Radnici "Slobode" na poslu

Čačak -- Radnici vojne fabrike “Sloboda” u Čačku vratili su se na posao, a danas bi trebalo da počne i uviđaj nakon požara i lančanih eksplozija u toj fabrici.

Izvor: B92, Beta, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Gospodin Ljujic, direktor Slobode koji je zario i palio vise od petnaest godina, nije placao vodu, lokalnom vodovodu. Zato gradjani Cacka nemaju vodu.
  Ljujic nije isplacivao ni radnike, te su radnici utuzili fabriku.
  Ostavio je za sobom pustos. Naplatu iz Iraka u njegovo vreme iskorisito je da bi kupio polovnu masinu u Slovackoj koja nikad nije dosla.
  Nije placao ni struju, ni ostale dobavljace.
  Velja Ilic ga jos brani.
  Sram ih bilo.
  Prethodni direkotr je umro od muke.
  Sve to ostalo je ovom rukovodstvu da sanira.
  (Velja, 29. decembar 2010 22:15)

  # Link komentara

 2. "naravno da ne zna jer ga to ne zanima.... sta misli da neko moze da radi 2-3 meseca po 12h bez dana odmora...pa naravno da ce se tako nesto desiti... HVALA BOGU PA NIKO NIJE POVREDJEN.... stalno pricaju o tim milionskim ugovorima, pa zasto onda onu silnu decu ne prime pod ugovor, a ne da rade preko omladinske zadruge za 16000.... Kako ih samo nije sramota...."

  Pa kako zasto? Zamislite da daju iole ljudske plate radnicima ili da ne daj boze uloze u modernizaciju tehnologije i proizvodnih pogona - sta bi njima ostalo??? Salu na stranu, svima nama koji znamo u kojim uslovima funkcionisu nase fabrike namenske industrije se prevrce zeludac kad procitamo kako se Suta i ekipa razbacuju pricama o multimilionskim poslovima.
  (Rade, 29. decembar 2010 17:44)

  # Link komentara

 3. naravno da ne zna jer ga to ne zanima.... sta misli da neko moze da radi 2-3 meseca po 12h bez dana odmora...pa naravno da ce se tako nesto desiti... HVALA BOGU PA NIKO NIJE POVREDJEN.... stalno pricaju o tim milionskim ugovorima, pa zasto onda onu silnu decu ne prime pod ugovor, a ne da rade preko omladinske zadruge za 16000.... Kako ih samo nije sramota....
  (Sanja, 29. decembar 2010 15:57)

  # Link komentara

 4. Mislim da je bolje da prepustite kinezima to pravljenje petardi.
  (..., 29. decembar 2010 13:58)

  # Link komentara