Izvedena premijera "Kose"

Beograd -- Nova verzija čuvenog mjuzikla "Kosa" premijerno je izvedena u pozorištu Atelje 212.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Ko misli da je musical gubljenje vremena, neka samo pogleda "Cabaret" Bob Fosse-ja. Ako i posle toga ostane pri svojim stavovima, onda mu nema pomoci.
  (Sir Oliver, 4. februar 2010 16:42)

  # Link komentara

 2. Nikada mi nisu bili jasni razlozi za pravljenje rimejka filma ili pozorišne predstave koji su zbog kvaliteta i popularnosti ušli u klasike. „Kosa“ iz 1969. je bila kultna predstava i po rečima autora ovog mjuzikla, najbolja izvedba posle njujorške. Još nisam videla rimejk koji je bio bolji od originala. Neću gledati ovu novu verziju, kao što nisam imala želju da vidim ni, izvinjavam se na izrazu, suludi pokušaj nove postavke „Kralja Ibija“.
  (Ja onako usput..., 4. februar 2010 12:34)

  # Link komentara

 3. Kad ce ljudi shvatiti da su mjuzikli jednostavno kiceraj koji su amerikanci isforsirali (zbog krize identiteta) kao svoju jedinstvenu "kulturu". Mislim aj' sad realno, koju to poentu i vrednost ima? Niti pokazuje patnju, niti neku pravu srecu, tugu, mislim gomila likova i devojaka izvodi u glavnom vrlo prosecno odradjenu koreografiju uz vrlo iritantnu muziku i prodaju to kao performans i izrazavanje duha... Ma daj! Ovo je jos jedan od onih "zeznuli smo se, bili smo mladi" momenata u covecanstvu.
  (vent, 4. februar 2010 02:28)

  # Link komentara

 4. Au kakva avangarda...
  (Angry_Bob, 4. februar 2010 01:32)

  # Link komentara