Zaplena Šarićeve imovine u Kamenici

Beograd -- Predstavnici Direkcije za upravljanje privremeno oduzetom imovinom, uz podršku MUP-a, plene imovinu Darka Šarića na Tatarskom brdu u Sremskoj Kamenici.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Srpska policija je pametna, dok je kupovao ovaj Šarič nije znala ništa, sad kad treba zapleniti sve znaju ko je Šarič.
  (gashi, 27. februar 2010 12:51)

  # Link komentara

 2. Šariću, skloni se od dobre moje Vojvodine.
  (VojvodianMan, 27. februar 2010 11:46)

  # Link komentara

 3. Kako se meni cini i nasi politicari su "ukaljani" u ovaj organizovani kriminal koji je nevidjen u celoj Evropi. Zar nam je malo sto nas Evropa gleda kao agresore i pocinioce genocida, sada posle ratova gledaju nas i ko najvece kriminalce. Sve je ovo posledica lazne patriotske politike pokojnog nam (ne volim ni ime da mu pominjem).
  (xy, 26. februar 2010 21:59)

  # Link komentara

 4. Hoce li biti dovoljno milicije da obezbedjuje zaplenjenu imovinu?
  (Zoran, 26. februar 2010 19:53)

  # Link komentara

 5. kako je moguce da su u sred akcije protiv Sarica, njegovi telohranitelji ispraznil inamestaj i pokucstvo iz njegovih stanova i vila?! Da ga se Vi to malo ne plasite?
  (sasa jokic, 26. februar 2010 19:49)

  # Link komentara

 6. Da vidimo koja je to preduzeca kupio, jer je strasno saznanje da neko od nas radi za narko bosa. Ili vas ne interesuju "ta" preduzeca jer bi neko postavio pitanje odgovornosti nekoga u vladi ili agenciji za privatizaciju. Ako se guranjem pod tepih cuva mir u kuci, onda mu nemojte ni ovu sicu oduzimati, pustite ga da postane "tajkun" ili "kontraverzni" biznismen.
  (Miklos Marschall, 26. februar 2010 18:57)

  # Link komentara