego ljudska glupost koja je izazvala nuklearnu katastrofu koja traje vec nedeljama.
  (uko, 1. april 2011 09:04)

  # Link komentara

 3. "kad miris izađe iz poljskog cveća, kad reke izgube svoje zdravlje... Oni koji budnu pobegli i sklonili se u tri krstate gore, tamo će naći svoj spas te će pošse živeti u ilju i izobilju, sreći i ljubavi, jerbo rata više nikad biti neće... " Milos Tarabic
  (Milos, 1. april 2011 05:23)

  # Link komentara

 4. Kakav se scenario za novi STALKER sam po sebi pise u nesreci koja je zadesila Fukushimu...
  (Davor, 1. april 2011 00:21)

  # Link komentara

 5. Zao mi je Japanaca. Oni su posten i vredan narod. Uzasno je ovo sto im se dogodilo. Molimo se za njih!
  (Nesa, 1. april 2011 00:17)

  # Link komentara

 6. Sta sa telima?
  Zaista bizarna dilema japanskih vlasti i nocna mora nesrecne rodbine!
  Neka im je bog u pomoci.
  (Robert Lee, 1. april 2011 00:05)

  # Link komentara

 7. Strasno!!! Kakve odluke ljudi moraju da donose da posledice ne bi bile jos vece. A sta god da urade,neopisivo je jezivo! Neka im je Bog u pomoci. Sta priroda moze da uradi za samo par minuta,uzas! A za sve to vreme NATO umesto da spasava te zrtve,ide po Libiji i pravi nove,pod parolom da im je "bas zao" tamo nekih Libijaca koji imaju dobre plate,ali eto ne mogu vise da trpe diktatora. Pa su spremni i da umru ako treba,samo da ga sklone.
  (Dusko, 31. mart 2011 23:49)

  # Link komentara