Četvrtak, 31.03.2011.

07:48

Policija zna ko stoji iza umrlica?

Anonimni policajci iz Lazarevca, u pismu dostavljenom "Insajderu", tvrde da vrh tamošnje policije zna ko stoji iza umrlica B92, ali da slučaj želi da zataška.

Izvor: B92

Policija zna ko stoji iza umrlica? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

Lazarevčanin

pre 13 godina

Šta još treba da se desi u Lazarevcu da bi se stvari promenile. Lopovluk utvrđen, dilovanje utvrđeno, bahatost utvrđena, bezobzirnos evidentna. Ovde su samo poštenje i ljudskost nemoguće. Valjda će mo se UĆUTATI i početi sami da čistimo svoje dvorište!!!

građani

pre 13 godina

Nije Lazarevac samo grad sa najvećim procentom narkomanije i pljačke društvene imovine u Srbiji! Ovde se pljačka i privatna imovina nezaštićenih građana.Od 01.01.2011. ukradeno je preko 50 automobila, pljačkaju se stanovi i kuće, pljačkaju se prodavnice,pljačka se u sred bela dana, a lopovi ostaju nepoznati! Gospodine ministre Dačiću da li ste vi ministar policije ili ministar mafije!

ruza

pre 13 godina

Sta reci ,a ne zaplakati?Kako da kazem svojoj deci da je skola bitna,kad vide i sami da se u nasoj zemlji,a posebno u Lazarevcu ,samo neskolovani baskare?!Da je bitno samo da dodjes do para,a kako ,u to niko ne ulazi?Ponadali smo se svi,kada je pocelo emitovanje o Kolubari,da ce se nesto promeniti,ziveli od ponedeljka do ponedeljka,i na kraju,pojeo vuk magarca!!!!Cini mi se da su se sad jos vise osilili,da jos vise,zargonski receno,siste po gradu!!!A jos crnje i gore,sto o tome obavestava samo b92 i niko vise!!!Ni ove godine necu voditi decu na more...ali nema veze,bitno je da ce se neki lepo okupati i potrositi za odmor moju godisnju platu!!!

Kolubara

pre 13 godina

E zato će da poskupi struja! Jer u slučaju da se ipak Kolubara raskrinka, mada ne verujem! Moraće od nečega da žive lezilebovići!

Goran

pre 13 godina

Rodjeni brat ovog vozaca Pavlovica je policajac i u tu Kolubaru i Lazarevac je dovodio vrh policije. Zamislite zasto se onda zataskava. Ovaj koferce je u svim aferama od kad je postavljen, neverovatno!

Mozzart

pre 13 godina

Ajmo, B92! Do potpune istine! Jedino vi imate **** da isterate istinu na videlo! Dosta mi je svih nacionalnih emitera koji cute! Dok na nekoj televiziji gledam kako nas besomucno pljackaju, na drugoj ide Farma, Dvor, Veliki Brat, Bolji zivot, Srecni ljudi... Dokle bre vise, **********!

Nikola

pre 13 godina

Kriminalci u vrhu policije su svuda, a sada je krajnje vreme da Tadic posalje Kobre. Tamo samo oni mogu da rese probleme sa kaubojima, bilo ko drugi je osudjen na smrt. Ovo je dno dna.

Kantona

pre 13 godina

(Milos, 31. mart 2011 12:14)
Nisu oni koji su radili ili jos uvek rade na tzv "PP ugovor" za bedne pare, dok se neki razmecu koeficijentima i sluzbenim kolima!

mira

pre 13 godina

Pisali su i anonimni policajci iz Valjevskog supa sta se radi u Valjevskom supu i ko sta radi pa nista od toga nije bilo .Bice tresla se gora rodio se mis a glupi narod cuti i ceka da mu neko drugi resava njegove probleme .Cela Srbija je ogrezla u kriminal i korupciju

Vasa

pre 13 godina

Odmah je ceo Lazarevac znao ko je stampao i ko je lepio plakate. Jedino partijska policija Ivice Dacica "nije znala". Nista gore od sprege kriminalaca, politicara i policije.

Bojan

pre 13 godina

Smeniti sve celnike MUP-a u Lazarevcu, a ako se to ne uradi, onda onaj ko ih stiti, se nimalo ne razlikuje od onog ko je stampao i lepio ove sramotne umrlice. Cutanje je odobravanje!!!

Lazarevcanka

pre 13 godina

naravno da se u LA sve zna i naravno da nece niko snositi posledice.
u razgradjivanju LA su svi ucestvovali, cine to i danas, jer je glavna predpostavka za funkciju poslednjih 40 godina bila da ne budes lazarevcanin!
infrastruktura LA je nekada bila gradska - danas je taj gradic pretvoren u tursku kasabu, ali onu najnizeg tipa!
30 godina se ceka da se napravi autobuska stanica - nema se para, jer se asfaltiraju putevi po kosovu i inim mestima (selima) odakle su gradski oci!
i sta tu covek da ocekuje? kad jedan nepismeni (da ne kazem slinavi) kene moze da bude u upravnom odboru EPS-a, onda nama nema boljitka narednih milion godina!
da ne pricam o tome da LA nema hotel (Vis se ne moze zvati hotelom) a pocetkom 20. veka imao je komada dva! zsato li? pa, zato sto kenetu treba jahta, zato sto neko ima ovaj ili onaj hobby, pa onda ja tebi ti meni...

da li uopste treba da nastavim da nabrajam? pitanje zasto nisu uhvaceni oni koje je ceo grad video je aspolutno deplasirano! ZATO! kako nisam sigurna da ce i ovo biti objavljeno, ne bih sada na temu LA popova i tek njihovih ujdurmi, jer oni su barabar na nivou pljacke u kolubari!

(Vlast)a

pre 13 godina

Pre vise od osam godina slusali smo pricu:Zoran Djindjic siri pricu o atentatu da bi svoj poljuljani rejting popravio.Isti koji su to tada govorili,danas pricaju da i nesrecni b92 radi to isto.Slucajno?Ne verujem,cak sam sigurna da je u oba slucaja prisutna zlokobna namera.

MUKNAVI

pre 13 godina

***** drzavu koja funkcijonise na principu;znam coveka,imam ljude,kumove,burazere u kojoj evo policija selektivno krije bitange,fukare i lopinu a na celu te policije aferasi,obijaci trafika,brbljivi ladolezi i bagra koju treba sud da procesuira a sud ,isti ko` i panduracija..radi na telefon;nemoj onoga,vataj ,sudi ,tuzi onoga a iza svega toga izviruju celnici stranka koji se "bore" za dobrobit drzave a sve to i dete vidi da je izgovor iza koga se krije njihov licni interes.E pa Narode ovo i ovakvo mrcinjanje nam nece potrajati dugo,sunovratice` se u provaliju drustvenog sengrupa po cijoj povrsini pluta "elita" cija se rezrvna garnitura evo sprema ovih dana za prolecno suncanje valjajuci se na stiroporu sa kojeg ce ladolezi lansirati apele zacinjene demagogijom ,populizmom;ajde sada nas Narode namesti u fotelje pa da te mi opet jasemo!

komsija

pre 13 godina

To vam i jeste problem malih opstina. Svi se znaju, svi su u rodbini sa nekim. Svako sa svakim posluje. To je jedan zatvoren krug, i kad naprave neki kriminal svi se moraju drzati zajedno. Tako vam je i u tom Lazarevcu. A tako vam je i ovde gde ja zivim, opstina u blizini Lazarevca. Sve se zna, i svi cute.

kraja

pre 13 godina

..."lepu" ste uslugu napravili policajcu Predragu Savkiću...

...anonimni policajci koji pominju ime svog kolege, to je anonimna bagra...

Lazarevcanin

pre 13 godina

Lazrevac,grad sa najvecim procentom narkomanije u Srbiji(vec godinama) i po poslednjim izvestajima,grad sa najvecim procentom korupcije i plajcke drzavne imovine.
Ajde sad da vidimo sta ce se desiti.Dali ce se nesto uraditi da se to stanje promeni.
Ni jedan diler droge nije nikada uhapsen,osim poneki narkomancic,cisto da se napise neki jadni izvestaj.Ne bih da nagadjam,ali mislim da je svima jasno,sta je razlog da niko do sad nije uhapsen.
Lepljenje plakata je prica za sebe.Jeste NEX lepio,to je video ceo grad kako policija gleda i cuti,jer obicni panduri nesmeju da reaguju,jer su im sefovi ogrezli u kriminal.
Lazarevacko rukovodstvo zajedno sa policijom je leglo kriminala i korupcije koja se vidi na svakom cosku.Oni su sramota za covecanstvo.A usput kradu iz nasih dzepova.
Ajde drzavo,Predsednice,Sudstvo ... pokazite tu vasu volju da se izborite sa korupcijom i lopovima,napravite bar jedan korak.Dosad niste ni prstom mrdnuli po pitanju Kolubare.

Neven

pre 13 godina

Pitam, se, pitam, ko stoji iza umrlica za B 92? Ne bih znala reći, ko stoji iza umrlica za B92. Iza umrlica za B92 stoje oni koji su ih naručili i koji su krali iz Kolubare - DS, DSS, SPS,Palma. Ih, ta nemojte kasti.

agent u penziji

pre 13 godina

Policija je najkorumpiraniji deo društva i najopasniji. Sa korumpiranom policijom i "reformisanim" pravosuđem smo dodirnuli DNO.

sasha

pre 13 godina

Lazarevac je mali grad i naravno da se zna ko stoji iza ovoga. Ali, previše ljudi je upleteno u priču oko Kolubare da bi se zvanično otkrilo ko je lepio plakate.

zoran

pre 13 godina

..." vrh tamošnje policije zna ko stoji iza umrlica B92, ali da slučaj želi da zataška".

Dobro jutro Kolumbo!!!

Pa bre to je Lazarevac nije Istanbul ili Meksiko Siti. Pa Lazarevcu se zna čija žena je sa čijim mužem noćas spavala a ne ovakve stvari. Tamo se SVE sazna i pre nego što se desi...

Destination Unknown

pre 13 godina

Otvoreno pozivam insajder da malo pročešlja SUP Pančevo nema ni jednog koji nije korumpiran ili umešan u neke "privatne poslove"

Vasko

pre 13 godina

Pa naravno da znaju. Dajte molim vas, pa policija zna ko svercuje narkotike, kada to radi i u kojoj kolicini. Problem je samo u tome sto se taj novac deli izmedju policije i kriminalaca. To svi posteni policajci znaju cak i znaju koje su to kolege jer su se ovi toliko osilili da se i medjusobno javno hvale ali posto je policija jedna vrsta kriminalne organizacije, oni se strahovito plase da takve informacije iznose. Nije u pitanju posao kako mnogi misle jer polcija ionako radi za kikiriki, nego je u pitanju zivot. A ja razumem donekle zbog cega se sporo reaguje sa ovakvim stvarima. Siroti Djindjic je pokusao zestokom politikom da neke stvari dovede u red pa su ga takvi koji lepe umrlice i diluju narkotike ubili. Nije nikom sve jedno kada treba da zavuce ruku u zmijarnik.

UdbaskaBananaRepublika+Koferce

pre 13 godina

Naravno da zna. Kao sto zna ko stoji iza politicke pozadine Djindjicevog ubistva, Curuvijinog, Dade Vujasinovic, sudije Simeunovica, gardista pobijenih na Topcideru i mnogi drugih sto ubistava sto napada na novinare politicke neistomisljenike itd. Dobrim delom zna zato sto su ubice iz njenih redova...

AD

pre 13 godina

To je ta korupcija (pokvarenost), zbog koje nigde mi ne idemo ni na istok ni na zapad. Jednostavno ne postoji interes da se to rešava, budimo iskreni, jer smo svi tome podložni. Srbija u malom, školski primer ostalo su sitnice.

AD

pre 13 godina

To je ta korupcija (pokvarenost), zbog koje nigde mi ne idemo ni na istok ni na zapad. Jednostavno ne postoji interes da se to rešava, budimo iskreni, jer smo svi tome podložni. Srbija u malom, školski primer ostalo su sitnice.

Vasko

pre 13 godina

Pa naravno da znaju. Dajte molim vas, pa policija zna ko svercuje narkotike, kada to radi i u kojoj kolicini. Problem je samo u tome sto se taj novac deli izmedju policije i kriminalaca. To svi posteni policajci znaju cak i znaju koje su to kolege jer su se ovi toliko osilili da se i medjusobno javno hvale ali posto je policija jedna vrsta kriminalne organizacije, oni se strahovito plase da takve informacije iznose. Nije u pitanju posao kako mnogi misle jer polcija ionako radi za kikiriki, nego je u pitanju zivot. A ja razumem donekle zbog cega se sporo reaguje sa ovakvim stvarima. Siroti Djindjic je pokusao zestokom politikom da neke stvari dovede u red pa su ga takvi koji lepe umrlice i diluju narkotike ubili. Nije nikom sve jedno kada treba da zavuce ruku u zmijarnik.

UdbaskaBananaRepublika+Koferce

pre 13 godina

Naravno da zna. Kao sto zna ko stoji iza politicke pozadine Djindjicevog ubistva, Curuvijinog, Dade Vujasinovic, sudije Simeunovica, gardista pobijenih na Topcideru i mnogi drugih sto ubistava sto napada na novinare politicke neistomisljenike itd. Dobrim delom zna zato sto su ubice iz njenih redova...

Destination Unknown

pre 13 godina

Otvoreno pozivam insajder da malo pročešlja SUP Pančevo nema ni jednog koji nije korumpiran ili umešan u neke "privatne poslove"

zoran

pre 13 godina

..." vrh tamošnje policije zna ko stoji iza umrlica B92, ali da slučaj želi da zataška".

Dobro jutro Kolumbo!!!

Pa bre to je Lazarevac nije Istanbul ili Meksiko Siti. Pa Lazarevcu se zna čija žena je sa čijim mužem noćas spavala a ne ovakve stvari. Tamo se SVE sazna i pre nego što se desi...

agent u penziji

pre 13 godina

Policija je najkorumpiraniji deo društva i najopasniji. Sa korumpiranom policijom i "reformisanim" pravosuđem smo dodirnuli DNO.

MUKNAVI

pre 13 godina

***** drzavu koja funkcijonise na principu;znam coveka,imam ljude,kumove,burazere u kojoj evo policija selektivno krije bitange,fukare i lopinu a na celu te policije aferasi,obijaci trafika,brbljivi ladolezi i bagra koju treba sud da procesuira a sud ,isti ko` i panduracija..radi na telefon;nemoj onoga,vataj ,sudi ,tuzi onoga a iza svega toga izviruju celnici stranka koji se "bore" za dobrobit drzave a sve to i dete vidi da je izgovor iza koga se krije njihov licni interes.E pa Narode ovo i ovakvo mrcinjanje nam nece potrajati dugo,sunovratice` se u provaliju drustvenog sengrupa po cijoj povrsini pluta "elita" cija se rezrvna garnitura evo sprema ovih dana za prolecno suncanje valjajuci se na stiroporu sa kojeg ce ladolezi lansirati apele zacinjene demagogijom ,populizmom;ajde sada nas Narode namesti u fotelje pa da te mi opet jasemo!

(Vlast)a

pre 13 godina

Pre vise od osam godina slusali smo pricu:Zoran Djindjic siri pricu o atentatu da bi svoj poljuljani rejting popravio.Isti koji su to tada govorili,danas pricaju da i nesrecni b92 radi to isto.Slucajno?Ne verujem,cak sam sigurna da je u oba slucaja prisutna zlokobna namera.

Lazarevcanin

pre 13 godina

Lazrevac,grad sa najvecim procentom narkomanije u Srbiji(vec godinama) i po poslednjim izvestajima,grad sa najvecim procentom korupcije i plajcke drzavne imovine.
Ajde sad da vidimo sta ce se desiti.Dali ce se nesto uraditi da se to stanje promeni.
Ni jedan diler droge nije nikada uhapsen,osim poneki narkomancic,cisto da se napise neki jadni izvestaj.Ne bih da nagadjam,ali mislim da je svima jasno,sta je razlog da niko do sad nije uhapsen.
Lepljenje plakata je prica za sebe.Jeste NEX lepio,to je video ceo grad kako policija gleda i cuti,jer obicni panduri nesmeju da reaguju,jer su im sefovi ogrezli u kriminal.
Lazarevacko rukovodstvo zajedno sa policijom je leglo kriminala i korupcije koja se vidi na svakom cosku.Oni su sramota za covecanstvo.A usput kradu iz nasih dzepova.
Ajde drzavo,Predsednice,Sudstvo ... pokazite tu vasu volju da se izborite sa korupcijom i lopovima,napravite bar jedan korak.Dosad niste ni prstom mrdnuli po pitanju Kolubare.

komsija

pre 13 godina

To vam i jeste problem malih opstina. Svi se znaju, svi su u rodbini sa nekim. Svako sa svakim posluje. To je jedan zatvoren krug, i kad naprave neki kriminal svi se moraju drzati zajedno. Tako vam je i u tom Lazarevcu. A tako vam je i ovde gde ja zivim, opstina u blizini Lazarevca. Sve se zna, i svi cute.

sasha

pre 13 godina

Lazarevac je mali grad i naravno da se zna ko stoji iza ovoga. Ali, previše ljudi je upleteno u priču oko Kolubare da bi se zvanično otkrilo ko je lepio plakate.

Mozzart

pre 13 godina

Ajmo, B92! Do potpune istine! Jedino vi imate **** da isterate istinu na videlo! Dosta mi je svih nacionalnih emitera koji cute! Dok na nekoj televiziji gledam kako nas besomucno pljackaju, na drugoj ide Farma, Dvor, Veliki Brat, Bolji zivot, Srecni ljudi... Dokle bre vise, **********!

Vasa

pre 13 godina

Odmah je ceo Lazarevac znao ko je stampao i ko je lepio plakate. Jedino partijska policija Ivice Dacica "nije znala". Nista gore od sprege kriminalaca, politicara i policije.

Neven

pre 13 godina

Pitam, se, pitam, ko stoji iza umrlica za B 92? Ne bih znala reći, ko stoji iza umrlica za B92. Iza umrlica za B92 stoje oni koji su ih naručili i koji su krali iz Kolubare - DS, DSS, SPS,Palma. Ih, ta nemojte kasti.

Bojan

pre 13 godina

Smeniti sve celnike MUP-a u Lazarevcu, a ako se to ne uradi, onda onaj ko ih stiti, se nimalo ne razlikuje od onog ko je stampao i lepio ove sramotne umrlice. Cutanje je odobravanje!!!

Lazarevcanka

pre 13 godina

naravno da se u LA sve zna i naravno da nece niko snositi posledice.
u razgradjivanju LA su svi ucestvovali, cine to i danas, jer je glavna predpostavka za funkciju poslednjih 40 godina bila da ne budes lazarevcanin!
infrastruktura LA je nekada bila gradska - danas je taj gradic pretvoren u tursku kasabu, ali onu najnizeg tipa!
30 godina se ceka da se napravi autobuska stanica - nema se para, jer se asfaltiraju putevi po kosovu i inim mestima (selima) odakle su gradski oci!
i sta tu covek da ocekuje? kad jedan nepismeni (da ne kazem slinavi) kene moze da bude u upravnom odboru EPS-a, onda nama nema boljitka narednih milion godina!
da ne pricam o tome da LA nema hotel (Vis se ne moze zvati hotelom) a pocetkom 20. veka imao je komada dva! zsato li? pa, zato sto kenetu treba jahta, zato sto neko ima ovaj ili onaj hobby, pa onda ja tebi ti meni...

da li uopste treba da nastavim da nabrajam? pitanje zasto nisu uhvaceni oni koje je ceo grad video je aspolutno deplasirano! ZATO! kako nisam sigurna da ce i ovo biti objavljeno, ne bih sada na temu LA popova i tek njihovih ujdurmi, jer oni su barabar na nivou pljacke u kolubari!

mira

pre 13 godina

Pisali su i anonimni policajci iz Valjevskog supa sta se radi u Valjevskom supu i ko sta radi pa nista od toga nije bilo .Bice tresla se gora rodio se mis a glupi narod cuti i ceka da mu neko drugi resava njegove probleme .Cela Srbija je ogrezla u kriminal i korupciju

Nikola

pre 13 godina

Kriminalci u vrhu policije su svuda, a sada je krajnje vreme da Tadic posalje Kobre. Tamo samo oni mogu da rese probleme sa kaubojima, bilo ko drugi je osudjen na smrt. Ovo je dno dna.

kraja

pre 13 godina

..."lepu" ste uslugu napravili policajcu Predragu Savkiću...

...anonimni policajci koji pominju ime svog kolege, to je anonimna bagra...

Goran

pre 13 godina

Rodjeni brat ovog vozaca Pavlovica je policajac i u tu Kolubaru i Lazarevac je dovodio vrh policije. Zamislite zasto se onda zataskava. Ovaj koferce je u svim aferama od kad je postavljen, neverovatno!

Kantona

pre 13 godina

(Milos, 31. mart 2011 12:14)
Nisu oni koji su radili ili jos uvek rade na tzv "PP ugovor" za bedne pare, dok se neki razmecu koeficijentima i sluzbenim kolima!

građani

pre 13 godina

Nije Lazarevac samo grad sa najvećim procentom narkomanije i pljačke društvene imovine u Srbiji! Ovde se pljačka i privatna imovina nezaštićenih građana.Od 01.01.2011. ukradeno je preko 50 automobila, pljačkaju se stanovi i kuće, pljačkaju se prodavnice,pljačka se u sred bela dana, a lopovi ostaju nepoznati! Gospodine ministre Dačiću da li ste vi ministar policije ili ministar mafije!

Kolubara

pre 13 godina

E zato će da poskupi struja! Jer u slučaju da se ipak Kolubara raskrinka, mada ne verujem! Moraće od nečega da žive lezilebovići!

ruza

pre 13 godina

Sta reci ,a ne zaplakati?Kako da kazem svojoj deci da je skola bitna,kad vide i sami da se u nasoj zemlji,a posebno u Lazarevcu ,samo neskolovani baskare?!Da je bitno samo da dodjes do para,a kako ,u to niko ne ulazi?Ponadali smo se svi,kada je pocelo emitovanje o Kolubari,da ce se nesto promeniti,ziveli od ponedeljka do ponedeljka,i na kraju,pojeo vuk magarca!!!!Cini mi se da su se sad jos vise osilili,da jos vise,zargonski receno,siste po gradu!!!A jos crnje i gore,sto o tome obavestava samo b92 i niko vise!!!Ni ove godine necu voditi decu na more...ali nema veze,bitno je da ce se neki lepo okupati i potrositi za odmor moju godisnju platu!!!

Lazarevčanin

pre 13 godina

Šta još treba da se desi u Lazarevcu da bi se stvari promenile. Lopovluk utvrđen, dilovanje utvrđeno, bahatost utvrđena, bezobzirnos evidentna. Ovde su samo poštenje i ljudskost nemoguće. Valjda će mo se UĆUTATI i početi sami da čistimo svoje dvorište!!!

kraja

pre 13 godina

..."lepu" ste uslugu napravili policajcu Predragu Savkiću...

...anonimni policajci koji pominju ime svog kolege, to je anonimna bagra...

UdbaskaBananaRepublika+Koferce

pre 13 godina

Naravno da zna. Kao sto zna ko stoji iza politicke pozadine Djindjicevog ubistva, Curuvijinog, Dade Vujasinovic, sudije Simeunovica, gardista pobijenih na Topcideru i mnogi drugih sto ubistava sto napada na novinare politicke neistomisljenike itd. Dobrim delom zna zato sto su ubice iz njenih redova...

Destination Unknown

pre 13 godina

Otvoreno pozivam insajder da malo pročešlja SUP Pančevo nema ni jednog koji nije korumpiran ili umešan u neke "privatne poslove"

Vasko

pre 13 godina

Pa naravno da znaju. Dajte molim vas, pa policija zna ko svercuje narkotike, kada to radi i u kojoj kolicini. Problem je samo u tome sto se taj novac deli izmedju policije i kriminalaca. To svi posteni policajci znaju cak i znaju koje su to kolege jer su se ovi toliko osilili da se i medjusobno javno hvale ali posto je policija jedna vrsta kriminalne organizacije, oni se strahovito plase da takve informacije iznose. Nije u pitanju posao kako mnogi misle jer polcija ionako radi za kikiriki, nego je u pitanju zivot. A ja razumem donekle zbog cega se sporo reaguje sa ovakvim stvarima. Siroti Djindjic je pokusao zestokom politikom da neke stvari dovede u red pa su ga takvi koji lepe umrlice i diluju narkotike ubili. Nije nikom sve jedno kada treba da zavuce ruku u zmijarnik.

Neven

pre 13 godina

Pitam, se, pitam, ko stoji iza umrlica za B 92? Ne bih znala reći, ko stoji iza umrlica za B92. Iza umrlica za B92 stoje oni koji su ih naručili i koji su krali iz Kolubare - DS, DSS, SPS,Palma. Ih, ta nemojte kasti.

Lazarevcanka

pre 13 godina

naravno da se u LA sve zna i naravno da nece niko snositi posledice.
u razgradjivanju LA su svi ucestvovali, cine to i danas, jer je glavna predpostavka za funkciju poslednjih 40 godina bila da ne budes lazarevcanin!
infrastruktura LA je nekada bila gradska - danas je taj gradic pretvoren u tursku kasabu, ali onu najnizeg tipa!
30 godina se ceka da se napravi autobuska stanica - nema se para, jer se asfaltiraju putevi po kosovu i inim mestima (selima) odakle su gradski oci!
i sta tu covek da ocekuje? kad jedan nepismeni (da ne kazem slinavi) kene moze da bude u upravnom odboru EPS-a, onda nama nema boljitka narednih milion godina!
da ne pricam o tome da LA nema hotel (Vis se ne moze zvati hotelom) a pocetkom 20. veka imao je komada dva! zsato li? pa, zato sto kenetu treba jahta, zato sto neko ima ovaj ili onaj hobby, pa onda ja tebi ti meni...

da li uopste treba da nastavim da nabrajam? pitanje zasto nisu uhvaceni oni koje je ceo grad video je aspolutno deplasirano! ZATO! kako nisam sigurna da ce i ovo biti objavljeno, ne bih sada na temu LA popova i tek njihovih ujdurmi, jer oni su barabar na nivou pljacke u kolubari!

Mozzart

pre 13 godina

Ajmo, B92! Do potpune istine! Jedino vi imate **** da isterate istinu na videlo! Dosta mi je svih nacionalnih emitera koji cute! Dok na nekoj televiziji gledam kako nas besomucno pljackaju, na drugoj ide Farma, Dvor, Veliki Brat, Bolji zivot, Srecni ljudi... Dokle bre vise, **********!

AD

pre 13 godina

To je ta korupcija (pokvarenost), zbog koje nigde mi ne idemo ni na istok ni na zapad. Jednostavno ne postoji interes da se to rešava, budimo iskreni, jer smo svi tome podložni. Srbija u malom, školski primer ostalo su sitnice.

sasha

pre 13 godina

Lazarevac je mali grad i naravno da se zna ko stoji iza ovoga. Ali, previše ljudi je upleteno u priču oko Kolubare da bi se zvanično otkrilo ko je lepio plakate.

Kolubara

pre 13 godina

E zato će da poskupi struja! Jer u slučaju da se ipak Kolubara raskrinka, mada ne verujem! Moraće od nečega da žive lezilebovići!

Vasa

pre 13 godina

Odmah je ceo Lazarevac znao ko je stampao i ko je lepio plakate. Jedino partijska policija Ivice Dacica "nije znala". Nista gore od sprege kriminalaca, politicara i policije.

Kantona

pre 13 godina

(Milos, 31. mart 2011 12:14)
Nisu oni koji su radili ili jos uvek rade na tzv "PP ugovor" za bedne pare, dok se neki razmecu koeficijentima i sluzbenim kolima!

Goran

pre 13 godina

Rodjeni brat ovog vozaca Pavlovica je policajac i u tu Kolubaru i Lazarevac je dovodio vrh policije. Zamislite zasto se onda zataskava. Ovaj koferce je u svim aferama od kad je postavljen, neverovatno!

ruza

pre 13 godina

Sta reci ,a ne zaplakati?Kako da kazem svojoj deci da je skola bitna,kad vide i sami da se u nasoj zemlji,a posebno u Lazarevcu ,samo neskolovani baskare?!Da je bitno samo da dodjes do para,a kako ,u to niko ne ulazi?Ponadali smo se svi,kada je pocelo emitovanje o Kolubari,da ce se nesto promeniti,ziveli od ponedeljka do ponedeljka,i na kraju,pojeo vuk magarca!!!!Cini mi se da su se sad jos vise osilili,da jos vise,zargonski receno,siste po gradu!!!A jos crnje i gore,sto o tome obavestava samo b92 i niko vise!!!Ni ove godine necu voditi decu na more...ali nema veze,bitno je da ce se neki lepo okupati i potrositi za odmor moju godisnju platu!!!

zoran

pre 13 godina

..." vrh tamošnje policije zna ko stoji iza umrlica B92, ali da slučaj želi da zataška".

Dobro jutro Kolumbo!!!

Pa bre to je Lazarevac nije Istanbul ili Meksiko Siti. Pa Lazarevcu se zna čija žena je sa čijim mužem noćas spavala a ne ovakve stvari. Tamo se SVE sazna i pre nego što se desi...

agent u penziji

pre 13 godina

Policija je najkorumpiraniji deo društva i najopasniji. Sa korumpiranom policijom i "reformisanim" pravosuđem smo dodirnuli DNO.

Nikola

pre 13 godina

Kriminalci u vrhu policije su svuda, a sada je krajnje vreme da Tadic posalje Kobre. Tamo samo oni mogu da rese probleme sa kaubojima, bilo ko drugi je osudjen na smrt. Ovo je dno dna.

Lazarevcanin

pre 13 godina

Lazrevac,grad sa najvecim procentom narkomanije u Srbiji(vec godinama) i po poslednjim izvestajima,grad sa najvecim procentom korupcije i plajcke drzavne imovine.
Ajde sad da vidimo sta ce se desiti.Dali ce se nesto uraditi da se to stanje promeni.
Ni jedan diler droge nije nikada uhapsen,osim poneki narkomancic,cisto da se napise neki jadni izvestaj.Ne bih da nagadjam,ali mislim da je svima jasno,sta je razlog da niko do sad nije uhapsen.
Lepljenje plakata je prica za sebe.Jeste NEX lepio,to je video ceo grad kako policija gleda i cuti,jer obicni panduri nesmeju da reaguju,jer su im sefovi ogrezli u kriminal.
Lazarevacko rukovodstvo zajedno sa policijom je leglo kriminala i korupcije koja se vidi na svakom cosku.Oni su sramota za covecanstvo.A usput kradu iz nasih dzepova.
Ajde drzavo,Predsednice,Sudstvo ... pokazite tu vasu volju da se izborite sa korupcijom i lopovima,napravite bar jedan korak.Dosad niste ni prstom mrdnuli po pitanju Kolubare.

Lazarevčanin

pre 13 godina

Šta još treba da se desi u Lazarevcu da bi se stvari promenile. Lopovluk utvrđen, dilovanje utvrđeno, bahatost utvrđena, bezobzirnos evidentna. Ovde su samo poštenje i ljudskost nemoguće. Valjda će mo se UĆUTATI i početi sami da čistimo svoje dvorište!!!

komsija

pre 13 godina

To vam i jeste problem malih opstina. Svi se znaju, svi su u rodbini sa nekim. Svako sa svakim posluje. To je jedan zatvoren krug, i kad naprave neki kriminal svi se moraju drzati zajedno. Tako vam je i u tom Lazarevcu. A tako vam je i ovde gde ja zivim, opstina u blizini Lazarevca. Sve se zna, i svi cute.

MUKNAVI

pre 13 godina

***** drzavu koja funkcijonise na principu;znam coveka,imam ljude,kumove,burazere u kojoj evo policija selektivno krije bitange,fukare i lopinu a na celu te policije aferasi,obijaci trafika,brbljivi ladolezi i bagra koju treba sud da procesuira a sud ,isti ko` i panduracija..radi na telefon;nemoj onoga,vataj ,sudi ,tuzi onoga a iza svega toga izviruju celnici stranka koji se "bore" za dobrobit drzave a sve to i dete vidi da je izgovor iza koga se krije njihov licni interes.E pa Narode ovo i ovakvo mrcinjanje nam nece potrajati dugo,sunovratice` se u provaliju drustvenog sengrupa po cijoj povrsini pluta "elita" cija se rezrvna garnitura evo sprema ovih dana za prolecno suncanje valjajuci se na stiroporu sa kojeg ce ladolezi lansirati apele zacinjene demagogijom ,populizmom;ajde sada nas Narode namesti u fotelje pa da te mi opet jasemo!

(Vlast)a

pre 13 godina

Pre vise od osam godina slusali smo pricu:Zoran Djindjic siri pricu o atentatu da bi svoj poljuljani rejting popravio.Isti koji su to tada govorili,danas pricaju da i nesrecni b92 radi to isto.Slucajno?Ne verujem,cak sam sigurna da je u oba slucaja prisutna zlokobna namera.

Bojan

pre 13 godina

Smeniti sve celnike MUP-a u Lazarevcu, a ako se to ne uradi, onda onaj ko ih stiti, se nimalo ne razlikuje od onog ko je stampao i lepio ove sramotne umrlice. Cutanje je odobravanje!!!

mira

pre 13 godina

Pisali su i anonimni policajci iz Valjevskog supa sta se radi u Valjevskom supu i ko sta radi pa nista od toga nije bilo .Bice tresla se gora rodio se mis a glupi narod cuti i ceka da mu neko drugi resava njegove probleme .Cela Srbija je ogrezla u kriminal i korupciju

građani

pre 13 godina

Nije Lazarevac samo grad sa najvećim procentom narkomanije i pljačke društvene imovine u Srbiji! Ovde se pljačka i privatna imovina nezaštićenih građana.Od 01.01.2011. ukradeno je preko 50 automobila, pljačkaju se stanovi i kuće, pljačkaju se prodavnice,pljačka se u sred bela dana, a lopovi ostaju nepoznati! Gospodine ministre Dačiću da li ste vi ministar policije ili ministar mafije!