Smena vlasti u Trgovištu

Beograd -- Promena vlasti u opštini Trgovište. DSS i SNS na vlasti a bivši predsednik iz G17 plus smenjen glasom jednog odbornika Demokrtaske stranke.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Tuzno je sto u ovakvom trenutku u kojem se nalazi trgoviste..pojedinci biju politicke bitke,a zanemaruju da jedino slogom mogu prevazici nepogodu..plus,sto je dosadasnji predsednik opstine toliko toga dobrog uradio..i nije sada trenutak za smene!
  (srdjan, 9. jun 2010 10:54)

  # Link komentara

 2. Ja sam iz Trgovista Ovde se radi da su se ovi napunili od para putem procenta koj uzimaju od izvodjaca radova nisu radili sa pzp Vranje nego rade sa nekim privatnim preduzecima za koje nismo ni culi, oni njima daju poslove da rade a ovi im daju procenat, e.. sad je dosta za ove pa su resili da puste ove druge malo, oni se svadjaju samo pred kamerama i narodom, dok ovamo sede zajedno u kafsni i caste se na opstinski racun,a pomoc koja je stigla prodaje se po lokalnim prodavnicama i prodavnicama u Vranju.
  (Bojan, 9. jun 2010 10:50)

  # Link komentara

 3. Skliznuli, a?
  (Yo-Yo, 9. jun 2010 00:43)

  # Link komentara

 4. Borba za vlast je najteža elementarna nepogoda po ove nesrećne gradjane.
  Samo treba da vidite to Trgoviste,a da se dovezete autobusom kojim se oni svakoga dana voze od Vranja.I pre i posle poplave, godinama.Onaj ko se u tome transportuje gubi i tracak dostojanstva.
  (jelena, 9. jun 2010 00:10)

  # Link komentara

 5. ...A! Trgoviste pred unistenjem oni se bore oko vlasti. Sram vas bilo!!
  (Sveta, 8. jun 2010 17:56)

  # Link komentara