Simović i Kalinić važni za istragu

Beograd -- Miloš Simović i Sretko Kalinić nisu bili vođe niti organizatori "Zemunskog klana", što može biti od značaja prilikom ocene verodostojnosti njihovih iskaza.

Izvor: Politika, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Kad ste vec u Somboru procesljajte situaciju i oko tog grada, dve granice su na 30 km...
  (sto da ne?, 28. jun 2010 12:18)

  # Link komentara

 2. A zasto u EVENTUALNO obnovljenom postupku?! Pa zar izjave Bore Banjca i Mileta Novakovica nisu dovoljan motiv za tuzilastvo da pokrene stvar sa mrtve tacke?! Zar izjave Srdje Popovica o opstruiranju u toku procesa kako se ne bi krenulo u pravcu politicke pozadine ubistva nisu dovoljne da se nesto pokrene?! Sta jos treba da se desi pa da specijalno tuzilasto krene da se bavi najbitnijim pitnjima kako bi se pohapsili Oni koji su nas decenijama drzali u kazmatu, i ubili najboljeg medju nama?!
  (sasa jokic, 27. jun 2010 01:36)

  # Link komentara

 3. "Miljko Radisavljević je za "Politiku" rekao da je Kalinić ispitan i o krivičnim delima koja do sada nisu razrešena. "Detalje razgovora nije moguće izneti u javnost", kaže Radisavljević."

  Ma jasno. Da nisu Hrvati objavili neke informacije dosadasnje istrage nikad se nista ne bi saznalo u javnosti. Bili ste i ostali tip Gestapo drzave prema svom narodu.
  ("istina", 26. jun 2010 18:39)

  # Link komentara

 4. Koliko je meni stalo do lanjskog snega toliko je specijalnom tužiocu Miljku Radisavljeviću stalo do otkrivanja organizatora i inspiratora atentata na Zoran Djindjica.
  Mene je sramota u njegovo ime.
  I naravno besan sam da ovakva gospoda primaju plate, koje finansiram izmedju ostalih i ja, kao poreski obveznik.
  (Pedja, 26. jun 2010 10:33)

  # Link komentara