Lažna prijava ubistva psa

Zaječar -- Protiv žene koja je prijavila slučaj obezglavljenog psa u Zaječaru policija je podnela krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljivanja slučaja.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Ovim činom se kompromituju oni ljudi koji vode računa o životinjama tj kerovima u ovom slučaju i gospođica je na jako loš način htela da skrene pažnju na probleme pasa lutalica jer ipak se dovoljno toga dogodilo da organi zakona kazne one ljude koji zaista čine zlodela prema životinjama a ovako bi bili nevino optuženi stanovnici sela bez obzira na njihov stav kerovima lutalicama koje je zbrinjavala dotična gospođica.
  (Zukanovic Sreten, 1. septembar 2010 02:31)

  # Link komentara

 2. Mesna zajednica Rgotina treba da tuzi ovu zenu koja je lazima opanjkavala ljude iz naselja i na taj nacin diskreditovala njihovo mesto kao turisticku destinaciju.

  Jer kad se vest jednom pusti stotine demantija ne mogu to da opovrgnu -- o tome smo se uverili tokom Ratova za Ex-YU Nasledje 1990-tih.
  (Srbo-Kanadjanin iz Makaoa, 31. avgust 2010 21:01)

  # Link komentara

 3. Ovakvi nemili postupci bacaju dugačku senku na one koji se zaista bore za prava životinja.
  (Alan, 31. avgust 2010 20:45)

  # Link komentara

 4. A da li su podneli krivicnu prijavu protiv onih (ne)ljudi, koji su stvarno osakatili Milu i one macice pre neki dan?
  (Sinbad, 31. avgust 2010 17:58)

  # Link komentara

 5. Molim clanove drustava za zastitu zivota da daju komentar na pojavu slobodnu prodaju otrova, zamki, lepkova i ostalih sredstava za direktno ubijanje pacova i miseva. I to su ziva bica kao i psi lutalice!
  (Splinter, 31. avgust 2010 16:32)

  # Link komentara