Euleks nije za paralelne strukture

Beograd -- Šef misije Euleksa na Kosovu Iv de Kermabon izjavio je da ta misija nije učestvovala u izradi strategije za integraciju severa Kosova u kosovske institucije.

Izvor: Beta, Večernje novosti
Pošaljite komentar
 1. Taj "mandat" su dobili od secesionistickih Albanaca sa Kosova (i drzava koje ih podrzavaju u secesiji) ali ne i od Srbije i UN. Dozvolu da udju na KiM su od Srbije dobili iskljucivo pod uslovom da taj mandat ne sprovode nego da budu statusno neutralni, a da ce taj uslov da pregaze je bilo jasno i vrapcima na grani.
  (mirko, 10. februar 2010 19:55)

  # Link komentara

 2. Komicno je da neko prica o kriminalu na severu Kosova a ima Tacija za premijera i sverc droge kao glavnu privrednu granu - da ne spominjemo hiljade zauzetih srpskih kuca, hiljade nekaznjenih ubistava, hiljade ilegalnih oruzja... iako mozda to za "kosovare" nije kriminal nego hobi ili folklor? Smesno je vec da Albanci svoj pokusaj albanizacije severa Kosova i otimanje i zadnjeg dela Kosova maskiraju nekakvom laznom brigom za red i zakon. Koga mislite da prevarite?
  (smehotres, 10. februar 2010 19:36)

  # Link komentara

 3. Uskoro ce i sama Srbija da digne ruke od njih ako zeli da se spasi od kriminala i kriminalaca.
  (Nijazi Kuqi, 10. februar 2010 15:40)

  # Link komentara

 4. I ko sad treba Srbiji da vrati onaj silni novac koji je dosada ulozila u PARALELNE STRUKTURE ???
  (Bucko razmisljam, 10. februar 2010 10:36)

  # Link komentara

 5. Znaju svi to, i to dobro ;) ali se malo inati i prkosi da ne bude da se bas sve mirno prihvatilo:).. a i ovako se vize ne moze pa ..
  (dr.ita, 10. februar 2010 09:57)

  # Link komentara