DS traži ostavke funkcionera NS

Pančevo -- Odbor DS-a u Pančevu zatražio je od Nove Srbije da u toku dana troje njenih funkcionera osumnjičenih za korupciju podnesu ostavke.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Razlika između poslanika DS i poslanika NS je u tome što je protiv onih drugih podneta krivična prijava a protiv ovih prvih još uvek nije.
  (kartmen, 8. jun 2010 18:28)

  # Link komentara

 2. Podrska Vesni Martinovic. Puno je dobrih stvari uradila u Pancevu. Ovaj grad se vise ne dozivljava kao slepo crevo Srbije i ova hrabra zena najzasluznija je za to. Ovakvi "strucnjaci", cije ostavke trazi, su kao bukagije oko nogu - svojim delovanjem samo usporavaju i nanose stetu. Puno uspeha u daljem radu!
  (Sylvain, 8. jun 2010 18:05)

  # Link komentara

 3. O dragi moji jel vi znate da citate, B92 vam lepo preneo i apostrofirao :))
  "Vlast nije plen za političke grabljivce, I NECEMO NA TAJ NACIN DELITI, čak ni po cenu vanrednih lokalnih izbora", izjavila je Martinovićeva.
  a Admini , kako vas vec nazivaju trebali bi crvenim masnim i velikim slovima da pisete posebno segmente. ostatak sitno da ne bude kako ste izvukli izjavu iz konteksta :))
  srdacan pozdrav
  (BabaLara, 8. jun 2010 17:32)

  # Link komentara

 4. Hrabro od strane DS-a, kao nosioca koalicije u Pancevu. Nadam se da ce zauzeti isti kurs ako ovakvih slucajeva bude i u njihovim redovima.
  (Markan, 8. jun 2010 17:11)

  # Link komentara

 5. A sta je sa korupcijom u DS-u?
  Svi ste po ovom pitanju isti.
  (Dejan, 8. jun 2010 15:56)

  # Link komentara

 6. Ma taman posla da Veljini kraduckaju. NE mogu da verujem
  (Marina Tucakovic, 8. jun 2010 15:54)

  # Link komentara

 7. "svako ko doživljava učešće u gradskoj vlasti kao plen, a ne kao obavezu prema građanima, nije dostojan obavljanja te funkcije".....
  Da li medju vama stotinama, bivsih sadasnjih i buducih ima i jedan dostojan funkcije?
  (Ognjen Radonjic, 8. jun 2010 15:39)

  # Link komentara