Stranci dolaze na borbe pasa

Beograd -- Ilegalno organizovanoj borbi pasa, koju je u Bogatiću razotkrila šabačka policija, prisustvovala su 22 strana državljana, piše “Blic“.

Izvor: FoNet, Blic
Pošaljite komentar
 1. Borbe pasa se organizuju od kad je sveta i veka a profesionalne bobe pasa sa pit bul terijerima se u Srbiji organizuju od kraja osamdesetih. Casopisi poput ZOV-a i sl su bili prepuni oglasa za prodaju ovakvih pasa. Postoji i casopis Pit Bul Arena specijalizovan za ovaj ''sport'' cak objavljuje i izvestaje sa borbi. I sad je odjednom senzacija sto su ih otkrili. U Srbiji se ovog trenutka desava na stotine ozbiljnih krivicnih radnji koje ugrozavaju zivote i zdravlje ljudi i zivotinja o kojima se cuti. Proci ce jos dvadeset godina dok nadlezni ne preduzmu nesto.
  (veterinar, 28. oktobar 2010 20:59)

  # Link komentara

 2. Sve lepo zapleniti i pomoci azilima za zivotinje. A gledaoci bi mogli pride i malo drustveno korisnog rada da odrade.
  (sloba, 28. oktobar 2010 12:37)

  # Link komentara

 3. Pa i nisu baš stranci. Svi nabrojani narodi žive u Srbiji kao starosedeoci, dok Poljaka ima na par mesta u Bosni (ukupno oko 1000).
  Uzgred, ša ono beše sa Velikim ratnim ostrvom, gde je kamera RTS zabeležila silne pse za borbu u kavezima? Rekoše da veterinarska inspekcija i rečna policija nisu nadležne sve dok ne postanu nadležne? A kako bi bilo da malo izmenimo krivični zakon, tako da organizatore, učesnike i posmatrače borbi pasa počnemo da osuđujemo na kaznu kojom bi se oni među sobom borili u ringu?
  (Noćni život na Balkanu bio je ko sred Pariza, 28. oktobar 2010 10:00)

  # Link komentara

 4. I Ameri idu u Tihuanu u bordele i na borbe pasa. U cemu je problem, ovo je samo jos jedna potvrda koliko smo nisko pali. Uzgred budi receno, sumnjam da je ovo iskrena akcija - sigurno nije placen reket na vreme, i sada ce lokalna konkurencija da se ovajdi.
  Mi smo bre parodija od drzave, da nije za kukanje bilo bi smesno...
  (electric_mojo, 28. oktobar 2010 09:34)

  # Link komentara

 5. ha, pa jos dok sam bio u srbiji, a otisao sam pre sest godina, citava prica oko borbe pasa bila je cool (kao sada iPhone 4 :)). ne znam sta je cekala panduracija do sada.
  inace sam ozbiljno ubedjen u cinjenicu da u srbiji nema dovoljno mesta u zatvorima da se tamo potrpa sve sto je zasluzilo.
  (moje ime, 28. oktobar 2010 07:44)

  # Link komentara

 6. Pa sto se cudite sto su ispred bili parkirani skupi automobili. Pa ko moze da gleda to klanje. Nece sigurno neki univerzitetski profesor da bude zainteresovan za borbe pasa. Svi znamo ko vozi te skupe aute i ko "voli" pitbul terijere
  (Pera, 28. oktobar 2010 07:39)

  # Link komentara

 7. Pa nista...sad treba organizovati jedan gladijatorski turnir u kome bi ucestvovala i publika ovog nesvakidasnjeg "spektakla" i organizatori. Pa ko prezivi moze napolje, bar do sledece prilike ....
  (srdjan, 28. oktobar 2010 05:58)

  # Link komentara