Josipović i Bandić o kontratužbi

Zagreb -- Kandidati za predsednika Hrvatkse, Ivo Josipović i Milan Bandić, slažu se da Srbija ima pravo da tuži Hrvatsku pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. A to im je kao leva opcija, socijaldemokratska. Kakvi su im onda desni?
  (Tužba nego šta, 1. januar 2010 11:53)

  # Link komentara

 2. Pa i nije im neku dobrodoslicu na mjesto predsjednika pozelio sa ovim.
  (miljan, 1. januar 2010 11:07)

  # Link komentara

 3. Kao što možete pročitati, drage komšije Srbi, kod nas u Hrvatskoj nije bitno hoće li na vlast doći uglađeni Josipović ili seljačina Bandić, barem kad je odnos prema Srbiji (namjerno nisam napisao Srbima). Obje tužbe su legitimne, neka se ljudi u obje države malo prisjete ili upoznaju šta se sve radilo u ime hrvatstva i srpstva. Jedina loša stvar koju vidim da će se neminovno desiti jer dodatna, rapidna marginalizacija Srba u Hrvatskoj, ali ovaj put samoinicijativna - dok ne promijene prezimena (već viđeno).
  (Mr.X, 1. januar 2010 00:48)

  # Link komentara

 4. Da nije tuzno, ovo tuzakanje bi se moglo shvatiti kao krajnje infantilno. Ali kd je tako kako jeste, i posto zlocini ove vrste ne zastarevaju, Srbija treba da u svoju tuzbu unese i genocid na Srbima iz II sv. rata. NE samo Jasenovac, nego Jadovno, Kordun, Glina i sve one jame koje je Ivan Goran Kovacic, hrvatski pesnik, najbolje opevao.
  (iz amerike, 31. decembar 2009 22:56)

  # Link komentara

 5. A hoce li se ikada progovoriti o Jasenovcu
  (bojan, 31. decembar 2009 21:38)

  # Link komentara