Jutarnji: Hag zapravo sudi Tuđmanu

Zagreb -- Haški sud, zapravo, sudi Franji Tuđmanu, koji bi, da je živ sigurno, umesto svojih vojnika, danas sedeo na optuženičkoj klupi u Hagu, piše “Jutarnji list“.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. hag je zakasnio za tudjmana!njemu sada sudi neka mnogo jaca sila!
  (bane, 1. septembar 2010 14:02)

  # Link komentara

 2. Ma jok! Sudi se pojedinim dusevnim bolesnicima koji su ubijali i Srbe i Hrvate, bez razlike. Samo se vi ljuljkajte u vasem svetu.
  (Mirko, 1. septembar 2010 09:45)

  # Link komentara

 3. Obicno pskarala koja naginju ljevom ili desnom politickom usmjerenju pisu ovakve tekstove. Oni neku cinjenicu izreziraju na neki njima prihvatljiv nacin, dodaju svoje mastarije. Cjenim novinare koji nemaju politicku, nego samo profesionalnu orjentaciju. To bi im i trebao biti moto! Sve ove informacije, sto apsorbiramo, a poticu iz neimenovanih izvora su nista doli trac i naklapanje. Baziraju se na poluistinama, a sama je gora od ciste lazi.Sama laz se lako raskrinka i ubrzo izgubi smisao, a posljedice poluistina smo vidili u kalvariji zadnjih 20-tak g. na ovim prostorima.Molio bi svakog citaoca da ne nasjeda previse na lansirane poluistine od strane politicara, preko orjentiranih novinara, zarad vlastitih intersa ili osobnog ludila!
  (blabalbla, 1. septembar 2010 09:38)

  # Link komentara

 4. Iz teksta je očito da je Milošević htio razmjenu teritorija a ne stanovništva. Zato mu je Tuđman navodno rekao, što će mi prostor bez ljudi. Očito je bila u pitanju razmjena tkz SAO Krajine za prostor u BIH.
  (bolje misli, 31. avgust 2010 23:58)

  # Link komentara

 5. I da je tačno ono što tvrdi Tuđmanov savetnik da je Milošević hteo razmenu stanovništva ne shvatam šta da se razmenjuje??
  U RH je živelo oko 400,000 hrvatskih Srba. U Celoj Srbiji ne živi više od 10-15 hiljada srpskih Hrvata. Kakva crna razmena i čega??!

  Ovo sa razmenom je glupost ogromnih razmera
  (Mislim, 31. avgust 2010 19:41)

  # Link komentara

 6. Autor ovog teksta je Jelena Lovrić. Sloboda medija se podrazumijeva u demokratskoj državi ali mora postojati i odgovornost novinara za napisano. Svaka napisana špekulacija se treba temeljiti iz više pouzdanih izvora. To vrijedi i za novinara ultralijevog svjetonazorskog habitusa. U suprotnom radi se o već mnogo puta viđenoj, neprofesionalnosti.
  (po starom, 31. avgust 2010 15:46)

  # Link komentara

 7. Uz sve duzno postovanje ne vidim izvestaje o izjavama i zavrsnoj reci odbrane. Podseca me na situaciju iz prenosa iz UN-a, prenosio se samo Jeremicev govor a ne i govor Kosovara. U obe sitacije postoje podaci na kojima se covek moze zamisliti. Davanje citalackoj publici jednostrane izvestaje pa bili oni makar i samo ono sta ista zeli da cuje moze da rezultuje u prilicno ogranicenom stavu iste.
  (zdr, 31. avgust 2010 15:43)

  # Link komentara