Ko razgovara o rekonstrukciji?

Beograd -- Šef poslaničke grupe SPS-JS Branko Ružić izjavio je da socijalisti do sada nisu učestvovali na zvaničnom sastanku o rekonstrukciji Vlade.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Ja ne bih mnogo žurio sa rekonstrukcijom. Da sačekamo malo lepše i toplije vreme pa polako do leta, ili možda na jesen.Što bi naš narod rekao, što je brzo to je i kuso.
  (Hranislav NESTOROVIĆ, 28. februar 2011 19:27)

  # Link komentara

 2. Mi građani Srbije zaista sada vidimo koliko smo dobro birali i koliko smo izabrali najbolje predstavnike naroda. Sada nam rade to što nam rade i verovatno bolje nismo ni zaslužili. Srbija je danas država potpuno izgubljena.
  (vojislav948, 28. februar 2011 19:00)

  # Link komentara

 3. Polako iscrpljujete sve što ste pokrali, tako da će posle izbora biti zanimljivo gledati vas oko čega ćete da se otimate, ako se za jedno 6-12 meseci dogovorite o koaliciji. Da je ovog trenutka referendum o rekonstrukciji, glasao bih da je ne vršite jer je sad ionako svejedno - nagrabusili smo kako god okrenete list. Jedva čekam da vidim kolika će (ne)izlaznost biti na izborima. Pukli ste jer ste neozbiljni, neodgovorni, neprofesionalni, neupućeni neradnici. Budite srećni što vam masa ne izlazi na ulice.
  (Radoje D, 28. februar 2011 17:21)

  # Link komentara

 4. Ma koja Vlada i Skupstina Narode,to je gomila gradjana koji sede na ledjima Naroda i zivi na mufte.Davno,nekada,imao je Vozd Karadzordje posla sa takvima pa kad mu je "puko film" pokazao im je vrata uz ono njegovo;kojekude..mars bre napolje!Lasno vam uz toplu furunu da naklapate,uz vrucu i meztluke..a Narod trpi,muci se i ratuje...!Mars bre napolje!!Izgleda da nama opet fali neki Karadzordje da dovede ovaj javsluk do propasti,i krenemo tek onda u normalno zivljenje.Bez toga,dzabolebarosi ce uvek naci put do nasih ledja i na njima se gospoditi prodajuci nam ono za bubrege..
  (MUKNAVI, 28. februar 2011 15:02)

  # Link komentara

 5. Samo ako rekonstruisana Vlada ne ubrza evrointegracije i popravi tešku ekonomsku situaciju u zemlji!Koga vise lazete i mazete i da li ceo jedan narod treba da bude zrtva nesposobnog rezima!?
  (Glavu dajem, vlast ne dajem., 28. februar 2011 14:32)

  # Link komentara