NATO-Pakistan: napeto na granici

London -- Pakistanski zvaničnici su na jednom graničnom prelazu prema Avganistanu zaustavili sve kamione NATO snaga za snabdevanje međunarodnih snaga u toj zemlji.

Izvor: BBC
Pošaljite komentar
 1. Aha, znaci sada ce cena heroina da ode nebu pod oblake; u isto vreme se nagovestava moguca eskalacija oruzanih sukoba u Avganistanu i komplikovanje situacije u Pakistanu. To bi valjda trebalo da nam nagovesti veci angazman americke vojske na terenu, dakle veca potreba za materijalima, dakle bice posla za neke americke kompanije itd... Valjda bi sada trebali da zakljucimo da ce sunovrat dolara da se zaustavi i da ce dolar poceti da raste.

  Americka privreda je u problemu, recesija gazi naciju, cak preti i deflacija. Jedan rat bi im dobro dosao da se uposli privreda.
  (Vladimir Arsic, 30. septembar 2010 18:57)

  # Link komentara

 2. A posle ce se cuditi ako im se opet bude desio neki "9/11"! Nas je NATO bombardovao do besvesti pa kad je video da nista nije postigao on krene da nam ukida struju grafitnim bombama i tako ugrozava zivot cele nacije, sto je u poredjenju sa raznim (ne)delima svetskih terorista neuporedivo vece i opasnije. Cini se da se sada slicna stvar ponavlja u Avganistanu. Ocigledno je da nemaju mere ni granica.
  (svi (ni)su isti, 30. septembar 2010 15:33)

  # Link komentara

 3. Najednom su se biljke očigledno razbolele!? O bioterorizmu ni reči, mislim da makova polja nikome nisu potrebna, sem dilerima, medjutim javlja se ovde nešto drugo, danas su zagadili mak, šta če sutra da bude, možda pšenica!?
  (ne pitamo, 30. septembar 2010 13:57)

  # Link komentara