Vranje dobilo vodu posle šest dana

Vranje -- Posle 15 sati rada ekipe vodovoda, popravljen je kvar na magistralnom cevovodu, tako da je jutros stigla voda do Vranja.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Inace niko ne spominje da je brana Prvonek procurila i da svake godine Ministarstvo izdvaja novac za sanaciju procurivanja. Nova brana ej!!! Svake godine nadjem na netu tu uredbu o ulaganju u vodoprivredne objekte jer sam inace iz Kursumlije, a ovde se vec vise vekova gradi brana Selova. I uvek novac: "sanacija procurivanja brane Prvonek".
  (Toplica, 27. april 2010 12:08)

  # Link komentara

 2. Ludnica!!!
  Kvar na brani staroj 5 godina!!! Glavni cevovod je raznešen posle jedne srednje kiše. Tehnička voda koju smo dobijali preko vodovodne mreže ovih 5 dana nam je skoro zapušila vodovodne cevi, bojlere i mašine za veš i sudove. Neko je "štedeo" na materijalu prilikom izgradnje brane. Ovde ima prostora za rad pravosudnih organa i tužilaštva, ali su oni izgleda odavno zatrovani manganom.
  (Pepeljuga, 27. april 2010 10:28)

  # Link komentara

 3. A tako su vešto uspeli da izbegnu priču o korišćenju vode za piće umesto tehničke i to kako u Vranju i inače nema vode skoro preko celog leta već godinama.
  I taj cevovod treba patentirati...
  (Ludilo, 27. april 2010 08:16)

  # Link komentara

 4. Ma mi smo ludi sto trpimo ovo toliko dugo. Eeej, u 21. veku. Sin vecitog direktora JP Vodovod Vranje g. Dimcica od letos je zaposlen na brani na kojoj je akumulacija ispod koje se desio kvar. Kada ga je novinar upitao sto je bas sina zaposlio, on kaze: pa gde cu ako necu kod sebe!

  Sto kaze Mija Aleksic u onom filmu: Sakupili se mangupi, pa zavitlavaju.
  (S.O.S., 26. april 2010 23:50)

  # Link komentara

 5. sramota! los projekat, od mesta postavljanja brane do loseg kvaliteta cevovoda. gradili su je 100 godina da bi smo na kraju svakog leta ili svaki put ka padne malo veca kisa morali da se snalazimo kako znamo i umemo a korumpirani politicari samo peru pare. Kad ce neko jednom da im kaze DOSTA!!!!!
  (vranjanac, 26. april 2010 23:23)

  # Link komentara