Rumunija: Redovi za vakcinisanje

Bukurešt -- Broj Rumuna koji su se od početka ove godine vakcinisali protiv novog gripa sto puta je veći nego u decembru, kada je počela vakcinacija.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. Zar i nama treba da se desi neka slicna nesreca da bismo shvatili da nije u pitanju nikakva svetska zavera ugradnji mikro-cipova kroz kozu, nego obicna vakcina?
  (Milos, 12. januar 2010 18:11)

  # Link komentara

 2. Jedan poznanik, inace medicinski radnik u Rumuniji, bio je jedan od najvecih protivnika vakcinacije, i kao i vecina nas ostalih nije imao nameru da se vakcinise. Međutim, kada mu je mlad pacijent do tog trenutka potpuno zdrav umro naglo je promenio mišljenje. Čak je planirao i da nabavi Novoartisovu vakcinu, ali se na kraju opredelio za domacu, tj. Rumunsku. Hmmm ja sam takodje mlad i zdrav ali i dalje nemam ni najmanju nameru da se vakcinisem. Verovatno moram da se i ja uverim svojim ocima.
  Nisam pametan, ali rizikovacu jer cela ova epopeja oko vakcinacije toliko smrdi da mi je neopisivno muka! Rizik po cenu zivota. Ako umrem jedna manje mušterija u maxiju i ko je tu na dobitku? Pocinjem i da se brinem da li ćemo zbog inata našem voljenom tajkunu prestati i da jedemo. Tako će i biti dokle o ostalima odlucuju genijalci koji izjavljuju "NAJVEROVATNIJE nece biti penala" Ej. Najverovatnije!!!!! pa valjda postoji jasan ugovor ili je sve trange frange.
  E ja najverovatnije necu primmiti vakcinu pa makar imao penale zbog toga.
  (Ja se necu vakcinisati. Bar ne još, 12. januar 2010 17:41)

  # Link komentara

 3. Institut Kantakuzino u Bukureštu proizvodi potrebnu količinu vakcina protiv virusa A H1N1, i jedan je od 11 proizvodjača te vakcine u svetu.

  He he he kako su ovi Rumuni zaostali, sirotinja. Mi smo bre naš Torlak davno uništili i sad možemo da se pelcujemo vakcinama iz Švajcarske, jeste da su skupe, ali šta nas koštaju pare. A švajcarska vakcina ko švajcarska čokolada, mmmmm.
  (blago nama, 12. januar 2010 16:33)

  # Link komentara

 4. 500-600 ljudi dnevno!?
  tim tempom ce im trebati ravno skoro 100 godina da se svi vakcinisu :)
  (Lemi, 12. januar 2010 16:24)

  # Link komentara