Ljajić: Održaću reč

Sarajevo -- Koordinator Akcionog tima za hapšenje haških begunaca Rasim Ljajić kaže da ne namerava da odustane od ostavke na tu funkciju ako Ratko Mladić ne bude uhapšen.

Izvor: FoNet
Pošaljite komentar
 1. "Koordinator Akcionog tima za hapšenje haških begunaca Rasim Ljajić kaže da ne namerava da odustane od ostavke na TU FUNKCIJU ako Ratko Mladić ne bude uhapšen".

  Populistički potez, koji je, mora se priznati, odlično isplaniran kako bi se jednim udarcem ubile dve muve.
  R.LJ. je obećavši ostavku znao da R.M. neće biti uhapšen ali će se on "držeći reč", na elegantan način osloboditi vrućeg mesta i još će da pokupi poene kod nekih gradjana!

  Da jedan od Večitih podnese ostavku na MINISTARSKU funkciju zaslužio bi neko poštovanje, ovako NE, jer je učestvovao u obmanjivanju gradjana godinama!
  (bezimena, 27. decembar 2009 11:59)

  # Link komentara

 2. Rasime,sitna si ti riba u svemu tome. Ali eto pa moras nesto da izjavljujes za svoje naivne birace. Nikada se ti nisi oko ratnih zlocinaca pitao niti ces se pitati. Bio si igracka i ostao igracka . Steta samo za ogromnim parama koje si nakupio u toj igri. Pametnije je bilo te pare da su date radnicima koji dano-nocno po Srbiji strajkuju.
  (daleko sam ja, 27. decembar 2009 10:52)

  # Link komentara

 3. nemoj Ljajicu MOLIM TE, pa nisi ni deset godina radio kao ministar.
  (neshapop, 27. decembar 2009 07:10)

  # Link komentara

 4. A sto si nas do sada zamajav'o. To si treb'o ranije uciniti. Glavni Aski begunac R.M.je odavno tvoj zadatak.
  (senad, 26. decembar 2009 22:53)

  # Link komentara

 5. Od petog oktobra g-din Ljajic je uvek na nekoj funkciji. Pa dobro, svaka mu cast sto zeli da podnese ostavku posle tako "uspesno" obavljenih poslova. Salu na stranu, pa on bi uhapsio Mladica eventualno 2039. A mozda ni tada. Vozdra Rasime!
  (cvetko123, 26. decembar 2009 22:13)

  # Link komentara

 6. Sto kritikujete Rasima? Jel dao rec - jeste, sad ce da da ostavku i to je to.
  Jel Dinkic rekao da cete dobiti po 1000 evra - jeste, jel dobio neko - nije, znacio SLAGAO je ali mu ne pada na pamet da da ostavku.
  Mislite o tome
  (rebro, 26. decembar 2009 22:11)

  # Link komentara

 7. Verovatno je G.Rasimu dosadno da sedi u kancelariji i ceka Mladica da se preda ili su se dogovorili da se hapsenje odlozi do sledeceg po vlast pogodnog marketinskog poteza!
  (Deda Mraz, 26. decembar 2009 22:04)

  # Link komentara

 8. E moj Rasime, da je to jedina funkcija koju imas, pa i da poverujemo da si castan i posten. Ovako, to je samo jedna od tvojih 50 (mnogo profitabilnijih) funkcija, tako da tu maglu i demagogiju mozes da prodajes nekom drugom
  (Dusan, 26. decembar 2009 21:03)

  # Link komentara

 9. A sta bi sa tvojim obecanjem radnicima? Slagao si ih koliko si tezak. Verovali su tebi mnogi, al vise ne.
  (MUKNAVI, 26. decembar 2009 19:55)

  # Link komentara

 10. Расиме, оставка коју си понудио, донеће ти још већи углед, поштовање и уважавање. Поднеси је без размишљања првог радног дана 2010. године. Нек ти буде алал. Ја и мени слични, умећемо да разликујемо Расиме од осталих на следећим изборима. Хвала ти за све оно што си учинио за Србе и Србију. Можеш ти још много тога. И урадићеш. Чим раздрмаш ове фотељаше својим часни поступком.
  (Milos, 26. decembar 2009 19:54)

  # Link komentara

 11. Ljajić je rekao da je uverenje da će Mladić do kraja ove godine biti uhapšen temeljio u promeni političke klime, daleko većoj odlučnosti s kojom se ušlo u potragu za beguncima.

  Drugim rečima, Ljajić je ponovio da se zna gde su Haški optuženici, samo se čeka povoljna politička klima. E pa gospodine Ljajiću, nisam sumnjao da ćete biti principijelni i dati ostavku na tu funkciju, ali sam se iskreno nadao da ostavku nećete morati podnositi. I posle Vaše ostavke ja ću se osećati prevarenim!
  (Vojvođanin, 26. decembar 2009 18:59)

  # Link komentara

 12. A zašto g. Ljajić ne ponudi ostavku na SVE svoje funkcije?
  (Kosta Pjanić, 26. decembar 2009 18:39)

  # Link komentara

 13. Mnistar za populizam dao izjavu kako ce biti dosledan populista, ne kako je nesposoban nego kako daje ostavku pa bi mi sada trebali da aplaudiramo tome. Nisi uradio ono sto si trebao - zakljucak: nesposoban si !
  (goranboss, 26. decembar 2009 18:29)

  # Link komentara