Saudijci špijunirali Dodika?

Banjaluka -- Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) uhapsili su dvojicu državljana Saudijske Arabije, koji su špijunirali premijera Milorada Dodika.

Izvor: FoNet
Pošaljite komentar
 1. Zanimljivo,
  Kako se sve vrti oko Dodika a predsednika RS Kuzmanovica, niko ne benda. I vec znaju da su pratili bas Dodika ??
  Nakon izbora, u RS ce biti kao u Srbiji kad je Milosevic preselio iz jednog predsednistva u drugo. Sada ce se u RS sve vrtiti oko Dodika kao predsednika drzave, a sadasnja Dodikova uloga predsednika vlade ce biti ptpotpuno zanemarena. Zivi bili pa videli.

  PS: Zanimljivo je kako sada Dodiku najednom odgovaraju organi kao recimo SIPA koji imaju ingerencije/kontrolu nad celom BH, a ne samo u jednom entitetu: RS ili Fed.
  (boki, 6. jul 2010 16:11)

  # Link komentara

 2. Prvo nisam verovao sta sam procitao, a onda jos jednom: "na pitanje šta su snimali odgovorili "stablo višnje jer im se sviđa". "...
  Mislim, kapiram ja da je pustinja mnogo nezgodna stvar, ali za ovo ipak treba imati jaku mastu.
  (Ingram011, 6. jul 2010 13:13)

  # Link komentara

 3. Da li gosp. Dodik sada vjeruje u drzavu BiH i drzavne institucije i agencije ???? Jer SIPA jeste bosanska drzavna agencija..nekako se ne buni da ga brane i cuvaju hmmm a vazda protiv BiH govori.
  (Neko_eko, 6. jul 2010 12:16)

  # Link komentara

 4. opasno su se pripremili špijuni, prvo su kupili FIĆU !
  (kameni55, 6. jul 2010 11:57)

  # Link komentara

 5. To naravno nisu nikakvi humanitarci, vec vrsta vehabitske izvidnice. Kao i ekipa koja je od 1992-1995. ratovala za 'multietnicku i multikonfesionalnu' BiH odsecajuci Srbima glave i fotografisuci se sa 'trofejima'.
  Dolazi, i tek ce to sve doci na svoje.
  (sve za rajske hurije!, 6. jul 2010 11:54)

  # Link komentara

 6. A sada vezati ih za tu višnju i sve lepo ispitati dokle vode tragovi ove dvojice. Zašto bi neku humanitarnu organizaciju interesovalo sletanje helikoptera jednog zvaničnika?
  (Ranger, 6. jul 2010 11:19)

  # Link komentara