Saradnici Šarića u okolini Berana?

Beograd -- Trojica crnogorskih državljana za kojima je Srbija, kao optuženim pripadnicima Šarićevog klana, raspisala poternice, kriju se u okolini Berana, saznaje ”Blic“.

Izvor: Blic, Večernje novosti
Pošaljite komentar
 1. "Okolina Berana" ima ubedljivo najlepšu prirodu u nekadašnjoj SFRJ. Šteta što prelepa brda zagađuje ološ koji se tamo krije.
  (Jugosloven, 1. novembar 2010 14:50)

  # Link komentara

 2. Da li Blic zna gde su ubice Slavka Curuvije? Zasto ne istraze gde zive u Beogradu ubice novinara i objave reportazu o njima?
  (Paja, 1. novembar 2010 13:03)

  # Link komentara

 3. Iz ovog našeg MUP-a toliko cure informacije da bi najbolje bilo da promeni naziv u SITO (Sve Informacije Tretirati Ofrlje).
  (Mashinovodja, 1. novembar 2010 12:52)

  # Link komentara

 4. Neće dugo biti u okolini Berana. Onaj ko im je javio da se sklone, pobrinuće se da budu sklonjeni, isto kao što je sklonjen i Šarić. Tolike količine droge su posao kojem ni po čemu nije dorasla bilo kakva balkanska organizacija. Oni koji mogu da se bave velikim svetskim poslovima sa drogom, uprkos jakim svetskim službama bezbednosti, ti mogu da izdejstvuju i da njihovi igrači ne budu uhapšeni, bez njihove dozvole. Sve ostalo je tehnički deo posla, i sklanjanje, i zamajavanje javnosti...
  (Milomir, 1. novembar 2010 09:47)

  # Link komentara

 5. Berane, mali grad koji je dao gomilu kvalitetnih kriminalaca. O cemu se radi? Da nisu podzemne vode? Ivangrade sto se od tebe ucinje?
  (Carabas, 1. novembar 2010 01:06)

  # Link komentara

 6. "“Večernje novosti”, s druge strane, pišu da se pretpostavlja da je Sokovića, Vukovića i Šekularca neko ko je bio upoznat sa celokupnom akcijom obavestio šta se sprema, zbog čega su na vreme izmakli crnogorskoj policiji." A da li su Večernje novosti otkrile kako je umakao Šarić iz Srbije? Ako je umakao, to jest...
  (Spinoza, 1. novembar 2010 00:48)

  # Link komentara

 7. I opet su imali dojavu. Korumpirani policajci OPET pokvariše posao onog dobrog dijela policije.
  (KrtolaCG, 1. novembar 2010 00:06)

  # Link komentara