EU: Koliki je jaz među građanima?

Brisel -- Jaz u bogatstvu je veliki među građanima Evropske unije: raspon je jedan prema sedam između građanina Luksemburga i Bugarske.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
  1. Tu se vidi CENA ratne politike Slobe, Voje i & koja je OJADILA Srbiju i region. Da li je neko odgovarao za to? Nije niko! Ako neko misli da će Srbija krenuti sa „mrtve tačke“ a da se prvo ne dogodi lustracija, taj se u politiku i ekonomiju ama baš ništa ne razume. Oni koji su nas uveli i podržavali ratove, su DOKAZALI da nisu u stanju da vode zemlju, da nisu u stanju da predviđaju buduće događaje. Evo od 2000 godine do 2010 mi smo i dalje „crna rupa“ Evrope. Već 3 generacije birokrata (deda, sin, unuk!) koje je zaposlio Tito vladaju Srbijom, ne po principu sposobnosti i znanja nego po principu nepotizma. Ima samo jedan način da se i naša zemlja dovede u red i zove se lustracija.
    (Natalija, 21. jun 2010 20:18)

    # Link komentara

  2. Srbija se pominje u anketi na zvanicnom sajtu Eurostata, i ima 37% proseka u EU, sto je pozicionira ispred Makedonije, BiH i Albanije, na samom dnu liste evropskih zemalja.
    (dovlab, 21. jun 2010 16:17)

    # Link komentara