Mladi preduzetnici

Beograd -- Nezaposlenost među mladima jedan je od gorućih problema u celom regionu. Na preduzetništvo se međutim, odluči tek pokoji mladi čovek do 35 godina.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Pa kako da zapocnem posao kad vec u startu svu ustedjevinu moram da izdvojim za drzavu?
  (Ima nade, 28. februar 2010 19:29)

  # Link komentara

 2. Problem je neuredjeno drustvo, gde svako radi sta hoce, pa tako da i najveci optimista, koji krece sa svojim poslom, ubrzo postane najveci pesimista.Nasa ekonomija ne funkcionise, sto vidimo i sa kursom dinara, jer nemamo proizvodnju, ne izvozimo nista osim jeftine radne snage, dok drzava ocigledno to ne kapira i nema razumevanja da se pomognu mali privatnici, koji tek pocinju sa svojim poslom, jer i oni pomazu drzavi, tako sto se smanjuje broj nezaposlenih.
  (Miloje, 28. februar 2010 15:55)

  # Link komentara

 3. Pa to je isto kao i kada pravimo razliku izmedju kuce i stana. Ziveti se moze u kuci na selu ili stanu u gradu. Kuca na selu znaci: brigu o krovu, ogradi, stepenistu, zidovima, fasadi, kokoskama, svinjama, jabukama ... Stan u gradu znaci: useljavam se u fioku, sve izvan te fioke me ne zanima. Kad pukne krov o tome neka vodi racuna drzava. O fasadi - drzava, o ulici - drzava. O seljacima koji treba da mi prodaju jabuke, kokoske i svinje - drzava. Ili Miskovic. Svejedno. Kada radnje budu prazne ja cu da strajkujem ispred Nemanjine i da trazim svoja prava. Drzava mora da me cuva. E pa sad - saberite dva i dva. Sta je bolje? Vecina ljudi ce reci ovo drugo. Navika iz stare Juge: malo radis, malo zabusavas, ali imas letovanje, zimovanje, mozes da putujes gde hoces i uzivas. E tako vam je to ...
  (Sa zapadne strane, 28. februar 2010 14:22)

  # Link komentara

 4. nikad više!Možda je to nekad bilo dobro ali danas nije!
   (ma da, 28. februar 2010 14:20)

  # Link komentara

 5. Ajde norvezani pomazite, gurajte to napred.
  (pancevac1, 28. februar 2010 13:00)

  # Link komentara

 6. A ja baš planirao kad završim fax da započnem neki IT biznis.

  :(
  (Marko, 28. februar 2010 12:56)

  # Link komentara

 7. Otvorio sam IT biznis prosle godine u Novom Sadu i bezim iz njega glavom bez obzira. Nameti, nameti i samo nameti, nema ni malo predaha od njih. Najnovije u Novom Sadu je da se za reklame firmi placa od 500-1000 evra na godisnjem nivou. Moj se biznis gasi sada u martu i nikada vise!!!
  (Dragan, 27. februar 2010 16:08)

  # Link komentara

 8. Ni slucajno u preduzetnike!!! Drzava nas guli.
  (dare, 27. februar 2010 11:57)

  # Link komentara