Ministar:Od utorka vakcinacija đaka

Beograd -- Ministar prosvete Žarko Obradović kaže da bi vakcinacija đaka protiv novog gripa, koja treba da počne od utorka, mogla da se završi do kraja januara.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Ma neka "ministar" odlucuje o zivotu svoje dece,a ne o zivotima 100.000 druge dece.Kakav je to nacin da djaci moraju da prime vakcinu,to je stvar slobodnog izbora.Posto su porucili velike kolicine vakcina,hoce da ih utrose na bilo koji nacin.Treba roditelji da se pobune na njegovu tzv.dobru volju,neka on vakcinise svoje clanove familije.Te vakcine nisu dovoljno ispitane,a vec se kod nekih ljudi javljaju kontra efekti od te vakcine.
  (Eda, 18. januar 2010 15:50)

  # Link komentara

 2. Od vakcinacije djaka nema vajde! Pa zar zaista mislite da ce roditelji dozvoliti da njihova deca budu zamorcici?! Ne bi ostale evropske drzave prodavale vakcine-nema zainteresovanih gradjana za vakcinisanje!
  (Nemanja, 16. januar 2010 01:18)

  # Link komentara

 3. Od utorka ce pre biti velikih problema. Rad ovog i jos nekoliko ministara je pod velikim znakom pitanja. Mene zanima, sta je ovaj nesposobni cobetov kadar i na zalost danasnji ministar, uradio na polju prosvete za ove vec dve godine? Nista, deca se ponasaju ko kauboji, skolska godina se ne zna ni kad pocinje ni koliko traje, momci idu u trenerkama i gledaju kako da se posibaju sa drugom skolom, devojke ko pevaljke, nastavnici bez autoriteta, skolski programi neadekvatni, nivo znanja nezadovaljavajuci. To je ovaj nesposobnjakovic uradio. Ali, zato ima stav, da se deca vakcinisu. Steta sto ne naidju on i Tomica da ih vakcinisu. Nadam se da ce roditelji biti pametni i nedozvoliti deci da idu u skolu tih par dana.
  (marko, 15. januar 2010 23:53)

  # Link komentara

 4. Obradovic je sramota za prosvetu, Uostalom, kao i cela vlada za Srbiju
  (Jovan, 15. januar 2010 22:29)

  # Link komentara

 5. Ne može to, bre! Svašta servirate deci u školi, još i bukvalno da im ubacujete otrov u telo, n e m o ž e !
  (Roditelj, 15. januar 2010 22:11)

  # Link komentara

 6. Gospodine ministre gresite! Vec je ZAVRSENA :)))
  (Hope, 15. januar 2010 14:51)

  # Link komentara

 7. S decom treba kontinuirano raditi na edukaciji i preventivi. Oni osecaju kad se neko iskreno brine o njima.
  (Sofija, 15. januar 2010 14:14)

  # Link komentara

 8. Ja ne znam protiv čega ih vi to želite vakcinisati.
  (Icić Nebojša, 15. januar 2010 14:07)

  # Link komentara

 9. Dokle mislite da vređate našu inteligenciju?

  Mi kao ne znamo da je virus gripa mutagen (menja se već u samom telu i posle nekoliko izmena mora da se pravi nova vakcina, ali ni ona nema smisla, jer dok se napravi već se virus izmenio) i da tu vakcina nema smisla, kao kod Variola Vera-e ili Rabiesa npr.

  To je razlika kao m.Gluteus i m.Ciliaris.

  Prema tome, ukinite više svoje uveravanje neukih jer širite neukus.
  (dr NeKon, 15. januar 2010 13:11)

  # Link komentara