Građani se vratili sa puta po EU

Učesnici projekta "Evropa za sve", nakon osmodnevnog putovanja po EU, tokom kojeg su obišli Brisel, Rim, Berlin i Pariz, vratili su se u Beograd.

Pošaljite komentar
 1. "...zahvaljujući Đeliću, koji je osam dana sa njima proveo u istom autobusu i deleći sa njima u avionu sedišta u ekonomskoj klasi..."
  wow, Djelic se vozio ekonomskom klasom, pa cak i autobusom zajedno sa gradjanima. Daj da glasamo za njega na sledecim izborima!!!
  (Boza car, 27. decembar 2009 09:42)

  # Link komentara

 2. Drago mi je zbog tih ljudi, al' nekako sve ovo ostavlja tuzan i degradirajuc ukus, ako me razumete...
  (Aleksandar, 27. decembar 2009 08:08)

  # Link komentara

 3. Nakon 20 godina srbovanja, odbrane "dostojanstva" i svecenja ognjista, uz kratak predah izmdju 2000-2003, gradjani Srbije su doziveli da ih politicka "elita" voda po Evropi ko putujuci cirkus. Jako je tuzno da je jedna najnormalnija stvar kao sto je let avionom ili voznja metroom za gradjane Srbije ekvivalnet spustanja na Mesec. I sad "elita" skuplja politicke poene za naredne izbore ovim ponizavajucim "akcijama" umesto da je vec odavno pohapsila ratne zlocince i kriminalce, rasturila monopole, obustavila propagandno trovanje naroda raznorazim teorijama zavere koje emituju skoro svi mediji, i uvela red i zakon u sve segmente drustva. Nece vama pomoci to sto ce odabrani predstavnici glumiti stado ovaca koje vodaju po Evropi, vec radikalno sprovodjenje reformi i uvodjenje reda pa da i Srbija konacno postane deo civilizovanog sveta, da ne citamo vise ovakve vesti.
  (cirkus, 27. decembar 2009 04:14)

  # Link komentara

 4. Citajuci izvestaj sa prizvukom davnih zurnala prvo sam se nasmejala zamisljajuci kako zasluzni gradjani dostojanstveno i uzdrzano otkrivaju Evropu XXI veka... i njihovu saputnicu koja im vredno prevodi sa engleskog... A onda sam se setila da je ipak u pitanju domaca ujdurma kupovine popularnosti. I presede mi smeh.
  (maja, 27. decembar 2009 00:50)

  # Link komentara

 5. U trecoj nedelji januara zapocinjem obilazak evropskih gradova, plan je da obidjem po jedan svakih 6 meseci. Pariz, Atinu, Budimpestu i Bec sam vec video, sada su na redu ostali.
  (homo europikus, 27. decembar 2009 00:14)

  # Link komentara

 6. Ovo je super...."Iako je prvi glasni komentar po dolasku u Belgiju, prvu od zemalja EU na maršruti grupe, bio negodovanje zbog suviše strogih restrikcija za pušače....." U Belgiji je ta "zabrana" najmanje stroga od svih zemalja gde ona postoji. Srbi, naviknite se na zatvorene javne prostore bez dima.
  A od tolike price, kod nas "duvandzije" sklapaju dil sa vladom da se zakon o zabrani ne uvede... Djelicu, takvim ponasanjem ni za 40 godina necemo u EU, a jos cemo dobiti i vize ponovo. Kada oko pusenja pitaju mafijase, sta li je tek sa drugim stvarima....
  (exNS, 26. decembar 2009 23:36)

  # Link komentara

 7. Gospode, ne znam da li da se smejem ili placem.
  Pa jadni ljudi kao da su bili u poseti jednoj od planeta Suncevog sistema, te imali kontakt sa nekom neverovatno uzvisenom rasom.
  Zalosno...
  (zoran, 26. decembar 2009 23:25)

  # Link komentara

 8. Kakva degradacija i ponizenje. Kome li je palo na pamet da od nasih gradjana pravi Tutse i Hotentote i voda ih ko bele mecke po Evropi? Pa nismo mi s drveta sisli juce da nas vodaju okolo dok masemo ovim nesrecnim pasosima sa jedinstvenim CIRILICNIM nazivom putnog dokumenta.
  Hocemo li svi doci na red da nam pokazu jEvropu, da znam da krenem da se pakujem na vreme?
  Ej Srbijo! Pre nesto vise od 20 godina sam menjao SFRJ dinare za funte u menjacnici na Portobelu jer mi zafalilo za neke ploce. A vidi sad. Moji se sunarodnici raduju sto ih vodaju ko maturante po Evropi.
  (o tugo jesenja, 26. decembar 2009 23:21)

  # Link komentara

 9. Ovo je tužno... 50 Srba videlo van granice Srbije posle 20 godina izolacije...
  Tuga Božija...
  (FreeMe, 26. decembar 2009 23:20)

  # Link komentara

 10. Ovo je baš lepo. Voleo bih da sledeća vest bude da nema nekih posebnih vesti i da se naši građani lepo i prirodno uklapaju u Evropu, gde im je i mesto. A da će morati mnogo da se radi na kulturi i civilizacijskom nivou, tačno je.
  (Ja, 26. decembar 2009 23:05)

  # Link komentara

 11. Ako Bog da, dogodine će još 50 gradjana u EU, samo da bude novaca u budžetu.
  (Milko, 26. decembar 2009 22:42)

  # Link komentara

 12. Da li neko uvidja da postajemo iskompleksiran narod?
  (re, 26. decembar 2009 22:40)

  # Link komentara