Oparnica: Šarića juri 15 država

Beograd -- Srbiji je do sada 15 zemalja dostavilo informacije o vođi najvećeg narko-klana u ovom delu Evrope, Darku Šariću, rekao je šef kancelarije Interpola za Srbiju.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Ovo me podseča na ono kad psi trče ko sumanuti u krug po stazi i jure električnog zeca, dok gazda sedi u ladovini, debelo zavaljen u ležaljku na tribinama, pijucka pićence, nabada sitno meze i broji zelembaće!
  (A oko njega lepotice (a gde bi inače?)!, 2. mart 2010 01:31)

  # Link komentara

 2. Ma da, 15 drzava i 10.000 policajaca grada Chikaga...
  (qwertoslav, 1. mart 2010 17:29)

  # Link komentara

 3. Čuj, juri ga petnaest država. Ma, kažite vi ima li u kojoj državi nestašice droge, ima li panike medju narkomanima, to se odmah vidi. Ili je sve i dalje uredno snabdeveno? Ako sve štima, onda je Šarić mali igrač koji je zamenjen zbog nekih propusta, a organizatore treba tražiti u strukturama koji imaju potencijale potrebne za medjunarodnu organizaciju tako unosnog poslovanja. Jeste da se u Avganistanu uzgaja mak i proizvodi heroin i hašiš, ali uzgajivači su gola sirotinja, isto kao i država. Neko drugi i jači vuče novac sa tog izvora.
  (Đole, 1. mart 2010 12:59)

  # Link komentara

 4. fenomenalna izjava, saznali smo da Švajcarska nije član EU, da se Hrvatska, BiH, Makedonija, Slovenija, CG i dalje ZVANIČNO zovu bivšom Jugoslavijom,, saznali smo da je istraga jedna mnogo poverljiva stvar, a da se navodi u medijima ne mogu proveravati, jer biti na čelu Interpola Beograd je baš zeznuta stvar?!
  Jedino na šta je ovaj genije trebao da se osvrne jeste: kako je moguće da su izdali poternicu za CG državljaninom koji je u stvarnosti bio NAŠ??
  Molim jedan genijalan komentar, mislim, ako to nije jako poverljivo,ki,ki kakav blam!
  (GuC, 1. mart 2010 00:50)

  # Link komentara