Rastureni protesti u Rusiji

Moskva -- Ruska milicija rasturila je proteste protiv vlade u Moskvi i Sankt Peterburgu i uhapsila nekoliko desetina demonstranata.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. demokratija na ruski nacin.
  (gogo, 1. april 2010 04:08)

  # Link komentara

 2. Ko god da prihapsi, barem na kratko, likove tipa Limonova, pozdravljam!
  (r2d3, 1. april 2010 04:07)

  # Link komentara

 3. Boriti se za ljudska prava u koaliciji s Limonovim u Rusiji je isto kao u Srbiji reći da nije bilo opsade Sarajeva i genocida u Srebrenici.Alo, ljudi, Eduard Limonov, opsada Sarajeva, pucanje na okupirano Sarajevo iz mitraljeza-da li se neko seća???!!!
  Putin jeste diktator, ali diktator koji zabranjuje Mein Kampf, koga bi Limonov vrlo rado ne samo distribuirao, već pre svega sprovodio u praksi.
  Da ne bude zabune, podržavam Yabloko i Gorbačovljeve Nezavisne demokrate, ali između Vladimira Putina, s jedne strane, i onih, koji su slali stranačke snage na Srebrenicu i koji su gađali Sarajevo, a pritom se zalažu za Juden frei Evropu, s druge strane, nedvosmisleno sam na Putinovoj strani!
  (Urosh, 31. mart 2010 23:54)

  # Link komentara

 4. Ljudmila Aleksejeva, ruska Natasa Kandic. Sta drugo ocekivati od putinovske Rusije nego da joj neko pridje i tuce je. Tuzna je to zemlja danas, zemlja koja je dala toliko velikih umova tone ponovo u mocvaru totalitarizma i nazadovanja.
  (tuzna rusija, 31. mart 2010 21:04)

  # Link komentara

 5. Primetno je da se svuda koriste "teroristicki napadi" za uskracivanje gradjanskih sloboda. Naravno u tome prednjaci najslobodnija zemlja od svih USA koja je iskoristila 911 da donese zakon o obaveznom prisluskivanju telefona svih njenih slobodnih gradjana.
  (David, 31. mart 2010 20:45)

  # Link komentara