Nedelja, 20.02.2011.

12:08

Koštunica: Vlast je nesposobna

Vlast u Srbiji je nesposobna i radi po stranom diktatu, izjavio je lider DSS-a Vojislav Koštunica na sednici Glavnog odbora stranke.

Izvor: B92

Koštunica: Vlast je nesposobna IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

105 Komentari

Sortiraj po:

Pera

pre 13 godina

Jedini posten, drzavnik, mudar, dosledan, hrabar, sme da vas pogleda u oci ... ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha
ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha
ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha
ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha

deNiro

pre 13 godina

Jedino je DSS alternativa rezimu koji je unazadio Srbiju , unistio je ekonomski i zaduzio da ce nas deca prokljinjati.Sve pod sloganom"Evropa nema alternativu"

Gaga

pre 13 godina

Narode,Koštunica je juče rečenicom "vlast je nesposobna" i onom drugom o "posrnuloj privredi" ZAPRAVO pozivao nas građane Srbije da se prihvatimo posla koji ni policija, ni sud,nikako da odrade. A sve nam ih je lepo isporučio ,ko na tacni,i Popovića,i Stojkovića, i Naumova,i Bulatovića, i jedini je on uspeo da namami u javnost posle 3 nedelje Dragana Tomića. Tako nam i treba kad nismo svi obučeni da čitamo između redova ,pa kasno ukapiramo ,dr.Voja je govorio "Pohapsite nas već jednom,svu fukaru sam vam doveo" !!!!!!

glupa poredjenja

pre 13 godina

Ista prica kao i sa Milosevicem. To sto ove nove vlasti koje su dosle nakon 5.oktobra ne valjaju, ne znaci da je Milosevic bio dobar. Tako vam je i sa Kostunicom. To sto Tadic ne valja, ne znaci da je Kostunica dobar.

Alex

pre 13 godina

Jel zna bre ovaj kostunica da su lopurde iz kolubare iz njegove stranke? Izgleda da je opet neobavesten! P.S. sa kim si takav si! P.P.S. da se razumemo ni ovi na vlasti nisu nista bolji!

Miroslav

pre 13 godina

Kostunicine vlade su nasledile na racunima 400 miliona evra, koje je zivkoviceva vlada ostavila od privatizacionih prihoda (duvanska industrija, itd) uz to su prodali "mobtel". Ova vlada (a jeste uzasna) nije imala skoro nikakvih privatizacionih prihoda. Pravo pitanje za Kostunicu Dr vojislava bi bilo gde su otisle pare od privatizacije. Koliko km puteva, pruga..?

Vojvodinac

pre 13 godina

Uf, Koštunice, dobro te se sećam, i nisi ni ti savršen, ima i tu materijala....
Jočić, Tijanić (koga su rado prihvatili i žuti), Legija...
Jeste da si legiju nasledio zajedno sa pokojnim Đikijem od Slobe, ali moralos e to ranije rešavati...
Tužna istina je da si daleko bolji od svih drugih kandidata, takav kakav si.
I jesi spor, i smotan, i neodlučan....ali rezultati stoje.
Za vreme DSS-a sam se najmanje nervirao oko politike, letovalo se zimovalo, i plate su rasle (realno, ne na papiru).
Nažalost, ponadao sam se da će sa žutim na vlasti biti bolje, al su me preveslali svaka im čast, uzjahali pa ......!
Odzvoniće i njima, a ovoga puta, nadam se da ćeš skupiti snage i da im sudiš (Kolesar, Janušević, afera indeks, Vlahovićeve privatizacije, Dinkićeve subvencije....), a ima materijala i u tvojim redovima, pa se nadam da ćeš postati malo objektivniji!!

Gaga

pre 13 godina

Pa zar je moguće da nam se glavni akteri svih krađa i pronevera i dalje ponosito smeju u lice? Gledam Koštunicu, Tomića, Naumova... i dođe mi da zapevam- odakle im hrabrost da pričaju o posrnuloj privredi. Dokle su baždareni u svojoj pokvarenosti i korumpiranosti? I opet će tamo neke budale da glasaju za njih!? Srbijo šta te snađe ???

lale

pre 13 godina

lose zivimo i to je zbog postojece vlade, ali i zbog svetske krize. Zasto smo lose ziveli pod Kostunicom, jasno je. On je posten, ali je imao puno "kolubaraca" i to sve pod njegovim blagoslovom. Ne bori se on za Srbiju, vec za "svoje visocanstvo" isto kao sto se i Sloba nije borio za Srbiju, vec za vaskrs komunizma. Ne daj mi Boze ponovo Kostunice, pa makar gledao Tadica do kraja zivota

Petar S.

pre 13 godina

Citao sam juce na na Politici (online) text o tome koliko je bilo potrebno radnih sati da bi se kupila masina bele tehnike. Sta mislite od koje do koje godine je bilo potreban naj manji broj sati da bi se (npr. masin aza pranje vesa) kupila.

I ko je tada bio na vlasti.

Time je sve receno.

Uzgred Kostunica je UVEK BIO I OSTAO pro-Srpski politicar.

Dragoljub

pre 13 godina

Ko zeli da ukljuci mozak, moze da ode na sajt republickog zavoda za statistiku i pogleda relevantne ekonomske podatke. Doci ce do zakuljucka da se spoljni dug Srbije u periodu 2004-2008 godina smanjio za 2 miiljarde eura, a rast bruto drustvenog proizvoda je bio od 5,3 do 8,3 procenata godisnje. Plate su bile vece za preko 120eura. Za vreme sadasnje vlasti zaduzili smo se preko 3 milijarde eura, a posao je izgubilo preko 400000 ljudi. Ko ne zeli da ukljuci mozak, moze da glasa kao i do sad.

Dejan

pre 13 godina

Ne zanima me mnogo sta ce biti sa Kosovom. Hocu da radim i da mogu da zaradim. Dok je ovaj bio na vlasti imao sam posao i pristojno ziveo. Onda sam glaso za Tadica jer sam mislio da ce biti jos bolje i dobijem otkaz prosle godine. Bas me briga i ako je neki "neobavesteni" direktor uzeo pare, ja hocu da zivim bolje i mislim da jedino Kostunjavi moze da nesto promeni. Onaj Toma mi je "obojeno prazno".

Uh, sad mi je lakse

pre 13 godina

Da li mi je dozvoljeno da kazem svoje misljenje? Free country?
Ovog coveka ne podnosim, njegovu pojavu, njegov glas, njegovo licemerje, njegove huligane i ekstremiste koje finansira (od Kolubare).
Nadam se da cemo i tebi suditi jednoga dana.

dosledan?

pre 13 godina

Svi vi koji tvrdite da je Kostunica dosledan da podsetim:
Pre 5.oktobra Kostunica je bio prozapadni politicar, nakon 5.oktobra postao je antizapadni.
Toliko o doslednosti.

Žaki

pre 13 godina

Koštunica?!?! Meni su dovoljni podatci da je, dolaskom na vlast svojevremeno, očuvao Miloševićevu strukturu sa svim njegovim (sudski dokazano) ubicama i kriminalcima - i znam ko je taj čovek! Mislim da se još nije rodio u Srbiji čovek sa više magle u glave i zabluda koje širi oko sebe,..a ubeđen je da je u pravu!? Tu leka nema od čoveka! Šta uobrazilja izabranosti i "nebeskog naroda" napravi od čoveka...i nacije!?

Komšija

pre 13 godina

G-dine Koštunica , kad bi se vratile državi pare koje su nedomaćinskim poslovanjem protraćili ministri i vaši partijski kadrovi na raznoraznim mestima i upravnim odborima bile bi plate sigurno veće. U vreme vaše vlasti bilo je najviše stranih investicija i gde su te pare završile? Šta ste to vi uradili kapitalno pa da narod glasa za vas ponovo? Koji su to rezultati vašeg rada ostali iza vas ? Svaki dan smo slušali jednu istu priču "Kosovo je srce Srbije", ali od toga se ne živi. Tako da ...hvala lepo,ali ipak nećemo vas.

Neko Iz Mase

pre 13 godina

Upravo pisem jedan bestseler roman,
ali sam dugo razmisljao o naslovu.
Sada mi je poklon pao sa neba;
nazvacu ga:
"Vojino otvaranje ociju pored mojih vlastitih".
Hvala ti Vojo, nema na cemu.

ben

pre 13 godina

Mogao je "uspavani" da pravi koaliciju sa radikalima ali nije nego vam je dopustio da izaberete koga cete i sta cete.Nadam se da je bar vecini jasno ( nekima nikad nece biti jasno)da se "beli sengen" ne jede i ne zaposljava i da je jedino uspjesan u otvaranju narodnih kuhinja. Napomena Gradjanskoj Srbiji da postoji radnicko-seljacka Srbija koja radi a ne moze da zivi i do koje donacije ne stizu.

Rodjko

pre 13 godina

Muka mi je od prica o postovanju i Kosovu. Nazalost, Srbija jos nije imala politicara koji se realno borio protiv korupcije i bio na strani naroda, a ne grabljivava iz svoje partije, jedini koji su hteli zdravu Srbiju bili su Karadjordje i knez Mihalo, mozda je za to bio i kralj Petar, ali i posle I sv. rata su profiteri pljackali (citajte Pokoseno polje). Od Djindjica sam puno ocekivao, kasnije od Tadica, obojica su me razocarali. O Kostunici ne vredi ni trositi reci.

Antihor Kolubara

pre 13 godina

Jos jedan siguran glas za Kostunicu na sledecim izborima. Zasto? Plata veca 135 evra (godisnje vise 1500 evra), kupio sam sve nove masine u stanu, uzeo Klio na kredit, letovao u Grckoj i Egiptu, prijateljima sam nosio vino na useljenje... Ne interesuju me ideologije, samo zivot. A on je bio najbolji pod Kostunicom.

Ana

pre 13 godina

Realno, sve je u pravu! Glasacu za njega na sledecim izborima. Borise, ti si neobavesten. Nisu te obavestili da su tvoji sve upropastili. Borise, gotovo je

Be-ge

pre 13 godina

Moli Boga Doktore sto je ova vlast sadasnja takva da te jos uvek nije privela a ti znas zbog cega a znamo i mi gradjani.
Nemoj da trazis novu Vladu , jer nova Vlada moze biti vrlo nezgodna po sve Vas.
Dobro znate sta ste radili od Radeta Markovica, Montgomerija, Podrske oruzanoj pobuni crvenih beretki koja je bila uvod u atentat, Pokusaja Gasenja Specijalnog Suda, Hapsenja pokojnog Vladana Batica da bi se sprecile tuzbe, privatizacija po kabinetima , i sa slagom na torti Kolubare.
I nemoj pominjati Vladu nacionalnog jedinstva, vec si je jednom pominjao jednog marta pre 8 godina.

ДЕМОКРАТСКИ ПАТРИОТА

pre 13 godina

Ako laže koza, ne laže rog:
Analiza političkih programa GLAVNIH stranaka (DS, SNS, G17, SPS, SPO, LDP, DSS, SRS,..) pokazuje da su samo G17 (Ujedinjeni regioni Srbije) i SPO za ukidanje posebne autonomije Vojvodine,
i formiranja više ravnopravnih pokrajina bez državnih atributa i nadležnosti (KiM spacijalni status, z4). .

Ubrzo će biti mnogo jasnije, koje stranke se u Srbiji i dalje zalaže za komunističke planove :
"I POSLE Tita -TITO" i "SLABA SRBIJA -JAKA Jugoslavija (tj. druge republike)" ,
A koje se zalažu da Srbija postane LIDER na Balkanu.!!! .
S verom u Boga, Srbija pobediti mora.!!!

Milan Filipovic

pre 13 godina

Sve sto je g.Kostunica izgovorio je apsolutno tacno. A sva omalovazavanja koja se mogu naci u (nastancovanim) komentarima su na nivou "Ma nemoj" i "Ti ce mi kazes".
Interesantno je koliko pojedine krugove pomisao da posten covek ponovo dodje na vlast ispunjava uzasom sto je razumljivo ali i indikativno.
Moj glas ide Kostunici.

Бранислав

pre 13 godina

...ја бих само да прокоментаришем коментар где Г-дин Коштуница напада власт да жели да формира двопартијски систем у Србији...дакле човек је напао и ДС и СНС; па са ким он то мисли да направи "владу националног јединства" за коју се залаже...толику контрадикторност од Г-дина Коштунице нисам очекивао...да није смешан био би жалостан...

Pravnik

pre 13 godina

Kolubara,Jocić i njegovi što nisu hteli da kraduckaju,Šaranćić...Ustav koji nas približava Africi(teško bi i tamo i oni digli glavu),ubijeni vojnici u Topčideru...Činjenje poklona Rusima (NIS)."Kosovo je Srbija"...Obraz i Naši ...To li je taj Koštunica dr Vojislav.E ako je taj onda bolje da ćuti,jer da nije bilo njega bili bismo u Evropi.A Kosovo?Pa i tu bi bilo nešto bolje,jer bismo mi bolje živeli.A kada bolje živiš onda ti nije stalo do nacionalizama,do Rusa,Kineza i Indusa...Koštunice,jer znaš ti geografiju.Srbija je u Evropi,ma koliko se ti i onaj drugi doktor prava trudili da je preselite u Rusilu,Kinu ili Indiju.Izvinite vi mižete gde hoćete,a nas i Srbiju ostavite u Evropi i pustite je da se vrati onamo odakle ste se svojski trudili da je izvućete i u Rusiju smestite.I bilo bi bolje da,pošto imate prekoo 65 godina budete penzioner ili se učlanite kod Krkobabića,al zaboga prestanite da trujete ono malo ljudi koji misle da ste vi neki političar.Vaše vreme je isteklo,pustite mlade koji mogu da vide mnogo dalje od vas.Vi možete da vidite,neću reći šta iz pristojnosti,ali biste trebali da shvatite.65 godina za penziju po sili nije tek onako smišljeno.Ili vi vidite samo ove iz Severne Afrike diktatore koji polako padaju...Zato odustanite od politike,star ste ćovek.Srbiji trebaju mladi.Shvatite to.

Slobodan

pre 13 godina

Sasvim je jasno da danas u Srbiji nema sposobnih politicara i da svako od njih prvenstveno gleda svoj interes.Rezultat toga i jeste poznato stanje u nasoj zemlji.Medjutim od ovoga klovna Kostunice nema goreg zla i nesposobnijeg u zemlji.Ne bi mu trebalo dati ni tri ovce da cuva jer bi ih izgubio.Povraca mi se kad cujem njegovo ime!

E neće moći ove noći !!!

pre 13 godina

Imao si sreću da vladaš kada se državna imovina najbolje prodavala, imalo se para pa se glavni problemi stavljali pod tepih. Inače, nisi ni ti ništa bolji od ovih. Nisi imao priliku da to i dokažeš, pa bi sada da ti narod pruži još jednu. Shvatite da ćete uskoro postati ružna prošlost ovog naroda, nama su potrebni potpuno novi ljudi.

tuc u mozak

pre 13 godina

Za one koji kazu da su imali najvise para za vreme Kostunice! Za one koji kazu da su vratili Telekom i kupili telekom Republike Srpske!
Ovako plate koje smo imali su bili zaovstastina poslova i zapocetih poslova pokojnog premijera Zorana Djindjica! Telekom Srpske kao i u Crnoj Gori to je bila ideja Zorana!
Sto se tice telekoma u CG tj mobilne mreze mi smo to kupili za Miskovica koji je suvlasnik!
Sto se zivota pod njim tice on nas je unazadovao 10 godina! Svojom doslednom kleptomanskom politikom! Pogledajte od sto afera u 90 stoje ljudi iz DSS-a! Kolubara kradja veka , NIS prodaja po burazerskoj varijanti, Mobtel i jos gomila firmi je otislo na dobos samo zahvaljujuci njegovoj ekipici !
On bi nas samo opet unazadio i poveo u jos goru ekonomiju! A sto se tice ovih sada i onog grobara i njegove ekipe ni o njima ne mislim nista bolje!
Ja sam da dovedemo Nemce jer oni jedini mogu da nas dovedu u red!
Kostunica je obican demagog, kvazi covek od zakona!
Pogledajte ko je oko njega samo danas bio!

BOJAN

pre 13 godina

U jednom trenutku sam bio prevaren od strane demokrata i njihove propagande i zestoko zamrzeo Kostunicu.Kako vreme prolazii pocinjem da uvidjam kako stoje stvari i kolika se propaganda u svim medijima sprovodi protiv njega. Porucujem gospodinu Kostunici da na sledecim izborima moj glas ide njemu,a nadam se i glasovi mnogih drugih!
Jasno je da su DS i SNS jedno te isto tako da on ostaje kao jedini izbor

Ivan

pre 13 godina

Jedini pravi drzavnik u nasoj zemlji. Da nije bilo njega jos uvek ne bi imali ustav i postali bi prava banana republika bsto "demokrate" i pokusavaju da naprave od zemlje...
Moj glas ide Kostunici!

Honduras je Srbija

pre 13 godina

Da te ne znam pa i da glasam za tebe. Ali znam te, znam i da ti je stranka kao neka vrsta sekte u kojoj sede najveci ****** i gde u ime patriotizma moze sve da se radi. U tvoje vreme su rasli trzni centri i sirila se mreza Maxija dok je proizvodnja unistavana. Novac iz privatizacije je isao u potrosnju i naravno da se fino zivelo, ali nije na realnim osnovama i ovo sada je izmedju ostalog i posledica tvoje vladavine uz dodatak nasih vajnih strucnjaka iz G17. A o programu i onome sto je u glavama ljudi iz DSS necu ni da pricam. To je vrh iracionalnosti i nebuloza koje jedan covek moze da smisli. Kosovo je Srbija, Eu ima alternativu i ostale gluposti.... neka hvala. Meni je jedno bombardovanje bilo dovoljno da shvatim na koju stranu se planeta okrece. Oni koji nisu shvatili neka glasaju za ovog. E da, za one koji kazu da je on posten covek samo mogu da kazem da bi u nekoj uredjenoj zemlji za namestanje prodaje C marketa svom pajtosu dobio visegodisnju zatvorsku kaznu.

Nikola

pre 13 godina

Vojislav Kostunica je gospodin covek.Svi koji ga ne volite,probajte da mu nadjete jednu REALNU zamerku,a da nije ubacena u vase glave od strane NVO,LDP-a,Amerike. Jer on ukrao nesto mozda,da jeste jedva bi docekala ova vlast da ga stavi u zatvor. Jer greh voleti svoju zemlju,biti dobar sa Rusijom,postovati pravoslavnu crkvu,negovati odnose sa svim nesvrstanim zemljama. Ja nisam protiv EU,Amerike,ali samo ako nas POSTUJU i saradjuju na realnim osnovama sa nama. Ucene,pritisci,to nije za nas narod. Ljudi moji dok ova drzava nekim cudom ne bude ulozila barem 3 milijarde evra u selo i unutrasnjost Srbije nema nista od boljeg standarda. Ne slusajte nevladine organizacije i proamericke stranke ne misle nam nista dobro

komsija

pre 13 godina

Mislim da nam zaista treba vlada nacionalnog spasa, sa ciljevima da se organizuje i realizuje uspesno zaposljavanje, angazovanje raspolozivih kapaciteta angazovanje resursa... zvuci teorija ali raspolazemo sa zemljom, licno ne znam, ali taj ko zna treba da organizuje radove, da posadi da obradi da potom upotrebi i plasira. Stocarstvo, svinjogojstvo, industrija mesa, mesnih prerada, mleko, mlecni artikli se mogu dobrim planom sagledati, i sprovesti u delo, time se resava jedan procenan nezaposlenosti, potom dalje elektro kapaciteti, potrebe za takvim artiklima i slicno. Gospodin navedeni kritikuje, ali i kaze da nije u stanju da zaposli 400000 ljudi, mislim da nam to i nije potrebno, je li ima neko ko ima ideju neko sposoban neko treci?

Cubrilo

pre 13 godina

A Kosovo? Nista o Kosovu nismo culi. Izgleda da je i on vec batalio tu pricu, toliko o nepokolebljivoj borbi i doslednosti, vidi i on da su to corava posla.

robic

pre 13 godina

Gospodine Kostunica, Vi ste nam kazete da postoji rupa na SAKSIJI, ako mogu da Vam dobronamerno predlozim , napravite spisak LOPOVA iz VASEG OKRUZENJA/ KOALICIJA -*NARODNJACKA*, LICNO POSTENJE IMATE, PA daj da ove posaljemo skupa u ISTORIJU ZAJEDNO SA SNS, za VEK VEKOVA.

Vladimir

pre 13 godina

Zasto se ovaj uopste javlja? On koji je od svih danas aktuelnih najvise ovu zemlju unistio i upropastio ima najmanje moralno pravo da se javlja. Vlast je losa, a jedini ko ima pravo nesto reci protiv nje to su oni iz vlade Dr. Zorana Djindjica, jer jedino je ta vlada bila evidentno bolja. Kostunicina nas je i dovela dovde, a ovi Tadicevi nas samo dokusuruju. Jedini spas ovoj zemlji lezi u politici LDP, dok to ne shvatimo i ne prihvatimo bice nam ovako kako nam je.

Vaša savest

pre 13 godina

“Oporavak, napredak i spas Srbije nalazi se u ponovnom uspostavljanu nacionalno odgovorne vlade koja će voditi državotvornu politiku u interesu naših građama, u interesu Srbije. Srbija treba da sarađuje sa svima, ne da bi ispunjavala strane diktate, nego da bi kroz tu saradnju ostvarila ono što je od interesa i koristi za Srbiju”

Praktično sve evropske zemlje moraju da ispunjavaju diktat zapadnih sila (tj. Amerike) zato što je takva podela sveta još od raspada SSSR. Šta tu nije jasno? Da smo bili pametniji pa ušli u NATO na vreme, ne bi nam oteli Kosovo, jer bi, time što je naše, ono bilo i njihovo. Ovako je opet njihovo, ali više nije naše.

nepostojeci gasovod

pre 13 godina

prvo ti objasni kolubaru, eps, radeta markovica, jocica, biu, stojkovica, bagzijevu advokaticu, mobtel, luku beograd, gasni sporazum sa rusijom, itd, itd... pa onda pocni druge da objasnjavas!

Nensi

pre 13 godina

Vojo, taman reših da te zaokružim na sledećim (nadam se, prevremenim) izborima, kad pročitah da je sednici prisustvovao i Dragan Tomić ex direktor Kolubare, za vreme čijeg mandata su zabeleženi najveći gubici (da ne kažem mućke). Moj ti je savet, ako misliš da neko glasa za tebe ikada, uzmi za ručicu svog pajtaša Tomića, dođite lepo u B92 i objasnite kud se dedoše silne miljarde iz Kolubare.

Vladimir

pre 13 godina

U pravu si, vlast jeste nesposobna, izmedju ostalog i zato sto tebe nije jos uvek privela da vidimo sta je tu zapravo bilo oko pobune crvetnih beretki koju si ti podrzavao i opravdavao a koja je bila uvod u atentat na premijera, a potom i za tvoje poslusnike koji su vodili Kolubaru i sl. javna preduzeca koja su potpuno opustosili, a sve u ime odbrane Kosova i Metohije.

kojott

pre 13 godina

o vašem poštenju i sposobnosti govori insajder, samo nikako da pomene i tvoje ime, posredno ili neposredno jako si upetljan... Ko ti je dolazio u Belanovicu? Tomić i kompanija...

Mlađa Novi Sad

pre 13 godina

Ja znam da je meni od 5. oktobra najveća plata bila za vreme Koštunice. Od 2008 samo na kursu smo izgubili 100 evra (ako uzmemo prosečnu platu u Srbiji) o rastu režija, uvozni proizvoda, inflaciji u 2010.god. koja iznosi 11% dok su plate neprivredi zamrznute, dok u privredi u najboljem slučaju stagniraju ne vredi ni trošiti reči... Ali ajde da uzmemo samo tih 100 evra što smo izgubili na kursnoj razlici od 2008.god. to je na godišnjem nivou 1200 evra, ako u četveročlanoj porodici rade dvoje (i mama i tata :-) ) to iznosi 2400 evra, dok će za 4 godine manda vlade Borisa Tadića to iznositi 10.000 evra (4 x 2400). Za 10.000 evra se može kupiti npr. totalno novi Wolkswagen Polo, Opel Corsa, Reno Clio.. Znači ova vlada je prosečnoj srpskoj porodici samo na kursnoj razlici ukrala jedan novi automobil! Pa o čemu da pričamo više? A Tomi koji je isti Boris ne verujem ništa, ovaj sada obećava 400.000 radnih mesta (toliko je i izgubilo posao iako su obećali 200.000 radnih mesta) dok toma obećava u emisiji Olje Bećković investicije od 50 milijardi Evra ako on pobedi??? Čuj 50 milijardi evra??? Kako političari mogu tako da lažu a narod da se loži na to?

Dejan

pre 13 godina

Nemoj samo ti da mi pricas o posrnuloj privredi i nezaposlenosti. Ti i tvoji ste unistili srpsku privredu.
Bolje je da prestanes da se bavis ovim poslom jer si nesposoban.

Bane

pre 13 godina

Glas za dr.Vojislava Kostunicu.Hteli vi to da vidite ili ne,on je najdosledniji politicar.Ljudi vratio je telekom koji su prodali dacicevi,pored toga kupio telekom R.Srpske i C rne Gore,koji sada ovi hoce da prodaju.I na kraju raspisao vanredne izbore koje ovi sada ni u snu ne daju.

Obavesteni

pre 13 godina

Covek koji navodno sve sme da nas pogleda u oci spinuje ponovo situaciju kao njegov partner Montgomeri.
Jeste bila veca plata, ali se te nezaradjene plate delile od prodaje Mobtel-a, Pivara, Duvanskih industrija, Cementara.
Zato smo i dosli sada u situaciju gde jesmo vise nema sta da se proda a ni da se potrosi nezaradjeno.
Doktore , te price pricaj neobavestenim ljudima , koji nasedaju na fore.
A nama obavestenima dugujes jedno drugo pojasnjenje .
Znas ti vec sta, Podrska oruzanoj pobuni crvenih beretki .
Pa do Kolubare na kraju.

jugo

pre 13 godina

Mozete da pricate sta god hocete i da je spor, ne sposoban, neobavesten ali je jedno sigurno a to je da je Kostunica najposteniji od svih aktuelnih politicara.
To sto je on uradio i raspisao izbore a mogao je da vlada jos to ovi sadasnji i ne pomisljaju a mnogo je vise neslaganja u Vladi nego li pre tri godine kada je Voja uradio ono sto je posteno.

Sampolion

pre 13 godina

U potpunosti tacno! Ova vlada se igra gluvih telefona. Toliko nesposobnjakovica na jednom mestu svet video nije. Potrebne su promene i to sto pre!

Branko

pre 13 godina

Pazi ga sad pa ovaj! :)
Nije ga bilo odavno? Nesto se desilo sa Kosovom, sto sam propustio? Ne znam, ne mogu da se setim... A daaa! Sad ga Kolubara muci... Jasno. :)

Marko

pre 13 godina

I onda je Voja izašao iz pećine, ugledao svoju senku, i rešio da bi možda mogao da prekine zimski san... o čemu će se raspravljati na sledećem Glavnom odboru

Dejan Bela Palanka

pre 13 godina

Smenismo Kostunicu da bi nam Tadic i Dinkic obezbedili 200.000 novih radnih mesta i 1000 evra za akcije. A dobismo 400.000 otkaza i 20 evra za akcije. Ja sam prijatelji najbolje ziveo za vreme Voje Sumadinca i vise me zuti nece prevariti. Izmedju punog stomaka svoje dece i televizijskih spinova Tadicevih medijskih manipulatora vise nemam dileme. Ne mogu da prezalim sto sam pogresio 2008. i trazim izvinjenje od svih sto sam bio naivcina, ali na narednim izborima, ma kada bili, moj glas ide Kostunici.

Nikola-Titel

pre 13 godina

Moj glas ovog puta ide DSS-u,jedino se oni dosledno bore protiv aktuelne vlasti.
A aktuelna vlast je donela samo jad i bedu ovoj zemlji,plate su nam 100 evra manje od kako su oni dosli,podelili su 300 hiljada otkaza,usvojili separatisticki Statut Vojvodine...
Glas za DSS je glas borbe protiv Borisa Tadica i aktuelne vlasti!

vladaNS

pre 13 godina

Samo ovo? Ocekivao sam od dr Koštunice i nešto floskula o Kosovu, patriotizmu i trećem putu. Ovaj put ništa od toga, valjda je Dosadio Sam Sebi

Miladin

pre 13 godina

Ko se to nama probudioooo! Sigurno da Srbija zasluzuje novu vlast i Vladu, dobijenu na izborima, ali se iskreno nadam da ovaj covek i njegova stranka, da ne kazem sekta nece vise priviriti u vlast!

Stolica Vukadin

pre 13 godina

Sve sto se lepo desilo, desilo se za vreme Kostunice. Epski snovi su ozivljeni, ratni kriminalci sakrivani, predsednik ubijen, drzavni udar specijalaca, ekonomija u potonucu, pojacani nemiri na Kosovu i u BiH... Lista je dugacka.
Kostunica bi danas da uzme ulogu sudije, koji svima oko sebe sudi, i sve do temelja unistava. Ali (na)ucilo se do danas nesto g. Kostunice, zar ne, narode?

Gradjanska Srbija

pre 13 godina

Sve je to tacno sto kaze cuveni doktor pravnih nauka.
Samo zaboravio je da kaze, da nije bilo njegovog dila sa Montgomerijem kada je pokrenuta medijska satanizacija Srpskog Premijera Djindjica u Hrvatskom Nacionalu, da nije bila njegova podrska oruzanoj pobuni crvenih beretki i mini drzavni udar, da kasnije nisu bile namestene privatizacije ili ti otimacine Srpskih preduzeca po njegovim kabinetima , sve bi bilo drugacije.
Zoran Djindjic bi bio ziv , A nasa Srbija bi bila svetlosnim godinama ispred ove sadasnje Srbije .
Ovako sada imamo Vladu koja ne sme nikoga da procesuira i Hapsi, imamo Vilija Montgomerija koji se pojavljuje na RTS-u i direktno pokusava da skrene tok istrage za politicku pozadinu ubistva premijera u predmetu koji se nalazi u Specijanom Sudu i za koji jos uvek nemamo informacije dokle se stiglo, imamo opozicionara Tomislava koji saradjuje sa Vilijem, i imamo u pozadini doktora pravnih nauka koji cuti i ceka.
I da Srbija ce dobiti novu Vladu na sledecim izborima , ali novu Vladu ce sacinjavati Gradjansko Drustvo ciji ce prvi zadatak biti da dobijemo zvanicnu istinu o svi znamo vec cemu.
Gradjani Srbije su se probudili i sirom otvorili oci.
Iznenadicete se svi Vi zajedno u jednom momentu.

nn

pre 13 godina

Je l ovo onaj za cijeg je mandata usla gomila donacija u zemlju a on sve dao na javnu potrosnju? Ili izgradio koridor 10? Ne secam se... P. S. Daleko od toga da kazem da su ovi bolji...

IV

pre 13 godina

Slazem se da je vlada u sukobu sa sobom. Mislim i da si ti sam u sukobu sa sobom.
Tesko nama u Srbiji sa vama svima. Setite se naroda samo pred izbore (u predizbornoj godini), a do tada gledate samo kako da ne radite nista i uzimate ono sto mozete.

Rade

pre 13 godina

O boze,sto bas ja... a taman mislio da je negde zbrisao zbog Kolubare, kad sad vidim da su i ovi po malo umesani , posto je bas siguran da nije kriv...

marco

pre 13 godina

Kakva god da je ova vlada, ne daj boze da se dr.Voja ikad vise vrati na vlast sa tim njegovim forama "Srbija na prvom mestu" i "Eu ima altenativu",. jer cemo opet jesti korenje kao devedesetih godina proslog veka!

Kayo

pre 13 godina

Gospodine Koštunica, pokazali ste koliko ste bili uspešni kao premijer. Nemojte nam sad prodavati bele bubrege za bubrege. Stvarno ako je i od vas, mnogo je.

Kokorayko

pre 13 godina

Ovo je najgora vlada od pada Miloševića i sigurno ima dosta sukoba i loših stvari, koje se dešavaju u njoj i oko nje. Jedini problem ovde je što kritiku upućuje čovek, koji ima problema sa "samim sobom".

dragan

pre 13 godina

iskreno, dok je kostunica bio na vlasti mislio sam da ne moze doci nesposobnija ekipa od njegove.debelo sam se prevario.dosao nam deda mraz sa irvasima :(

dragan

pre 13 godina

iskreno, dok je kostunica bio na vlasti mislio sam da ne moze doci nesposobnija ekipa od njegove.debelo sam se prevario.dosao nam deda mraz sa irvasima :(

Dejan Bela Palanka

pre 13 godina

Smenismo Kostunicu da bi nam Tadic i Dinkic obezbedili 200.000 novih radnih mesta i 1000 evra za akcije. A dobismo 400.000 otkaza i 20 evra za akcije. Ja sam prijatelji najbolje ziveo za vreme Voje Sumadinca i vise me zuti nece prevariti. Izmedju punog stomaka svoje dece i televizijskih spinova Tadicevih medijskih manipulatora vise nemam dileme. Ne mogu da prezalim sto sam pogresio 2008. i trazim izvinjenje od svih sto sam bio naivcina, ali na narednim izborima, ma kada bili, moj glas ide Kostunici.

Nikola-Titel

pre 13 godina

Moj glas ovog puta ide DSS-u,jedino se oni dosledno bore protiv aktuelne vlasti.
A aktuelna vlast je donela samo jad i bedu ovoj zemlji,plate su nam 100 evra manje od kako su oni dosli,podelili su 300 hiljada otkaza,usvojili separatisticki Statut Vojvodine...
Glas za DSS je glas borbe protiv Borisa Tadica i aktuelne vlasti!

jugo

pre 13 godina

Mozete da pricate sta god hocete i da je spor, ne sposoban, neobavesten ali je jedno sigurno a to je da je Kostunica najposteniji od svih aktuelnih politicara.
To sto je on uradio i raspisao izbore a mogao je da vlada jos to ovi sadasnji i ne pomisljaju a mnogo je vise neslaganja u Vladi nego li pre tri godine kada je Voja uradio ono sto je posteno.

Sampolion

pre 13 godina

U potpunosti tacno! Ova vlada se igra gluvih telefona. Toliko nesposobnjakovica na jednom mestu svet video nije. Potrebne su promene i to sto pre!

Bane

pre 13 godina

Glas za dr.Vojislava Kostunicu.Hteli vi to da vidite ili ne,on je najdosledniji politicar.Ljudi vratio je telekom koji su prodali dacicevi,pored toga kupio telekom R.Srpske i C rne Gore,koji sada ovi hoce da prodaju.I na kraju raspisao vanredne izbore koje ovi sada ni u snu ne daju.

Mlađa Novi Sad

pre 13 godina

Ja znam da je meni od 5. oktobra najveća plata bila za vreme Koštunice. Od 2008 samo na kursu smo izgubili 100 evra (ako uzmemo prosečnu platu u Srbiji) o rastu režija, uvozni proizvoda, inflaciji u 2010.god. koja iznosi 11% dok su plate neprivredi zamrznute, dok u privredi u najboljem slučaju stagniraju ne vredi ni trošiti reči... Ali ajde da uzmemo samo tih 100 evra što smo izgubili na kursnoj razlici od 2008.god. to je na godišnjem nivou 1200 evra, ako u četveročlanoj porodici rade dvoje (i mama i tata :-) ) to iznosi 2400 evra, dok će za 4 godine manda vlade Borisa Tadića to iznositi 10.000 evra (4 x 2400). Za 10.000 evra se može kupiti npr. totalno novi Wolkswagen Polo, Opel Corsa, Reno Clio.. Znači ova vlada je prosečnoj srpskoj porodici samo na kursnoj razlici ukrala jedan novi automobil! Pa o čemu da pričamo više? A Tomi koji je isti Boris ne verujem ništa, ovaj sada obećava 400.000 radnih mesta (toliko je i izgubilo posao iako su obećali 200.000 radnih mesta) dok toma obećava u emisiji Olje Bećković investicije od 50 milijardi Evra ako on pobedi??? Čuj 50 milijardi evra??? Kako političari mogu tako da lažu a narod da se loži na to?

marco

pre 13 godina

Kakva god da je ova vlada, ne daj boze da se dr.Voja ikad vise vrati na vlast sa tim njegovim forama "Srbija na prvom mestu" i "Eu ima altenativu",. jer cemo opet jesti korenje kao devedesetih godina proslog veka!

Gradjanska Srbija

pre 13 godina

Sve je to tacno sto kaze cuveni doktor pravnih nauka.
Samo zaboravio je da kaze, da nije bilo njegovog dila sa Montgomerijem kada je pokrenuta medijska satanizacija Srpskog Premijera Djindjica u Hrvatskom Nacionalu, da nije bila njegova podrska oruzanoj pobuni crvenih beretki i mini drzavni udar, da kasnije nisu bile namestene privatizacije ili ti otimacine Srpskih preduzeca po njegovim kabinetima , sve bi bilo drugacije.
Zoran Djindjic bi bio ziv , A nasa Srbija bi bila svetlosnim godinama ispred ove sadasnje Srbije .
Ovako sada imamo Vladu koja ne sme nikoga da procesuira i Hapsi, imamo Vilija Montgomerija koji se pojavljuje na RTS-u i direktno pokusava da skrene tok istrage za politicku pozadinu ubistva premijera u predmetu koji se nalazi u Specijanom Sudu i za koji jos uvek nemamo informacije dokle se stiglo, imamo opozicionara Tomislava koji saradjuje sa Vilijem, i imamo u pozadini doktora pravnih nauka koji cuti i ceka.
I da Srbija ce dobiti novu Vladu na sledecim izborima , ali novu Vladu ce sacinjavati Gradjansko Drustvo ciji ce prvi zadatak biti da dobijemo zvanicnu istinu o svi znamo vec cemu.
Gradjani Srbije su se probudili i sirom otvorili oci.
Iznenadicete se svi Vi zajedno u jednom momentu.

Branko

pre 13 godina

Pazi ga sad pa ovaj! :)
Nije ga bilo odavno? Nesto se desilo sa Kosovom, sto sam propustio? Ne znam, ne mogu da se setim... A daaa! Sad ga Kolubara muci... Jasno. :)

nn

pre 13 godina

Je l ovo onaj za cijeg je mandata usla gomila donacija u zemlju a on sve dao na javnu potrosnju? Ili izgradio koridor 10? Ne secam se... P. S. Daleko od toga da kazem da su ovi bolji...

Kayo

pre 13 godina

Gospodine Koštunica, pokazali ste koliko ste bili uspešni kao premijer. Nemojte nam sad prodavati bele bubrege za bubrege. Stvarno ako je i od vas, mnogo je.

Miladin

pre 13 godina

Ko se to nama probudioooo! Sigurno da Srbija zasluzuje novu vlast i Vladu, dobijenu na izborima, ali se iskreno nadam da ovaj covek i njegova stranka, da ne kazem sekta nece vise priviriti u vlast!

Dejan

pre 13 godina

Nemoj samo ti da mi pricas o posrnuloj privredi i nezaposlenosti. Ti i tvoji ste unistili srpsku privredu.
Bolje je da prestanes da se bavis ovim poslom jer si nesposoban.

Stolica Vukadin

pre 13 godina

Sve sto se lepo desilo, desilo se za vreme Kostunice. Epski snovi su ozivljeni, ratni kriminalci sakrivani, predsednik ubijen, drzavni udar specijalaca, ekonomija u potonucu, pojacani nemiri na Kosovu i u BiH... Lista je dugacka.
Kostunica bi danas da uzme ulogu sudije, koji svima oko sebe sudi, i sve do temelja unistava. Ali (na)ucilo se do danas nesto g. Kostunice, zar ne, narode?

Obavesteni

pre 13 godina

Covek koji navodno sve sme da nas pogleda u oci spinuje ponovo situaciju kao njegov partner Montgomeri.
Jeste bila veca plata, ali se te nezaradjene plate delile od prodaje Mobtel-a, Pivara, Duvanskih industrija, Cementara.
Zato smo i dosli sada u situaciju gde jesmo vise nema sta da se proda a ni da se potrosi nezaradjeno.
Doktore , te price pricaj neobavestenim ljudima , koji nasedaju na fore.
A nama obavestenima dugujes jedno drugo pojasnjenje .
Znas ti vec sta, Podrska oruzanoj pobuni crvenih beretki .
Pa do Kolubare na kraju.

vladaNS

pre 13 godina

Samo ovo? Ocekivao sam od dr Koštunice i nešto floskula o Kosovu, patriotizmu i trećem putu. Ovaj put ništa od toga, valjda je Dosadio Sam Sebi

Marko

pre 13 godina

I onda je Voja izašao iz pećine, ugledao svoju senku, i rešio da bi možda mogao da prekine zimski san... o čemu će se raspravljati na sledećem Glavnom odboru

Ivan

pre 13 godina

Jedini pravi drzavnik u nasoj zemlji. Da nije bilo njega jos uvek ne bi imali ustav i postali bi prava banana republika bsto "demokrate" i pokusavaju da naprave od zemlje...
Moj glas ide Kostunici!

IV

pre 13 godina

Slazem se da je vlada u sukobu sa sobom. Mislim i da si ti sam u sukobu sa sobom.
Tesko nama u Srbiji sa vama svima. Setite se naroda samo pred izbore (u predizbornoj godini), a do tada gledate samo kako da ne radite nista i uzimate ono sto mozete.

BOJAN

pre 13 godina

U jednom trenutku sam bio prevaren od strane demokrata i njihove propagande i zestoko zamrzeo Kostunicu.Kako vreme prolazii pocinjem da uvidjam kako stoje stvari i kolika se propaganda u svim medijima sprovodi protiv njega. Porucujem gospodinu Kostunici da na sledecim izborima moj glas ide njemu,a nadam se i glasovi mnogih drugih!
Jasno je da su DS i SNS jedno te isto tako da on ostaje kao jedini izbor

Milan Filipovic

pre 13 godina

Sve sto je g.Kostunica izgovorio je apsolutno tacno. A sva omalovazavanja koja se mogu naci u (nastancovanim) komentarima su na nivou "Ma nemoj" i "Ti ce mi kazes".
Interesantno je koliko pojedine krugove pomisao da posten covek ponovo dodje na vlast ispunjava uzasom sto je razumljivo ali i indikativno.
Moj glas ide Kostunici.

Nikola

pre 13 godina

Vojislav Kostunica je gospodin covek.Svi koji ga ne volite,probajte da mu nadjete jednu REALNU zamerku,a da nije ubacena u vase glave od strane NVO,LDP-a,Amerike. Jer on ukrao nesto mozda,da jeste jedva bi docekala ova vlast da ga stavi u zatvor. Jer greh voleti svoju zemlju,biti dobar sa Rusijom,postovati pravoslavnu crkvu,negovati odnose sa svim nesvrstanim zemljama. Ja nisam protiv EU,Amerike,ali samo ako nas POSTUJU i saradjuju na realnim osnovama sa nama. Ucene,pritisci,to nije za nas narod. Ljudi moji dok ova drzava nekim cudom ne bude ulozila barem 3 milijarde evra u selo i unutrasnjost Srbije nema nista od boljeg standarda. Ne slusajte nevladine organizacije i proamericke stranke ne misle nam nista dobro

tuc u mozak

pre 13 godina

Za one koji kazu da su imali najvise para za vreme Kostunice! Za one koji kazu da su vratili Telekom i kupili telekom Republike Srpske!
Ovako plate koje smo imali su bili zaovstastina poslova i zapocetih poslova pokojnog premijera Zorana Djindjica! Telekom Srpske kao i u Crnoj Gori to je bila ideja Zorana!
Sto se tice telekoma u CG tj mobilne mreze mi smo to kupili za Miskovica koji je suvlasnik!
Sto se zivota pod njim tice on nas je unazadovao 10 godina! Svojom doslednom kleptomanskom politikom! Pogledajte od sto afera u 90 stoje ljudi iz DSS-a! Kolubara kradja veka , NIS prodaja po burazerskoj varijanti, Mobtel i jos gomila firmi je otislo na dobos samo zahvaljujuci njegovoj ekipici !
On bi nas samo opet unazadio i poveo u jos goru ekonomiju! A sto se tice ovih sada i onog grobara i njegove ekipe ni o njima ne mislim nista bolje!
Ja sam da dovedemo Nemce jer oni jedini mogu da nas dovedu u red!
Kostunica je obican demagog, kvazi covek od zakona!
Pogledajte ko je oko njega samo danas bio!

Slobodan

pre 13 godina

Sasvim je jasno da danas u Srbiji nema sposobnih politicara i da svako od njih prvenstveno gleda svoj interes.Rezultat toga i jeste poznato stanje u nasoj zemlji.Medjutim od ovoga klovna Kostunice nema goreg zla i nesposobnijeg u zemlji.Ne bi mu trebalo dati ni tri ovce da cuva jer bi ih izgubio.Povraca mi se kad cujem njegovo ime!

Kokorayko

pre 13 godina

Ovo je najgora vlada od pada Miloševića i sigurno ima dosta sukoba i loših stvari, koje se dešavaju u njoj i oko nje. Jedini problem ovde je što kritiku upućuje čovek, koji ima problema sa "samim sobom".

E neće moći ove noći !!!

pre 13 godina

Imao si sreću da vladaš kada se državna imovina najbolje prodavala, imalo se para pa se glavni problemi stavljali pod tepih. Inače, nisi ni ti ništa bolji od ovih. Nisi imao priliku da to i dokažeš, pa bi sada da ti narod pruži još jednu. Shvatite da ćete uskoro postati ružna prošlost ovog naroda, nama su potrebni potpuno novi ljudi.

Pravnik

pre 13 godina

Kolubara,Jocić i njegovi što nisu hteli da kraduckaju,Šaranćić...Ustav koji nas približava Africi(teško bi i tamo i oni digli glavu),ubijeni vojnici u Topčideru...Činjenje poklona Rusima (NIS)."Kosovo je Srbija"...Obraz i Naši ...To li je taj Koštunica dr Vojislav.E ako je taj onda bolje da ćuti,jer da nije bilo njega bili bismo u Evropi.A Kosovo?Pa i tu bi bilo nešto bolje,jer bismo mi bolje živeli.A kada bolje živiš onda ti nije stalo do nacionalizama,do Rusa,Kineza i Indusa...Koštunice,jer znaš ti geografiju.Srbija je u Evropi,ma koliko se ti i onaj drugi doktor prava trudili da je preselite u Rusilu,Kinu ili Indiju.Izvinite vi mižete gde hoćete,a nas i Srbiju ostavite u Evropi i pustite je da se vrati onamo odakle ste se svojski trudili da je izvućete i u Rusiju smestite.I bilo bi bolje da,pošto imate prekoo 65 godina budete penzioner ili se učlanite kod Krkobabića,al zaboga prestanite da trujete ono malo ljudi koji misle da ste vi neki političar.Vaše vreme je isteklo,pustite mlade koji mogu da vide mnogo dalje od vas.Vi možete da vidite,neću reći šta iz pristojnosti,ali biste trebali da shvatite.65 godina za penziju po sili nije tek onako smišljeno.Ili vi vidite samo ove iz Severne Afrike diktatore koji polako padaju...Zato odustanite od politike,star ste ćovek.Srbiji trebaju mladi.Shvatite to.

nepostojeci gasovod

pre 13 godina

prvo ti objasni kolubaru, eps, radeta markovica, jocica, biu, stojkovica, bagzijevu advokaticu, mobtel, luku beograd, gasni sporazum sa rusijom, itd, itd... pa onda pocni druge da objasnjavas!

robic

pre 13 godina

Gospodine Kostunica, Vi ste nam kazete da postoji rupa na SAKSIJI, ako mogu da Vam dobronamerno predlozim , napravite spisak LOPOVA iz VASEG OKRUZENJA/ KOALICIJA -*NARODNJACKA*, LICNO POSTENJE IMATE, PA daj da ove posaljemo skupa u ISTORIJU ZAJEDNO SA SNS, za VEK VEKOVA.

Nensi

pre 13 godina

Vojo, taman reših da te zaokružim na sledećim (nadam se, prevremenim) izborima, kad pročitah da je sednici prisustvovao i Dragan Tomić ex direktor Kolubare, za vreme čijeg mandata su zabeleženi najveći gubici (da ne kažem mućke). Moj ti je savet, ako misliš da neko glasa za tebe ikada, uzmi za ručicu svog pajtaša Tomića, dođite lepo u B92 i objasnite kud se dedoše silne miljarde iz Kolubare.

Rade

pre 13 godina

O boze,sto bas ja... a taman mislio da je negde zbrisao zbog Kolubare, kad sad vidim da su i ovi po malo umesani , posto je bas siguran da nije kriv...

Komšija

pre 13 godina

G-dine Koštunica , kad bi se vratile državi pare koje su nedomaćinskim poslovanjem protraćili ministri i vaši partijski kadrovi na raznoraznim mestima i upravnim odborima bile bi plate sigurno veće. U vreme vaše vlasti bilo je najviše stranih investicija i gde su te pare završile? Šta ste to vi uradili kapitalno pa da narod glasa za vas ponovo? Koji su to rezultati vašeg rada ostali iza vas ? Svaki dan smo slušali jednu istu priču "Kosovo je srce Srbije", ali od toga se ne živi. Tako da ...hvala lepo,ali ipak nećemo vas.

Antihor Kolubara

pre 13 godina

Jos jedan siguran glas za Kostunicu na sledecim izborima. Zasto? Plata veca 135 evra (godisnje vise 1500 evra), kupio sam sve nove masine u stanu, uzeo Klio na kredit, letovao u Grckoj i Egiptu, prijateljima sam nosio vino na useljenje... Ne interesuju me ideologije, samo zivot. A on je bio najbolji pod Kostunicom.

Бранислав

pre 13 godina

...ја бих само да прокоментаришем коментар где Г-дин Коштуница напада власт да жели да формира двопартијски систем у Србији...дакле човек је напао и ДС и СНС; па са ким он то мисли да направи "владу националног јединства" за коју се залаже...толику контрадикторност од Г-дина Коштунице нисам очекивао...да није смешан био би жалостан...

Ana

pre 13 godina

Realno, sve je u pravu! Glasacu za njega na sledecim izborima. Borise, ti si neobavesten. Nisu te obavestili da su tvoji sve upropastili. Borise, gotovo je

Cubrilo

pre 13 godina

A Kosovo? Nista o Kosovu nismo culi. Izgleda da je i on vec batalio tu pricu, toliko o nepokolebljivoj borbi i doslednosti, vidi i on da su to corava posla.

Honduras je Srbija

pre 13 godina

Da te ne znam pa i da glasam za tebe. Ali znam te, znam i da ti je stranka kao neka vrsta sekte u kojoj sede najveci ****** i gde u ime patriotizma moze sve da se radi. U tvoje vreme su rasli trzni centri i sirila se mreza Maxija dok je proizvodnja unistavana. Novac iz privatizacije je isao u potrosnju i naravno da se fino zivelo, ali nije na realnim osnovama i ovo sada je izmedju ostalog i posledica tvoje vladavine uz dodatak nasih vajnih strucnjaka iz G17. A o programu i onome sto je u glavama ljudi iz DSS necu ni da pricam. To je vrh iracionalnosti i nebuloza koje jedan covek moze da smisli. Kosovo je Srbija, Eu ima alternativu i ostale gluposti.... neka hvala. Meni je jedno bombardovanje bilo dovoljno da shvatim na koju stranu se planeta okrece. Oni koji nisu shvatili neka glasaju za ovog. E da, za one koji kazu da je on posten covek samo mogu da kazem da bi u nekoj uredjenoj zemlji za namestanje prodaje C marketa svom pajtosu dobio visegodisnju zatvorsku kaznu.

Dragoljub

pre 13 godina

Ko zeli da ukljuci mozak, moze da ode na sajt republickog zavoda za statistiku i pogleda relevantne ekonomske podatke. Doci ce do zakuljucka da se spoljni dug Srbije u periodu 2004-2008 godina smanjio za 2 miiljarde eura, a rast bruto drustvenog proizvoda je bio od 5,3 do 8,3 procenata godisnje. Plate su bile vece za preko 120eura. Za vreme sadasnje vlasti zaduzili smo se preko 3 milijarde eura, a posao je izgubilo preko 400000 ljudi. Ko ne zeli da ukljuci mozak, moze da glasa kao i do sad.

ben

pre 13 godina

Mogao je "uspavani" da pravi koaliciju sa radikalima ali nije nego vam je dopustio da izaberete koga cete i sta cete.Nadam se da je bar vecini jasno ( nekima nikad nece biti jasno)da se "beli sengen" ne jede i ne zaposljava i da je jedino uspjesan u otvaranju narodnih kuhinja. Napomena Gradjanskoj Srbiji da postoji radnicko-seljacka Srbija koja radi a ne moze da zivi i do koje donacije ne stizu.

Vladimir

pre 13 godina

U pravu si, vlast jeste nesposobna, izmedju ostalog i zato sto tebe nije jos uvek privela da vidimo sta je tu zapravo bilo oko pobune crvetnih beretki koju si ti podrzavao i opravdavao a koja je bila uvod u atentat na premijera, a potom i za tvoje poslusnike koji su vodili Kolubaru i sl. javna preduzeca koja su potpuno opustosili, a sve u ime odbrane Kosova i Metohije.

dosledan?

pre 13 godina

Svi vi koji tvrdite da je Kostunica dosledan da podsetim:
Pre 5.oktobra Kostunica je bio prozapadni politicar, nakon 5.oktobra postao je antizapadni.
Toliko o doslednosti.

Vladimir

pre 13 godina

Zasto se ovaj uopste javlja? On koji je od svih danas aktuelnih najvise ovu zemlju unistio i upropastio ima najmanje moralno pravo da se javlja. Vlast je losa, a jedini ko ima pravo nesto reci protiv nje to su oni iz vlade Dr. Zorana Djindjica, jer jedino je ta vlada bila evidentno bolja. Kostunicina nas je i dovela dovde, a ovi Tadicevi nas samo dokusuruju. Jedini spas ovoj zemlji lezi u politici LDP, dok to ne shvatimo i ne prihvatimo bice nam ovako kako nam je.

kojott

pre 13 godina

o vašem poštenju i sposobnosti govori insajder, samo nikako da pomene i tvoje ime, posredno ili neposredno jako si upetljan... Ko ti je dolazio u Belanovicu? Tomić i kompanija...

Be-ge

pre 13 godina

Moli Boga Doktore sto je ova vlast sadasnja takva da te jos uvek nije privela a ti znas zbog cega a znamo i mi gradjani.
Nemoj da trazis novu Vladu , jer nova Vlada moze biti vrlo nezgodna po sve Vas.
Dobro znate sta ste radili od Radeta Markovica, Montgomerija, Podrske oruzanoj pobuni crvenih beretki koja je bila uvod u atentat, Pokusaja Gasenja Specijalnog Suda, Hapsenja pokojnog Vladana Batica da bi se sprecile tuzbe, privatizacija po kabinetima , i sa slagom na torti Kolubare.
I nemoj pominjati Vladu nacionalnog jedinstva, vec si je jednom pominjao jednog marta pre 8 godina.

Dejan

pre 13 godina

Ne zanima me mnogo sta ce biti sa Kosovom. Hocu da radim i da mogu da zaradim. Dok je ovaj bio na vlasti imao sam posao i pristojno ziveo. Onda sam glaso za Tadica jer sam mislio da ce biti jos bolje i dobijem otkaz prosle godine. Bas me briga i ako je neki "neobavesteni" direktor uzeo pare, ja hocu da zivim bolje i mislim da jedino Kostunjavi moze da nesto promeni. Onaj Toma mi je "obojeno prazno".

Uh, sad mi je lakse

pre 13 godina

Da li mi je dozvoljeno da kazem svoje misljenje? Free country?
Ovog coveka ne podnosim, njegovu pojavu, njegov glas, njegovo licemerje, njegove huligane i ekstremiste koje finansira (od Kolubare).
Nadam se da cemo i tebi suditi jednoga dana.

Žaki

pre 13 godina

Koštunica?!?! Meni su dovoljni podatci da je, dolaskom na vlast svojevremeno, očuvao Miloševićevu strukturu sa svim njegovim (sudski dokazano) ubicama i kriminalcima - i znam ko je taj čovek! Mislim da se još nije rodio u Srbiji čovek sa više magle u glave i zabluda koje širi oko sebe,..a ubeđen je da je u pravu!? Tu leka nema od čoveka! Šta uobrazilja izabranosti i "nebeskog naroda" napravi od čoveka...i nacije!?

Gaga

pre 13 godina

Pa zar je moguće da nam se glavni akteri svih krađa i pronevera i dalje ponosito smeju u lice? Gledam Koštunicu, Tomića, Naumova... i dođe mi da zapevam- odakle im hrabrost da pričaju o posrnuloj privredi. Dokle su baždareni u svojoj pokvarenosti i korumpiranosti? I opet će tamo neke budale da glasaju za njih!? Srbijo šta te snađe ???

Petar S.

pre 13 godina

Citao sam juce na na Politici (online) text o tome koliko je bilo potrebno radnih sati da bi se kupila masina bele tehnike. Sta mislite od koje do koje godine je bilo potreban naj manji broj sati da bi se (npr. masin aza pranje vesa) kupila.

I ko je tada bio na vlasti.

Time je sve receno.

Uzgred Kostunica je UVEK BIO I OSTAO pro-Srpski politicar.

deNiro

pre 13 godina

Jedino je DSS alternativa rezimu koji je unazadio Srbiju , unistio je ekonomski i zaduzio da ce nas deca prokljinjati.Sve pod sloganom"Evropa nema alternativu"

Alex

pre 13 godina

Jel zna bre ovaj kostunica da su lopurde iz kolubare iz njegove stranke? Izgleda da je opet neobavesten! P.S. sa kim si takav si! P.P.S. da se razumemo ni ovi na vlasti nisu nista bolji!

Gaga

pre 13 godina

Narode,Koštunica je juče rečenicom "vlast je nesposobna" i onom drugom o "posrnuloj privredi" ZAPRAVO pozivao nas građane Srbije da se prihvatimo posla koji ni policija, ni sud,nikako da odrade. A sve nam ih je lepo isporučio ,ko na tacni,i Popovića,i Stojkovića, i Naumova,i Bulatovića, i jedini je on uspeo da namami u javnost posle 3 nedelje Dragana Tomića. Tako nam i treba kad nismo svi obučeni da čitamo između redova ,pa kasno ukapiramo ,dr.Voja je govorio "Pohapsite nas već jednom,svu fukaru sam vam doveo" !!!!!!

lale

pre 13 godina

lose zivimo i to je zbog postojece vlade, ali i zbog svetske krize. Zasto smo lose ziveli pod Kostunicom, jasno je. On je posten, ali je imao puno "kolubaraca" i to sve pod njegovim blagoslovom. Ne bori se on za Srbiju, vec za "svoje visocanstvo" isto kao sto se i Sloba nije borio za Srbiju, vec za vaskrs komunizma. Ne daj mi Boze ponovo Kostunice, pa makar gledao Tadica do kraja zivota

Vojvodinac

pre 13 godina

Uf, Koštunice, dobro te se sećam, i nisi ni ti savršen, ima i tu materijala....
Jočić, Tijanić (koga su rado prihvatili i žuti), Legija...
Jeste da si legiju nasledio zajedno sa pokojnim Đikijem od Slobe, ali moralos e to ranije rešavati...
Tužna istina je da si daleko bolji od svih drugih kandidata, takav kakav si.
I jesi spor, i smotan, i neodlučan....ali rezultati stoje.
Za vreme DSS-a sam se najmanje nervirao oko politike, letovalo se zimovalo, i plate su rasle (realno, ne na papiru).
Nažalost, ponadao sam se da će sa žutim na vlasti biti bolje, al su me preveslali svaka im čast, uzjahali pa ......!
Odzvoniće i njima, a ovoga puta, nadam se da ćeš skupiti snage i da im sudiš (Kolesar, Janušević, afera indeks, Vlahovićeve privatizacije, Dinkićeve subvencije....), a ima materijala i u tvojim redovima, pa se nadam da ćeš postati malo objektivniji!!

glupa poredjenja

pre 13 godina

Ista prica kao i sa Milosevicem. To sto ove nove vlasti koje su dosle nakon 5.oktobra ne valjaju, ne znaci da je Milosevic bio dobar. Tako vam je i sa Kostunicom. To sto Tadic ne valja, ne znaci da je Kostunica dobar.

Vaša savest

pre 13 godina

“Oporavak, napredak i spas Srbije nalazi se u ponovnom uspostavljanu nacionalno odgovorne vlade koja će voditi državotvornu politiku u interesu naših građama, u interesu Srbije. Srbija treba da sarađuje sa svima, ne da bi ispunjavala strane diktate, nego da bi kroz tu saradnju ostvarila ono što je od interesa i koristi za Srbiju”

Praktično sve evropske zemlje moraju da ispunjavaju diktat zapadnih sila (tj. Amerike) zato što je takva podela sveta još od raspada SSSR. Šta tu nije jasno? Da smo bili pametniji pa ušli u NATO na vreme, ne bi nam oteli Kosovo, jer bi, time što je naše, ono bilo i njihovo. Ovako je opet njihovo, ali više nije naše.

Pera

pre 13 godina

Jedini posten, drzavnik, mudar, dosledan, hrabar, sme da vas pogleda u oci ... ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha
ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha
ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha
ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha

komsija

pre 13 godina

Mislim da nam zaista treba vlada nacionalnog spasa, sa ciljevima da se organizuje i realizuje uspesno zaposljavanje, angazovanje raspolozivih kapaciteta angazovanje resursa... zvuci teorija ali raspolazemo sa zemljom, licno ne znam, ali taj ko zna treba da organizuje radove, da posadi da obradi da potom upotrebi i plasira. Stocarstvo, svinjogojstvo, industrija mesa, mesnih prerada, mleko, mlecni artikli se mogu dobrim planom sagledati, i sprovesti u delo, time se resava jedan procenan nezaposlenosti, potom dalje elektro kapaciteti, potrebe za takvim artiklima i slicno. Gospodin navedeni kritikuje, ali i kaze da nije u stanju da zaposli 400000 ljudi, mislim da nam to i nije potrebno, je li ima neko ko ima ideju neko sposoban neko treci?

Neko Iz Mase

pre 13 godina

Upravo pisem jedan bestseler roman,
ali sam dugo razmisljao o naslovu.
Sada mi je poklon pao sa neba;
nazvacu ga:
"Vojino otvaranje ociju pored mojih vlastitih".
Hvala ti Vojo, nema na cemu.

Rodjko

pre 13 godina

Muka mi je od prica o postovanju i Kosovu. Nazalost, Srbija jos nije imala politicara koji se realno borio protiv korupcije i bio na strani naroda, a ne grabljivava iz svoje partije, jedini koji su hteli zdravu Srbiju bili su Karadjordje i knez Mihalo, mozda je za to bio i kralj Petar, ali i posle I sv. rata su profiteri pljackali (citajte Pokoseno polje). Od Djindjica sam puno ocekivao, kasnije od Tadica, obojica su me razocarali. O Kostunici ne vredi ni trositi reci.

Miroslav

pre 13 godina

Kostunicine vlade su nasledile na racunima 400 miliona evra, koje je zivkoviceva vlada ostavila od privatizacionih prihoda (duvanska industrija, itd) uz to su prodali "mobtel". Ova vlada (a jeste uzasna) nije imala skoro nikakvih privatizacionih prihoda. Pravo pitanje za Kostunicu Dr vojislava bi bilo gde su otisle pare od privatizacije. Koliko km puteva, pruga..?

ДЕМОКРАТСКИ ПАТРИОТА

pre 13 godina

Ako laže koza, ne laže rog:
Analiza političkih programa GLAVNIH stranaka (DS, SNS, G17, SPS, SPO, LDP, DSS, SRS,..) pokazuje da su samo G17 (Ujedinjeni regioni Srbije) i SPO za ukidanje posebne autonomije Vojvodine,
i formiranja više ravnopravnih pokrajina bez državnih atributa i nadležnosti (KiM spacijalni status, z4). .

Ubrzo će biti mnogo jasnije, koje stranke se u Srbiji i dalje zalaže za komunističke planove :
"I POSLE Tita -TITO" i "SLABA SRBIJA -JAKA Jugoslavija (tj. druge republike)" ,
A koje se zalažu da Srbija postane LIDER na Balkanu.!!! .
S verom u Boga, Srbija pobediti mora.!!!

Nikola-Titel

pre 13 godina

Moj glas ovog puta ide DSS-u,jedino se oni dosledno bore protiv aktuelne vlasti.
A aktuelna vlast je donela samo jad i bedu ovoj zemlji,plate su nam 100 evra manje od kako su oni dosli,podelili su 300 hiljada otkaza,usvojili separatisticki Statut Vojvodine...
Glas za DSS je glas borbe protiv Borisa Tadica i aktuelne vlasti!

Gradjanska Srbija

pre 13 godina

Sve je to tacno sto kaze cuveni doktor pravnih nauka.
Samo zaboravio je da kaze, da nije bilo njegovog dila sa Montgomerijem kada je pokrenuta medijska satanizacija Srpskog Premijera Djindjica u Hrvatskom Nacionalu, da nije bila njegova podrska oruzanoj pobuni crvenih beretki i mini drzavni udar, da kasnije nisu bile namestene privatizacije ili ti otimacine Srpskih preduzeca po njegovim kabinetima , sve bi bilo drugacije.
Zoran Djindjic bi bio ziv , A nasa Srbija bi bila svetlosnim godinama ispred ove sadasnje Srbije .
Ovako sada imamo Vladu koja ne sme nikoga da procesuira i Hapsi, imamo Vilija Montgomerija koji se pojavljuje na RTS-u i direktno pokusava da skrene tok istrage za politicku pozadinu ubistva premijera u predmetu koji se nalazi u Specijanom Sudu i za koji jos uvek nemamo informacije dokle se stiglo, imamo opozicionara Tomislava koji saradjuje sa Vilijem, i imamo u pozadini doktora pravnih nauka koji cuti i ceka.
I da Srbija ce dobiti novu Vladu na sledecim izborima , ali novu Vladu ce sacinjavati Gradjansko Drustvo ciji ce prvi zadatak biti da dobijemo zvanicnu istinu o svi znamo vec cemu.
Gradjani Srbije su se probudili i sirom otvorili oci.
Iznenadicete se svi Vi zajedno u jednom momentu.

marco

pre 13 godina

Kakva god da je ova vlada, ne daj boze da se dr.Voja ikad vise vrati na vlast sa tim njegovim forama "Srbija na prvom mestu" i "Eu ima altenativu",. jer cemo opet jesti korenje kao devedesetih godina proslog veka!

jugo

pre 13 godina

Mozete da pricate sta god hocete i da je spor, ne sposoban, neobavesten ali je jedno sigurno a to je da je Kostunica najposteniji od svih aktuelnih politicara.
To sto je on uradio i raspisao izbore a mogao je da vlada jos to ovi sadasnji i ne pomisljaju a mnogo je vise neslaganja u Vladi nego li pre tri godine kada je Voja uradio ono sto je posteno.

Kayo

pre 13 godina

Gospodine Koštunica, pokazali ste koliko ste bili uspešni kao premijer. Nemojte nam sad prodavati bele bubrege za bubrege. Stvarno ako je i od vas, mnogo je.

Stolica Vukadin

pre 13 godina

Sve sto se lepo desilo, desilo se za vreme Kostunice. Epski snovi su ozivljeni, ratni kriminalci sakrivani, predsednik ubijen, drzavni udar specijalaca, ekonomija u potonucu, pojacani nemiri na Kosovu i u BiH... Lista je dugacka.
Kostunica bi danas da uzme ulogu sudije, koji svima oko sebe sudi, i sve do temelja unistava. Ali (na)ucilo se do danas nesto g. Kostunice, zar ne, narode?

Dejan Bela Palanka

pre 13 godina

Smenismo Kostunicu da bi nam Tadic i Dinkic obezbedili 200.000 novih radnih mesta i 1000 evra za akcije. A dobismo 400.000 otkaza i 20 evra za akcije. Ja sam prijatelji najbolje ziveo za vreme Voje Sumadinca i vise me zuti nece prevariti. Izmedju punog stomaka svoje dece i televizijskih spinova Tadicevih medijskih manipulatora vise nemam dileme. Ne mogu da prezalim sto sam pogresio 2008. i trazim izvinjenje od svih sto sam bio naivcina, ali na narednim izborima, ma kada bili, moj glas ide Kostunici.

vladaNS

pre 13 godina

Samo ovo? Ocekivao sam od dr Koštunice i nešto floskula o Kosovu, patriotizmu i trećem putu. Ovaj put ništa od toga, valjda je Dosadio Sam Sebi

Marko

pre 13 godina

I onda je Voja izašao iz pećine, ugledao svoju senku, i rešio da bi možda mogao da prekine zimski san... o čemu će se raspravljati na sledećem Glavnom odboru

Bane

pre 13 godina

Glas za dr.Vojislava Kostunicu.Hteli vi to da vidite ili ne,on je najdosledniji politicar.Ljudi vratio je telekom koji su prodali dacicevi,pored toga kupio telekom R.Srpske i C rne Gore,koji sada ovi hoce da prodaju.I na kraju raspisao vanredne izbore koje ovi sada ni u snu ne daju.

Miladin

pre 13 godina

Ko se to nama probudioooo! Sigurno da Srbija zasluzuje novu vlast i Vladu, dobijenu na izborima, ali se iskreno nadam da ovaj covek i njegova stranka, da ne kazem sekta nece vise priviriti u vlast!

Branko

pre 13 godina

Pazi ga sad pa ovaj! :)
Nije ga bilo odavno? Nesto se desilo sa Kosovom, sto sam propustio? Ne znam, ne mogu da se setim... A daaa! Sad ga Kolubara muci... Jasno. :)

Kokorayko

pre 13 godina

Ovo je najgora vlada od pada Miloševića i sigurno ima dosta sukoba i loših stvari, koje se dešavaju u njoj i oko nje. Jedini problem ovde je što kritiku upućuje čovek, koji ima problema sa "samim sobom".

Dejan

pre 13 godina

Nemoj samo ti da mi pricas o posrnuloj privredi i nezaposlenosti. Ti i tvoji ste unistili srpsku privredu.
Bolje je da prestanes da se bavis ovim poslom jer si nesposoban.

Obavesteni

pre 13 godina

Covek koji navodno sve sme da nas pogleda u oci spinuje ponovo situaciju kao njegov partner Montgomeri.
Jeste bila veca plata, ali se te nezaradjene plate delile od prodaje Mobtel-a, Pivara, Duvanskih industrija, Cementara.
Zato smo i dosli sada u situaciju gde jesmo vise nema sta da se proda a ni da se potrosi nezaradjeno.
Doktore , te price pricaj neobavestenim ljudima , koji nasedaju na fore.
A nama obavestenima dugujes jedno drugo pojasnjenje .
Znas ti vec sta, Podrska oruzanoj pobuni crvenih beretki .
Pa do Kolubare na kraju.

Ivan

pre 13 godina

Jedini pravi drzavnik u nasoj zemlji. Da nije bilo njega jos uvek ne bi imali ustav i postali bi prava banana republika bsto "demokrate" i pokusavaju da naprave od zemlje...
Moj glas ide Kostunici!

dragan

pre 13 godina

iskreno, dok je kostunica bio na vlasti mislio sam da ne moze doci nesposobnija ekipa od njegove.debelo sam se prevario.dosao nam deda mraz sa irvasima :(

Rade

pre 13 godina

O boze,sto bas ja... a taman mislio da je negde zbrisao zbog Kolubare, kad sad vidim da su i ovi po malo umesani , posto je bas siguran da nije kriv...

nn

pre 13 godina

Je l ovo onaj za cijeg je mandata usla gomila donacija u zemlju a on sve dao na javnu potrosnju? Ili izgradio koridor 10? Ne secam se... P. S. Daleko od toga da kazem da su ovi bolji...

Vladimir

pre 13 godina

Zasto se ovaj uopste javlja? On koji je od svih danas aktuelnih najvise ovu zemlju unistio i upropastio ima najmanje moralno pravo da se javlja. Vlast je losa, a jedini ko ima pravo nesto reci protiv nje to su oni iz vlade Dr. Zorana Djindjica, jer jedino je ta vlada bila evidentno bolja. Kostunicina nas je i dovela dovde, a ovi Tadicevi nas samo dokusuruju. Jedini spas ovoj zemlji lezi u politici LDP, dok to ne shvatimo i ne prihvatimo bice nam ovako kako nam je.

tuc u mozak

pre 13 godina

Za one koji kazu da su imali najvise para za vreme Kostunice! Za one koji kazu da su vratili Telekom i kupili telekom Republike Srpske!
Ovako plate koje smo imali su bili zaovstastina poslova i zapocetih poslova pokojnog premijera Zorana Djindjica! Telekom Srpske kao i u Crnoj Gori to je bila ideja Zorana!
Sto se tice telekoma u CG tj mobilne mreze mi smo to kupili za Miskovica koji je suvlasnik!
Sto se zivota pod njim tice on nas je unazadovao 10 godina! Svojom doslednom kleptomanskom politikom! Pogledajte od sto afera u 90 stoje ljudi iz DSS-a! Kolubara kradja veka , NIS prodaja po burazerskoj varijanti, Mobtel i jos gomila firmi je otislo na dobos samo zahvaljujuci njegovoj ekipici !
On bi nas samo opet unazadio i poveo u jos goru ekonomiju! A sto se tice ovih sada i onog grobara i njegove ekipe ni o njima ne mislim nista bolje!
Ja sam da dovedemo Nemce jer oni jedini mogu da nas dovedu u red!
Kostunica je obican demagog, kvazi covek od zakona!
Pogledajte ko je oko njega samo danas bio!

Pravnik

pre 13 godina

Kolubara,Jocić i njegovi što nisu hteli da kraduckaju,Šaranćić...Ustav koji nas približava Africi(teško bi i tamo i oni digli glavu),ubijeni vojnici u Topčideru...Činjenje poklona Rusima (NIS)."Kosovo je Srbija"...Obraz i Naši ...To li je taj Koštunica dr Vojislav.E ako je taj onda bolje da ćuti,jer da nije bilo njega bili bismo u Evropi.A Kosovo?Pa i tu bi bilo nešto bolje,jer bismo mi bolje živeli.A kada bolje živiš onda ti nije stalo do nacionalizama,do Rusa,Kineza i Indusa...Koštunice,jer znaš ti geografiju.Srbija je u Evropi,ma koliko se ti i onaj drugi doktor prava trudili da je preselite u Rusilu,Kinu ili Indiju.Izvinite vi mižete gde hoćete,a nas i Srbiju ostavite u Evropi i pustite je da se vrati onamo odakle ste se svojski trudili da je izvućete i u Rusiju smestite.I bilo bi bolje da,pošto imate prekoo 65 godina budete penzioner ili se učlanite kod Krkobabića,al zaboga prestanite da trujete ono malo ljudi koji misle da ste vi neki političar.Vaše vreme je isteklo,pustite mlade koji mogu da vide mnogo dalje od vas.Vi možete da vidite,neću reći šta iz pristojnosti,ali biste trebali da shvatite.65 godina za penziju po sili nije tek onako smišljeno.Ili vi vidite samo ove iz Severne Afrike diktatore koji polako padaju...Zato odustanite od politike,star ste ćovek.Srbiji trebaju mladi.Shvatite to.

E neće moći ove noći !!!

pre 13 godina

Imao si sreću da vladaš kada se državna imovina najbolje prodavala, imalo se para pa se glavni problemi stavljali pod tepih. Inače, nisi ni ti ništa bolji od ovih. Nisi imao priliku da to i dokažeš, pa bi sada da ti narod pruži još jednu. Shvatite da ćete uskoro postati ružna prošlost ovog naroda, nama su potrebni potpuno novi ljudi.

Slobodan

pre 13 godina

Sasvim je jasno da danas u Srbiji nema sposobnih politicara i da svako od njih prvenstveno gleda svoj interes.Rezultat toga i jeste poznato stanje u nasoj zemlji.Medjutim od ovoga klovna Kostunice nema goreg zla i nesposobnijeg u zemlji.Ne bi mu trebalo dati ni tri ovce da cuva jer bi ih izgubio.Povraca mi se kad cujem njegovo ime!

IV

pre 13 godina

Slazem se da je vlada u sukobu sa sobom. Mislim i da si ti sam u sukobu sa sobom.
Tesko nama u Srbiji sa vama svima. Setite se naroda samo pred izbore (u predizbornoj godini), a do tada gledate samo kako da ne radite nista i uzimate ono sto mozete.

Mlađa Novi Sad

pre 13 godina

Ja znam da je meni od 5. oktobra najveća plata bila za vreme Koštunice. Od 2008 samo na kursu smo izgubili 100 evra (ako uzmemo prosečnu platu u Srbiji) o rastu režija, uvozni proizvoda, inflaciji u 2010.god. koja iznosi 11% dok su plate neprivredi zamrznute, dok u privredi u najboljem slučaju stagniraju ne vredi ni trošiti reči... Ali ajde da uzmemo samo tih 100 evra što smo izgubili na kursnoj razlici od 2008.god. to je na godišnjem nivou 1200 evra, ako u četveročlanoj porodici rade dvoje (i mama i tata :-) ) to iznosi 2400 evra, dok će za 4 godine manda vlade Borisa Tadića to iznositi 10.000 evra (4 x 2400). Za 10.000 evra se može kupiti npr. totalno novi Wolkswagen Polo, Opel Corsa, Reno Clio.. Znači ova vlada je prosečnoj srpskoj porodici samo na kursnoj razlici ukrala jedan novi automobil! Pa o čemu da pričamo više? A Tomi koji je isti Boris ne verujem ništa, ovaj sada obećava 400.000 radnih mesta (toliko je i izgubilo posao iako su obećali 200.000 radnih mesta) dok toma obećava u emisiji Olje Bećković investicije od 50 milijardi Evra ako on pobedi??? Čuj 50 milijardi evra??? Kako političari mogu tako da lažu a narod da se loži na to?

BOJAN

pre 13 godina

U jednom trenutku sam bio prevaren od strane demokrata i njihove propagande i zestoko zamrzeo Kostunicu.Kako vreme prolazii pocinjem da uvidjam kako stoje stvari i kolika se propaganda u svim medijima sprovodi protiv njega. Porucujem gospodinu Kostunici da na sledecim izborima moj glas ide njemu,a nadam se i glasovi mnogih drugih!
Jasno je da su DS i SNS jedno te isto tako da on ostaje kao jedini izbor

nepostojeci gasovod

pre 13 godina

prvo ti objasni kolubaru, eps, radeta markovica, jocica, biu, stojkovica, bagzijevu advokaticu, mobtel, luku beograd, gasni sporazum sa rusijom, itd, itd... pa onda pocni druge da objasnjavas!

Nikola

pre 13 godina

Vojislav Kostunica je gospodin covek.Svi koji ga ne volite,probajte da mu nadjete jednu REALNU zamerku,a da nije ubacena u vase glave od strane NVO,LDP-a,Amerike. Jer on ukrao nesto mozda,da jeste jedva bi docekala ova vlast da ga stavi u zatvor. Jer greh voleti svoju zemlju,biti dobar sa Rusijom,postovati pravoslavnu crkvu,negovati odnose sa svim nesvrstanim zemljama. Ja nisam protiv EU,Amerike,ali samo ako nas POSTUJU i saradjuju na realnim osnovama sa nama. Ucene,pritisci,to nije za nas narod. Ljudi moji dok ova drzava nekim cudom ne bude ulozila barem 3 milijarde evra u selo i unutrasnjost Srbije nema nista od boljeg standarda. Ne slusajte nevladine organizacije i proamericke stranke ne misle nam nista dobro

Бранислав

pre 13 godina

...ја бих само да прокоментаришем коментар где Г-дин Коштуница напада власт да жели да формира двопартијски систем у Србији...дакле човек је напао и ДС и СНС; па са ким он то мисли да направи "владу националног јединства" за коју се залаже...толику контрадикторност од Г-дина Коштунице нисам очекивао...да није смешан био би жалостан...

kojott

pre 13 godina

o vašem poštenju i sposobnosti govori insajder, samo nikako da pomene i tvoje ime, posredno ili neposredno jako si upetljan... Ko ti je dolazio u Belanovicu? Tomić i kompanija...

Milan Filipovic

pre 13 godina

Sve sto je g.Kostunica izgovorio je apsolutno tacno. A sva omalovazavanja koja se mogu naci u (nastancovanim) komentarima su na nivou "Ma nemoj" i "Ti ce mi kazes".
Interesantno je koliko pojedine krugove pomisao da posten covek ponovo dodje na vlast ispunjava uzasom sto je razumljivo ali i indikativno.
Moj glas ide Kostunici.

Vaša savest

pre 13 godina

“Oporavak, napredak i spas Srbije nalazi se u ponovnom uspostavljanu nacionalno odgovorne vlade koja će voditi državotvornu politiku u interesu naših građama, u interesu Srbije. Srbija treba da sarađuje sa svima, ne da bi ispunjavala strane diktate, nego da bi kroz tu saradnju ostvarila ono što je od interesa i koristi za Srbiju”

Praktično sve evropske zemlje moraju da ispunjavaju diktat zapadnih sila (tj. Amerike) zato što je takva podela sveta još od raspada SSSR. Šta tu nije jasno? Da smo bili pametniji pa ušli u NATO na vreme, ne bi nam oteli Kosovo, jer bi, time što je naše, ono bilo i njihovo. Ovako je opet njihovo, ali više nije naše.

Cubrilo

pre 13 godina

A Kosovo? Nista o Kosovu nismo culi. Izgleda da je i on vec batalio tu pricu, toliko o nepokolebljivoj borbi i doslednosti, vidi i on da su to corava posla.

ДЕМОКРАТСКИ ПАТРИОТА

pre 13 godina

Ako laže koza, ne laže rog:
Analiza političkih programa GLAVNIH stranaka (DS, SNS, G17, SPS, SPO, LDP, DSS, SRS,..) pokazuje da su samo G17 (Ujedinjeni regioni Srbije) i SPO za ukidanje posebne autonomije Vojvodine,
i formiranja više ravnopravnih pokrajina bez državnih atributa i nadležnosti (KiM spacijalni status, z4). .

Ubrzo će biti mnogo jasnije, koje stranke se u Srbiji i dalje zalaže za komunističke planove :
"I POSLE Tita -TITO" i "SLABA SRBIJA -JAKA Jugoslavija (tj. druge republike)" ,
A koje se zalažu da Srbija postane LIDER na Balkanu.!!! .
S verom u Boga, Srbija pobediti mora.!!!

Vladimir

pre 13 godina

U pravu si, vlast jeste nesposobna, izmedju ostalog i zato sto tebe nije jos uvek privela da vidimo sta je tu zapravo bilo oko pobune crvetnih beretki koju si ti podrzavao i opravdavao a koja je bila uvod u atentat na premijera, a potom i za tvoje poslusnike koji su vodili Kolubaru i sl. javna preduzeca koja su potpuno opustosili, a sve u ime odbrane Kosova i Metohije.

Honduras je Srbija

pre 13 godina

Da te ne znam pa i da glasam za tebe. Ali znam te, znam i da ti je stranka kao neka vrsta sekte u kojoj sede najveci ****** i gde u ime patriotizma moze sve da se radi. U tvoje vreme su rasli trzni centri i sirila se mreza Maxija dok je proizvodnja unistavana. Novac iz privatizacije je isao u potrosnju i naravno da se fino zivelo, ali nije na realnim osnovama i ovo sada je izmedju ostalog i posledica tvoje vladavine uz dodatak nasih vajnih strucnjaka iz G17. A o programu i onome sto je u glavama ljudi iz DSS necu ni da pricam. To je vrh iracionalnosti i nebuloza koje jedan covek moze da smisli. Kosovo je Srbija, Eu ima alternativu i ostale gluposti.... neka hvala. Meni je jedno bombardovanje bilo dovoljno da shvatim na koju stranu se planeta okrece. Oni koji nisu shvatili neka glasaju za ovog. E da, za one koji kazu da je on posten covek samo mogu da kazem da bi u nekoj uredjenoj zemlji za namestanje prodaje C marketa svom pajtosu dobio visegodisnju zatvorsku kaznu.

dosledan?

pre 13 godina

Svi vi koji tvrdite da je Kostunica dosledan da podsetim:
Pre 5.oktobra Kostunica je bio prozapadni politicar, nakon 5.oktobra postao je antizapadni.
Toliko o doslednosti.

Rodjko

pre 13 godina

Muka mi je od prica o postovanju i Kosovu. Nazalost, Srbija jos nije imala politicara koji se realno borio protiv korupcije i bio na strani naroda, a ne grabljivava iz svoje partije, jedini koji su hteli zdravu Srbiju bili su Karadjordje i knez Mihalo, mozda je za to bio i kralj Petar, ali i posle I sv. rata su profiteri pljackali (citajte Pokoseno polje). Od Djindjica sam puno ocekivao, kasnije od Tadica, obojica su me razocarali. O Kostunici ne vredi ni trositi reci.

Komšija

pre 13 godina

G-dine Koštunica , kad bi se vratile državi pare koje su nedomaćinskim poslovanjem protraćili ministri i vaši partijski kadrovi na raznoraznim mestima i upravnim odborima bile bi plate sigurno veće. U vreme vaše vlasti bilo je najviše stranih investicija i gde su te pare završile? Šta ste to vi uradili kapitalno pa da narod glasa za vas ponovo? Koji su to rezultati vašeg rada ostali iza vas ? Svaki dan smo slušali jednu istu priču "Kosovo je srce Srbije", ali od toga se ne živi. Tako da ...hvala lepo,ali ipak nećemo vas.

Be-ge

pre 13 godina

Moli Boga Doktore sto je ova vlast sadasnja takva da te jos uvek nije privela a ti znas zbog cega a znamo i mi gradjani.
Nemoj da trazis novu Vladu , jer nova Vlada moze biti vrlo nezgodna po sve Vas.
Dobro znate sta ste radili od Radeta Markovica, Montgomerija, Podrske oruzanoj pobuni crvenih beretki koja je bila uvod u atentat, Pokusaja Gasenja Specijalnog Suda, Hapsenja pokojnog Vladana Batica da bi se sprecile tuzbe, privatizacija po kabinetima , i sa slagom na torti Kolubare.
I nemoj pominjati Vladu nacionalnog jedinstva, vec si je jednom pominjao jednog marta pre 8 godina.

Ana

pre 13 godina

Realno, sve je u pravu! Glasacu za njega na sledecim izborima. Borise, ti si neobavesten. Nisu te obavestili da su tvoji sve upropastili. Borise, gotovo je

Nensi

pre 13 godina

Vojo, taman reših da te zaokružim na sledećim (nadam se, prevremenim) izborima, kad pročitah da je sednici prisustvovao i Dragan Tomić ex direktor Kolubare, za vreme čijeg mandata su zabeleženi najveći gubici (da ne kažem mućke). Moj ti je savet, ako misliš da neko glasa za tebe ikada, uzmi za ručicu svog pajtaša Tomića, dođite lepo u B92 i objasnite kud se dedoše silne miljarde iz Kolubare.

Antihor Kolubara

pre 13 godina

Jos jedan siguran glas za Kostunicu na sledecim izborima. Zasto? Plata veca 135 evra (godisnje vise 1500 evra), kupio sam sve nove masine u stanu, uzeo Klio na kredit, letovao u Grckoj i Egiptu, prijateljima sam nosio vino na useljenje... Ne interesuju me ideologije, samo zivot. A on je bio najbolji pod Kostunicom.

Uh, sad mi je lakse

pre 13 godina

Da li mi je dozvoljeno da kazem svoje misljenje? Free country?
Ovog coveka ne podnosim, njegovu pojavu, njegov glas, njegovo licemerje, njegove huligane i ekstremiste koje finansira (od Kolubare).
Nadam se da cemo i tebi suditi jednoga dana.

lale

pre 13 godina

lose zivimo i to je zbog postojece vlade, ali i zbog svetske krize. Zasto smo lose ziveli pod Kostunicom, jasno je. On je posten, ali je imao puno "kolubaraca" i to sve pod njegovim blagoslovom. Ne bori se on za Srbiju, vec za "svoje visocanstvo" isto kao sto se i Sloba nije borio za Srbiju, vec za vaskrs komunizma. Ne daj mi Boze ponovo Kostunice, pa makar gledao Tadica do kraja zivota

Sampolion

pre 13 godina

U potpunosti tacno! Ova vlada se igra gluvih telefona. Toliko nesposobnjakovica na jednom mestu svet video nije. Potrebne su promene i to sto pre!

Dejan

pre 13 godina

Ne zanima me mnogo sta ce biti sa Kosovom. Hocu da radim i da mogu da zaradim. Dok je ovaj bio na vlasti imao sam posao i pristojno ziveo. Onda sam glaso za Tadica jer sam mislio da ce biti jos bolje i dobijem otkaz prosle godine. Bas me briga i ako je neki "neobavesteni" direktor uzeo pare, ja hocu da zivim bolje i mislim da jedino Kostunjavi moze da nesto promeni. Onaj Toma mi je "obojeno prazno".

Žaki

pre 13 godina

Koštunica?!?! Meni su dovoljni podatci da je, dolaskom na vlast svojevremeno, očuvao Miloševićevu strukturu sa svim njegovim (sudski dokazano) ubicama i kriminalcima - i znam ko je taj čovek! Mislim da se još nije rodio u Srbiji čovek sa više magle u glave i zabluda koje širi oko sebe,..a ubeđen je da je u pravu!? Tu leka nema od čoveka! Šta uobrazilja izabranosti i "nebeskog naroda" napravi od čoveka...i nacije!?

Gaga

pre 13 godina

Pa zar je moguće da nam se glavni akteri svih krađa i pronevera i dalje ponosito smeju u lice? Gledam Koštunicu, Tomića, Naumova... i dođe mi da zapevam- odakle im hrabrost da pričaju o posrnuloj privredi. Dokle su baždareni u svojoj pokvarenosti i korumpiranosti? I opet će tamo neke budale da glasaju za njih!? Srbijo šta te snađe ???

Neko Iz Mase

pre 13 godina

Upravo pisem jedan bestseler roman,
ali sam dugo razmisljao o naslovu.
Sada mi je poklon pao sa neba;
nazvacu ga:
"Vojino otvaranje ociju pored mojih vlastitih".
Hvala ti Vojo, nema na cemu.

deNiro

pre 13 godina

Jedino je DSS alternativa rezimu koji je unazadio Srbiju , unistio je ekonomski i zaduzio da ce nas deca prokljinjati.Sve pod sloganom"Evropa nema alternativu"

ben

pre 13 godina

Mogao je "uspavani" da pravi koaliciju sa radikalima ali nije nego vam je dopustio da izaberete koga cete i sta cete.Nadam se da je bar vecini jasno ( nekima nikad nece biti jasno)da se "beli sengen" ne jede i ne zaposljava i da je jedino uspjesan u otvaranju narodnih kuhinja. Napomena Gradjanskoj Srbiji da postoji radnicko-seljacka Srbija koja radi a ne moze da zivi i do koje donacije ne stizu.

Dragoljub

pre 13 godina

Ko zeli da ukljuci mozak, moze da ode na sajt republickog zavoda za statistiku i pogleda relevantne ekonomske podatke. Doci ce do zakuljucka da se spoljni dug Srbije u periodu 2004-2008 godina smanjio za 2 miiljarde eura, a rast bruto drustvenog proizvoda je bio od 5,3 do 8,3 procenata godisnje. Plate su bile vece za preko 120eura. Za vreme sadasnje vlasti zaduzili smo se preko 3 milijarde eura, a posao je izgubilo preko 400000 ljudi. Ko ne zeli da ukljuci mozak, moze da glasa kao i do sad.

robic

pre 13 godina

Gospodine Kostunica, Vi ste nam kazete da postoji rupa na SAKSIJI, ako mogu da Vam dobronamerno predlozim , napravite spisak LOPOVA iz VASEG OKRUZENJA/ KOALICIJA -*NARODNJACKA*, LICNO POSTENJE IMATE, PA daj da ove posaljemo skupa u ISTORIJU ZAJEDNO SA SNS, za VEK VEKOVA.

komsija

pre 13 godina

Mislim da nam zaista treba vlada nacionalnog spasa, sa ciljevima da se organizuje i realizuje uspesno zaposljavanje, angazovanje raspolozivih kapaciteta angazovanje resursa... zvuci teorija ali raspolazemo sa zemljom, licno ne znam, ali taj ko zna treba da organizuje radove, da posadi da obradi da potom upotrebi i plasira. Stocarstvo, svinjogojstvo, industrija mesa, mesnih prerada, mleko, mlecni artikli se mogu dobrim planom sagledati, i sprovesti u delo, time se resava jedan procenan nezaposlenosti, potom dalje elektro kapaciteti, potrebe za takvim artiklima i slicno. Gospodin navedeni kritikuje, ali i kaze da nije u stanju da zaposli 400000 ljudi, mislim da nam to i nije potrebno, je li ima neko ko ima ideju neko sposoban neko treci?

Miroslav

pre 13 godina

Kostunicine vlade su nasledile na racunima 400 miliona evra, koje je zivkoviceva vlada ostavila od privatizacionih prihoda (duvanska industrija, itd) uz to su prodali "mobtel". Ova vlada (a jeste uzasna) nije imala skoro nikakvih privatizacionih prihoda. Pravo pitanje za Kostunicu Dr vojislava bi bilo gde su otisle pare od privatizacije. Koliko km puteva, pruga..?

Alex

pre 13 godina

Jel zna bre ovaj kostunica da su lopurde iz kolubare iz njegove stranke? Izgleda da je opet neobavesten! P.S. sa kim si takav si! P.P.S. da se razumemo ni ovi na vlasti nisu nista bolji!

Pera

pre 13 godina

Jedini posten, drzavnik, mudar, dosledan, hrabar, sme da vas pogleda u oci ... ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha
ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha
ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha
ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha

Petar S.

pre 13 godina

Citao sam juce na na Politici (online) text o tome koliko je bilo potrebno radnih sati da bi se kupila masina bele tehnike. Sta mislite od koje do koje godine je bilo potreban naj manji broj sati da bi se (npr. masin aza pranje vesa) kupila.

I ko je tada bio na vlasti.

Time je sve receno.

Uzgred Kostunica je UVEK BIO I OSTAO pro-Srpski politicar.

Gaga

pre 13 godina

Narode,Koštunica je juče rečenicom "vlast je nesposobna" i onom drugom o "posrnuloj privredi" ZAPRAVO pozivao nas građane Srbije da se prihvatimo posla koji ni policija, ni sud,nikako da odrade. A sve nam ih je lepo isporučio ,ko na tacni,i Popovića,i Stojkovića, i Naumova,i Bulatovića, i jedini je on uspeo da namami u javnost posle 3 nedelje Dragana Tomića. Tako nam i treba kad nismo svi obučeni da čitamo između redova ,pa kasno ukapiramo ,dr.Voja je govorio "Pohapsite nas već jednom,svu fukaru sam vam doveo" !!!!!!

glupa poredjenja

pre 13 godina

Ista prica kao i sa Milosevicem. To sto ove nove vlasti koje su dosle nakon 5.oktobra ne valjaju, ne znaci da je Milosevic bio dobar. Tako vam je i sa Kostunicom. To sto Tadic ne valja, ne znaci da je Kostunica dobar.

Vojvodinac

pre 13 godina

Uf, Koštunice, dobro te se sećam, i nisi ni ti savršen, ima i tu materijala....
Jočić, Tijanić (koga su rado prihvatili i žuti), Legija...
Jeste da si legiju nasledio zajedno sa pokojnim Đikijem od Slobe, ali moralos e to ranije rešavati...
Tužna istina je da si daleko bolji od svih drugih kandidata, takav kakav si.
I jesi spor, i smotan, i neodlučan....ali rezultati stoje.
Za vreme DSS-a sam se najmanje nervirao oko politike, letovalo se zimovalo, i plate su rasle (realno, ne na papiru).
Nažalost, ponadao sam se da će sa žutim na vlasti biti bolje, al su me preveslali svaka im čast, uzjahali pa ......!
Odzvoniće i njima, a ovoga puta, nadam se da ćeš skupiti snage i da im sudiš (Kolesar, Janušević, afera indeks, Vlahovićeve privatizacije, Dinkićeve subvencije....), a ima materijala i u tvojim redovima, pa se nadam da ćeš postati malo objektivniji!!