Vode još prete, Vlada šalje pomoć

Zaječar, Aleksinac, Niš -- Novi talas poplava i dalje preti i nekoliko opština u Srbiji. Vlada odlučila da pomogne ugrožena područja za 77 miliona dinara.

Izvor: B92, Beta, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. E pa ovako... 'Trebalo je da se ulaze u korito reke kako ne bi doslo do situacije kakvu imamo sada'... Pitajte g.Nicica gde je sve trosio i na sta gradske pare pa ce vam biti jasno sta se desava sada... Gospodin je gradio Popovu plazu, skijaliste, organizovao Nove Godine, dan grada itd... Pitajte ga slobodno koliko je para potrosio na pevace...
  Sada samo Bog moze da nam pomogne...
  (mare, 1. mart 2010 01:57)

  # Link komentara

 2. Ne mogu da verujem.
  Na sva usta se priča o pomoći od 77 miliona dinara.
  To je manje od milion evra.
  Pa za onog NAŠEG RAZBIJAČA platismo amerima isto toliko - da čovek ne poveruje.
  (Dejan BG, 1. mart 2010 00:08)

  # Link komentara

 3. Znate sta mi nikada nece biti jasno, a nisam glup;
  Kako ovi nasi Milijarderi nemaju bilo kakav osjecaj za humanost, samaricanstvo, covjekoljublje, dobrocinstvo.
  Kakvo je to zadovoljstvo imati 100 Milijardi, gledati u te cifre i sa Olimpske visine posmatrati stradanja svog rodjenog, pa i drugih nemocnika. A te iste Milijarde zaradili su guleci kozu sirotinji i sve se zaklinjuci po crkvama za dobro Srije i srpskoga Naroda.
  Kako se ne boje Boga i osvete ponizenih i gladnih?
  Kakav je njihov san i da li se plase sta ce biti sa njihovom djecom i unucima.(Molim, ne shvatajte ovo kao fizicku prijetnju, to govorim o moralu, vaspitanju i savjesti).
  Pogledajte onog "nesretnog" Bill Gates-a, zaradio je Milijarde Dolara, ali zahvaljujuci sopstvenoj pameti, nikoga nije ostavio u bijedi i jos je podijelio milijarde Dolara u humanitarne fondove. I spava mirno.
  Srbiji se donira iz cijelog svijeta; iz Japana, Skandinavije, Princ Charles je donirao, Michael Jackson i mnogi neznani, o cemu se ne prica u zemlji Srbiji.
  U Danskoj, gdje zivim i sigurno u cijelom Svijetu, DJECA su, iduci od vrata do vrata, sakupila milione, ne samo za ovu tragediju na Haitiju, nego je UVIJEK tako.
  A, pored toga i velike firme, lovatori, umjetnici pa i Vlada saberu toliko, da bi se nasim "dobrotvorima" zamutilo u glavi, ali ne zbog kolicine pomoci koja ide nemocnima, nego zbog toga sto oni nemaju "nista od toga".
  Ja znam da mafijaska bagra nema ni kap krvi u venama i da se to SVE njih ne tice, ali moze se barem "raja" odreci jednoga piva za danas i uplatiti 1 Euro za nemocne, da ne cekaju ovih Vladinih 1 Milion (2 Audi-ja) pomoci.
  (Neko Iz Mase, 28. februar 2010 22:14)

  # Link komentara

 4. Bilo bi lepo da predsednik i premijer obidju ove ljude!
   (Neobaveštena, 28. februar 2010 20:46)

  # Link komentara

 5. Ljudi, a šta je sa našom vojskom, ne videh nigde ni jednog vojnika da pomaže. Valjda naša vojska treba da pomaže narodu, pogotovu u ovakvim elementarnim nepogodama, sem ako nemaju neka "važnija posla".
  (Miloš, 28. februar 2010 19:41)

  # Link komentara

 6. Gadan smo narod mi Srbi. Jedni drugima ne mozemo da pomognemo ... Ako je vlada neefikasna, zasto se narod sam ne skupi da pomogne jedan drugom. Da se ovo desilo na Kosovu, mislite da bi bilo ovako.
  (Nenad, 28. februar 2010 16:47)

  # Link komentara

 7. Velikim i nesebicnim zalaganjem astrologa,crnih magova i narikaca, prestala je opasnost od poplava.
  (Ludi Miljoko, 28. februar 2010 12:16)

  # Link komentara

 8. Molim Vas objasnite kako je situacija u Zajecaru stabilna kad ima sve vise poplavljenih kuca,nivo voda je sve veci,a sneg se ubrzano topi sa okolnih brda i planina.Sta je tu stabilno?
  (bosko, 28. februar 2010 11:49)

  # Link komentara

 9. "... materijalna šteta nastala usled poplava procenjuje na milijardu dinara", .... "stanovnici sa strepnjom prate situaciju iz minuta u minut" ... preti zaraza, izbijaju podzemne vode ...

  Kada se ovome doda stanje puteva i pruga u celoj zemlji i Gazele, i kada se uz to pročitaju izjave aktuelne vlasti o Kosovu, o 'lideru na Balkanu', a naročito o "izlasku Srbije na more" ... Šta reći.
  Znam da ova dešavanja nisu za cinizam, ali kada sam na vestima videla popljavljene gradove u istočnoj Srbiji, prvo sam pomislila 'evo, Mrkonjić dobio more'.
  (View, 28. februar 2010 11:29)

  # Link komentara