Devojčice okrivljene bez dokaza

Beograd -- Iako je prošlo više od godinu dana, slučaj vršnjačkog nasilja koji se navodno dogodio u jednoj beogradskoj osnovnoj školi do danas nije dobio epilog.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Alo bre? Jel ste vi gledali taj snimak? Pa sta treba da urade pa da ima elemenata nasilja? Pogledajte snimak, tuga roditelji, tuga..Vecim delom ste vi krivi!
  (nemanja, 4. jul 2010 23:54)

  # Link komentara

 2. Okrivljene bez dokaza? Snimak na kom se vidi kako "nedužne devojčice" šamaruju žrtvu su roditelji zaboravili izgleda. Opet su krivac i žrtva zamenili uloge. Sramota.
  (pivljanin, 4. jul 2010 00:07)

  # Link komentara

 3. Monstrum je mozda prejaka rec ali ako to nisu sada, na dobrom su putu da to postanu za koju godinu.
  Ne podrzavam porodicu, da su sve vise bavili njima, do ovoga nikada ne bi ni doslo.
  (Beogradjanin, 3. jul 2010 23:56)

  # Link komentara

 4. Puna podrška roditeljima u borbi za prava svoje, ali i tuđe dece.
  Novinari nisu smeli da pišu o tim dešavanjima u školi, ali su oni, zarad većeg tiraža, u javnost izneli neproverene informacije i tako decu, roditelje, upošljenike škole i sve koji imaju ikakve veze sa tim dešavanjem, stavili na stub srama a deci još i prilepoili etikete monstruma.
  Postoje relevantne ustanove koje su mogle, ili mogu da ispitaju slučaj (ako ga je uopšte i bilo) pa da onda javnost ima čistu sliku o tome. A ovako...
  (Učitelj, 3. jul 2010 20:22)

  # Link komentara

 5. 'pa i ne znam sta da su uradile one nisu monstrumi'
  ovo je izjava za ginisa.
  siguran sam da i devojcice mogu da budu monstrumi,a ne unapred nevine zato sto su devojcice.nase drustvo mora da izadje iz preistorije i shvati da polne razlike u cinjenu krivicnih dela,vise ne postoje.svi danas mogu da budu monstrumi.itekako.
  (svasta, 3. jul 2010 19:34)

  # Link komentara

 6. Родитељи често немају појма каква су деца. Не могу да судим да ли су невина или нису, али уопште ме не изненађује вест о насиљу међу децом. А за такво понашање деце су у великој мери криви родитељи. Ја знам кад сам био мало ако нешто урадим погрешно одмах та друга страна каже мојим родитељима и одмах следи казна. Сад је обрнуто и дотична деца никад нису крива!
  (Бојан, Нови Сад, 3. jul 2010 19:23)

  # Link komentara

 7. Ja se dobro secam tog snimka,jesu deca u pitanju ali su se ponasali kao Sijuksi.A sta ce biti sa decom nad kojom su se one izivljavale? Zar ta deca nemaju cast i ugled,mozda i posledice u vidu trauma zbog izivljavanja dece pomenute u ovom tekstu!
  (Mirjana, 3. jul 2010 19:15)

  # Link komentara