Ponedeljak, 31.01.2011.

08:38

Pretres kuće Darka Mladića

Pripadnici Službe za otkrivanje ratnih zločina MUP-a Srbije pretresli su stan Darka Mladića, sina haškog optuženika Ratka Mladića.

Izvor: B92

Pretres kuæe Darka Mladiæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

Zoki

pre 13 godina

Koji je ovo put da se pretresa kuća tog čoveka, čija je jedina greška to što je sin čoveka sa poternice?
Isto tako, čemu taj šou program o trošku poreskih obveznika, sa specijalnom policijom, fantomkama, džipovima... Da li je policija imala operativna saznanja da se tamo nalazi lice sa poternice, pa su se bojali pružanja otpora? Ili je u pitanju čista demonstracija sile, u cilju uveseljavanja javnosti?
Još nešto: policijski automobili ne moraju imati registarske tablice policije, ali moraju imati registarske tablice. Pripadnici policije mogu imati fantomke, ali moraju imati oznake policije i broj/značku za identifikaciju.

Julius

pre 13 godina

Valjda je tuzilac Bramerc negde nesto rekao da nije zadovoljan saradnjom Srbije sa Haskim tribunalom, pa su ovi iz MIA, BIA, UDB isl.prideva, navrat-nanos, dojavili porodici Ratka Mladica da dolaze,kao da ga traze, pa neka se malo skriva, dok ne prodje ta performansa. Potom su javili medijima, posebno televiziji da prati i snima tu farsu od burleske-predstave za javnost - pretresanje kuce sina Ratka Mladica. Narucili su da ostavljaju i neke pare, da se ne vrate praznih ruku.
Pa takve predstave vradjaju inteligenciju naroda Srbije, a i tuzioca Bramerca. Jer, istinska potraga za beguncima se ne vodi tako javno i ne objavljuje preko medija, nego se to radi u strogoj tajnosti.
Misle ovi iz vlasti da ce s ovakvom lakrdijom skrenuti paznju naroda od svakodnevnih problema, bede i nemastine, ili stvarno misle da ce mu verovati medjunarodna zajednica, Bramerc a i narod Srbije?

Brada

pre 13 godina

Nemojte ljudi, tako su i Legiju tražili svuda po Srbiji a on sedeo kod kuće. Sad hoće da pokažu da i oni znaju nešto.
A porodica treba da tuži državu za maltretiranje i to odmah u Strazburu.
A ako 3 puta pretresaju i svaki put nešto novo nadju treba da se zamisle "kakav je to pretres bio prošli put" :)

Kmer

pre 13 godina

U ovoj izbornoj godini RM je veliki adut ove Vlade. Uhvate li ga, i predaju li ga u Hag pre izbora, cela Srbija ce biti uz njih. A na izborima ce DS izaci kao veliki pobednik.
Tadicu i Dacicu bi ovo hapsenje donelo masu glasova, a opozicija, kao diskretna i otvorena Mladiceva podrska, bi bila izgubljena.
Ova proevropska vlada, nije proruska vlada. Ova vlada je odigrala ulogu vatrogasca protiv rasplamsanog nacionalizma, i otvorene pojave i demonstriranja fasista. Da nije tako bilo, ko zna sta bi bilo?

lucidni milojko

pre 13 godina

Mene samo zanima je li se na ovim pretresima radi ko za vreme komunista? Naime po komunistickim sablonima, su se pretresale slamarice, ormari, gledalo se ispod kreveta, virilo iza vrata, silazilo se sa milicionerskom baterijom u podrum i trap, dizao se poklopac sa buradi od rakije i kiselog kupusa, penjalo se u podkrovlje uznemiravali su se golubovi i pacovi, itd. Ili se na ovim pretresima upotrebljava savremena policijska tehnika, npr. potraga za Mladicevim DNA?
Jer, ako ga traze u slamaricama naci ce...

desanka

pre 13 godina

Najpre nas zakrvise da bi nas podelili, pa nas pojedinacno hoce u EU! Zar nije bilo jednostavnije i bez ovolikih tragedija da su nas kao Jugu sebi pripojili???? Cemu sada nastavak drame i kidanje nerava...kao da oni nisu velikim delom doprineli svoj nasoj tragediji?!

pitanje

pre 13 godina

Nas MUP jednostavno nema volju da uhapsi Mladica, jer da je ima [politicke volje], svaki dan bi po 15 puta radili pretrese, obilazili, proveravali i to je sasvim legalno jer postupaju po poternici radi optuizbe za ratne zlocine.
Sta mislita da li se ovako 'u rukavicama' radi kada se pretresaju kuce Albanaca u juznoj Srbiji ili policija samo uleti i rusi sve pred sobom po par puta dnevno

Саша

pre 13 godina

Да ли је неко приметио ознаке на овим момцима са фантомкама,било какве. Која то оружана јединица у нормалној држави крије обележја. Зашто возила немају таблице,да ли је то нека приватна армија у Србији. О чему се ради овде,да ли је почело утеривање страха народу? Ако је неко крив,треба да одговара,али где ово води? Да ли је Србија још увек ''наша'' или смо постали WILD EAST за нервозне каубоје и привилеговане шерифе?
Халооо има ли газде у ''кући''?

ToM

pre 13 godina

Pa zar je normalno da se takve akcije trazenja Mladica i Hadzica odmah salju u javnost. Pa zar smo tako glupi da poverujemo da je to istina - to je bacanje prasine u oci vasceloj Srbiji e da bi se reklo kako vlast ozbiljnoi trazi haske pobegulje. Takve stvari se rade u strogoj tajnosti, a ne udara se u talambase i svima je to jasno, pa me cude svi ovi komentari. Ispada da smo svi toliko glupi pa verujemo da ce eto danas pred nasim ocima u direktom TV prenosu, neko iz specijalne policije da zakaci Mladicu ili Hadzicu lisice na ruke. Izvinite, ali toliko glup ne zelim da budem.

davor

pre 13 godina

Da nasa policija ZAISTA ima volju da uhapsi Mladica, nasli bi sasvim legalan nacin da ga traze po 15 puta dnevno, salju patrolu da budi ukucane svaki cas jer to je sasvim legalno. Jednostavno, patrola dobije nalog da kuca svaki sat vremena, a ima pokrice u raspisanoj poternici od strane suda u Bg.
I onada bi se Mladic predao samo da spasi decu i zenu. A vidim da su mu i prijatelje poceli hapsiti. Prijatelj se 'naoruzo' sa cak tri advikata. [Aca Tomic]

tuta muta

pre 13 godina

Ma bre ljudi u pravu ovaj čovek što kaže za vračare. Mislim da bi čika Ivica Obraščić i i onaj veliki srbin portparol tužilaštva mogli da odvoje po nekoliko evrića pa da pitaju čoveka gde je taj veliki mag za sakrivanje Ratko Mladić možda im stvarno i kaže. Za slučaj da ga slučajno uhvat javljaj brate adresu od vračare

MUKNAVI

pre 13 godina

To je postalo obicaj,dolazi im bramerc pa tumbetaju po "spajzu" i zaviruju iz koje tegle se zadenuo`,a kad se razlepsa vreme opet ce da jure oko nasih kuca,u ruralnom sektoru,i plasit kokosi i ostalo sto im se onako robotizovano obucenim nadje na putu..al` ..nema veze..navikli smo mi na te "ribolovce" koji pecaju tamo gde sem zaba u barama,ribe nema.A to kosta,mnogo Narod koji placa te cirkuzane i onda se svi skupa dernjaju na Ucitelja seoskog da rusi On Drzavu jer trazi malo osavremenjenu skolu,i neku kintu na malu platu..ccc..bas dugo kormane sa mojom i Vasom Srbijom ... Meni su dosadni odavno, a Vama?

Sta cekate

pre 13 godina

Bas me zanima da li ce se policija ovako razleteti veceras kad vide pljacku gigantskih razmera u Kolubari na Insajderu?? Da li tu skrajnutu sluzbu uopste zanima kriminal????? Ovo je nepodnosljivo da policiju vise zanima sve drugo, a najmanje lopovluk???

Darko

pre 13 godina

Da li oni stvarno misle da smo mi toliko neinteligentni?! Treba da poverujemo da će neko da drži dokaze o skrivanju bilo kog begunca u kući koju policija pretresa pred svaki izveštaj Serža Bramerca.

Sudija DRED

pre 13 godina

Odakle dotičnom SINU firme i novac? Oduzmite toj zločinačkoj famliji svu imovini u Srbiji pa da vidite kako će iskakati iz jazbina!!

esb

pre 13 godina

Da sam Bramerc, odmah ovog trenutka bih seo i napisao negativan izvestaj a na kraju bih dodao "zbog nekooperativnosti i vredjanja inteligencije ocena saradnje Srbije sa Haskim tribunalom ostaje negativna. Ma sta Vlada Srbije uradila ili javila da je uradila, sve dok se optuzeni Ratko Mladic i Goran Hadzic ne nadju u Haskom zatvoru, ne verovati im."

audi

pre 13 godina

Ovaj vec poznajete:
Zasto generala Ratka Mladica niko ne moze da uhvati, tj. da ga nadje?
Zato sto Ratko Mladic, u stanovima u kojima se krije, iskljucivo nosi vunene carape i stalno se sunja !

proterani

pre 13 godina

Proteran sam iz Beograda,mozda ne bukvalno,vise zbog situacije,i planiram da se vratim,i evo obecavam ako ga ikada uhvate ja cu da se vratim i da ulozim miilion evra u Bgd...

Hilmi London

pre 13 godina

Uvek ostavlja po neku"PORUKU"!
Prosli put: Ratni dnevnik i jos nesto a danas pored ostalog i "NESTO" novca... eto zar TO NIJE NAPREDAK!

Princ Tagoe

pre 13 godina

Čisto sumnjam da će na ovaj način zavarati EU. Sada se već izlizala priča o tome da je Koštunica odgovoran zbog loše saradnje sa Hagom i da nije hteo da apsi Mladića.A i nije više Rade Bulatović u BIA i Aco Tomić u vojnoj bezbednosti pa navodno koče. Dakle, nema više providnih laži. Vreme Vam ističe.

Zeneka

pre 13 godina

Ovo je marketinski potez da se prevesla Evropa. A, da li Tadiceva i Daciceva policija gleda Insajder? Zasto ta policija nije vec sada u stanovima lopova sa Kolubare??? Kako jedno moze, a drugo ne moze?

antiudbas

pre 13 godina

Nekadasnja UDB-a davno bih ga nasla i uhapsila Mladica i ostale ratne zlocince, Izraelski Mosad bih za 3-4 dana ovaj posao zavrsio!!!, to bih mogli uciniti i ovi sadasnji organi samo je potrebno malo ozbiljnoscu ...jer Mladic je tu iza Ledja u nekoj rupetini kao Sadam Husein !!!!
Nemojte se zezati nego na posao!!!!!

Обрад

pre 13 godina

Ништа ново у Србији. Наставак малтретирања невиних људи који су "криви" само зато што су у сродству са неким оптуженим. До када? Зашто? Шта вам је, господо, Дарко крив? Зашто су он и његова породица под константним притиском и шиканирањем? Да ли је ОН за нешто оптужен, осумњичен...? Ово питам као обичан грађанин без намере да браним Ратка Младића. Ово питам јер сам на страни обичног грађанина ове државе који више нема свој живот. Коме је право на живот одузето! А зашто? Па колико због прошлости свога оца (дакле, не СВОЈЕ прошлости), толико и због неспособности ове земље да се избори са проблемима! Стиди се Србијо!

kogaToJosInteresuje

pre 13 godina

"Bivši komandant Vojske Republike Srpske, Mladić, nalazi se u bekstvu od kraja 1996. godine."

Mozda se stvarno krije u poslednjih nekoliko meseci ako je i to tacno.A tu pricu kako se on uspesno krije jos od 1996te do danas ostavite za Bramerca a nas postedite

show must go on!

pre 13 godina

Ajmo, ajde, danas predajemo neki upitnik, pa ako nas pitaju, da budemo spremni pa da kao iz topa kažemo da ga intenzivno tražimo.
Za svaki slučaj...

Kristijan

pre 13 godina

Da iole žele, Ratko Mladić bi još davnih dana bio iza rešetaka. Zato je smešno da "to" objavljujete kao vest. Inače, nisam je ni pročitao.

HidingPlace

pre 13 godina

Svaki put kad ovi iz Haga zaprete da ce izvestaj biti negativan mi pretresamo kucu(e) njegovog sina....hahahahahaa!! 100% је тамо!!

Pedja

pre 13 godina

Svi u Valjevu znaju da je R. Mladić bio na jednoj svadbi u hotelu "Grand" 2001. god. Valjda se udavala ćerka nekog generala koliko se sećam. Zna se ko je bio tad na vlasti pa ih treba pitati zašto još tad nije uhapšen.

Srki

pre 13 godina

Dok sve više ljudi gladuje, štrajkuje i ostaje bez posla, država rastače deo po deo, koji su najbolji načini za skretanje pažnje?
1) Miloševićeva vladavina
2) Koštunica
3) Mladić, Hadžić...
Uhapsite, ili im rodbinu ostavite na miru.

pr

pre 13 godina

A da pretresete srediste BIA, tamo nikad niste bili, a sigurno ima tragova. Ili da pitate nekadasnjeg ministra vojnog, Tadica, kako to da se Mladic za njegovog ministrivanja "krio" u kasarnama.

Serdjo

pre 13 godina

15 godina potrage, 100-ti pretres kuće Darka Mladića...Naravno, na kraju akcije ide saopštenje kako su zaplenjeni kompjuteri, diskovi i drugi materijali od koristi za potragu...Možda...Šta li očekuju? Darko, nareži im ključeve od kuće pa da mogu češće da navraćaju. U poslednjih godinu dana pripadnici BIA i ostalih (ne)bezbednosnih struktura maltretiraju veči deo Banovog brda i Vidikovca tražeći Mladića, a sve pod raznim drugim izgovorima.

blagomeni

pre 13 godina

Da zaista hoce da ga nadju, nasli bi ga. Ovo je sve samo zamajavanje i predstava za inostranu publiku koja vec odavno gubi interesovanje za igrokaz. Ne bude li djeneral pronadjen i isporucen u najskorije vreme, Srbija moze da se oprosti od svih zelja vezanih za EU. Niko vise ne veruje u dobre zelje i iskrenost tragaca.

Svoj

pre 13 godina

Ne zaboravite da pogledate ispod kreveta i u plakar! Vešti švaleri i ratni zločinci se obično kriju na mestima kojih se niko ne bi setio!

Edis

pre 13 godina

Da nije zalosno bilo bi smesno,traziti Mladica i dokaze u njegovoj kuci ...licno ne mislim da je drzava nesposobna da ga pronadje bas naprotiv,al ko zna sta bi njegovo hapsenje povuklo za sobom. Srbija je jos uvek u mraku nazalost.

nikad sluga okupatora

pre 13 godina

Kakav originalan potez Vukcevica i ekipe.

Mene bi iznenadilo kada bi nesto znali da urade a ne samo da prave marketing kada Cvetkovic ide u Brisel.

Ili kada bi umeli da skupe dokaze za Jurisica i Ganica, Purdu itd

U svakom slucaju za njih je Srbija zemlja dembelija

Cicko

pre 13 godina

Kakva lakrdija,po ko zna koji put,pred sastanak naših zvaničnika sa predstavnicima EU u Briselu,pravi se predstava u koju može poverovati samo lud,jer je Evropi jasno da kod nas ne postoji politička volja za hapšenje Mladića.Žali bože para koje potroši naša delegacija koja odlazi u Brisel.Sve uzalud dok se stvarno ne desi hapšenje.Evropa se smeje našim lakrdijama i prevarama jer je malo ko naivan da poveruje u predstave koje priređujemo.

Max Cohen

pre 13 godina

A danas na repertoaru 156-ti cin burleske Trazenje Djenerala ponovo pred Vama cenjeni publikume!
Nasmejte se, zabavite se laganom satiricnom,ali ipak surovom pricom o jednom *lupom narodu i njegovoj lakovernosti!...navali narode!

valencia

pre 13 godina

Pa da, prosvetari štrajkuju, ugostitelji oštre kočeve za SOKOJ-eve inspektore, Kolubara večeras u Insajderu, moraju malo da skrenu pažnju sa sebe!

micko

pre 13 godina

Ajde sad nas ubedite da se ovaj pretres sasvim slučajno desio na dan kad je ministar Đelić izjavio:
"Jedina, ali krupna nedoumica za sticanje statusa kandidata jeste ocena Serža Bramerca o punoj saradnji naše zemlje sa Tribunalom"
Mislim, u redu da vi nas farbate, navikli smo, ali da li stvarno mislite da su ovi iz Evrope pali s kruške?

Srki

pre 13 godina

Dok sve više ljudi gladuje, štrajkuje i ostaje bez posla, država rastače deo po deo, koji su najbolji načini za skretanje pažnje?
1) Miloševićeva vladavina
2) Koštunica
3) Mladić, Hadžić...
Uhapsite, ili im rodbinu ostavite na miru.

Max Cohen

pre 13 godina

A danas na repertoaru 156-ti cin burleske Trazenje Djenerala ponovo pred Vama cenjeni publikume!
Nasmejte se, zabavite se laganom satiricnom,ali ipak surovom pricom o jednom *lupom narodu i njegovoj lakovernosti!...navali narode!

pr

pre 13 godina

A da pretresete srediste BIA, tamo nikad niste bili, a sigurno ima tragova. Ili da pitate nekadasnjeg ministra vojnog, Tadica, kako to da se Mladic za njegovog ministrivanja "krio" u kasarnama.

micko

pre 13 godina

Ajde sad nas ubedite da se ovaj pretres sasvim slučajno desio na dan kad je ministar Đelić izjavio:
"Jedina, ali krupna nedoumica za sticanje statusa kandidata jeste ocena Serža Bramerca o punoj saradnji naše zemlje sa Tribunalom"
Mislim, u redu da vi nas farbate, navikli smo, ali da li stvarno mislite da su ovi iz Evrope pali s kruške?

Обрад

pre 13 godina

Ништа ново у Србији. Наставак малтретирања невиних људи који су "криви" само зато што су у сродству са неким оптуженим. До када? Зашто? Шта вам је, господо, Дарко крив? Зашто су он и његова породица под константним притиском и шиканирањем? Да ли је ОН за нешто оптужен, осумњичен...? Ово питам као обичан грађанин без намере да браним Ратка Младића. Ово питам јер сам на страни обичног грађанина ове државе који више нема свој живот. Коме је право на живот одузето! А зашто? Па колико због прошлости свога оца (дакле, не СВОЈЕ прошлости), толико и због неспособности ове земље да се избори са проблемима! Стиди се Србијо!

Svoj

pre 13 godina

Ne zaboravite da pogledate ispod kreveta i u plakar! Vešti švaleri i ratni zločinci se obično kriju na mestima kojih se niko ne bi setio!

valencia

pre 13 godina

Pa da, prosvetari štrajkuju, ugostitelji oštre kočeve za SOKOJ-eve inspektore, Kolubara večeras u Insajderu, moraju malo da skrenu pažnju sa sebe!

kogaToJosInteresuje

pre 13 godina

"Bivši komandant Vojske Republike Srpske, Mladić, nalazi se u bekstvu od kraja 1996. godine."

Mozda se stvarno krije u poslednjih nekoliko meseci ako je i to tacno.A tu pricu kako se on uspesno krije jos od 1996te do danas ostavite za Bramerca a nas postedite

Serdjo

pre 13 godina

15 godina potrage, 100-ti pretres kuće Darka Mladića...Naravno, na kraju akcije ide saopštenje kako su zaplenjeni kompjuteri, diskovi i drugi materijali od koristi za potragu...Možda...Šta li očekuju? Darko, nareži im ključeve od kuće pa da mogu češće da navraćaju. U poslednjih godinu dana pripadnici BIA i ostalih (ne)bezbednosnih struktura maltretiraju veči deo Banovog brda i Vidikovca tražeći Mladića, a sve pod raznim drugim izgovorima.

Kristijan

pre 13 godina

Da iole žele, Ratko Mladić bi još davnih dana bio iza rešetaka. Zato je smešno da "to" objavljujete kao vest. Inače, nisam je ni pročitao.

Pedja

pre 13 godina

Svi u Valjevu znaju da je R. Mladić bio na jednoj svadbi u hotelu "Grand" 2001. god. Valjda se udavala ćerka nekog generala koliko se sećam. Zna se ko je bio tad na vlasti pa ih treba pitati zašto još tad nije uhapšen.

nikad sluga okupatora

pre 13 godina

Kakav originalan potez Vukcevica i ekipe.

Mene bi iznenadilo kada bi nesto znali da urade a ne samo da prave marketing kada Cvetkovic ide u Brisel.

Ili kada bi umeli da skupe dokaze za Jurisica i Ganica, Purdu itd

U svakom slucaju za njih je Srbija zemlja dembelija

HidingPlace

pre 13 godina

Svaki put kad ovi iz Haga zaprete da ce izvestaj biti negativan mi pretresamo kucu(e) njegovog sina....hahahahahaa!! 100% је тамо!!

Sta cekate

pre 13 godina

Bas me zanima da li ce se policija ovako razleteti veceras kad vide pljacku gigantskih razmera u Kolubari na Insajderu?? Da li tu skrajnutu sluzbu uopste zanima kriminal????? Ovo je nepodnosljivo da policiju vise zanima sve drugo, a najmanje lopovluk???

Hilmi London

pre 13 godina

Uvek ostavlja po neku"PORUKU"!
Prosli put: Ratni dnevnik i jos nesto a danas pored ostalog i "NESTO" novca... eto zar TO NIJE NAPREDAK!

audi

pre 13 godina

Ovaj vec poznajete:
Zasto generala Ratka Mladica niko ne moze da uhvati, tj. da ga nadje?
Zato sto Ratko Mladic, u stanovima u kojima se krije, iskljucivo nosi vunene carape i stalno se sunja !

Edis

pre 13 godina

Da nije zalosno bilo bi smesno,traziti Mladica i dokaze u njegovoj kuci ...licno ne mislim da je drzava nesposobna da ga pronadje bas naprotiv,al ko zna sta bi njegovo hapsenje povuklo za sobom. Srbija je jos uvek u mraku nazalost.

Darko

pre 13 godina

Da li oni stvarno misle da smo mi toliko neinteligentni?! Treba da poverujemo da će neko da drži dokaze o skrivanju bilo kog begunca u kući koju policija pretresa pred svaki izveštaj Serža Bramerca.

Саша

pre 13 godina

Да ли је неко приметио ознаке на овим момцима са фантомкама,било какве. Која то оружана јединица у нормалној држави крије обележја. Зашто возила немају таблице,да ли је то нека приватна армија у Србији. О чему се ради овде,да ли је почело утеривање страха народу? Ако је неко крив,треба да одговара,али где ово води? Да ли је Србија још увек ''наша'' или смо постали WILD EAST за нервозне каубоје и привилеговане шерифе?
Халооо има ли газде у ''кући''?

esb

pre 13 godina

Da sam Bramerc, odmah ovog trenutka bih seo i napisao negativan izvestaj a na kraju bih dodao "zbog nekooperativnosti i vredjanja inteligencije ocena saradnje Srbije sa Haskim tribunalom ostaje negativna. Ma sta Vlada Srbije uradila ili javila da je uradila, sve dok se optuzeni Ratko Mladic i Goran Hadzic ne nadju u Haskom zatvoru, ne verovati im."

Sudija DRED

pre 13 godina

Odakle dotičnom SINU firme i novac? Oduzmite toj zločinačkoj famliji svu imovini u Srbiji pa da vidite kako će iskakati iz jazbina!!

blagomeni

pre 13 godina

Da zaista hoce da ga nadju, nasli bi ga. Ovo je sve samo zamajavanje i predstava za inostranu publiku koja vec odavno gubi interesovanje za igrokaz. Ne bude li djeneral pronadjen i isporucen u najskorije vreme, Srbija moze da se oprosti od svih zelja vezanih za EU. Niko vise ne veruje u dobre zelje i iskrenost tragaca.

MUKNAVI

pre 13 godina

To je postalo obicaj,dolazi im bramerc pa tumbetaju po "spajzu" i zaviruju iz koje tegle se zadenuo`,a kad se razlepsa vreme opet ce da jure oko nasih kuca,u ruralnom sektoru,i plasit kokosi i ostalo sto im se onako robotizovano obucenim nadje na putu..al` ..nema veze..navikli smo mi na te "ribolovce" koji pecaju tamo gde sem zaba u barama,ribe nema.A to kosta,mnogo Narod koji placa te cirkuzane i onda se svi skupa dernjaju na Ucitelja seoskog da rusi On Drzavu jer trazi malo osavremenjenu skolu,i neku kintu na malu platu..ccc..bas dugo kormane sa mojom i Vasom Srbijom ... Meni su dosadni odavno, a Vama?

antiudbas

pre 13 godina

Nekadasnja UDB-a davno bih ga nasla i uhapsila Mladica i ostale ratne zlocince, Izraelski Mosad bih za 3-4 dana ovaj posao zavrsio!!!, to bih mogli uciniti i ovi sadasnji organi samo je potrebno malo ozbiljnoscu ...jer Mladic je tu iza Ledja u nekoj rupetini kao Sadam Husein !!!!
Nemojte se zezati nego na posao!!!!!

Zeneka

pre 13 godina

Ovo je marketinski potez da se prevesla Evropa. A, da li Tadiceva i Daciceva policija gleda Insajder? Zasto ta policija nije vec sada u stanovima lopova sa Kolubare??? Kako jedno moze, a drugo ne moze?

show must go on!

pre 13 godina

Ajmo, ajde, danas predajemo neki upitnik, pa ako nas pitaju, da budemo spremni pa da kao iz topa kažemo da ga intenzivno tražimo.
Za svaki slučaj...

Cicko

pre 13 godina

Kakva lakrdija,po ko zna koji put,pred sastanak naših zvaničnika sa predstavnicima EU u Briselu,pravi se predstava u koju može poverovati samo lud,jer je Evropi jasno da kod nas ne postoji politička volja za hapšenje Mladića.Žali bože para koje potroši naša delegacija koja odlazi u Brisel.Sve uzalud dok se stvarno ne desi hapšenje.Evropa se smeje našim lakrdijama i prevarama jer je malo ko naivan da poveruje u predstave koje priređujemo.

Princ Tagoe

pre 13 godina

Čisto sumnjam da će na ovaj način zavarati EU. Sada se već izlizala priča o tome da je Koštunica odgovoran zbog loše saradnje sa Hagom i da nije hteo da apsi Mladića.A i nije više Rade Bulatović u BIA i Aco Tomić u vojnoj bezbednosti pa navodno koče. Dakle, nema više providnih laži. Vreme Vam ističe.

proterani

pre 13 godina

Proteran sam iz Beograda,mozda ne bukvalno,vise zbog situacije,i planiram da se vratim,i evo obecavam ako ga ikada uhvate ja cu da se vratim i da ulozim miilion evra u Bgd...

Kmer

pre 13 godina

U ovoj izbornoj godini RM je veliki adut ove Vlade. Uhvate li ga, i predaju li ga u Hag pre izbora, cela Srbija ce biti uz njih. A na izborima ce DS izaci kao veliki pobednik.
Tadicu i Dacicu bi ovo hapsenje donelo masu glasova, a opozicija, kao diskretna i otvorena Mladiceva podrska, bi bila izgubljena.
Ova proevropska vlada, nije proruska vlada. Ova vlada je odigrala ulogu vatrogasca protiv rasplamsanog nacionalizma, i otvorene pojave i demonstriranja fasista. Da nije tako bilo, ko zna sta bi bilo?

ToM

pre 13 godina

Pa zar je normalno da se takve akcije trazenja Mladica i Hadzica odmah salju u javnost. Pa zar smo tako glupi da poverujemo da je to istina - to je bacanje prasine u oci vasceloj Srbiji e da bi se reklo kako vlast ozbiljnoi trazi haske pobegulje. Takve stvari se rade u strogoj tajnosti, a ne udara se u talambase i svima je to jasno, pa me cude svi ovi komentari. Ispada da smo svi toliko glupi pa verujemo da ce eto danas pred nasim ocima u direktom TV prenosu, neko iz specijalne policije da zakaci Mladicu ili Hadzicu lisice na ruke. Izvinite, ali toliko glup ne zelim da budem.

davor

pre 13 godina

Da nasa policija ZAISTA ima volju da uhapsi Mladica, nasli bi sasvim legalan nacin da ga traze po 15 puta dnevno, salju patrolu da budi ukucane svaki cas jer to je sasvim legalno. Jednostavno, patrola dobije nalog da kuca svaki sat vremena, a ima pokrice u raspisanoj poternici od strane suda u Bg.
I onada bi se Mladic predao samo da spasi decu i zenu. A vidim da su mu i prijatelje poceli hapsiti. Prijatelj se 'naoruzo' sa cak tri advikata. [Aca Tomic]

pitanje

pre 13 godina

Nas MUP jednostavno nema volju da uhapsi Mladica, jer da je ima [politicke volje], svaki dan bi po 15 puta radili pretrese, obilazili, proveravali i to je sasvim legalno jer postupaju po poternici radi optuizbe za ratne zlocine.
Sta mislita da li se ovako 'u rukavicama' radi kada se pretresaju kuce Albanaca u juznoj Srbiji ili policija samo uleti i rusi sve pred sobom po par puta dnevno

desanka

pre 13 godina

Najpre nas zakrvise da bi nas podelili, pa nas pojedinacno hoce u EU! Zar nije bilo jednostavnije i bez ovolikih tragedija da su nas kao Jugu sebi pripojili???? Cemu sada nastavak drame i kidanje nerava...kao da oni nisu velikim delom doprineli svoj nasoj tragediji?!

lucidni milojko

pre 13 godina

Mene samo zanima je li se na ovim pretresima radi ko za vreme komunista? Naime po komunistickim sablonima, su se pretresale slamarice, ormari, gledalo se ispod kreveta, virilo iza vrata, silazilo se sa milicionerskom baterijom u podrum i trap, dizao se poklopac sa buradi od rakije i kiselog kupusa, penjalo se u podkrovlje uznemiravali su se golubovi i pacovi, itd. Ili se na ovim pretresima upotrebljava savremena policijska tehnika, npr. potraga za Mladicevim DNA?
Jer, ako ga traze u slamaricama naci ce...

tuta muta

pre 13 godina

Ma bre ljudi u pravu ovaj čovek što kaže za vračare. Mislim da bi čika Ivica Obraščić i i onaj veliki srbin portparol tužilaštva mogli da odvoje po nekoliko evrića pa da pitaju čoveka gde je taj veliki mag za sakrivanje Ratko Mladić možda im stvarno i kaže. Za slučaj da ga slučajno uhvat javljaj brate adresu od vračare

Brada

pre 13 godina

Nemojte ljudi, tako su i Legiju tražili svuda po Srbiji a on sedeo kod kuće. Sad hoće da pokažu da i oni znaju nešto.
A porodica treba da tuži državu za maltretiranje i to odmah u Strazburu.
A ako 3 puta pretresaju i svaki put nešto novo nadju treba da se zamisle "kakav je to pretres bio prošli put" :)

Julius

pre 13 godina

Valjda je tuzilac Bramerc negde nesto rekao da nije zadovoljan saradnjom Srbije sa Haskim tribunalom, pa su ovi iz MIA, BIA, UDB isl.prideva, navrat-nanos, dojavili porodici Ratka Mladica da dolaze,kao da ga traze, pa neka se malo skriva, dok ne prodje ta performansa. Potom su javili medijima, posebno televiziji da prati i snima tu farsu od burleske-predstave za javnost - pretresanje kuce sina Ratka Mladica. Narucili su da ostavljaju i neke pare, da se ne vrate praznih ruku.
Pa takve predstave vradjaju inteligenciju naroda Srbije, a i tuzioca Bramerca. Jer, istinska potraga za beguncima se ne vodi tako javno i ne objavljuje preko medija, nego se to radi u strogoj tajnosti.
Misle ovi iz vlasti da ce s ovakvom lakrdijom skrenuti paznju naroda od svakodnevnih problema, bede i nemastine, ili stvarno misle da ce mu verovati medjunarodna zajednica, Bramerc a i narod Srbije?

Zoki

pre 13 godina

Koji je ovo put da se pretresa kuća tog čoveka, čija je jedina greška to što je sin čoveka sa poternice?
Isto tako, čemu taj šou program o trošku poreskih obveznika, sa specijalnom policijom, fantomkama, džipovima... Da li je policija imala operativna saznanja da se tamo nalazi lice sa poternice, pa su se bojali pružanja otpora? Ili je u pitanju čista demonstracija sile, u cilju uveseljavanja javnosti?
Još nešto: policijski automobili ne moraju imati registarske tablice policije, ali moraju imati registarske tablice. Pripadnici policije mogu imati fantomke, ali moraju imati oznake policije i broj/značku za identifikaciju.

Sudija DRED

pre 13 godina

Odakle dotičnom SINU firme i novac? Oduzmite toj zločinačkoj famliji svu imovini u Srbiji pa da vidite kako će iskakati iz jazbina!!

proterani

pre 13 godina

Proteran sam iz Beograda,mozda ne bukvalno,vise zbog situacije,i planiram da se vratim,i evo obecavam ako ga ikada uhvate ja cu da se vratim i da ulozim miilion evra u Bgd...

antiudbas

pre 13 godina

Nekadasnja UDB-a davno bih ga nasla i uhapsila Mladica i ostale ratne zlocince, Izraelski Mosad bih za 3-4 dana ovaj posao zavrsio!!!, to bih mogli uciniti i ovi sadasnji organi samo je potrebno malo ozbiljnoscu ...jer Mladic je tu iza Ledja u nekoj rupetini kao Sadam Husein !!!!
Nemojte se zezati nego na posao!!!!!

Обрад

pre 13 godina

Ништа ново у Србији. Наставак малтретирања невиних људи који су "криви" само зато што су у сродству са неким оптуженим. До када? Зашто? Шта вам је, господо, Дарко крив? Зашто су он и његова породица под константним притиском и шиканирањем? Да ли је ОН за нешто оптужен, осумњичен...? Ово питам као обичан грађанин без намере да браним Ратка Младића. Ово питам јер сам на страни обичног грађанина ове државе који више нема свој живот. Коме је право на живот одузето! А зашто? Па колико због прошлости свога оца (дакле, не СВОЈЕ прошлости), толико и због неспособности ове земље да се избори са проблемима! Стиди се Србијо!

Kmer

pre 13 godina

U ovoj izbornoj godini RM je veliki adut ove Vlade. Uhvate li ga, i predaju li ga u Hag pre izbora, cela Srbija ce biti uz njih. A na izborima ce DS izaci kao veliki pobednik.
Tadicu i Dacicu bi ovo hapsenje donelo masu glasova, a opozicija, kao diskretna i otvorena Mladiceva podrska, bi bila izgubljena.
Ova proevropska vlada, nije proruska vlada. Ova vlada je odigrala ulogu vatrogasca protiv rasplamsanog nacionalizma, i otvorene pojave i demonstriranja fasista. Da nije tako bilo, ko zna sta bi bilo?

davor

pre 13 godina

Da nasa policija ZAISTA ima volju da uhapsi Mladica, nasli bi sasvim legalan nacin da ga traze po 15 puta dnevno, salju patrolu da budi ukucane svaki cas jer to je sasvim legalno. Jednostavno, patrola dobije nalog da kuca svaki sat vremena, a ima pokrice u raspisanoj poternici od strane suda u Bg.
I onada bi se Mladic predao samo da spasi decu i zenu. A vidim da su mu i prijatelje poceli hapsiti. Prijatelj se 'naoruzo' sa cak tri advikata. [Aca Tomic]

Srki

pre 13 godina

Dok sve više ljudi gladuje, štrajkuje i ostaje bez posla, država rastače deo po deo, koji su najbolji načini za skretanje pažnje?
1) Miloševićeva vladavina
2) Koštunica
3) Mladić, Hadžić...
Uhapsite, ili im rodbinu ostavite na miru.

kogaToJosInteresuje

pre 13 godina

"Bivši komandant Vojske Republike Srpske, Mladić, nalazi se u bekstvu od kraja 1996. godine."

Mozda se stvarno krije u poslednjih nekoliko meseci ako je i to tacno.A tu pricu kako se on uspesno krije jos od 1996te do danas ostavite za Bramerca a nas postedite

Hilmi London

pre 13 godina

Uvek ostavlja po neku"PORUKU"!
Prosli put: Ratni dnevnik i jos nesto a danas pored ostalog i "NESTO" novca... eto zar TO NIJE NAPREDAK!

Саша

pre 13 godina

Да ли је неко приметио ознаке на овим момцима са фантомкама,било какве. Која то оружана јединица у нормалној држави крије обележја. Зашто возила немају таблице,да ли је то нека приватна армија у Србији. О чему се ради овде,да ли је почело утеривање страха народу? Ако је неко крив,треба да одговара,али где ово води? Да ли је Србија још увек ''наша'' или смо постали WILD EAST за нервозне каубоје и привилеговане шерифе?
Халооо има ли газде у ''кући''?

pitanje

pre 13 godina

Nas MUP jednostavno nema volju da uhapsi Mladica, jer da je ima [politicke volje], svaki dan bi po 15 puta radili pretrese, obilazili, proveravali i to je sasvim legalno jer postupaju po poternici radi optuizbe za ratne zlocine.
Sta mislita da li se ovako 'u rukavicama' radi kada se pretresaju kuce Albanaca u juznoj Srbiji ili policija samo uleti i rusi sve pred sobom po par puta dnevno

desanka

pre 13 godina

Najpre nas zakrvise da bi nas podelili, pa nas pojedinacno hoce u EU! Zar nije bilo jednostavnije i bez ovolikih tragedija da su nas kao Jugu sebi pripojili???? Cemu sada nastavak drame i kidanje nerava...kao da oni nisu velikim delom doprineli svoj nasoj tragediji?!

Pedja

pre 13 godina

Svi u Valjevu znaju da je R. Mladić bio na jednoj svadbi u hotelu "Grand" 2001. god. Valjda se udavala ćerka nekog generala koliko se sećam. Zna se ko je bio tad na vlasti pa ih treba pitati zašto još tad nije uhapšen.

Kristijan

pre 13 godina

Da iole žele, Ratko Mladić bi još davnih dana bio iza rešetaka. Zato je smešno da "to" objavljujete kao vest. Inače, nisam je ni pročitao.

esb

pre 13 godina

Da sam Bramerc, odmah ovog trenutka bih seo i napisao negativan izvestaj a na kraju bih dodao "zbog nekooperativnosti i vredjanja inteligencije ocena saradnje Srbije sa Haskim tribunalom ostaje negativna. Ma sta Vlada Srbije uradila ili javila da je uradila, sve dok se optuzeni Ratko Mladic i Goran Hadzic ne nadju u Haskom zatvoru, ne verovati im."

Edis

pre 13 godina

Da nije zalosno bilo bi smesno,traziti Mladica i dokaze u njegovoj kuci ...licno ne mislim da je drzava nesposobna da ga pronadje bas naprotiv,al ko zna sta bi njegovo hapsenje povuklo za sobom. Srbija je jos uvek u mraku nazalost.

micko

pre 13 godina

Ajde sad nas ubedite da se ovaj pretres sasvim slučajno desio na dan kad je ministar Đelić izjavio:
"Jedina, ali krupna nedoumica za sticanje statusa kandidata jeste ocena Serža Bramerca o punoj saradnji naše zemlje sa Tribunalom"
Mislim, u redu da vi nas farbate, navikli smo, ali da li stvarno mislite da su ovi iz Evrope pali s kruške?

Svoj

pre 13 godina

Ne zaboravite da pogledate ispod kreveta i u plakar! Vešti švaleri i ratni zločinci se obično kriju na mestima kojih se niko ne bi setio!

Brada

pre 13 godina

Nemojte ljudi, tako su i Legiju tražili svuda po Srbiji a on sedeo kod kuće. Sad hoće da pokažu da i oni znaju nešto.
A porodica treba da tuži državu za maltretiranje i to odmah u Strazburu.
A ako 3 puta pretresaju i svaki put nešto novo nadju treba da se zamisle "kakav je to pretres bio prošli put" :)

Princ Tagoe

pre 13 godina

Čisto sumnjam da će na ovaj način zavarati EU. Sada se već izlizala priča o tome da je Koštunica odgovoran zbog loše saradnje sa Hagom i da nije hteo da apsi Mladića.A i nije više Rade Bulatović u BIA i Aco Tomić u vojnoj bezbednosti pa navodno koče. Dakle, nema više providnih laži. Vreme Vam ističe.

lucidni milojko

pre 13 godina

Mene samo zanima je li se na ovim pretresima radi ko za vreme komunista? Naime po komunistickim sablonima, su se pretresale slamarice, ormari, gledalo se ispod kreveta, virilo iza vrata, silazilo se sa milicionerskom baterijom u podrum i trap, dizao se poklopac sa buradi od rakije i kiselog kupusa, penjalo se u podkrovlje uznemiravali su se golubovi i pacovi, itd. Ili se na ovim pretresima upotrebljava savremena policijska tehnika, npr. potraga za Mladicevim DNA?
Jer, ako ga traze u slamaricama naci ce...

Zeneka

pre 13 godina

Ovo je marketinski potez da se prevesla Evropa. A, da li Tadiceva i Daciceva policija gleda Insajder? Zasto ta policija nije vec sada u stanovima lopova sa Kolubare??? Kako jedno moze, a drugo ne moze?

audi

pre 13 godina

Ovaj vec poznajete:
Zasto generala Ratka Mladica niko ne moze da uhvati, tj. da ga nadje?
Zato sto Ratko Mladic, u stanovima u kojima se krije, iskljucivo nosi vunene carape i stalno se sunja !

Serdjo

pre 13 godina

15 godina potrage, 100-ti pretres kuće Darka Mladića...Naravno, na kraju akcije ide saopštenje kako su zaplenjeni kompjuteri, diskovi i drugi materijali od koristi za potragu...Možda...Šta li očekuju? Darko, nareži im ključeve od kuće pa da mogu češće da navraćaju. U poslednjih godinu dana pripadnici BIA i ostalih (ne)bezbednosnih struktura maltretiraju veči deo Banovog brda i Vidikovca tražeći Mladića, a sve pod raznim drugim izgovorima.

blagomeni

pre 13 godina

Da zaista hoce da ga nadju, nasli bi ga. Ovo je sve samo zamajavanje i predstava za inostranu publiku koja vec odavno gubi interesovanje za igrokaz. Ne bude li djeneral pronadjen i isporucen u najskorije vreme, Srbija moze da se oprosti od svih zelja vezanih za EU. Niko vise ne veruje u dobre zelje i iskrenost tragaca.

Max Cohen

pre 13 godina

A danas na repertoaru 156-ti cin burleske Trazenje Djenerala ponovo pred Vama cenjeni publikume!
Nasmejte se, zabavite se laganom satiricnom,ali ipak surovom pricom o jednom *lupom narodu i njegovoj lakovernosti!...navali narode!

valencia

pre 13 godina

Pa da, prosvetari štrajkuju, ugostitelji oštre kočeve za SOKOJ-eve inspektore, Kolubara večeras u Insajderu, moraju malo da skrenu pažnju sa sebe!

pr

pre 13 godina

A da pretresete srediste BIA, tamo nikad niste bili, a sigurno ima tragova. Ili da pitate nekadasnjeg ministra vojnog, Tadica, kako to da se Mladic za njegovog ministrivanja "krio" u kasarnama.

nikad sluga okupatora

pre 13 godina

Kakav originalan potez Vukcevica i ekipe.

Mene bi iznenadilo kada bi nesto znali da urade a ne samo da prave marketing kada Cvetkovic ide u Brisel.

Ili kada bi umeli da skupe dokaze za Jurisica i Ganica, Purdu itd

U svakom slucaju za njih je Srbija zemlja dembelija

Sta cekate

pre 13 godina

Bas me zanima da li ce se policija ovako razleteti veceras kad vide pljacku gigantskih razmera u Kolubari na Insajderu?? Da li tu skrajnutu sluzbu uopste zanima kriminal????? Ovo je nepodnosljivo da policiju vise zanima sve drugo, a najmanje lopovluk???

tuta muta

pre 13 godina

Ma bre ljudi u pravu ovaj čovek što kaže za vračare. Mislim da bi čika Ivica Obraščić i i onaj veliki srbin portparol tužilaštva mogli da odvoje po nekoliko evrića pa da pitaju čoveka gde je taj veliki mag za sakrivanje Ratko Mladić možda im stvarno i kaže. Za slučaj da ga slučajno uhvat javljaj brate adresu od vračare

Julius

pre 13 godina

Valjda je tuzilac Bramerc negde nesto rekao da nije zadovoljan saradnjom Srbije sa Haskim tribunalom, pa su ovi iz MIA, BIA, UDB isl.prideva, navrat-nanos, dojavili porodici Ratka Mladica da dolaze,kao da ga traze, pa neka se malo skriva, dok ne prodje ta performansa. Potom su javili medijima, posebno televiziji da prati i snima tu farsu od burleske-predstave za javnost - pretresanje kuce sina Ratka Mladica. Narucili su da ostavljaju i neke pare, da se ne vrate praznih ruku.
Pa takve predstave vradjaju inteligenciju naroda Srbije, a i tuzioca Bramerca. Jer, istinska potraga za beguncima se ne vodi tako javno i ne objavljuje preko medija, nego se to radi u strogoj tajnosti.
Misle ovi iz vlasti da ce s ovakvom lakrdijom skrenuti paznju naroda od svakodnevnih problema, bede i nemastine, ili stvarno misle da ce mu verovati medjunarodna zajednica, Bramerc a i narod Srbije?

Cicko

pre 13 godina

Kakva lakrdija,po ko zna koji put,pred sastanak naših zvaničnika sa predstavnicima EU u Briselu,pravi se predstava u koju može poverovati samo lud,jer je Evropi jasno da kod nas ne postoji politička volja za hapšenje Mladića.Žali bože para koje potroši naša delegacija koja odlazi u Brisel.Sve uzalud dok se stvarno ne desi hapšenje.Evropa se smeje našim lakrdijama i prevarama jer je malo ko naivan da poveruje u predstave koje priređujemo.

HidingPlace

pre 13 godina

Svaki put kad ovi iz Haga zaprete da ce izvestaj biti negativan mi pretresamo kucu(e) njegovog sina....hahahahahaa!! 100% је тамо!!

show must go on!

pre 13 godina

Ajmo, ajde, danas predajemo neki upitnik, pa ako nas pitaju, da budemo spremni pa da kao iz topa kažemo da ga intenzivno tražimo.
Za svaki slučaj...

ToM

pre 13 godina

Pa zar je normalno da se takve akcije trazenja Mladica i Hadzica odmah salju u javnost. Pa zar smo tako glupi da poverujemo da je to istina - to je bacanje prasine u oci vasceloj Srbiji e da bi se reklo kako vlast ozbiljnoi trazi haske pobegulje. Takve stvari se rade u strogoj tajnosti, a ne udara se u talambase i svima je to jasno, pa me cude svi ovi komentari. Ispada da smo svi toliko glupi pa verujemo da ce eto danas pred nasim ocima u direktom TV prenosu, neko iz specijalne policije da zakaci Mladicu ili Hadzicu lisice na ruke. Izvinite, ali toliko glup ne zelim da budem.

Darko

pre 13 godina

Da li oni stvarno misle da smo mi toliko neinteligentni?! Treba da poverujemo da će neko da drži dokaze o skrivanju bilo kog begunca u kući koju policija pretresa pred svaki izveštaj Serža Bramerca.

MUKNAVI

pre 13 godina

To je postalo obicaj,dolazi im bramerc pa tumbetaju po "spajzu" i zaviruju iz koje tegle se zadenuo`,a kad se razlepsa vreme opet ce da jure oko nasih kuca,u ruralnom sektoru,i plasit kokosi i ostalo sto im se onako robotizovano obucenim nadje na putu..al` ..nema veze..navikli smo mi na te "ribolovce" koji pecaju tamo gde sem zaba u barama,ribe nema.A to kosta,mnogo Narod koji placa te cirkuzane i onda se svi skupa dernjaju na Ucitelja seoskog da rusi On Drzavu jer trazi malo osavremenjenu skolu,i neku kintu na malu platu..ccc..bas dugo kormane sa mojom i Vasom Srbijom ... Meni su dosadni odavno, a Vama?

Zoki

pre 13 godina

Koji je ovo put da se pretresa kuća tog čoveka, čija je jedina greška to što je sin čoveka sa poternice?
Isto tako, čemu taj šou program o trošku poreskih obveznika, sa specijalnom policijom, fantomkama, džipovima... Da li je policija imala operativna saznanja da se tamo nalazi lice sa poternice, pa su se bojali pružanja otpora? Ili je u pitanju čista demonstracija sile, u cilju uveseljavanja javnosti?
Još nešto: policijski automobili ne moraju imati registarske tablice policije, ali moraju imati registarske tablice. Pripadnici policije mogu imati fantomke, ali moraju imati oznake policije i broj/značku za identifikaciju.