Požar u prostorijama TV "IN"

Kragujevac -- Prostorije TV "IN" u Kragujevcu izgorele su u požaru u ponedeljak uveče. Vatrogasci su lokalizovali požar i sprečili da se proširi na obližnju benzinsku pumpu.

Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
 1. Nevezano za vest, zamolio bih bar vas sa B92, posto ste koliko toliko moderni, a svakako moderniji od ostalih medija, da osvezite malo slike gradova po unutrasnjosti. Jednom u sto godina kada mediji izvestavaju o nekom gradu koji nije Beograd (a uglavnom zbog crne hronike) zakace neku sliku koja je uslikana izmedju '85 i '95. Dobri ste vi ipak, nema vam premca, ali mozete i bolje, pozdrav.
  (ja, 1. februar 2011 00:13)

  # Link komentara

 2. Ja sam iz tog dela Kragujevca. Benzinska pumpa i jeste ispod u prizemlju. U prečniku od 500m je evakuisan komšiluk. Takođe se nije odvijao saobraćaj jer je postojala ogromna opasnost od eksplozije. Srećom vatrogasci su profesionalno obavili posao i niko nije povređen a materijalna šteta je ogromna.
  (VladanV, 31. januar 2011 21:46)

  # Link komentara

 3. Pa jesu iznad benzinske pumpe, pumpa je u prizemlju a televizija na spratu. Prvih par godina je televizija bila u prizemlju pumpe, a onda je dozidan sprat za televiziju.
  (KG, 31. januar 2011 21:39)

  # Link komentara

 4. "Nalaze se na 1.spratu i potkrovlju zgrade benzinske pumpe Milija." Da su stvarno iznad benzinske pumpe, vic bi davno odleteli na Mesec.
  (southlander, 31. januar 2011 20:21)

  # Link komentara