Četvrtak, 17.12.2009.

15:39

Navijači "Alkatraza" prete smrću

Vođe navijačke grupe Alkatraz na utakmici Partizan-Šahtjor pozvale su na ubistvo novinarke i autorke "Insajdera" B92, Brankice Stanković.

Izvor: Tanjug

Navijaèi "Alkatraza" prete smræu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

147 Komentari

Sortiraj po:

Sascha

pre 14 godina

Emisija Insajder je najbolja emisija koja je ikada bila,a njen autor Brankica Stankovic je veoma hrabra zena i da nije bilo nje i njenih serijala,mnogi gradjani nase zemlje bi bili uskraceni za mnostvo informacija iz Insajderovih serijala!
Pitam se samo zasto ova hrabra zena radi sve ovo,jel to niko ne ceni,a licno mislim da ce i ova tema kao i mnoge druge koje su emitovane u Insajderu ostati samo u arhivi!
Hvala Brankice na svim Insajderima, nadam se da ce sva tvoja hrabrost i tvoj trud vredeti!

PS

pre 14 godina

Po Ustavu Srbije spadam u ostale građane ove države U devedesetim godinama svakodnevno na nacionalnom dnevniku slušao sam od 2000 do 2500 puta ( lično sam brojao) uglavnom kako su Srbi ugroženi, ali da su Srbi ipak nebeski narod. Ovakva propaganda patriotizma ostavila je duboke posledice u narodu, koji je ipak jedan od kulturno i ekonomski najzaostalijih u Europi. Brankice ušla si srž problema Ispolavanje patriotizma u SFRJ je počelo baš na stadionima a bili smo svedoci događaja, koji su bili posledica ovakve propagande. Rezultat takve politike bilo je na kraju bombardovanje Srbije od strane međunarodnih snaga, što je po mišljenju mnogih bila velika greška, jer istorija nas uči da zlo i fašizam se ne mogu uništiti bombardovanjem mostova. Pred međunarodnim sudom bratski narodi su Srbe optužili za genocid.... Neki akteri iz devedesetih su osuđeni nekima se sudi ali ogromna većina tzv. patriota, koji su činili zločine je ostala nekažnjena a i dan danas čini zločine i ostaje nekažnjena. Nije bilo volje da se Srbija suoči sa svojom proslošću. Nije bilo lustracije, privatizacija je pljačka a pljačka je ostala način života.
Brankice ti si jedna od najhrabrijih i najsvetlijih ličnosti u novijoj srbskoj istoriji Govoriš istinu, koja boli, koju mnogi nece da čuju. Zato Brankice čuvaj se, jer na ovim prostorima ima puno zveri u ljudskom obliku.

Погрешичовек

pre 14 godina

Како ви не размете? Мислите да држава нема снаге да се избори са проблемом хулигана? Има, али не жели, јер је боље да такви људи дођу на стадион и ту лошу енергију избаце ту, него на неком другом месту.

gruja

pre 14 godina

Insajder je najbolja emisija u Srbiji! Da nije Brankice i insajdera ostali bi slepi pored ociju! Imam jedan predlog za Brankicu, pitaj velike vernike OBRAZ-a i 1389 koji toliko sluze crkvi koja ih isto toliko podrzava u borbi protiv homoseksualaca, sta imaju da kazu za slugu Bozijeg(vladiku) koji je pre nekoliko godina silovao decake u jednom od Srpskih manastira!? Kako to da su tad ostali nemi i da se tad nisu pobunili protiv homoseksualnosti, i nisu pozivali na linc istog! Hvala

Bezimeni Pancevo

pre 14 godina

Povodom pretnji ovih terorista i huligana Vama pruzam punu podrsku i predlazem da uzmete izjave obicnih ljudi koji se uopste ne slazu sa tim teroristima kojima je mesto zna se gde, u zatvoru. Pozdrav

billy

pre 14 godina

Treba sve vodje po metar dana u zatvor,pa polako.....ostali ce se razbezati....a ne mozes sve ljude sa juga u zatvor....jer evo na primer i ja sam isao na jug ....a nisam nikad izvrsio neko krivicno delo,ko zna koliko ih jos ima koji su kao ja,koji su samo dosli da pevaju,i da bodre voljeni klub.....a da budem iskren,vodje su mi se zgadile,(odes na tekmu on se dere na tebe ...PEVAJ,i ako ne pevam mogu dobiti i batine)....tako da bih ja njih sve u zatvor,i da odgovaraju za sva zlodela sto su nacinili....da i mi pravi navijaci mozemo da se opustimo i navijamo za voljeni klub!

Mladja

pre 14 godina

Pitam se samo sta to rade njihovi roditelji? Kako sam vidio na stadionu skoro sve su djeca. Gdje je odgoj? To sramota za naciju kamoli ne za porodicu. Imao sam dux od navijacke grupe "ultras".. poslije insajdera sam ga bacio. Ja sam zvezdas a ne pripadam onim debilima.. oni nemaju pravo da nose klubske oznake jer oni ne idu na stadion zbog utakmice! A drzava je nas osramotila sto ne radi nista. Od Ivice nista ne ocekujem... da je htjeo odavno bi krenuo!

Mirjana K.

pre 14 godina

Mene ovo ne cudi ni malo. Brankici svaka cast, odlicno radi svoj posao, ali ocigledno je da nikoga ne interesuje sto grupa navijaca baca lutku, skandira bljuvotine i pretnje. I sta sad? Naravno - nista. Drzava NE SME da primeni silu, plase se da ce biti neredi u gradu. A bili bi sigurno. Hapsenja na stadionu - NECE, nije dovoljno arlaukanje za hapsenje. Licno u ove pretnje ne verujem, zaista ne mislim da joj je ugrozena sigurnost. Pre mislim da je zastrasivanje, a sve sa ciljem da se prekine emitovanje emisije. Drzava sigurno nece nista da preduzme, previse su se isprepletali interesi izmedju politicara, klubova... mislim da nije naivna stvar, sta vise.

Bojan

pre 14 godina

Ne vidim razlog da hvalim Brankicu. Zena jednostavno radi svoj posao, dok je problem u svima drugima koji svoj posao ne rade. Ljudi, shvatite da zivimo u drzavi gde je kriminal najunosniji posao, sto znaci da je drzava kriminalna. Hajde, Ivice, udari na svoje pulene!!!! Ne verujem da smes to da uradis jer je u vreme tvoje vlasti vrsen teror upravo nad onima koji su samo radili svoj posao i govorili istinu. Jadna je ova Srbija! Borise, predji sa reca na dela …….puko si na sledecemi izborima i samo te konkretan rad moze ponovo izbaciti u politicku orbitu. CUVAJMO SVE NASE BRANKICE

labello zavisnik

pre 14 godina

Nije mi jasno, to su "muskarci" do nekih 30 i koju godinu. Sta oni zamisljaju? Gde oni rade, kako se izdrzavaju? Ako su i zaposleni, koji poslodavac ih moze trpeti? Ako vec imaju 30 godina, kako ih nije sramota? Trebalo bi da grade karijeru, bilo kao bankari ili zidari, da se ozene, prave decu... Mada mozda je i bolje da nemaju tu privilegiju srece. Kada ih unuce jednog dana pita sta su radili u mladosti, sta ce reci?
A roditelji tih huligana? I njih treba da bude sramota, i njih pred sud! Nisu se oni jednog dana probudili i rekli "mama, tata ja sam od danas huligan". Nadam se da su ponosni.
Inace, ako Brankica osnuje stranku ima moj glas! Bravo za nju i za sve zene koje se ne boje reci svoje misljenje!

z

pre 14 godina

Navijac sam Partizana ali sve ovakve "navijace" treba pohapsiti shodno onome sto su skrivili. Bio sam jednom na kosarkaskoj utakmici Partizan Hemofarm i bilo mi je neprijatno da vidim celavce sa nacistickim oznakama.

Tibor

pre 14 godina

Sinoc se u Insajderu sve lepo videlo i culo kako navijaci sa cele tribine pevaju istu stvar. Lepo je trebao da krene kordon policije i sve u aps.

Sa ovakvima nema kompromisa ... Samo g. Dacicu za to treba ona stvar. E pa ko ti je kriv sto si hteo da budes Ministar policije. Izvoli i radi svoj posao.

icecool

pre 14 godina

Brankici svaka cast,nisu oni ti koji ce nju uplasiti,vec su oni ti koji umiru od straha. Konacno da neko obelodani sve,a ja ako bi ikako mogao da pomognem onda bi stao ispred nje i cele kuce B92. treba pokrenuti antihuliganski pokret, oni su sramota za nasu drzavu sramota za ceo svet. i necemo nista postici pisanjem komentara verujte... jer verujem da ce narodu da (zbog nasilja i nepravde) pukne kad tad. a vama iz B92 svaka cast, dokazali ste a i dalje dokazujete da ste nasa najbolja televizija. hvala vam...

aleksandar

pre 14 godina

A sto je najgore, vlast nema moc da ih uhapsi. I to zato sto ih cuvaju prikaze i nakaze iz devedesetih koje su jos tu gde su i vladaju iz senke pomocu ucene i pretnje. Srecni i debeli i niko im nista ne moze. LUSTRACIJA je najskuplja srpska rec.

novosadjanka

pre 14 godina

Tresla se gora,rodio se mis!
Svaka cast Brankici, ali budimo realni, sav trud koji ulaze i rizik kojem se izlaze, nema poentu, jer niko ne reaguje, niti ce! Lako je pisati "bravo Brankice" a svi sedimo sigurni iza svojih racunara! Ti "navijaci" su zadojeni mrznjom, primitivni, neostvareni! Vodja navijaca, sta je to? Zivotni domet,uspeh sa trdeset i kusur godina? Nista se nece promeniti, i ovo ce se gurnuti pod tepih i zamazace nam se oci, a u gorem scenariju stradace jedan kvalitetan novinar, a mi cemo idalje da cutimo, dok poslednji stvarno ne izadje i ne ugasi svetlo!

Meni je dosta, a tebi?

pre 14 godina

Posle pesmi košarkaša Partizana, ovoga večeras i majica fudbalera Crvene Zvezde sa natpisom pravda za Uroša, treba lepo zatvoriti oba kluba, koji to neće ili nisu sposobni da zaustave. To više i nisu oni klubovi koji su nekad bili, što se vidi i po rezultatima koje ostvaruju, samo kaljaju imena koja su nam svima mnogo značila.

Nadam se da će država imati snage za jednu operaciju po uzoru na Sablju, i daće je ovaj put sprovesti do kraja, da skloni ološ sa ulica. U suprotnom kiša će i njih da spere.

zrno pijeska

pre 14 godina

Javljam se, ne iz Srbije, već iz susjedstva... DObro bi bilo da svaka država u regionu ima po jednu Brankicu Stanković, nekoga ko će, svojom hrabrošću, inteligencijom, stručnošću i visokim profesionalnim kredibilitetom da nam pokaže da nasilje ne može i ne treba da pobijedi! Svi mi, svi koji vjerujemo u pravila i zakone, u humano i otvoreno društvo, u jednakost i toleranciju, svi smo mi Brankica Stanković! Iskreno se nadam da država Srbija neće ovaj put pasti na ispitu zrelosti, i da neće dozvoliti onima čija je svijest na nivou pretpotopske rodovske zajednice da divljaju i prijete ličnosti koje treba da bude uzor svakom mladom novinaru! Brankice, čuvaj se, molim te, svojom hrabrošću si me zadivila! Protiv "insidera" mogu biti samo "outsideri". Pozdrav za kuću B92, ovo je moje prvo javljanje!

Novosadjanin

pre 14 godina

Bravo Brankice !
Žalosno je da pored toliko političara-takozvanih muškarčina, kojima su usta puna evropske demokratije,i svetle budućnosti naše države, jedino ti imaš muskosti da se suprotstaviš hordi huligana koji su jaki samo u čoporu. Ponekad moram da se zbog njih zastidim što sam muškarac.
Novosadjanin

rainmaker

pre 14 godina

Kakva je to drzava gde kriminalci vode glavnu rec? U kojoj je mrznja i nestrpeljivost na najvisem nivou...Gde se ratni zlocinci smatraju herojima!!! Vi to nazivate patriotizmom. Zar ovakve slike da saljete svetu? Sramota!!! BRANKICA ZA PREDSEDNIKA!!!!

tasmanijski djavo

pre 14 godina

Kaze covek (javni tuzilac)
"cim identifikujemo pocinioce uhapsicemo ih". Pa zar stvarno misli da verujemo da ce uhapsiti citavu juznu tribinu. NAZALOST, pisi propalo. Ovo je stvarno prevrsilo svaku meru. Najiskrenije se pribojavam da se nesto stvarno ne desi toj zeni, a onda bi se svi redom zgrazavali, "OSTRO ILI NAJOSTRIJE OSUDJIVALI" i utrkivali ko ce vise da ospe paljbu po tim huliganima, kao i do sada, pritom sada nista ne preduzimaju niti ce. Oni sto treba da budu iza resetaka slobodno ce pretiti nekom drugom i maltretirati ovaj narod. Svi ti koji pevaju takve idiotizme nisu Alkatraz, oni su za neki srpski ALKATRAZ I DA NE IZLAZE ODATLE DO KRAJA ZIVOTA.

Zabrinuta

pre 14 godina

Jedna sam od onih koja se previse ne obazire na dnevna desavanja i gleda "svoja posla" ali na ovaj hronicni srpski problem ne mogu da ne odreagujem. Sve ove pretnje koje su upucene gospodjici Brankici shvatam itekako licno. Svuda postoje huligani ali ne bih rekla da igde drzava zmuri pred ovakvim problemom. Ti neobuzdani momci su se toliko osilili da me ne bi iznenadilo da nam upravo oni jednog dana vode drzavu. Da li bi tada drzavni funkcioneri reagovali na pravi nacin, kada bi shvatili da im se njihova udobna fotelja klima i da nece imati sve one privilegije koje smo im mi, gradjani, svojim glasom omogucili? Poverili smo im zivote na cuvanje a oni su ih stavili kao ulog na ruski rulet!

svi junaci nikom ponikose

pre 14 godina

Kakav uzas i kakvo kolektivno zlo! Ima li IKOGA iz ove vlasti, neko ko je pravo Musko, i ko moze da stane pred kamere, i da izricitim odlucnim tonom stavi do znanja ovim protuvama da ce takvo ponasanje biti najstrozije sankcionisano i da se tako i postupi (kamere su valjda nesto snimile?!) jer je to poziv na ubistvo?! Sve same kukavice 'muskarcine' iz nase vlasti, a jedna zena kojoj uz to prete zbog toga sto se bori sa divljastvom, najgorim primitivizmom, zlom koje polako isklijava... Zgranuta sam, nemam vise reci!

Slix

pre 14 godina

Vise nego podrzavam napore televizije B92 i emisije Insajder da se izbori sa velikim problemom nase zemlje.
Svaka cast za hrabrost, neka Vas Bog cuva!!!
Realno B92 je nasa najbolja televizija!
Da se ja pitam ne samo da bih zabranio desnicarske organizacije vec i pojedine politicke stranke koje opravdavaju nasilje.
Puno pozdrava!

k

pre 14 godina

Sada sam odgledao Insajder (Ne)moc Drzave 3deo.Mene Brankica svaki put ostavi bez teksta. Ta zena je toliko hrabra, i odlucna u tome sto radi da je to i za vise od divljenja. Njena poruka na kraju emisije da ce B92 nastavi da se bavi tom temom je bila sjajna. Znam da moj komentar nema bas puno veze sa ovom vescu, ali morao sam da iskazem svoje divljenje prema toj zeni. BRANKICA JE HEROJ!!!

vucko

pre 14 godina

Dokle više??? Pozatvarajte klubove, a huligane pohapsite. Šta će nam država ako ne moze da se izbori sa bandom. Pohapsiti i političare, sudije i tuzioce koji im daju podršku i pomažu im... Dokle će ova država biti taoc huligana i kriminalaca?

Savke

pre 14 godina

ja sam licno isao redovno na utakmice i ziveo za voljeni klub al' ovo danas prelazi sve granice normalnog ponasanja "navijaca"! dokle vise da im se tolerise takvo ponasanje, i nadam se da je drzava konacno krenula u obracun sa takvim huliganima!

zoricaj

pre 14 godina

Svi vi kvazi navijači koji ste hrabri u gomili možete samo da se poklonite Brankici koja je SAMA stala ispred vas i da od nje naučite šta znači IMATI SRCE.

Tanja

pre 14 godina

Kada bi neko od navijaca na stadionu u Engleskoj stavio stopalo na teren, dobio bi 3 god. zatvora. Tako to izgleda kada postoji strogo odredjeno pravilo ponasanja na sportskim desavanjima. U nasem slucaju, dobijete 2 god. zatvora, (uz veliki znak pitanja), kada navijaca suprotnog tima izbodete nozem....

Alien

pre 14 godina

Sad sam gledao Insajder i svaki put se najezim od tog nemorala i zablude koje sprovode ove tako da kazem nasilnicke grupice koje su slepe od ociju toliko da pocinju i sami sebe da mrze......Dakle Brankice samo tako nastavi veliki si heroj naseg naroda normalni je narod uz tebe a hvala bogu vecina smo,,,,,,veliki pozdrav za cijelu ekipu B92!

Marie

pre 14 godina

Reakcija, koja bi bila dovoljna je: trebalo je da SVI, koji su videli ovaj poziv na silovanje i ubistvo, a NECE da SAUCESTVUJU u tome, jednostavno NAPUSTE STADION u sred igre i ne dodju vise dokle god se ceo SISTEM potpuno ne promeni. Dakle, mislim da je normalna publika, treneri i oganizatori bila SAUCESNIK, jednostavno, trebalo je PREKINUTI IGRU. Znam da u Nemackoj stadioni imaju pravo da nepozeljnim osobama izdaju ZABRANE prisustva na stadionu, ali ne znam dovoljno o rezultatima ovih mera.

Nele

pre 14 godina

Joj Srbijo, jadna li si sa ovakvim junacima. Brankice, za sve ovo sto radis zahvalan ti je svaki normalan gradjanin ove zemlje. Veci si muskarac od mnogih gnjida koji dozvoljavaju sebi da prete jednoj zeni. Pozivam sve politicare da zastite Brankicu i ekipu Insajdera ako zele trunku postovanja od ovog naroda.

macedonia free

pre 14 godina

daj boze da se i u MAKEDONIJA rodi jedna BRANKICA STANKOVIC da razdrma ovo sivilo u drzavi od kriminalaca i kojekakvih bandi
SVAKA CAST BRANKICE

Dinosaurus

pre 14 godina

Super je čitati sve komentare, pa i pisati ih, u toploj sobi pored kompa. Dok god su komentari samo slovo na papiru ništa se promeniti neće. Pitam se, koliko nas gradjana je spremno da izađe na trgove i javno i glasno traži zaštitu za Brankicu Stanković i na taj način izvrši pritisak na nadležne ogane države?

Aleksandar

pre 14 godina

Samo napred Brankice! Svi oni zasluzuju da se nadju iza brave. Ko su ti ljudi da odlucuju u ime srpskog naroda, i dokle vise da politicari u senci vode zemlju u propast. Vreme je da se sve razotkrije i da se vidi ko su ti ljudi.

Boban

pre 14 godina

Dokle cemo vise da cutimo i gledamo da nas predstavlja grupa huligana i stranackih regruta. Partije zarad svojih licnih interesa prosipaju nama obicnim gradjanima patriotizam i opravdavaju ga nasiljem a pune svoje budzete i greju fotelje. Mislim da je ovo sada borba nas normalnih kojih je 90% posto u ovoj zemlji da se obracuna sa sljamom i lopovima politicarima. Bravo Brankice, i normalna Srbijo probudi se, dokle vise da cutimo!!!!

novinar iz unutrasnjosti

pre 14 godina

Brankici Stankovic treba odati priznanje, za hrabrost. Do sada ni jedan novinar u Srbiji, a i sire nije smeo da iznese ovakve stvari. Shvatite vec jednom, da Brankica, otkivajuci huligane, otkriva i politicare koji njih stite. Brankice samo napred, imas podrsku od kolega iz unutrasnjosti Srbije.

no pasaran

pre 14 godina

Ako drzava ne zastiti Brankicu,
moracemo da to ucinimo mi, obicni gradjani, kojima je dosta terora ovog olosa. Znamo ko su i kako izgledaju ti koji prete, zato neka se zamisle.
Nisam bila ovako besna od muckog ubistva Brisa Tatona.

Marija

pre 14 godina

Upravo sam pogledala 3.deo, u suzama, kao i prethodna dva. Da li je moguce da zivim u zemlji u kojoj vlast sedi na hiljadu stolica i pokusava svima da se dodvori? Nema razlike izmedju dobra i zla! Da li je moguce da postoje ljudi koji ne vide kako ove desnicarske organizacije izvrcu i pobijaju jednu recenicu drugom?! Probudimo se, ljudi!! Postalo je previse opasno. Besmislenu navijacku rulju zesti jos vise Brankica, jer je zena, i u stanju su jedino fizicki da prete jer im je argumentacija NULA! Kad su vec tako hrabri i vole svoju zemlju neka recima i argumentima to pokazu. Ali toga se najvise boje. Brankice, u zivac ih gadjas i na tome ti svaka cast!

Neo

pre 14 godina

"Gospoda" su dosla, pljunula na citav srpski narod i lepo se odsetala svojim kucama. Bitno samo da predsednik Tadic i ostatak vesele druzine najavljuju ostre mere u vidu ponovnog najavljivanja ostrih mera. Dokle vise?

Ognjen

pre 14 godina

Imam 18. godina, građanin sam ove zemlje, i degutantno je to što kao prvo, ne postoji sloboda govora, konkretno u u slučaju Brankice S. i što novinar mora da obelodanjuje sve krivične stvari naših "patriota". U kakvoj to zemlji živimo? Da li su patriote oni koji ruše ovaj grad, pozivaju na linč, nasilje??? Imaju podršku od amfilohija, dajte molim Vas, kako da imaju podršku kada pozivaju na ubistvo???? Plus krše ustav Rs-a, deskriminacijom homoseksualnih osoba. Ukoliko su tolike patriote trebalo bi makar da znaju ustav sopstvenne zemlje! Govorim u svoje ime, i u ime mojih vršnjaka, koji u većini slušajeva misle isto! Zašto nijedan predstavnik huliganskih grupa nema konkretan odgovor??? Ovim putem želim i da dam podršku Brankici S. na velikoj hrabrosti i smelosti da objavi ovakve stvari o kvazi patriotama, navijačkih grupa... Brankice samo napred!!!! Podrška televiziji B92!

kolega

pre 14 godina

Nadam se da ce konacno ova vlast poceti da hapsi te kriminalce i huligane, jel moguce da niko ne reaguje na takve stvari, pa u kakvoj to zemlji zivimo!? Brankice, samo napred!

gastarbajter

pre 14 godina

"...iz republičkog tužilaštva najavljuju mogućnost podizanja krivičnih prijava".Jasno kao dan,mogucnost,TRULA DRZAVA! Da sam ja VLAST, oni bi vec odavno bili svi u zatvoru, zajedno sa prozivanim TATOM,i ostalim roditeljima ovih huligana! Da neko to hoce, sve bi bilo reseno za 5 min. Vazno je da se igramo manekena i glumaca!!

Danko NY

pre 14 godina

Iskreno se nadam da drzava Srbija nece cekati da se dogodi jos jedan atentat da bih reagovala. Otvoreno pozivanje na ubistvo je krivicno delo samo po sebi. Za pocetak i to moze da posluzi da bi se uklonili privremeno dok druge optuznice konacno budu sredjene. Nema se vremena za birokratsko cekanje!!!

Enver

pre 14 godina

Kazniti klubove ciji se huligani agresivno ponasaju sa po jednu sezonu igranja bez publike na stadionima gdje oni igraju i isto tako zabranu svuh medjunarodnih utakmica. Pa kad se kase isprazne i vucibatine koje sjede u predsjednistvima klubova ne budu imale interesa da sjede u istim pa se povuku, samim tim i ulicari ostaju bez zastitara i onda su izolovani.
Kad se smanji lova koja se obrce u klubovima banda ce ih napustiti i sasu ce imati sport i momci postenih sportskih namjera.

Johnny sa Brda

pre 14 godina

Nemam reci... Dokle vise!?!? Nasem premijeru su pretili (i pokusavali) ubistvom mesecima... I na kraju ga je necovek ubio... Da li to ova drzava i policija ceka da se desi i sa jos jednim novinarom?? Ne zelim da cujem da je Brankica ugrozena!!! Ako treba, sam cu da je cuvam!!!

Djape

pre 14 godina

Izgleda da navijacima ne moze niko nista... Drzava cuti, ko zna iz kojih razloga mada se pojedini naziru i bodu oci... A nama normalnim gradjanima preostaje da cutimo i gledamo sve zlo koje svakodnevno dozivljavaju ljudi na tribinama, ulicama... Posten svet ne moze da zivi, a huligani imaju sve, i niko im nista ne moze. Stvari su i vise nego jasne. Brankice napred. Rekla si ono sto vlast zna a ne sme ili nece da pominje iz ko zna kojih razloga. Zena je hrabra i istrajna. Nazalost, takvi ljudi izgleda da ne trebaju Srbiji. Kao ni pametni, obrazovani, kulturni. Svi kompletno smo seli u taksi iz kojeg nam, izgleda, nema spasa. Osudjeni smo na najgore.

Abdulah BeHanac

pre 14 godina

Brankica, to vam je pionir i sinonim nove Srbije. Cuvajuci nju, vi cuvate vise sebe. Ali niste svijesni. Ne razumijete me, zao mi je. A sve je tako prosto.

nada

pre 14 godina

"Zbog ovog snimka, iz republičkog tužilaštva najavljuju mogućnost podizanja krivičnih prijava."
Ma kakve krivicne prijave, kazne prinundnim radom po kratkom postupku (imamo valjda neki kamenolom, a kad se izduvaju, da par meseci rade i nesto korisno)! Klubove novcano kazniti u visini troskova MUP-a, Sudstva, ishrane i smestaj ovih "navijaca" za vreme odsluzenja kazne. Da se razumemo, ovo predlazem ne samo zbog Brankice, vec za SVAKI incident u ovom stilu, bez obzira kome su upucene pretnje ili vredjanja, kao i za svako vandaliranje po gradovima.

sergio

pre 14 godina

Zbog ovakvih poziva na linc i ubistvo u svakoj drzavi na zapadu bi se prekinula utakmica, ispraznio stadion i privela odgovorna lica. Zbog cega se to ne radi i kod nas? OBECALI SU SUDIJE NA STADIONIMA ali nista od toga sve je ostalo isto. Drzava mora da zastiti tu hrabru novinarku koja je jedina imala hrabrosti da udje u obracun sa huliganima.

Helena

pre 14 godina

Da je tužilaštvo odmah reagovalo
ovo se ne bi dogodilo ponovo, osim toga najviše je kriva vlada i predsednik koji se meša u sve i svašta,samo u ono što je značajno za državu ne, pitam se zašto nisu zabranili sva sportska takmičenja do daljnjeg, samo je tako moguće stati bandi na put.
Izgleda da državi odgovara ovo nasilje i divljaštvo, razlozi su dobro znani svima.
Hrabra si Brankice, ali znaš onu staru poslovicu "dva loša ubiše Miloša".
Molim te, Brankice da se dobro čuvaš, ova država nije zaslužila da žrtvuješ svoj život za pravdu.

Savo Petkovic, cuvar i vatrogasac

pre 14 godina

Ideoloski prelaz iz praznoga u nista se vrlo naglo dogodio u Srbiji? U ovakvom ideoloskom vakuumu najbolje klija seme fasizma. Njegova produkcija traje i nastavlja se. Kako "prestruktuirati" ovu rusilacku energiju u kreativno, pitanje je sad? Metoda demokratskog rentgena koju primenjuje Brankica, sluzi da bi se doslo do drustvene dijagnoze, koja je svima znana. Kada i ko pocinje sa lecenjem? "Doktor" Dacic je danas vec ustuknuo pred navijackom kugom. Pa sta da radimo mi, obicni smrtnici? Rezignirati se ne sme, ni u kom slucaju!

Djape

pre 14 godina

Vreme je da policija i sudstvo odrade posao za koji su placeni. AKo nisu sposobni, izvolite isterati vojsku na ulice! Banditima se vec jednom mora jasno i glasno staviti do znanja ko kontrolishe ovu drzavu i ko sporovdi zakone. Pod hitno zabraniti sve utakmice!

Marko

pre 14 godina

Najača im je ona ikona.
Pravoslavni hrišćani koji prete smrću ! Koja ironija.
Kladim se da nemaju blage veze ni sa pravoslavljem ni sa hrišćanstvom, nego eto, to im je sada deo nekog novog kiča.
Ikona, a pored ikone ljudi koji pevaju vulgarne pesme i prete smrću...strasno...

milos

pre 14 godina

ja ne znam koja to "muskarcina" moze da preti zeni da ce da je ubije... uzgred, pogledajte sa koji su to navijaci u pitanju:
[link]
http://www.youtube.com/watch?v=GseDLqbycYU
[/link]
puna podrska Insajderu, i Brankici! Nastavite sa dobrim poslom, i ne dozvolite da vam gomila klinaca tu preti...

ljubomir

pre 14 godina

Huligani na sportskim priredbama u Srbiji su bili igracke u rukama politicara i drugih "mocnika", danas je obrnuto. I sve dok je tako imacemo savremene Arkane za vodje. Setimo se samo ko je vodio huligane i naci orgasnizatore na paljenje Dzamije u Beogradu. Ceca i Kristijan,Vucelic i Suvakovic. Tada je aminovao Jocic, danas Dacic. I?
Ubuduce ,kada B92 salje svoje ekipe na izvestavanje i prenosenje sportskih dogadjaja nemojte da dozvolite das to cine amaterski, pa da se o dogadjanjima obavestavamo iz novina. Gospodine Maticu pamet u glavu,ne sme se Brankica zrtvovati.

Gradjanin Q

pre 14 godina

Brankice,

Osnuj svoju politicku partiju OBAVEZNO!

Sigurno ulazis u parlament. Za sada imas blizu 1.000.000 glasova sigurnih.

Onda lepo trazis resore Ministarstva Policije i Ministarstva Pravde (bar ovaj drugi resor obavezno), i uradis pravu stvar protiv zla koje svi znamo da postoji.

Miljenko

pre 14 godina

Kada je izvesni Bulatovic svojevremeno na demonstracijama samo nosio lutku sa Slobinim likom, panduri su ga ugazili. Sta je ovo sada? Naduvao vodja navijaca "zenu svog zivota" i doneo je na stadion da je udara i busi ka sto bi, da ga zapadne, uradio Brankici. Tog olosa odmah treba uhapsiti i oterati na robiju da bude necija devojcica.

Iron

pre 14 godina

Ne može se ovo posmatrati bez uzavrelih emocija i želje da se upotrebi i nešto žešće sem krivične prijave. Mislim na jedno dobro zakonsko prebijanje i odstranjivanje sa scene, u karantin, zatvor sa njima. Brankice, ima nas više. Ja ti se divim.

Dali.

pre 14 godina

Podrska Brankici Stanković i celom timu B92 iz R.Irske, Dublin-a, na hrabrosti i odresitosti da prikazete stvari kakve one zaista i jesu, mnogo je mladih skolovanih ljudi u Srpskoj diaspori na Vasoj i nasoj strani, Gosp.Brankice veliko Vam Hvala.

vozd

pre 14 godina

Brankice svaka cas na hrabrosti istrajnosi i upornosti. Potpuno podrzavam tvoj rad i ideju da se konacno skrene paznja na veliki preoblem u nasem drustvu!

Jovan

pre 14 godina

FK Partizan: potpredsednik UO Rasim Ljajić, Ministar za rad i socijalna pitanja u Vladi Srbije
clan UO Branko Ruzic... Hajde sad Rasime, hocemo li opet istu pesmu 'Postoji politicka volja,,, itd' O Ruzicu neka brine Dacic

jelena

pre 14 godina

Ne verovatno!!! da li je moguce da se ovo desava? cak se ne kaze da ce biti podignute krivicne prijave, nego se razmatra da li ce tuzilastvo podici krivicne prijave. Malo je da kazem, Brankice svaka ti cast, dok sedim u svojoj toploj sobi i kritikujem taj olos? Drzava, vlast, ne treba da pomene odsustvo viza kao svoj uspeh, ako ovaj problem ne resi. Ovo nije samo pitanje suda, nase sudije su kriminal zivi, ovo je pitanje drzave. Svakako treba zastititi te sudije koji donose presudu, imaju i oni porodice, ali jednom treba da se pocne sa ciscenjem. Kad se budu osudjivali takav sljam, nece se ni huligani usudjivati da prave haos. bar ne tako ekspicitno. Pretnja smtri, silovanjem na jednoj utakmici, pa ne mogu da zamislim da igde u svetu to moze da prodje ne kaznjeno!!!

Buckov brat demokrat

pre 14 godina

Ovde se u komentarima ponavlja jedan te isti refren: Hapsiti, hapsiti, hapsiti. Cemu? Nije to vazno, jer sve moze da se izvede i bez hapsenja. Metoda pravne drzave je: Tuziti, suditi i osuditi! Ovo nije posao policije nego tuzilastva, suda, i naravno Vlade, koja je duzna da istraje u donosenju zakona, protiv divljih hordi. Ali, nemoc vlasti je ocevidna i frapantna. Ili se varam?

ESB

pre 14 godina

I ono "Kurvo Brankice". Pitam se da li bi, da je autor emisije slucajno muskarac, vikali "kurvaru taj i taj"?
Cim je u pitanju zena koja radi nesto sto se homo balcanicusu iz ranog kamenog doba ne dopada, doticna je momentalno proglasena kurvom.
Pateticno.

b-27

pre 14 godina

Da mi je biti ministar policije makar 1.sat... Smeo bih pred kamerama da se zakunem Bogom da tih "navijača" neće biti nikad više. Ali - samo 1.sat, eh, da mogu...

Ajmo Dalje

pre 14 godina

Po meni je ovo dobra vest. Ta ekipa je toliko podigla svoj profil ovim konstantnim napadima na Brankicu da nece moci da izbegne kaznu. Posle svih ovih stvari ce da se istera na cisto: ili oni ili mi svi (drzava). Nema vise sanse da se zataska i zaboravi.

Od nedavno dobrovoljno nisam clan srpskog udruzenja

pre 14 godina

Da se nesto slicno i u mnogo, mnogo manjoj meri desi sa novinarom zemlje u kojoj zivim i radim (kao novinar)... nema tog medija koji to ne bi na prvu stranu (u udarnom terminu i sl.) stavio. Vlada bi pretrpela takav pritisak da bi MORALA da preduzme sve HITNE ZAKONSKE MERE da stanje dovede u normalu. (Ipak, sva je sreca da se to ovde ne dogadja. Ni blizu slicnom).
Na veliku zalost i sramotu, u Srbiji - za druge me u ovom momentu nije briga - ce se ovakve stvari dogadjati jos podugo. I ta banda - koju zovemo sad huliganima-naviajcima - zna dobro da ce moci jos dugo da terorise i da im niko nece nista i zbog dubokih i neprevazidjenih podela medju novinarima; da ce jedino (za sada) b92 imati petlju da ukazuje prstom na njih; da ce jedino b92 da "im dize popularnost". I NIKO (slovom i brojem: NIKO VISE) nece ni rec reci o tome. Hoce NUNS napraviti neko bledo saopstenje i protest (to je vec i uradio prosle nedelje) i TU (kod tog kamena) stati. UNS nije briga, jer, eto, b92 se zalaze (preko NUNS) za lustraciju itd. novinara koji su, uglavnom, u UNS, a i b92 je (po njima) LDP-ov; UNS je, opet, radikalski itd. sa vrzinim kolom. Javni servis (koji se ponasa kao najstariji brat - svi ostali su treci: onaj iz bajke - glupi), pa i ne pominje kakvi su odnosi u sportu. RTS preko svojih "reportera" kuka kako navijanje bez baklji nije navijanje...
Nit je NUNS briga sta se radi sa novinarima iz UNS, nit UNS pominje NUNS. I tako: neka crkne komsiji iz NUNS krava - neka komsiji iz UNS krepa vo...
A kriminal cveta! Kolege, nije ovde samo Brankica Stankovic i b92 u opanosti. U opasnosti je esnaf u Srbiji; u opasnosti je i drzava Srbija i njen put u Evropu! Dokle cete vise, kolege novinari, da budete podanici i ulizice svakom? Zaboravite i NUNS i UNS. Svi ste jedno. Jedna nacija. NOVINARSKA i (trebalo bi) CASNA.

sasaBor

pre 14 godina

Strasno, ja kao navijac se ogradjujem od ovakvih ljudi jer ne mogu da shvatim da neko ko voli sport moze ovako da se ponasa. Brankice svaka vam cast zbog takvih ljudi kao vi mozda cu moci jednog dana i dete da vodim na utakmice voljenog kluba a da ne srahujem od takvih ljudi

GuC

pre 14 godina

Brže je Tadić stigao pred sudiju zbog "izgreda" na stadionu, nego što će ovi opasni moroni , što u sred Beograda, u 2009 godini, javno prete ubistvom žene, sugrajdanke, ikada zainteresovati NEPOSTOJEĆE TUŽIOCIE I SUDIJE!

SRAM TE BILO CELA SRBIJO; SRAM VAS BILO DEMOKRATE!!!
IMA LI IJEDAN POŠTENI TUŽILAC U SRBIJI?
Za uprave kriminalnih grupa zvanih "klubovi" i njihove stavove me baš briga, znam ih, zato su i tu, da bi se ovo dešavalo...normalni i pravi navijači sami više neće dolaziti na utakmice, ostaće samo ovi, pa policijo, kad imate vremena, izvolite!

Kristijan

pre 14 godina

Taktiziraj Tadicu jos malo, tebi su bitni glasovi, a dal ce neko Brankicu da lincuje, to nije bitno. Sram te bilo, da si pravi predsednik, pravi patriota, pravi predsednik gradjana Srbije, resio bi ovo preko noci,al ne, ti neces,hoces da taktiziras zajedno sa Dacicem i ostalima.Sram bilo drzavu Srbiju koja ovo dozvoljava!Stidite se politicari, nismo VAs birali da cutite, Tadicu glasove moje porodice neces dobiti...!
Brankice svaka cast, postujem tvoje delovanje!

bt

pre 14 godina

Poznato je da mafija postoji u svakoj državi i da je nikakve akcije ne mogu iskoreniti, zato ne treba imati iluzije o tome. Mafija u svakoj državi, pa i u našoj ima korene i "pipke" u samoj vlasti i zbog toga su retki istinski obračuni države sa mafijom. Čak i kada bi u nekom hipotetičkom slučaju to učinila i uspela, mafije ne bi bilo jedno kratko vreme i onda bi se opet uspostavila sa nekim novim ljudima, jer mafija je odraz nesavršenosti i nesposobnosti društva da sve ljude učini zadovoljnim. Prema tome, Brankica Stanković je zaista započela sizifov posao u kome nema nikakve šanse na uspeh, barem ne trajni, a rizikuje svoj život. Mafija jeste osiona u Srbiji i otvoreno pokazuje svoju moć. Jedino što će se eventualno promeniti biće da postanu malo diskretniji ali to svakako neće umanjiti njihove aktivnosti niti štetu koju zbog toga trpimo mi koji smo sa ove strane zakona.

Peke-tzar

pre 14 godina

Treba kao u Brazilu 30 utakmica igranja pred praznim tribinama pa cete videti kako ce se uprave okrenuti protiv huligana (ne razumem zasto ih zovete navijaci). Pa jedan od njih je prvo bio vodja navijaca Zvezde pa onda postao vodja navijaca Partizana, ajde pitajte bilo koga realno da li iko ikad promeni klub za koji navija. Ja sam zvezdas to nam je u porodici, neko je partizanovac i to postujem ali da menjas klub za koji navijas to NE! To je cisto pokriće za kriminal!!!!

Pijem

pre 14 godina

I hoće li se sada nešto promeniti? Evo, postoje svi elementi krivičnog dela pretnje smrću, postoje svi dokazi ko je pevao to i šta se sad čeka? Država treba da reaguje,ljudi zar ne vidite da kriminalci otvoreno prete ne plašeći se nikoga,izazivaju sudove i policiju a oni ćute?

Pop

pre 14 godina

Zakon copora, u grupi jaki, sami manji od makovog zrna.
U svakom slucaju, vodje privesti na informativne razgovore, zabraniti prisustvo na sportskim priredbama, novcano kazniti ima jos samo me mrzi da nabrajam....
A ni ovih nekoliko redova nisu zasluzili koliko su jadni i bedni.
Dno dna, sljam i mulj srpskog drustva. Eto mog opisa za ove ljude.

Vojvodjanin

pre 14 godina

Naravno da treba da imamo novinare kao sto je Brankica na koju mozemo bit samo ponosni - ali ona i njoj slicni (malo ih je, nazalost) nece biti dovoljni da se promeni ova situacija u kojoj agresivni, nadobudni i beskrupulozni 'navijaci' i 'patriote' vedre i oblace - i na stadionima i van toga! Gde su politicari, istrazni sudija i policija? Bez njihove politicke volje i odlucnosti da se iskoreni ovo zivotinjsko ponasanje nema nam spasa! A pogotovu kad ovi ne samo sto ne preduzimaju nista vec neki i precutno to podrzavaju sve to! Cuo sam prosli put Danilovica (naseg junaka na terenu iz prosle slavne generacije kosarkasa) kako on ne smatra da je to cudno i neobicajno...'u vatri navijanja' kako je rekao... Sve dok jedn atakva licnost moze to da izjavi u televizijskom intervjuu bez ikakvih posledica - jasno je da nase drustvo nije spremno da se suprostavi vandalizmu i zivotinjskom nagonu! Tesko nama! A kako volimo da zahtevamo pravicnost, istinitost i fer odnos zapadnih emalja prema nama (sto nije lose, naravno) ali zaboravimo da imamo mi dosta djubreta da pocistimo u svom dvoristu prvo... A sa ovakvima treba poceti! Njih je barem lako identifikovati -ali oni koji bi to trebali da urade, oni se plase njih! "Svaka drzava ima svoju mafiju, a jedino u Srbiji mafija ima svoju drzavu" kako je jednom rekao pokojni Predsednik Vlade Dr Zoran Djindjic! On je hteo i poceo da promeni upravo to!

FreeMe

pre 14 godina

Pa ovi se plaše jedne jedine žene koja nešto priča o njima. Kako bi se tek uplašili par policajaca koji bi ZAISTA krenuli da ih hapse (ako bi znali da će završiti u zatvoru). Meni se čini da oni ZNAJU da su imunni na pravdu, pa se iživljavaju...

ESB

pre 14 godina

Kad ovaj ljduski talog (i nemojte mi prepravljati "ljudski talog" u "likovi" ili nesto slicno osim ako zaista mislite da nisu talog) umesto jedne novinarke bude dozivljavao Drzavu i njene institucije kao svog neprijatelja broj 1, kao sto svaki olos u svakoj funkcionalnoj drzavi dozivljava, tek onda cu znati da im je dosao kraj.
Sve dok im Brankica Stankovic bude jedini trn u oku, bojim se da ce to znaciti da su i dalje zasticeni kao beli medvedi.

Dok se ta gomila ne nauci strahu od zakona i dok svi sudije koje su svih ovih godina saucesnici u njihovom maltretiranju celog drustva, kao i njihovi zastitnici, ne zavrse u zatvoru, ova zemlja ce biti bolesna. Znaci, bice bolesna jos dugo, dugo...
I uhapsite vec jednom tog Ratka Mladica sta se igrate zmurke sa nama! Sve je to jedna ista prica sa raznim licima! Vreme je da crta izmedju dobra i zla bude jasno povucena, inace cemo se svi udaviti u sopstvenoj prljavstini.

pc

pre 14 godina

Gde su sada oni koji su se vazda busali u grudi sa čojstvom i junaštvom ove naše Srbije i zašto sada dozvoljavaju da ih jedna žena uči hrabrosti i pravednosti? Brankice, samo ti znaš kako ti je, ali izdrži jer činiš ogromnu stvar za onu bolju i svetliju stranu Srbije.

I.S.

pre 14 godina

Nisu to navijacke grupe, to su partijske milicije odredjenih stranaka, moze se i pretpostaviti kojih. Na Brankicinom mestu ja bih trazila azil iz ove drzave jer ne verujem da bilo ko iskreno zeli da je zastiti.

Шумадинац

pre 14 godina

На жалост мало је нас који подржавамо демократију. Много је затуцаних, али и много оних који су после 5-ог октобра мислили да ће да се врати комуниѕам. Премијера су нам убили, а садашњи председник отерао све његове сараднике и довео неке полу-радикале. Не бих волео да сам у праву, али ово ме све више подсећа на 90-е. П.С. Бранкице свака част, ти и Чеда сте најхрабрији људи у Србији!

maroje

pre 14 godina

Sve su to mali moljci, dobrovoljci. Ali moraju znati da je ova dobrovoljnost kaznjiva. Ja i vi im to ne mozemo reci, nego vlast, koja ce strogim kaznama oladiti prazne glave, ovih malih fašosa.

bezimena

pre 14 godina

Ovo je jezivo a skandalozno je što nam Dačić "objašnjava" kako ima i drugih koji se suočavaju sa "huliganstvom"!

Ovde se ne radi o običnom huliganstvu, već o opakom kriminalu kojim se upravlja iz političke sfere, i koji preti DRŽAVI! Ovo je ista struktura koja je linčovala Brisa Tatona, prethodno sprečivši održavanje gej parade!

"Partizanu" po hitnom postupku treba zabraniti igranje pred publikom, jer ovo što im sedi na tribinama nisu navijači!

vizir

pre 14 godina

Ovo se ne bi smelo dogoditi u demokratskoj zemlji, a Srbija pretenduje da to bude. Ova šačica navijača ne moze zadavati strah jednoj drzavi, koja je ratovala protiv celog NATO! Dakle kakva su snaga ovih stotinjak grlatih i rakijom "čačankom" natopljenih navijaca? Ili postoji interes da ih se ne dira? Ko li bi to, samo, mogao imati ovaj interes?

Muka mi je

pre 14 godina

Dobro, ali zasto nisu bili uhapseni sinoc? Citao sam nesto o sudiji za prekrsaje koji moze odmah da ih posalje sa stadiona u zatvor. Zasto ih policija nije uhapsila?? Pitajte Slobinog malog...

Milan

pre 14 godina

Brankica, srpski Eliot Ness. Eto, od svih tih balkanskih muskarcina, samo jedna zena ima petlju da uradi nesto sto je ovom drustvu prekopotrebno. Brankicu za predsednika umesto Klunija Dzordza.

zoran

pre 14 godina

Pa ovo je stvarno jadno. Svi mogu da vide da su uprave sportskih drustava uplasene. Drzava treba da ih pohapsi. Za pocetak da ih osudi za krivicna dela za koja imaju dokaze. Medjutim jadna je nasa SRBIJA, ocigledno je da politicari duguju nesto huliganima pa im sada vracaju sa kamatom i to na narodni racun. Dacicu hapsiiiiiiiiiiii

Petar

pre 14 godina

Brankice ti si kraljica !!!!
Kad te budem i ako te budem video na ulici poljubicu stopu gde si zgazila. Zahvaljujuci tebi Srbija ce postati bolja. Kad bi zahvaljujuci svakom od nas Srbija bila bar delic bolja, mi bi bili Japan!

P.Zivorad

pre 14 godina

Gde su ti Demokrati, gde je Dacic, gde je ta pravna Drzava, gde je presednik Drzave koji daje izjave, da ne treba niko da ih uci Demokratiji? Sram da vas bude, niste u stanju da zastite jednu vrsnu i hrabru Novinarku.

Бранкицу за председницу!

pre 14 godina

Тим "јунацима" са трибина који су једино храбри када је однос 10:1 (минимум)је било боље да су узели метле и лопате у руке, па чистили снег са улица. Да ова наша лепа Србија има бар некакву корист од њих, а не само трошак и штету. Као да је некоме стало да чује њихово мишљење о било чему. Да су у стању да имају мишљење не би били ту где јесу.

Partizanovac

pre 14 godina

Brankici veliko hvala na hrabrosti koju je po ko zna koji put pokazala a nadam se da će vlasti umeti da se razračuna sa "navijačima" zbog kojih se svi pravi navijači stide! A uprava Partizana treba da sedne i da razmisli da li će i dalje tolerisati takvo ponašanje na svojim utakmicama i da li im je ta šačica zaista bitnija od pravih simpatizera kluba... Ja lično već neko vreme nisam nosio nijedno partizanovo odličje jer mi je prva pomisao da ću se tako identifikovati i podržavati pomenute "navijače" :-(

Veljko Komatina

pre 14 godina

E moja Srbijo..Ima li kraja ovome, moze li neko stati na put huliganima?(Mada i dalje mislim da je "huligan" preslaba rec za ove (ne)ljude. Setimo se hapsenja Dzajica, kao primer, kako je teatralno izvedeno, uz kamere, novinare, lisice na rukama, iako nikakve potrebe za tim nije bilo, a ovi "navijaci" sede u lozama i niko ih ne moze, tj.ne zeli uhapsiti, iako su odavno zaradili "bukagije" i trebalo bi odavno da sede u zatvoru. A nama, "obicnim" ljudima, ostaje da strepimo da slucajno ne zaboravimo da stavimo pojas u automobilu, jel u slucaju da nemamo 5.000 din. u dzepu idemo ravno u zatvor (bez guranja, jer ima dosta slobodnih mesta, s' obzirom na to da se "pravi robijasi" nalaze u lozama i na tribinama). Zivim za taj dan da se uvede zakon koji vazi u Engleskoj, pa da kao covek odem da odgledam utakmicu, bez straha za sebe i svoje bliznje.

David

pre 14 godina

Jasno je da tu nema mozga, medju tim navijacima, ali poenta je u tome sto ti bezmozgasi sve nas vec godinama terorisu, i tome treba stati na put, sad, odmah, s mesta. Gadno je sto je ova drzava reakcionarna i samo hapsi ako je na to pritisnuta dok kriminalci i bande dzibera razulareni divljaju u medjuvremenu iako postoje zakoni protiv toga.

Mashinovodja

pre 14 godina

Ma, koja bre "uprava"! Svi su oni lutke na koncu koje su pod komandom istog daljinca kao likovi koji probadaju lutke na stadionu!
To je kriminalno udruženje i školski primer organizovanog kriminala. U fudbalu se vrti ogromna lova i to je sasvim normalno i zakonito privuklo velike "igrače".
Na primer, kako to da još uvek nije rasvetljeno ubistvo nekadašnjeg sekretara FSJ? Istog onog koji je uhvaćen s koferom punim keša na madridskom aerodoromu. Ne brinite, neće ni biti rasvetljeno.
Tzv."navijačke grupe" samo su najniži nivo gde se regrutuju "operativci" zločinačkog udruženja. Da nije možda Arkan svojevremeno bio "demokratski izabran" za vođu Zvezdinih navijača?! Tamo ga je postavio neko ko je imao drugačije i dugoročnije planove s navijačima koji su podrazumevali nešto malo teže od običnog arlaukanja po stadionima i tuča po ulicama. Videli smo kako se završilo.
Prave vođe su neki drugi likovi koji se kao pravi mafijaški bosovi nikad ni ne pojavljuju na u javnosti. Ali zato rade u senci. A političari se prave blesavi...

mmisa

pre 14 godina

Ma kakvi huligani. Zasto im tepate. Treba jasno i glasno reci da su to okoreli kriminalci. Primitivni i reklo bi se prilicno glupi. Drzavni instrumenti za zastitu gradjana od kriminalnih likova ocigledno ne funkcionisu. Polako i sigurno se priblizava vreme kada ce se gradjani organizovati radi samozastite a onda ce drzava morati javno da stiti kriminalce. Za sada ih uspesno stiti od Brankice.
Cekao sam da Milosevicu dodje kraj, da sankcijama i vizama dodje kraj i docekao. A siguran sam da cu uskoro videti i kakav ce kraj imati ti mladi i na zalost ekstremno primitivni i glupi mladi ljudi.
Nadam se da se u medjuvremeni nece formirati neko udruzenje za zastitu glupavih kriminalaca.

iksan paris

pre 14 godina

Kome jos nije jasno da su svi ovi (odnedavno mnogobrojni) pozivi na ubistva ustvari pozivi na ubistvo drzave Srbije??? Zato sto se ona demokratizuje...Zato sto nasilnicima i olosu SAMO haos odgovara...Zato sto znaju da iza njih stoje mnogo vece i mracnije sile no sto su oni sami. Srbija mora povesti rat protiv ovih sila, jedini rat koji ima opravdanje. Ovi potstrekaci su JAVNE osobe, ne kriju se i lako ih je naci. Na policiji su naredni potezi..

Milan A.

pre 14 godina

To je samo jos jedan u nizu dokaza da je BS u pravu i da radi svoj posao kako treba. A kukavice sa tribina koje steknu snagu samo kada su u grupi, tj. jedino tada imaju dovoljno testosterona, mogu samo i da budu sa lutkom.

Jelena Todorovic

pre 14 godina

Šta jo treba da kaže i da uradi ova grupa huligana, da bi neko u državi počeo da reaguje, ali ne praznim pričama, kako čine sve da stanu na put kriminalu , itd... Oni se nikog ne plaše, čim smeju da najavljuju da će jedan novinar proći kao Ćuruvija. Imam 29 godina i sramota me je društva u kome živim. Molim da neko nešto uradi što pre!

branko vukajlovic

pre 14 godina

Ne moze se vise govoriti o "huliganima". U nekoliko zadnjih meseci culi smo pretnje i direktne pozive na linc od strane fasista koji su MNOGO vise nego obicni huligani. Radi se o ljudima koji sve cine da bi srusili drzavu Srbiju koja im kao nova demokratija ne odgovara. Ti su pojedinci u DIREKTNOM ratu protiv Srbije i njenog novog rezima. Politicki vrh se pod hitno mora pozabaviti ovim kriminalcima i jos hitnije onima koji ih podrzavaju...Zna se koji su to.

Fikus

pre 14 godina

Ocekujem da veceras saznamo imena "komandira"!! Da li je Dacic raspisao poternicu za dvojicom organizatora ubistva Brisa Tatona i dokle se stiglo. Videce se da li postoji iskrena volja u borbi protiv huligana izborom ili neizborom Save Milosevica za predsednika Partizana. Sava je prvi javno rekao sta misli o huliganima.

nbp

pre 14 godina

Mislim da je od svih grupacija koje su pretile Stankovićevoj ova "navijačka" najopasnija. Tu ima napaljenih klinaca, bez osigurača u glavi, i iskreno se nadam da je policija uzela u zaštitu ovu hrabru novinarku. Lično nisam fan njenog stila, smatram da su serijali o fudbalu i urbanizmu imali suštinskih propusta, ali da je najhrabriji novinar u Srbiji - to stoji i to je samo po sebi velika stvar.

zika

pre 14 godina

Evo i odgovora na pitanje "kako to da posle svakog zlocina ili slicnog cinjenja uhvaceni bude jedan od osoba dobro poznat organima gonjenja" ! Evo sada se znaju i imena i prezimena i gde se mogu pronaci i ostalo...i sta sad ?Sacekati da se pripreceno i zaista ucini ? Luda kuca!!! Brankice sakrij se negde.Zastita ti je stvarno NEOPHODNA. Uzas!!!

zaustavite haos

pre 14 godina

Ako ova drzava nije mogla da sacuva DJindjica, Curuviju, neka se potrudi da sacuva Brankicu Stankovic. KO se toliko boji istine? Ako se neko oseca prozvanim, a bez razloga, neka je tuzi za klevetu, ako sme.

goran tasic

pre 14 godina

ocigledno da ti ljudi nemaju 3 gr mozga kad se tako ponasaju....o cemu li oni razmisljaju? i kako bilo koji sportski klub moze da primi pod okrilje naduvane nasilnike koji javno propagiraju mrznju drugog lica, cak i njegovu smrt!?! jadno, tuzno, sramno!!

Kvazimodo Sorabius

pre 14 godina

Na žalost, prosta ljudska (mada u ovom slučaju NELJUDSKA) psiha je ovde "na delu".
Anonimni - pa im je kakav-takav način da se "dokažu".
Na Forumu se utrkuju zvezdaši da dokažu svoju dobrotu a da su partizanovci loši momci, pa ispada kako je "svako protiv" partizanovaca; a neki dan, kada je i CELA EKIPA tražila "pravdu za Uroša", pa Predsednik nosio majice - e to nije bitno...
Suština je da se ovi bednici raduju do neba, prepričavaju "paniku novinara" i sl.
Dakle, dobro bi bilo da na TV B92 ponovo pogledamo "Balkanskog špijuna" - jer postajemo svi Čvorovići..?

katica

pre 14 godina

Te predložene mere su nažalost nedovoljne. Taj ANTIMORAL je glavni proizvod guslarskih tzv patriota! 20 godina duvanja u ratne trube, kao i namerno vođenje rata protiv Evrope, evropskog građanskog morala je proizveo taj tako brojan KOROV. Korov kao korov se velikom brzinom širi i oko sebe uništava sve što je moralno, vaspitano, tolerantno tj. civilizovano. Civilizovan svet je emigrirao i emigrira iz Srbije a korov ostaje. Suviše smo zabrazdili i ja više nisam sigurna da je ovakva NELUSTIRANA vlast i država u stanju da se obračuna tj. da civilizuje toliki broj ljudi.

Krug2

pre 14 godina

izdrzite jos malo. kako se srbija priblizava eu, morace i policija i sudstvo da radi svoj posao, a i klubovi i mediji. kao sto je resen problem otpada u engleskoj (robija, kazne, zabrane) tako ce i ovde. forza brankica!

glas razuma

pre 14 godina

To nisu navijaci, to su huligani, uplaseni da ce Brankica da ih sve raskrinka. Kad nemas istinu na svojoj strani najlakse je pretiti. Izdrzi Brankice zbog nas, zbog pravde, zbog Srbije a pre svega zbog tebe!

glas razuma

pre 14 godina

To nisu navijaci, to su huligani, uplaseni da ce Brankica da ih sve raskrinka. Kad nemas istinu na svojoj strani najlakse je pretiti. Izdrzi Brankice zbog nas, zbog pravde, zbog Srbije a pre svega zbog tebe!

katica

pre 14 godina

Te predložene mere su nažalost nedovoljne. Taj ANTIMORAL je glavni proizvod guslarskih tzv patriota! 20 godina duvanja u ratne trube, kao i namerno vođenje rata protiv Evrope, evropskog građanskog morala je proizveo taj tako brojan KOROV. Korov kao korov se velikom brzinom širi i oko sebe uništava sve što je moralno, vaspitano, tolerantno tj. civilizovano. Civilizovan svet je emigrirao i emigrira iz Srbije a korov ostaje. Suviše smo zabrazdili i ja više nisam sigurna da je ovakva NELUSTIRANA vlast i država u stanju da se obračuna tj. da civilizuje toliki broj ljudi.

Mashinovodja

pre 14 godina

Ma, koja bre "uprava"! Svi su oni lutke na koncu koje su pod komandom istog daljinca kao likovi koji probadaju lutke na stadionu!
To je kriminalno udruženje i školski primer organizovanog kriminala. U fudbalu se vrti ogromna lova i to je sasvim normalno i zakonito privuklo velike "igrače".
Na primer, kako to da još uvek nije rasvetljeno ubistvo nekadašnjeg sekretara FSJ? Istog onog koji je uhvaćen s koferom punim keša na madridskom aerodoromu. Ne brinite, neće ni biti rasvetljeno.
Tzv."navijačke grupe" samo su najniži nivo gde se regrutuju "operativci" zločinačkog udruženja. Da nije možda Arkan svojevremeno bio "demokratski izabran" za vođu Zvezdinih navijača?! Tamo ga je postavio neko ko je imao drugačije i dugoročnije planove s navijačima koji su podrazumevali nešto malo teže od običnog arlaukanja po stadionima i tuča po ulicama. Videli smo kako se završilo.
Prave vođe su neki drugi likovi koji se kao pravi mafijaški bosovi nikad ni ne pojavljuju na u javnosti. Ali zato rade u senci. A političari se prave blesavi...

P.Zivorad

pre 14 godina

Gde su ti Demokrati, gde je Dacic, gde je ta pravna Drzava, gde je presednik Drzave koji daje izjave, da ne treba niko da ih uci Demokratiji? Sram da vas bude, niste u stanju da zastite jednu vrsnu i hrabru Novinarku.

Petar

pre 14 godina

Brankice ti si kraljica !!!!
Kad te budem i ako te budem video na ulici poljubicu stopu gde si zgazila. Zahvaljujuci tebi Srbija ce postati bolja. Kad bi zahvaljujuci svakom od nas Srbija bila bar delic bolja, mi bi bili Japan!

Krug2

pre 14 godina

izdrzite jos malo. kako se srbija priblizava eu, morace i policija i sudstvo da radi svoj posao, a i klubovi i mediji. kao sto je resen problem otpada u engleskoj (robija, kazne, zabrane) tako ce i ovde. forza brankica!

Бранкицу за председницу!

pre 14 godina

Тим "јунацима" са трибина који су једино храбри када је однос 10:1 (минимум)је било боље да су узели метле и лопате у руке, па чистили снег са улица. Да ова наша лепа Србија има бар некакву корист од њих, а не само трошак и штету. Као да је некоме стало да чује њихово мишљење о било чему. Да су у стању да имају мишљење не би били ту где јесу.

mmisa

pre 14 godina

Ma kakvi huligani. Zasto im tepate. Treba jasno i glasno reci da su to okoreli kriminalci. Primitivni i reklo bi se prilicno glupi. Drzavni instrumenti za zastitu gradjana od kriminalnih likova ocigledno ne funkcionisu. Polako i sigurno se priblizava vreme kada ce se gradjani organizovati radi samozastite a onda ce drzava morati javno da stiti kriminalce. Za sada ih uspesno stiti od Brankice.
Cekao sam da Milosevicu dodje kraj, da sankcijama i vizama dodje kraj i docekao. A siguran sam da cu uskoro videti i kakav ce kraj imati ti mladi i na zalost ekstremno primitivni i glupi mladi ljudi.
Nadam se da se u medjuvremeni nece formirati neko udruzenje za zastitu glupavih kriminalaca.

Muka mi je

pre 14 godina

Dobro, ali zasto nisu bili uhapseni sinoc? Citao sam nesto o sudiji za prekrsaje koji moze odmah da ih posalje sa stadiona u zatvor. Zasto ih policija nije uhapsila?? Pitajte Slobinog malog...

ESB

pre 14 godina

I ono "Kurvo Brankice". Pitam se da li bi, da je autor emisije slucajno muskarac, vikali "kurvaru taj i taj"?
Cim je u pitanju zena koja radi nesto sto se homo balcanicusu iz ranog kamenog doba ne dopada, doticna je momentalno proglasena kurvom.
Pateticno.

Milan

pre 14 godina

Brankica, srpski Eliot Ness. Eto, od svih tih balkanskih muskarcina, samo jedna zena ima petlju da uradi nesto sto je ovom drustvu prekopotrebno. Brankicu za predsednika umesto Klunija Dzordza.

Marko

pre 14 godina

Najača im je ona ikona.
Pravoslavni hrišćani koji prete smrću ! Koja ironija.
Kladim se da nemaju blage veze ni sa pravoslavljem ni sa hrišćanstvom, nego eto, to im je sada deo nekog novog kiča.
Ikona, a pored ikone ljudi koji pevaju vulgarne pesme i prete smrću...strasno...

Veljko Komatina

pre 14 godina

E moja Srbijo..Ima li kraja ovome, moze li neko stati na put huliganima?(Mada i dalje mislim da je "huligan" preslaba rec za ove (ne)ljude. Setimo se hapsenja Dzajica, kao primer, kako je teatralno izvedeno, uz kamere, novinare, lisice na rukama, iako nikakve potrebe za tim nije bilo, a ovi "navijaci" sede u lozama i niko ih ne moze, tj.ne zeli uhapsiti, iako su odavno zaradili "bukagije" i trebalo bi odavno da sede u zatvoru. A nama, "obicnim" ljudima, ostaje da strepimo da slucajno ne zaboravimo da stavimo pojas u automobilu, jel u slucaju da nemamo 5.000 din. u dzepu idemo ravno u zatvor (bez guranja, jer ima dosta slobodnih mesta, s' obzirom na to da se "pravi robijasi" nalaze u lozama i na tribinama). Zivim za taj dan da se uvede zakon koji vazi u Engleskoj, pa da kao covek odem da odgledam utakmicu, bez straha za sebe i svoje bliznje.

Miljenko

pre 14 godina

Kada je izvesni Bulatovic svojevremeno na demonstracijama samo nosio lutku sa Slobinim likom, panduri su ga ugazili. Sta je ovo sada? Naduvao vodja navijaca "zenu svog zivota" i doneo je na stadion da je udara i busi ka sto bi, da ga zapadne, uradio Brankici. Tog olosa odmah treba uhapsiti i oterati na robiju da bude necija devojcica.

Fikus

pre 14 godina

Ocekujem da veceras saznamo imena "komandira"!! Da li je Dacic raspisao poternicu za dvojicom organizatora ubistva Brisa Tatona i dokle se stiglo. Videce se da li postoji iskrena volja u borbi protiv huligana izborom ili neizborom Save Milosevica za predsednika Partizana. Sava je prvi javno rekao sta misli o huliganima.

goran tasic

pre 14 godina

ocigledno da ti ljudi nemaju 3 gr mozga kad se tako ponasaju....o cemu li oni razmisljaju? i kako bilo koji sportski klub moze da primi pod okrilje naduvane nasilnike koji javno propagiraju mrznju drugog lica, cak i njegovu smrt!?! jadno, tuzno, sramno!!

zaustavite haos

pre 14 godina

Ako ova drzava nije mogla da sacuva DJindjica, Curuviju, neka se potrudi da sacuva Brankicu Stankovic. KO se toliko boji istine? Ako se neko oseca prozvanim, a bez razloga, neka je tuzi za klevetu, ako sme.

Kristijan

pre 14 godina

Taktiziraj Tadicu jos malo, tebi su bitni glasovi, a dal ce neko Brankicu da lincuje, to nije bitno. Sram te bilo, da si pravi predsednik, pravi patriota, pravi predsednik gradjana Srbije, resio bi ovo preko noci,al ne, ti neces,hoces da taktiziras zajedno sa Dacicem i ostalima.Sram bilo drzavu Srbiju koja ovo dozvoljava!Stidite se politicari, nismo VAs birali da cutite, Tadicu glasove moje porodice neces dobiti...!
Brankice svaka cast, postujem tvoje delovanje!

iksan paris

pre 14 godina

Kome jos nije jasno da su svi ovi (odnedavno mnogobrojni) pozivi na ubistva ustvari pozivi na ubistvo drzave Srbije??? Zato sto se ona demokratizuje...Zato sto nasilnicima i olosu SAMO haos odgovara...Zato sto znaju da iza njih stoje mnogo vece i mracnije sile no sto su oni sami. Srbija mora povesti rat protiv ovih sila, jedini rat koji ima opravdanje. Ovi potstrekaci su JAVNE osobe, ne kriju se i lako ih je naci. Na policiji su naredni potezi..

GuC

pre 14 godina

Brže je Tadić stigao pred sudiju zbog "izgreda" na stadionu, nego što će ovi opasni moroni , što u sred Beograda, u 2009 godini, javno prete ubistvom žene, sugrajdanke, ikada zainteresovati NEPOSTOJEĆE TUŽIOCIE I SUDIJE!

SRAM TE BILO CELA SRBIJO; SRAM VAS BILO DEMOKRATE!!!
IMA LI IJEDAN POŠTENI TUŽILAC U SRBIJI?
Za uprave kriminalnih grupa zvanih "klubovi" i njihove stavove me baš briga, znam ih, zato su i tu, da bi se ovo dešavalo...normalni i pravi navijači sami više neće dolaziti na utakmice, ostaće samo ovi, pa policijo, kad imate vremena, izvolite!

b-27

pre 14 godina

Da mi je biti ministar policije makar 1.sat... Smeo bih pred kamerama da se zakunem Bogom da tih "navijača" neće biti nikad više. Ali - samo 1.sat, eh, da mogu...

Шумадинац

pre 14 godina

На жалост мало је нас који подржавамо демократију. Много је затуцаних, али и много оних који су после 5-ог октобра мислили да ће да се врати комуниѕам. Премијера су нам убили, а садашњи председник отерао све његове сараднике и довео неке полу-радикале. Не бих волео да сам у праву, али ово ме све више подсећа на 90-е. П.С. Бранкице свака част, ти и Чеда сте најхрабрији људи у Србији!

Gradjanin Q

pre 14 godina

Brankice,

Osnuj svoju politicku partiju OBAVEZNO!

Sigurno ulazis u parlament. Za sada imas blizu 1.000.000 glasova sigurnih.

Onda lepo trazis resore Ministarstva Policije i Ministarstva Pravde (bar ovaj drugi resor obavezno), i uradis pravu stvar protiv zla koje svi znamo da postoji.

Partizanovac

pre 14 godina

Brankici veliko hvala na hrabrosti koju je po ko zna koji put pokazala a nadam se da će vlasti umeti da se razračuna sa "navijačima" zbog kojih se svi pravi navijači stide! A uprava Partizana treba da sedne i da razmisli da li će i dalje tolerisati takvo ponašanje na svojim utakmicama i da li im je ta šačica zaista bitnija od pravih simpatizera kluba... Ja lično već neko vreme nisam nosio nijedno partizanovo odličje jer mi je prva pomisao da ću se tako identifikovati i podržavati pomenute "navijače" :-(

Milan A.

pre 14 godina

To je samo jos jedan u nizu dokaza da je BS u pravu i da radi svoj posao kako treba. A kukavice sa tribina koje steknu snagu samo kada su u grupi, tj. jedino tada imaju dovoljno testosterona, mogu samo i da budu sa lutkom.

sergio

pre 14 godina

Zbog ovakvih poziva na linc i ubistvo u svakoj drzavi na zapadu bi se prekinula utakmica, ispraznio stadion i privela odgovorna lica. Zbog cega se to ne radi i kod nas? OBECALI SU SUDIJE NA STADIONIMA ali nista od toga sve je ostalo isto. Drzava mora da zastiti tu hrabru novinarku koja je jedina imala hrabrosti da udje u obracun sa huliganima.

zika

pre 14 godina

Evo i odgovora na pitanje "kako to da posle svakog zlocina ili slicnog cinjenja uhvaceni bude jedan od osoba dobro poznat organima gonjenja" ! Evo sada se znaju i imena i prezimena i gde se mogu pronaci i ostalo...i sta sad ?Sacekati da se pripreceno i zaista ucini ? Luda kuca!!! Brankice sakrij se negde.Zastita ti je stvarno NEOPHODNA. Uzas!!!

branko vukajlovic

pre 14 godina

Ne moze se vise govoriti o "huliganima". U nekoliko zadnjih meseci culi smo pretnje i direktne pozive na linc od strane fasista koji su MNOGO vise nego obicni huligani. Radi se o ljudima koji sve cine da bi srusili drzavu Srbiju koja im kao nova demokratija ne odgovara. Ti su pojedinci u DIREKTNOM ratu protiv Srbije i njenog novog rezima. Politicki vrh se pod hitno mora pozabaviti ovim kriminalcima i jos hitnije onima koji ih podrzavaju...Zna se koji su to.

I.S.

pre 14 godina

Nisu to navijacke grupe, to su partijske milicije odredjenih stranaka, moze se i pretpostaviti kojih. Na Brankicinom mestu ja bih trazila azil iz ove drzave jer ne verujem da bilo ko iskreno zeli da je zastiti.

vozd

pre 14 godina

Brankice svaka cas na hrabrosti istrajnosi i upornosti. Potpuno podrzavam tvoj rad i ideju da se konacno skrene paznja na veliki preoblem u nasem drustvu!

Jovan

pre 14 godina

FK Partizan: potpredsednik UO Rasim Ljajić, Ministar za rad i socijalna pitanja u Vladi Srbije
clan UO Branko Ruzic... Hajde sad Rasime, hocemo li opet istu pesmu 'Postoji politicka volja,,, itd' O Ruzicu neka brine Dacic

Jelena Todorovic

pre 14 godina

Šta jo treba da kaže i da uradi ova grupa huligana, da bi neko u državi počeo da reaguje, ali ne praznim pričama, kako čine sve da stanu na put kriminalu , itd... Oni se nikog ne plaše, čim smeju da najavljuju da će jedan novinar proći kao Ćuruvija. Imam 29 godina i sramota me je društva u kome živim. Molim da neko nešto uradi što pre!

ljubomir

pre 14 godina

Huligani na sportskim priredbama u Srbiji su bili igracke u rukama politicara i drugih "mocnika", danas je obrnuto. I sve dok je tako imacemo savremene Arkane za vodje. Setimo se samo ko je vodio huligane i naci orgasnizatore na paljenje Dzamije u Beogradu. Ceca i Kristijan,Vucelic i Suvakovic. Tada je aminovao Jocic, danas Dacic. I?
Ubuduce ,kada B92 salje svoje ekipe na izvestavanje i prenosenje sportskih dogadjaja nemojte da dozvolite das to cine amaterski, pa da se o dogadjanjima obavestavamo iz novina. Gospodine Maticu pamet u glavu,ne sme se Brankica zrtvovati.

David

pre 14 godina

Jasno je da tu nema mozga, medju tim navijacima, ali poenta je u tome sto ti bezmozgasi sve nas vec godinama terorisu, i tome treba stati na put, sad, odmah, s mesta. Gadno je sto je ova drzava reakcionarna i samo hapsi ako je na to pritisnuta dok kriminalci i bande dzibera razulareni divljaju u medjuvremenu iako postoje zakoni protiv toga.

Buckov brat demokrat

pre 14 godina

Ovde se u komentarima ponavlja jedan te isti refren: Hapsiti, hapsiti, hapsiti. Cemu? Nije to vazno, jer sve moze da se izvede i bez hapsenja. Metoda pravne drzave je: Tuziti, suditi i osuditi! Ovo nije posao policije nego tuzilastva, suda, i naravno Vlade, koja je duzna da istraje u donosenju zakona, protiv divljih hordi. Ali, nemoc vlasti je ocevidna i frapantna. Ili se varam?

zoran

pre 14 godina

Pa ovo je stvarno jadno. Svi mogu da vide da su uprave sportskih drustava uplasene. Drzava treba da ih pohapsi. Za pocetak da ih osudi za krivicna dela za koja imaju dokaze. Medjutim jadna je nasa SRBIJA, ocigledno je da politicari duguju nesto huliganima pa im sada vracaju sa kamatom i to na narodni racun. Dacicu hapsiiiiiiiiiiii

milos

pre 14 godina

ja ne znam koja to "muskarcina" moze da preti zeni da ce da je ubije... uzgred, pogledajte sa koji su to navijaci u pitanju:
[link]
http://www.youtube.com/watch?v=GseDLqbycYU
[/link]
puna podrska Insajderu, i Brankici! Nastavite sa dobrim poslom, i ne dozvolite da vam gomila klinaca tu preti...

bezimena

pre 14 godina

Ovo je jezivo a skandalozno je što nam Dačić "objašnjava" kako ima i drugih koji se suočavaju sa "huliganstvom"!

Ovde se ne radi o običnom huliganstvu, već o opakom kriminalu kojim se upravlja iz političke sfere, i koji preti DRŽAVI! Ovo je ista struktura koja je linčovala Brisa Tatona, prethodno sprečivši održavanje gej parade!

"Partizanu" po hitnom postupku treba zabraniti igranje pred publikom, jer ovo što im sedi na tribinama nisu navijači!

k

pre 14 godina

Sada sam odgledao Insajder (Ne)moc Drzave 3deo.Mene Brankica svaki put ostavi bez teksta. Ta zena je toliko hrabra, i odlucna u tome sto radi da je to i za vise od divljenja. Njena poruka na kraju emisije da ce B92 nastavi da se bavi tom temom je bila sjajna. Znam da moj komentar nema bas puno veze sa ovom vescu, ali morao sam da iskazem svoje divljenje prema toj zeni. BRANKICA JE HEROJ!!!

FreeMe

pre 14 godina

Pa ovi se plaše jedne jedine žene koja nešto priča o njima. Kako bi se tek uplašili par policajaca koji bi ZAISTA krenuli da ih hapse (ako bi znali da će završiti u zatvoru). Meni se čini da oni ZNAJU da su imunni na pravdu, pa se iživljavaju...

ESB

pre 14 godina

Kad ovaj ljduski talog (i nemojte mi prepravljati "ljudski talog" u "likovi" ili nesto slicno osim ako zaista mislite da nisu talog) umesto jedne novinarke bude dozivljavao Drzavu i njene institucije kao svog neprijatelja broj 1, kao sto svaki olos u svakoj funkcionalnoj drzavi dozivljava, tek onda cu znati da im je dosao kraj.
Sve dok im Brankica Stankovic bude jedini trn u oku, bojim se da ce to znaciti da su i dalje zasticeni kao beli medvedi.

Dok se ta gomila ne nauci strahu od zakona i dok svi sudije koje su svih ovih godina saucesnici u njihovom maltretiranju celog drustva, kao i njihovi zastitnici, ne zavrse u zatvoru, ova zemlja ce biti bolesna. Znaci, bice bolesna jos dugo, dugo...
I uhapsite vec jednom tog Ratka Mladica sta se igrate zmurke sa nama! Sve je to jedna ista prica sa raznim licima! Vreme je da crta izmedju dobra i zla bude jasno povucena, inace cemo se svi udaviti u sopstvenoj prljavstini.

Abdulah BeHanac

pre 14 godina

Brankica, to vam je pionir i sinonim nove Srbije. Cuvajuci nju, vi cuvate vise sebe. Ali niste svijesni. Ne razumijete me, zao mi je. A sve je tako prosto.

Helena

pre 14 godina

Da je tužilaštvo odmah reagovalo
ovo se ne bi dogodilo ponovo, osim toga najviše je kriva vlada i predsednik koji se meša u sve i svašta,samo u ono što je značajno za državu ne, pitam se zašto nisu zabranili sva sportska takmičenja do daljnjeg, samo je tako moguće stati bandi na put.
Izgleda da državi odgovara ovo nasilje i divljaštvo, razlozi su dobro znani svima.
Hrabra si Brankice, ali znaš onu staru poslovicu "dva loša ubiše Miloša".
Molim te, Brankice da se dobro čuvaš, ova država nije zaslužila da žrtvuješ svoj život za pravdu.

Pop

pre 14 godina

Zakon copora, u grupi jaki, sami manji od makovog zrna.
U svakom slucaju, vodje privesti na informativne razgovore, zabraniti prisustvo na sportskim priredbama, novcano kazniti ima jos samo me mrzi da nabrajam....
A ni ovih nekoliko redova nisu zasluzili koliko su jadni i bedni.
Dno dna, sljam i mulj srpskog drustva. Eto mog opisa za ove ljude.

Dali.

pre 14 godina

Podrska Brankici Stanković i celom timu B92 iz R.Irske, Dublin-a, na hrabrosti i odresitosti da prikazete stvari kakve one zaista i jesu, mnogo je mladih skolovanih ljudi u Srpskoj diaspori na Vasoj i nasoj strani, Gosp.Brankice veliko Vam Hvala.

Nele

pre 14 godina

Joj Srbijo, jadna li si sa ovakvim junacima. Brankice, za sve ovo sto radis zahvalan ti je svaki normalan gradjanin ove zemlje. Veci si muskarac od mnogih gnjida koji dozvoljavaju sebi da prete jednoj zeni. Pozivam sve politicare da zastite Brankicu i ekipu Insajdera ako zele trunku postovanja od ovog naroda.

Peke-tzar

pre 14 godina

Treba kao u Brazilu 30 utakmica igranja pred praznim tribinama pa cete videti kako ce se uprave okrenuti protiv huligana (ne razumem zasto ih zovete navijaci). Pa jedan od njih je prvo bio vodja navijaca Zvezde pa onda postao vodja navijaca Partizana, ajde pitajte bilo koga realno da li iko ikad promeni klub za koji navija. Ja sam zvezdas to nam je u porodici, neko je partizanovac i to postujem ali da menjas klub za koji navijas to NE! To je cisto pokriće za kriminal!!!!

Pijem

pre 14 godina

I hoće li se sada nešto promeniti? Evo, postoje svi elementi krivičnog dela pretnje smrću, postoje svi dokazi ko je pevao to i šta se sad čeka? Država treba da reaguje,ljudi zar ne vidite da kriminalci otvoreno prete ne plašeći se nikoga,izazivaju sudove i policiju a oni ćute?

nada

pre 14 godina

"Zbog ovog snimka, iz republičkog tužilaštva najavljuju mogućnost podizanja krivičnih prijava."
Ma kakve krivicne prijave, kazne prinundnim radom po kratkom postupku (imamo valjda neki kamenolom, a kad se izduvaju, da par meseci rade i nesto korisno)! Klubove novcano kazniti u visini troskova MUP-a, Sudstva, ishrane i smestaj ovih "navijaca" za vreme odsluzenja kazne. Da se razumemo, ovo predlazem ne samo zbog Brankice, vec za SVAKI incident u ovom stilu, bez obzira kome su upucene pretnje ili vredjanja, kao i za svako vandaliranje po gradovima.

Iron

pre 14 godina

Ne može se ovo posmatrati bez uzavrelih emocija i želje da se upotrebi i nešto žešće sem krivične prijave. Mislim na jedno dobro zakonsko prebijanje i odstranjivanje sa scene, u karantin, zatvor sa njima. Brankice, ima nas više. Ja ti se divim.

no pasaran

pre 14 godina

Ako drzava ne zastiti Brankicu,
moracemo da to ucinimo mi, obicni gradjani, kojima je dosta terora ovog olosa. Znamo ko su i kako izgledaju ti koji prete, zato neka se zamisle.
Nisam bila ovako besna od muckog ubistva Brisa Tatona.

nbp

pre 14 godina

Mislim da je od svih grupacija koje su pretile Stankovićevoj ova "navijačka" najopasnija. Tu ima napaljenih klinaca, bez osigurača u glavi, i iskreno se nadam da je policija uzela u zaštitu ovu hrabru novinarku. Lično nisam fan njenog stila, smatram da su serijali o fudbalu i urbanizmu imali suštinskih propusta, ali da je najhrabriji novinar u Srbiji - to stoji i to je samo po sebi velika stvar.

Ajmo Dalje

pre 14 godina

Po meni je ovo dobra vest. Ta ekipa je toliko podigla svoj profil ovim konstantnim napadima na Brankicu da nece moci da izbegne kaznu. Posle svih ovih stvari ce da se istera na cisto: ili oni ili mi svi (drzava). Nema vise sanse da se zataska i zaboravi.

jelena

pre 14 godina

Ne verovatno!!! da li je moguce da se ovo desava? cak se ne kaze da ce biti podignute krivicne prijave, nego se razmatra da li ce tuzilastvo podici krivicne prijave. Malo je da kazem, Brankice svaka ti cast, dok sedim u svojoj toploj sobi i kritikujem taj olos? Drzava, vlast, ne treba da pomene odsustvo viza kao svoj uspeh, ako ovaj problem ne resi. Ovo nije samo pitanje suda, nase sudije su kriminal zivi, ovo je pitanje drzave. Svakako treba zastititi te sudije koji donose presudu, imaju i oni porodice, ali jednom treba da se pocne sa ciscenjem. Kad se budu osudjivali takav sljam, nece se ni huligani usudjivati da prave haos. bar ne tako ekspicitno. Pretnja smtri, silovanjem na jednoj utakmici, pa ne mogu da zamislim da igde u svetu to moze da prodje ne kaznjeno!!!

Djape

pre 14 godina

Vreme je da policija i sudstvo odrade posao za koji su placeni. AKo nisu sposobni, izvolite isterati vojsku na ulice! Banditima se vec jednom mora jasno i glasno staviti do znanja ko kontrolishe ovu drzavu i ko sporovdi zakone. Pod hitno zabraniti sve utakmice!

Dinosaurus

pre 14 godina

Super je čitati sve komentare, pa i pisati ih, u toploj sobi pored kompa. Dok god su komentari samo slovo na papiru ništa se promeniti neće. Pitam se, koliko nas gradjana je spremno da izađe na trgove i javno i glasno traži zaštitu za Brankicu Stanković i na taj način izvrši pritisak na nadležne ogane države?

Johnny sa Brda

pre 14 godina

Nemam reci... Dokle vise!?!? Nasem premijeru su pretili (i pokusavali) ubistvom mesecima... I na kraju ga je necovek ubio... Da li to ova drzava i policija ceka da se desi i sa jos jednim novinarom?? Ne zelim da cujem da je Brankica ugrozena!!! Ako treba, sam cu da je cuvam!!!

Ognjen

pre 14 godina

Imam 18. godina, građanin sam ove zemlje, i degutantno je to što kao prvo, ne postoji sloboda govora, konkretno u u slučaju Brankice S. i što novinar mora da obelodanjuje sve krivične stvari naših "patriota". U kakvoj to zemlji živimo? Da li su patriote oni koji ruše ovaj grad, pozivaju na linč, nasilje??? Imaju podršku od amfilohija, dajte molim Vas, kako da imaju podršku kada pozivaju na ubistvo???? Plus krše ustav Rs-a, deskriminacijom homoseksualnih osoba. Ukoliko su tolike patriote trebalo bi makar da znaju ustav sopstvenne zemlje! Govorim u svoje ime, i u ime mojih vršnjaka, koji u većini slušajeva misle isto! Zašto nijedan predstavnik huliganskih grupa nema konkretan odgovor??? Ovim putem želim i da dam podršku Brankici S. na velikoj hrabrosti i smelosti da objavi ovakve stvari o kvazi patriotama, navijačkih grupa... Brankice samo napred!!!! Podrška televiziji B92!

Slix

pre 14 godina

Vise nego podrzavam napore televizije B92 i emisije Insajder da se izbori sa velikim problemom nase zemlje.
Svaka cast za hrabrost, neka Vas Bog cuva!!!
Realno B92 je nasa najbolja televizija!
Da se ja pitam ne samo da bih zabranio desnicarske organizacije vec i pojedine politicke stranke koje opravdavaju nasilje.
Puno pozdrava!

gastarbajter

pre 14 godina

"...iz republičkog tužilaštva najavljuju mogućnost podizanja krivičnih prijava".Jasno kao dan,mogucnost,TRULA DRZAVA! Da sam ja VLAST, oni bi vec odavno bili svi u zatvoru, zajedno sa prozivanim TATOM,i ostalim roditeljima ovih huligana! Da neko to hoce, sve bi bilo reseno za 5 min. Vazno je da se igramo manekena i glumaca!!

Marija

pre 14 godina

Upravo sam pogledala 3.deo, u suzama, kao i prethodna dva. Da li je moguce da zivim u zemlji u kojoj vlast sedi na hiljadu stolica i pokusava svima da se dodvori? Nema razlike izmedju dobra i zla! Da li je moguce da postoje ljudi koji ne vide kako ove desnicarske organizacije izvrcu i pobijaju jednu recenicu drugom?! Probudimo se, ljudi!! Postalo je previse opasno. Besmislenu navijacku rulju zesti jos vise Brankica, jer je zena, i u stanju su jedino fizicki da prete jer im je argumentacija NULA! Kad su vec tako hrabri i vole svoju zemlju neka recima i argumentima to pokazu. Ali toga se najvise boje. Brankice, u zivac ih gadjas i na tome ti svaka cast!

Enver

pre 14 godina

Kazniti klubove ciji se huligani agresivno ponasaju sa po jednu sezonu igranja bez publike na stadionima gdje oni igraju i isto tako zabranu svuh medjunarodnih utakmica. Pa kad se kase isprazne i vucibatine koje sjede u predsjednistvima klubova ne budu imale interesa da sjede u istim pa se povuku, samim tim i ulicari ostaju bez zastitara i onda su izolovani.
Kad se smanji lova koja se obrce u klubovima banda ce ih napustiti i sasu ce imati sport i momci postenih sportskih namjera.

pc

pre 14 godina

Gde su sada oni koji su se vazda busali u grudi sa čojstvom i junaštvom ove naše Srbije i zašto sada dozvoljavaju da ih jedna žena uči hrabrosti i pravednosti? Brankice, samo ti znaš kako ti je, ali izdrži jer činiš ogromnu stvar za onu bolju i svetliju stranu Srbije.

Od nedavno dobrovoljno nisam clan srpskog udruzenja

pre 14 godina

Da se nesto slicno i u mnogo, mnogo manjoj meri desi sa novinarom zemlje u kojoj zivim i radim (kao novinar)... nema tog medija koji to ne bi na prvu stranu (u udarnom terminu i sl.) stavio. Vlada bi pretrpela takav pritisak da bi MORALA da preduzme sve HITNE ZAKONSKE MERE da stanje dovede u normalu. (Ipak, sva je sreca da se to ovde ne dogadja. Ni blizu slicnom).
Na veliku zalost i sramotu, u Srbiji - za druge me u ovom momentu nije briga - ce se ovakve stvari dogadjati jos podugo. I ta banda - koju zovemo sad huliganima-naviajcima - zna dobro da ce moci jos dugo da terorise i da im niko nece nista i zbog dubokih i neprevazidjenih podela medju novinarima; da ce jedino (za sada) b92 imati petlju da ukazuje prstom na njih; da ce jedino b92 da "im dize popularnost". I NIKO (slovom i brojem: NIKO VISE) nece ni rec reci o tome. Hoce NUNS napraviti neko bledo saopstenje i protest (to je vec i uradio prosle nedelje) i TU (kod tog kamena) stati. UNS nije briga, jer, eto, b92 se zalaze (preko NUNS) za lustraciju itd. novinara koji su, uglavnom, u UNS, a i b92 je (po njima) LDP-ov; UNS je, opet, radikalski itd. sa vrzinim kolom. Javni servis (koji se ponasa kao najstariji brat - svi ostali su treci: onaj iz bajke - glupi), pa i ne pominje kakvi su odnosi u sportu. RTS preko svojih "reportera" kuka kako navijanje bez baklji nije navijanje...
Nit je NUNS briga sta se radi sa novinarima iz UNS, nit UNS pominje NUNS. I tako: neka crkne komsiji iz NUNS krava - neka komsiji iz UNS krepa vo...
A kriminal cveta! Kolege, nije ovde samo Brankica Stankovic i b92 u opanosti. U opasnosti je esnaf u Srbiji; u opasnosti je i drzava Srbija i njen put u Evropu! Dokle cete vise, kolege novinari, da budete podanici i ulizice svakom? Zaboravite i NUNS i UNS. Svi ste jedno. Jedna nacija. NOVINARSKA i (trebalo bi) CASNA.

Neo

pre 14 godina

"Gospoda" su dosla, pljunula na citav srpski narod i lepo se odsetala svojim kucama. Bitno samo da predsednik Tadic i ostatak vesele druzine najavljuju ostre mere u vidu ponovnog najavljivanja ostrih mera. Dokle vise?

sasaBor

pre 14 godina

Strasno, ja kao navijac se ogradjujem od ovakvih ljudi jer ne mogu da shvatim da neko ko voli sport moze ovako da se ponasa. Brankice svaka vam cast zbog takvih ljudi kao vi mozda cu moci jednog dana i dete da vodim na utakmice voljenog kluba a da ne srahujem od takvih ljudi

Kvazimodo Sorabius

pre 14 godina

Na žalost, prosta ljudska (mada u ovom slučaju NELJUDSKA) psiha je ovde "na delu".
Anonimni - pa im je kakav-takav način da se "dokažu".
Na Forumu se utrkuju zvezdaši da dokažu svoju dobrotu a da su partizanovci loši momci, pa ispada kako je "svako protiv" partizanovaca; a neki dan, kada je i CELA EKIPA tražila "pravdu za Uroša", pa Predsednik nosio majice - e to nije bitno...
Suština je da se ovi bednici raduju do neba, prepričavaju "paniku novinara" i sl.
Dakle, dobro bi bilo da na TV B92 ponovo pogledamo "Balkanskog špijuna" - jer postajemo svi Čvorovići..?

vizir

pre 14 godina

Ovo se ne bi smelo dogoditi u demokratskoj zemlji, a Srbija pretenduje da to bude. Ova šačica navijača ne moze zadavati strah jednoj drzavi, koja je ratovala protiv celog NATO! Dakle kakva su snaga ovih stotinjak grlatih i rakijom "čačankom" natopljenih navijaca? Ili postoji interes da ih se ne dira? Ko li bi to, samo, mogao imati ovaj interes?

maroje

pre 14 godina

Sve su to mali moljci, dobrovoljci. Ali moraju znati da je ova dobrovoljnost kaznjiva. Ja i vi im to ne mozemo reci, nego vlast, koja ce strogim kaznama oladiti prazne glave, ovih malih fašosa.

Marie

pre 14 godina

Reakcija, koja bi bila dovoljna je: trebalo je da SVI, koji su videli ovaj poziv na silovanje i ubistvo, a NECE da SAUCESTVUJU u tome, jednostavno NAPUSTE STADION u sred igre i ne dodju vise dokle god se ceo SISTEM potpuno ne promeni. Dakle, mislim da je normalna publika, treneri i oganizatori bila SAUCESNIK, jednostavno, trebalo je PREKINUTI IGRU. Znam da u Nemackoj stadioni imaju pravo da nepozeljnim osobama izdaju ZABRANE prisustva na stadionu, ali ne znam dovoljno o rezultatima ovih mera.

Danko NY

pre 14 godina

Iskreno se nadam da drzava Srbija nece cekati da se dogodi jos jedan atentat da bih reagovala. Otvoreno pozivanje na ubistvo je krivicno delo samo po sebi. Za pocetak i to moze da posluzi da bi se uklonili privremeno dok druge optuznice konacno budu sredjene. Nema se vremena za birokratsko cekanje!!!

zoricaj

pre 14 godina

Svi vi kvazi navijači koji ste hrabri u gomili možete samo da se poklonite Brankici koja je SAMA stala ispred vas i da od nje naučite šta znači IMATI SRCE.

vucko

pre 14 godina

Dokle više??? Pozatvarajte klubove, a huligane pohapsite. Šta će nam država ako ne moze da se izbori sa bandom. Pohapsiti i političare, sudije i tuzioce koji im daju podršku i pomažu im... Dokle će ova država biti taoc huligana i kriminalaca?

Vojvodjanin

pre 14 godina

Naravno da treba da imamo novinare kao sto je Brankica na koju mozemo bit samo ponosni - ali ona i njoj slicni (malo ih je, nazalost) nece biti dovoljni da se promeni ova situacija u kojoj agresivni, nadobudni i beskrupulozni 'navijaci' i 'patriote' vedre i oblace - i na stadionima i van toga! Gde su politicari, istrazni sudija i policija? Bez njihove politicke volje i odlucnosti da se iskoreni ovo zivotinjsko ponasanje nema nam spasa! A pogotovu kad ovi ne samo sto ne preduzimaju nista vec neki i precutno to podrzavaju sve to! Cuo sam prosli put Danilovica (naseg junaka na terenu iz prosle slavne generacije kosarkasa) kako on ne smatra da je to cudno i neobicajno...'u vatri navijanja' kako je rekao... Sve dok jedn atakva licnost moze to da izjavi u televizijskom intervjuu bez ikakvih posledica - jasno je da nase drustvo nije spremno da se suprostavi vandalizmu i zivotinjskom nagonu! Tesko nama! A kako volimo da zahtevamo pravicnost, istinitost i fer odnos zapadnih emalja prema nama (sto nije lose, naravno) ali zaboravimo da imamo mi dosta djubreta da pocistimo u svom dvoristu prvo... A sa ovakvima treba poceti! Njih je barem lako identifikovati -ali oni koji bi to trebali da urade, oni se plase njih! "Svaka drzava ima svoju mafiju, a jedino u Srbiji mafija ima svoju drzavu" kako je jednom rekao pokojni Predsednik Vlade Dr Zoran Djindjic! On je hteo i poceo da promeni upravo to!

Savo Petkovic, cuvar i vatrogasac

pre 14 godina

Ideoloski prelaz iz praznoga u nista se vrlo naglo dogodio u Srbiji? U ovakvom ideoloskom vakuumu najbolje klija seme fasizma. Njegova produkcija traje i nastavlja se. Kako "prestruktuirati" ovu rusilacku energiju u kreativno, pitanje je sad? Metoda demokratskog rentgena koju primenjuje Brankica, sluzi da bi se doslo do drustvene dijagnoze, koja je svima znana. Kada i ko pocinje sa lecenjem? "Doktor" Dacic je danas vec ustuknuo pred navijackom kugom. Pa sta da radimo mi, obicni smrtnici? Rezignirati se ne sme, ni u kom slucaju!

Tanja

pre 14 godina

Kada bi neko od navijaca na stadionu u Engleskoj stavio stopalo na teren, dobio bi 3 god. zatvora. Tako to izgleda kada postoji strogo odredjeno pravilo ponasanja na sportskim desavanjima. U nasem slucaju, dobijete 2 god. zatvora, (uz veliki znak pitanja), kada navijaca suprotnog tima izbodete nozem....

rainmaker

pre 14 godina

Kakva je to drzava gde kriminalci vode glavnu rec? U kojoj je mrznja i nestrpeljivost na najvisem nivou...Gde se ratni zlocinci smatraju herojima!!! Vi to nazivate patriotizmom. Zar ovakve slike da saljete svetu? Sramota!!! BRANKICA ZA PREDSEDNIKA!!!!

bt

pre 14 godina

Poznato je da mafija postoji u svakoj državi i da je nikakve akcije ne mogu iskoreniti, zato ne treba imati iluzije o tome. Mafija u svakoj državi, pa i u našoj ima korene i "pipke" u samoj vlasti i zbog toga su retki istinski obračuni države sa mafijom. Čak i kada bi u nekom hipotetičkom slučaju to učinila i uspela, mafije ne bi bilo jedno kratko vreme i onda bi se opet uspostavila sa nekim novim ljudima, jer mafija je odraz nesavršenosti i nesposobnosti društva da sve ljude učini zadovoljnim. Prema tome, Brankica Stanković je zaista započela sizifov posao u kome nema nikakve šanse na uspeh, barem ne trajni, a rizikuje svoj život. Mafija jeste osiona u Srbiji i otvoreno pokazuje svoju moć. Jedino što će se eventualno promeniti biće da postanu malo diskretniji ali to svakako neće umanjiti njihove aktivnosti niti štetu koju zbog toga trpimo mi koji smo sa ove strane zakona.

macedonia free

pre 14 godina

daj boze da se i u MAKEDONIJA rodi jedna BRANKICA STANKOVIC da razdrma ovo sivilo u drzavi od kriminalaca i kojekakvih bandi
SVAKA CAST BRANKICE

novinar iz unutrasnjosti

pre 14 godina

Brankici Stankovic treba odati priznanje, za hrabrost. Do sada ni jedan novinar u Srbiji, a i sire nije smeo da iznese ovakve stvari. Shvatite vec jednom, da Brankica, otkivajuci huligane, otkriva i politicare koji njih stite. Brankice samo napred, imas podrsku od kolega iz unutrasnjosti Srbije.

Zabrinuta

pre 14 godina

Jedna sam od onih koja se previse ne obazire na dnevna desavanja i gleda "svoja posla" ali na ovaj hronicni srpski problem ne mogu da ne odreagujem. Sve ove pretnje koje su upucene gospodjici Brankici shvatam itekako licno. Svuda postoje huligani ali ne bih rekla da igde drzava zmuri pred ovakvim problemom. Ti neobuzdani momci su se toliko osilili da me ne bi iznenadilo da nam upravo oni jednog dana vode drzavu. Da li bi tada drzavni funkcioneri reagovali na pravi nacin, kada bi shvatili da im se njihova udobna fotelja klima i da nece imati sve one privilegije koje smo im mi, gradjani, svojim glasom omogucili? Poverili smo im zivote na cuvanje a oni su ih stavili kao ulog na ruski rulet!

kolega

pre 14 godina

Nadam se da ce konacno ova vlast poceti da hapsi te kriminalce i huligane, jel moguce da niko ne reaguje na takve stvari, pa u kakvoj to zemlji zivimo!? Brankice, samo napred!

tasmanijski djavo

pre 14 godina

Kaze covek (javni tuzilac)
"cim identifikujemo pocinioce uhapsicemo ih". Pa zar stvarno misli da verujemo da ce uhapsiti citavu juznu tribinu. NAZALOST, pisi propalo. Ovo je stvarno prevrsilo svaku meru. Najiskrenije se pribojavam da se nesto stvarno ne desi toj zeni, a onda bi se svi redom zgrazavali, "OSTRO ILI NAJOSTRIJE OSUDJIVALI" i utrkivali ko ce vise da ospe paljbu po tim huliganima, kao i do sada, pritom sada nista ne preduzimaju niti ce. Oni sto treba da budu iza resetaka slobodno ce pretiti nekom drugom i maltretirati ovaj narod. Svi ti koji pevaju takve idiotizme nisu Alkatraz, oni su za neki srpski ALKATRAZ I DA NE IZLAZE ODATLE DO KRAJA ZIVOTA.

Boban

pre 14 godina

Dokle cemo vise da cutimo i gledamo da nas predstavlja grupa huligana i stranackih regruta. Partije zarad svojih licnih interesa prosipaju nama obicnim gradjanima patriotizam i opravdavaju ga nasiljem a pune svoje budzete i greju fotelje. Mislim da je ovo sada borba nas normalnih kojih je 90% posto u ovoj zemlji da se obracuna sa sljamom i lopovima politicarima. Bravo Brankice, i normalna Srbijo probudi se, dokle vise da cutimo!!!!

Alien

pre 14 godina

Sad sam gledao Insajder i svaki put se najezim od tog nemorala i zablude koje sprovode ove tako da kazem nasilnicke grupice koje su slepe od ociju toliko da pocinju i sami sebe da mrze......Dakle Brankice samo tako nastavi veliki si heroj naseg naroda normalni je narod uz tebe a hvala bogu vecina smo,,,,,,veliki pozdrav za cijelu ekipu B92!

svi junaci nikom ponikose

pre 14 godina

Kakav uzas i kakvo kolektivno zlo! Ima li IKOGA iz ove vlasti, neko ko je pravo Musko, i ko moze da stane pred kamere, i da izricitim odlucnim tonom stavi do znanja ovim protuvama da ce takvo ponasanje biti najstrozije sankcionisano i da se tako i postupi (kamere su valjda nesto snimile?!) jer je to poziv na ubistvo?! Sve same kukavice 'muskarcine' iz nase vlasti, a jedna zena kojoj uz to prete zbog toga sto se bori sa divljastvom, najgorim primitivizmom, zlom koje polako isklijava... Zgranuta sam, nemam vise reci!

Djape

pre 14 godina

Izgleda da navijacima ne moze niko nista... Drzava cuti, ko zna iz kojih razloga mada se pojedini naziru i bodu oci... A nama normalnim gradjanima preostaje da cutimo i gledamo sve zlo koje svakodnevno dozivljavaju ljudi na tribinama, ulicama... Posten svet ne moze da zivi, a huligani imaju sve, i niko im nista ne moze. Stvari su i vise nego jasne. Brankice napred. Rekla si ono sto vlast zna a ne sme ili nece da pominje iz ko zna kojih razloga. Zena je hrabra i istrajna. Nazalost, takvi ljudi izgleda da ne trebaju Srbiji. Kao ni pametni, obrazovani, kulturni. Svi kompletno smo seli u taksi iz kojeg nam, izgleda, nema spasa. Osudjeni smo na najgore.

Aleksandar

pre 14 godina

Samo napred Brankice! Svi oni zasluzuju da se nadju iza brave. Ko su ti ljudi da odlucuju u ime srpskog naroda, i dokle vise da politicari u senci vode zemlju u propast. Vreme je da se sve razotkrije i da se vidi ko su ti ljudi.

Savke

pre 14 godina

ja sam licno isao redovno na utakmice i ziveo za voljeni klub al' ovo danas prelazi sve granice normalnog ponasanja "navijaca"! dokle vise da im se tolerise takvo ponasanje, i nadam se da je drzava konacno krenula u obracun sa takvim huliganima!

billy

pre 14 godina

Treba sve vodje po metar dana u zatvor,pa polako.....ostali ce se razbezati....a ne mozes sve ljude sa juga u zatvor....jer evo na primer i ja sam isao na jug ....a nisam nikad izvrsio neko krivicno delo,ko zna koliko ih jos ima koji su kao ja,koji su samo dosli da pevaju,i da bodre voljeni klub.....a da budem iskren,vodje su mi se zgadile,(odes na tekmu on se dere na tebe ...PEVAJ,i ako ne pevam mogu dobiti i batine)....tako da bih ja njih sve u zatvor,i da odgovaraju za sva zlodela sto su nacinili....da i mi pravi navijaci mozemo da se opustimo i navijamo za voljeni klub!

zrno pijeska

pre 14 godina

Javljam se, ne iz Srbije, već iz susjedstva... DObro bi bilo da svaka država u regionu ima po jednu Brankicu Stanković, nekoga ko će, svojom hrabrošću, inteligencijom, stručnošću i visokim profesionalnim kredibilitetom da nam pokaže da nasilje ne može i ne treba da pobijedi! Svi mi, svi koji vjerujemo u pravila i zakone, u humano i otvoreno društvo, u jednakost i toleranciju, svi smo mi Brankica Stanković! Iskreno se nadam da država Srbija neće ovaj put pasti na ispitu zrelosti, i da neće dozvoliti onima čija je svijest na nivou pretpotopske rodovske zajednice da divljaju i prijete ličnosti koje treba da bude uzor svakom mladom novinaru! Brankice, čuvaj se, molim te, svojom hrabrošću si me zadivila! Protiv "insidera" mogu biti samo "outsideri". Pozdrav za kuću B92, ovo je moje prvo javljanje!

Mladja

pre 14 godina

Pitam se samo sta to rade njihovi roditelji? Kako sam vidio na stadionu skoro sve su djeca. Gdje je odgoj? To sramota za naciju kamoli ne za porodicu. Imao sam dux od navijacke grupe "ultras".. poslije insajdera sam ga bacio. Ja sam zvezdas a ne pripadam onim debilima.. oni nemaju pravo da nose klubske oznake jer oni ne idu na stadion zbog utakmice! A drzava je nas osramotila sto ne radi nista. Od Ivice nista ne ocekujem... da je htjeo odavno bi krenuo!

Meni je dosta, a tebi?

pre 14 godina

Posle pesmi košarkaša Partizana, ovoga večeras i majica fudbalera Crvene Zvezde sa natpisom pravda za Uroša, treba lepo zatvoriti oba kluba, koji to neće ili nisu sposobni da zaustave. To više i nisu oni klubovi koji su nekad bili, što se vidi i po rezultatima koje ostvaruju, samo kaljaju imena koja su nam svima mnogo značila.

Nadam se da će država imati snage za jednu operaciju po uzoru na Sablju, i daće je ovaj put sprovesti do kraja, da skloni ološ sa ulica. U suprotnom kiša će i njih da spere.

novosadjanka

pre 14 godina

Tresla se gora,rodio se mis!
Svaka cast Brankici, ali budimo realni, sav trud koji ulaze i rizik kojem se izlaze, nema poentu, jer niko ne reaguje, niti ce! Lako je pisati "bravo Brankice" a svi sedimo sigurni iza svojih racunara! Ti "navijaci" su zadojeni mrznjom, primitivni, neostvareni! Vodja navijaca, sta je to? Zivotni domet,uspeh sa trdeset i kusur godina? Nista se nece promeniti, i ovo ce se gurnuti pod tepih i zamazace nam se oci, a u gorem scenariju stradace jedan kvalitetan novinar, a mi cemo idalje da cutimo, dok poslednji stvarno ne izadje i ne ugasi svetlo!

Novosadjanin

pre 14 godina

Bravo Brankice !
Žalosno je da pored toliko političara-takozvanih muškarčina, kojima su usta puna evropske demokratije,i svetle budućnosti naše države, jedino ti imaš muskosti da se suprotstaviš hordi huligana koji su jaki samo u čoporu. Ponekad moram da se zbog njih zastidim što sam muškarac.
Novosadjanin

icecool

pre 14 godina

Brankici svaka cast,nisu oni ti koji ce nju uplasiti,vec su oni ti koji umiru od straha. Konacno da neko obelodani sve,a ja ako bi ikako mogao da pomognem onda bi stao ispred nje i cele kuce B92. treba pokrenuti antihuliganski pokret, oni su sramota za nasu drzavu sramota za ceo svet. i necemo nista postici pisanjem komentara verujte... jer verujem da ce narodu da (zbog nasilja i nepravde) pukne kad tad. a vama iz B92 svaka cast, dokazali ste a i dalje dokazujete da ste nasa najbolja televizija. hvala vam...

labello zavisnik

pre 14 godina

Nije mi jasno, to su "muskarci" do nekih 30 i koju godinu. Sta oni zamisljaju? Gde oni rade, kako se izdrzavaju? Ako su i zaposleni, koji poslodavac ih moze trpeti? Ako vec imaju 30 godina, kako ih nije sramota? Trebalo bi da grade karijeru, bilo kao bankari ili zidari, da se ozene, prave decu... Mada mozda je i bolje da nemaju tu privilegiju srece. Kada ih unuce jednog dana pita sta su radili u mladosti, sta ce reci?
A roditelji tih huligana? I njih treba da bude sramota, i njih pred sud! Nisu se oni jednog dana probudili i rekli "mama, tata ja sam od danas huligan". Nadam se da su ponosni.
Inace, ako Brankica osnuje stranku ima moj glas! Bravo za nju i za sve zene koje se ne boje reci svoje misljenje!

aleksandar

pre 14 godina

A sto je najgore, vlast nema moc da ih uhapsi. I to zato sto ih cuvaju prikaze i nakaze iz devedesetih koje su jos tu gde su i vladaju iz senke pomocu ucene i pretnje. Srecni i debeli i niko im nista ne moze. LUSTRACIJA je najskuplja srpska rec.

Tibor

pre 14 godina

Sinoc se u Insajderu sve lepo videlo i culo kako navijaci sa cele tribine pevaju istu stvar. Lepo je trebao da krene kordon policije i sve u aps.

Sa ovakvima nema kompromisa ... Samo g. Dacicu za to treba ona stvar. E pa ko ti je kriv sto si hteo da budes Ministar policije. Izvoli i radi svoj posao.

Bojan

pre 14 godina

Ne vidim razlog da hvalim Brankicu. Zena jednostavno radi svoj posao, dok je problem u svima drugima koji svoj posao ne rade. Ljudi, shvatite da zivimo u drzavi gde je kriminal najunosniji posao, sto znaci da je drzava kriminalna. Hajde, Ivice, udari na svoje pulene!!!! Ne verujem da smes to da uradis jer je u vreme tvoje vlasti vrsen teror upravo nad onima koji su samo radili svoj posao i govorili istinu. Jadna je ova Srbija! Borise, predji sa reca na dela …….puko si na sledecemi izborima i samo te konkretan rad moze ponovo izbaciti u politicku orbitu. CUVAJMO SVE NASE BRANKICE

z

pre 14 godina

Navijac sam Partizana ali sve ovakve "navijace" treba pohapsiti shodno onome sto su skrivili. Bio sam jednom na kosarkaskoj utakmici Partizan Hemofarm i bilo mi je neprijatno da vidim celavce sa nacistickim oznakama.

gruja

pre 14 godina

Insajder je najbolja emisija u Srbiji! Da nije Brankice i insajdera ostali bi slepi pored ociju! Imam jedan predlog za Brankicu, pitaj velike vernike OBRAZ-a i 1389 koji toliko sluze crkvi koja ih isto toliko podrzava u borbi protiv homoseksualaca, sta imaju da kazu za slugu Bozijeg(vladiku) koji je pre nekoliko godina silovao decake u jednom od Srpskih manastira!? Kako to da su tad ostali nemi i da se tad nisu pobunili protiv homoseksualnosti, i nisu pozivali na linc istog! Hvala

Mirjana K.

pre 14 godina

Mene ovo ne cudi ni malo. Brankici svaka cast, odlicno radi svoj posao, ali ocigledno je da nikoga ne interesuje sto grupa navijaca baca lutku, skandira bljuvotine i pretnje. I sta sad? Naravno - nista. Drzava NE SME da primeni silu, plase se da ce biti neredi u gradu. A bili bi sigurno. Hapsenja na stadionu - NECE, nije dovoljno arlaukanje za hapsenje. Licno u ove pretnje ne verujem, zaista ne mislim da joj je ugrozena sigurnost. Pre mislim da je zastrasivanje, a sve sa ciljem da se prekine emitovanje emisije. Drzava sigurno nece nista da preduzme, previse su se isprepletali interesi izmedju politicara, klubova... mislim da nije naivna stvar, sta vise.

Погрешичовек

pre 14 godina

Како ви не размете? Мислите да држава нема снаге да се избори са проблемом хулигана? Има, али не жели, јер је боље да такви људи дођу на стадион и ту лошу енергију избаце ту, него на неком другом месту.

PS

pre 14 godina

Po Ustavu Srbije spadam u ostale građane ove države U devedesetim godinama svakodnevno na nacionalnom dnevniku slušao sam od 2000 do 2500 puta ( lično sam brojao) uglavnom kako su Srbi ugroženi, ali da su Srbi ipak nebeski narod. Ovakva propaganda patriotizma ostavila je duboke posledice u narodu, koji je ipak jedan od kulturno i ekonomski najzaostalijih u Europi. Brankice ušla si srž problema Ispolavanje patriotizma u SFRJ je počelo baš na stadionima a bili smo svedoci događaja, koji su bili posledica ovakve propagande. Rezultat takve politike bilo je na kraju bombardovanje Srbije od strane međunarodnih snaga, što je po mišljenju mnogih bila velika greška, jer istorija nas uči da zlo i fašizam se ne mogu uništiti bombardovanjem mostova. Pred međunarodnim sudom bratski narodi su Srbe optužili za genocid.... Neki akteri iz devedesetih su osuđeni nekima se sudi ali ogromna većina tzv. patriota, koji su činili zločine je ostala nekažnjena a i dan danas čini zločine i ostaje nekažnjena. Nije bilo volje da se Srbija suoči sa svojom proslošću. Nije bilo lustracije, privatizacija je pljačka a pljačka je ostala način života.
Brankice ti si jedna od najhrabrijih i najsvetlijih ličnosti u novijoj srbskoj istoriji Govoriš istinu, koja boli, koju mnogi nece da čuju. Zato Brankice čuvaj se, jer na ovim prostorima ima puno zveri u ljudskom obliku.

Bezimeni Pancevo

pre 14 godina

Povodom pretnji ovih terorista i huligana Vama pruzam punu podrsku i predlazem da uzmete izjave obicnih ljudi koji se uopste ne slazu sa tim teroristima kojima je mesto zna se gde, u zatvoru. Pozdrav

Sascha

pre 14 godina

Emisija Insajder je najbolja emisija koja je ikada bila,a njen autor Brankica Stankovic je veoma hrabra zena i da nije bilo nje i njenih serijala,mnogi gradjani nase zemlje bi bili uskraceni za mnostvo informacija iz Insajderovih serijala!
Pitam se samo zasto ova hrabra zena radi sve ovo,jel to niko ne ceni,a licno mislim da ce i ova tema kao i mnoge druge koje su emitovane u Insajderu ostati samo u arhivi!
Hvala Brankice na svim Insajderima, nadam se da ce sva tvoja hrabrost i tvoj trud vredeti!

glas razuma

pre 14 godina

To nisu navijaci, to su huligani, uplaseni da ce Brankica da ih sve raskrinka. Kad nemas istinu na svojoj strani najlakse je pretiti. Izdrzi Brankice zbog nas, zbog pravde, zbog Srbije a pre svega zbog tebe!

katica

pre 14 godina

Te predložene mere su nažalost nedovoljne. Taj ANTIMORAL je glavni proizvod guslarskih tzv patriota! 20 godina duvanja u ratne trube, kao i namerno vođenje rata protiv Evrope, evropskog građanskog morala je proizveo taj tako brojan KOROV. Korov kao korov se velikom brzinom širi i oko sebe uništava sve što je moralno, vaspitano, tolerantno tj. civilizovano. Civilizovan svet je emigrirao i emigrira iz Srbije a korov ostaje. Suviše smo zabrazdili i ja više nisam sigurna da je ovakva NELUSTIRANA vlast i država u stanju da se obračuna tj. da civilizuje toliki broj ljudi.

Petar

pre 14 godina

Brankice ti si kraljica !!!!
Kad te budem i ako te budem video na ulici poljubicu stopu gde si zgazila. Zahvaljujuci tebi Srbija ce postati bolja. Kad bi zahvaljujuci svakom od nas Srbija bila bar delic bolja, mi bi bili Japan!

P.Zivorad

pre 14 godina

Gde su ti Demokrati, gde je Dacic, gde je ta pravna Drzava, gde je presednik Drzave koji daje izjave, da ne treba niko da ih uci Demokratiji? Sram da vas bude, niste u stanju da zastite jednu vrsnu i hrabru Novinarku.

Шумадинац

pre 14 godina

На жалост мало је нас који подржавамо демократију. Много је затуцаних, али и много оних који су после 5-ог октобра мислили да ће да се врати комуниѕам. Премијера су нам убили, а садашњи председник отерао све његове сараднике и довео неке полу-радикале. Не бих волео да сам у праву, али ово ме све више подсећа на 90-е. П.С. Бранкице свака част, ти и Чеда сте најхрабрији људи у Србији!

Krug2

pre 14 godina

izdrzite jos malo. kako se srbija priblizava eu, morace i policija i sudstvo da radi svoj posao, a i klubovi i mediji. kao sto je resen problem otpada u engleskoj (robija, kazne, zabrane) tako ce i ovde. forza brankica!

Milan

pre 14 godina

Brankica, srpski Eliot Ness. Eto, od svih tih balkanskih muskarcina, samo jedna zena ima petlju da uradi nesto sto je ovom drustvu prekopotrebno. Brankicu za predsednika umesto Klunija Dzordza.

Mashinovodja

pre 14 godina

Ma, koja bre "uprava"! Svi su oni lutke na koncu koje su pod komandom istog daljinca kao likovi koji probadaju lutke na stadionu!
To je kriminalno udruženje i školski primer organizovanog kriminala. U fudbalu se vrti ogromna lova i to je sasvim normalno i zakonito privuklo velike "igrače".
Na primer, kako to da još uvek nije rasvetljeno ubistvo nekadašnjeg sekretara FSJ? Istog onog koji je uhvaćen s koferom punim keša na madridskom aerodoromu. Ne brinite, neće ni biti rasvetljeno.
Tzv."navijačke grupe" samo su najniži nivo gde se regrutuju "operativci" zločinačkog udruženja. Da nije možda Arkan svojevremeno bio "demokratski izabran" za vođu Zvezdinih navijača?! Tamo ga je postavio neko ko je imao drugačije i dugoročnije planove s navijačima koji su podrazumevali nešto malo teže od običnog arlaukanja po stadionima i tuča po ulicama. Videli smo kako se završilo.
Prave vođe su neki drugi likovi koji se kao pravi mafijaški bosovi nikad ni ne pojavljuju na u javnosti. Ali zato rade u senci. A političari se prave blesavi...

ESB

pre 14 godina

I ono "Kurvo Brankice". Pitam se da li bi, da je autor emisije slucajno muskarac, vikali "kurvaru taj i taj"?
Cim je u pitanju zena koja radi nesto sto se homo balcanicusu iz ranog kamenog doba ne dopada, doticna je momentalno proglasena kurvom.
Pateticno.

b-27

pre 14 godina

Da mi je biti ministar policije makar 1.sat... Smeo bih pred kamerama da se zakunem Bogom da tih "navijača" neće biti nikad više. Ali - samo 1.sat, eh, da mogu...

Бранкицу за председницу!

pre 14 godina

Тим "јунацима" са трибина који су једино храбри када је однос 10:1 (минимум)је било боље да су узели метле и лопате у руке, па чистили снег са улица. Да ова наша лепа Србија има бар некакву корист од њих, а не само трошак и штету. Као да је некоме стало да чује њихово мишљење о било чему. Да су у стању да имају мишљење не би били ту где јесу.

Miljenko

pre 14 godina

Kada je izvesni Bulatovic svojevremeno na demonstracijama samo nosio lutku sa Slobinim likom, panduri su ga ugazili. Sta je ovo sada? Naduvao vodja navijaca "zenu svog zivota" i doneo je na stadion da je udara i busi ka sto bi, da ga zapadne, uradio Brankici. Tog olosa odmah treba uhapsiti i oterati na robiju da bude necija devojcica.

Gradjanin Q

pre 14 godina

Brankice,

Osnuj svoju politicku partiju OBAVEZNO!

Sigurno ulazis u parlament. Za sada imas blizu 1.000.000 glasova sigurnih.

Onda lepo trazis resore Ministarstva Policije i Ministarstva Pravde (bar ovaj drugi resor obavezno), i uradis pravu stvar protiv zla koje svi znamo da postoji.

Fikus

pre 14 godina

Ocekujem da veceras saznamo imena "komandira"!! Da li je Dacic raspisao poternicu za dvojicom organizatora ubistva Brisa Tatona i dokle se stiglo. Videce se da li postoji iskrena volja u borbi protiv huligana izborom ili neizborom Save Milosevica za predsednika Partizana. Sava je prvi javno rekao sta misli o huliganima.

Veljko Komatina

pre 14 godina

E moja Srbijo..Ima li kraja ovome, moze li neko stati na put huliganima?(Mada i dalje mislim da je "huligan" preslaba rec za ove (ne)ljude. Setimo se hapsenja Dzajica, kao primer, kako je teatralno izvedeno, uz kamere, novinare, lisice na rukama, iako nikakve potrebe za tim nije bilo, a ovi "navijaci" sede u lozama i niko ih ne moze, tj.ne zeli uhapsiti, iako su odavno zaradili "bukagije" i trebalo bi odavno da sede u zatvoru. A nama, "obicnim" ljudima, ostaje da strepimo da slucajno ne zaboravimo da stavimo pojas u automobilu, jel u slucaju da nemamo 5.000 din. u dzepu idemo ravno u zatvor (bez guranja, jer ima dosta slobodnih mesta, s' obzirom na to da se "pravi robijasi" nalaze u lozama i na tribinama). Zivim za taj dan da se uvede zakon koji vazi u Engleskoj, pa da kao covek odem da odgledam utakmicu, bez straha za sebe i svoje bliznje.

bezimena

pre 14 godina

Ovo je jezivo a skandalozno je što nam Dačić "objašnjava" kako ima i drugih koji se suočavaju sa "huliganstvom"!

Ovde se ne radi o običnom huliganstvu, već o opakom kriminalu kojim se upravlja iz političke sfere, i koji preti DRŽAVI! Ovo je ista struktura koja je linčovala Brisa Tatona, prethodno sprečivši održavanje gej parade!

"Partizanu" po hitnom postupku treba zabraniti igranje pred publikom, jer ovo što im sedi na tribinama nisu navijači!

no pasaran

pre 14 godina

Ako drzava ne zastiti Brankicu,
moracemo da to ucinimo mi, obicni gradjani, kojima je dosta terora ovog olosa. Znamo ko su i kako izgledaju ti koji prete, zato neka se zamisle.
Nisam bila ovako besna od muckog ubistva Brisa Tatona.

mmisa

pre 14 godina

Ma kakvi huligani. Zasto im tepate. Treba jasno i glasno reci da su to okoreli kriminalci. Primitivni i reklo bi se prilicno glupi. Drzavni instrumenti za zastitu gradjana od kriminalnih likova ocigledno ne funkcionisu. Polako i sigurno se priblizava vreme kada ce se gradjani organizovati radi samozastite a onda ce drzava morati javno da stiti kriminalce. Za sada ih uspesno stiti od Brankice.
Cekao sam da Milosevicu dodje kraj, da sankcijama i vizama dodje kraj i docekao. A siguran sam da cu uskoro videti i kakav ce kraj imati ti mladi i na zalost ekstremno primitivni i glupi mladi ljudi.
Nadam se da se u medjuvremeni nece formirati neko udruzenje za zastitu glupavih kriminalaca.

Iron

pre 14 godina

Ne može se ovo posmatrati bez uzavrelih emocija i želje da se upotrebi i nešto žešće sem krivične prijave. Mislim na jedno dobro zakonsko prebijanje i odstranjivanje sa scene, u karantin, zatvor sa njima. Brankice, ima nas više. Ja ti se divim.

jelena

pre 14 godina

Ne verovatno!!! da li je moguce da se ovo desava? cak se ne kaze da ce biti podignute krivicne prijave, nego se razmatra da li ce tuzilastvo podici krivicne prijave. Malo je da kazem, Brankice svaka ti cast, dok sedim u svojoj toploj sobi i kritikujem taj olos? Drzava, vlast, ne treba da pomene odsustvo viza kao svoj uspeh, ako ovaj problem ne resi. Ovo nije samo pitanje suda, nase sudije su kriminal zivi, ovo je pitanje drzave. Svakako treba zastititi te sudije koji donose presudu, imaju i oni porodice, ali jednom treba da se pocne sa ciscenjem. Kad se budu osudjivali takav sljam, nece se ni huligani usudjivati da prave haos. bar ne tako ekspicitno. Pretnja smtri, silovanjem na jednoj utakmici, pa ne mogu da zamislim da igde u svetu to moze da prodje ne kaznjeno!!!

zaustavite haos

pre 14 godina

Ako ova drzava nije mogla da sacuva DJindjica, Curuviju, neka se potrudi da sacuva Brankicu Stankovic. KO se toliko boji istine? Ako se neko oseca prozvanim, a bez razloga, neka je tuzi za klevetu, ako sme.

Dali.

pre 14 godina

Podrska Brankici Stanković i celom timu B92 iz R.Irske, Dublin-a, na hrabrosti i odresitosti da prikazete stvari kakve one zaista i jesu, mnogo je mladih skolovanih ljudi u Srpskoj diaspori na Vasoj i nasoj strani, Gosp.Brankice veliko Vam Hvala.

vozd

pre 14 godina

Brankice svaka cas na hrabrosti istrajnosi i upornosti. Potpuno podrzavam tvoj rad i ideju da se konacno skrene paznja na veliki preoblem u nasem drustvu!

goran tasic

pre 14 godina

ocigledno da ti ljudi nemaju 3 gr mozga kad se tako ponasaju....o cemu li oni razmisljaju? i kako bilo koji sportski klub moze da primi pod okrilje naduvane nasilnike koji javno propagiraju mrznju drugog lica, cak i njegovu smrt!?! jadno, tuzno, sramno!!

Jelena Todorovic

pre 14 godina

Šta jo treba da kaže i da uradi ova grupa huligana, da bi neko u državi počeo da reaguje, ali ne praznim pričama, kako čine sve da stanu na put kriminalu , itd... Oni se nikog ne plaše, čim smeju da najavljuju da će jedan novinar proći kao Ćuruvija. Imam 29 godina i sramota me je društva u kome živim. Molim da neko nešto uradi što pre!

ESB

pre 14 godina

Kad ovaj ljduski talog (i nemojte mi prepravljati "ljudski talog" u "likovi" ili nesto slicno osim ako zaista mislite da nisu talog) umesto jedne novinarke bude dozivljavao Drzavu i njene institucije kao svog neprijatelja broj 1, kao sto svaki olos u svakoj funkcionalnoj drzavi dozivljava, tek onda cu znati da im je dosao kraj.
Sve dok im Brankica Stankovic bude jedini trn u oku, bojim se da ce to znaciti da su i dalje zasticeni kao beli medvedi.

Dok se ta gomila ne nauci strahu od zakona i dok svi sudije koje su svih ovih godina saucesnici u njihovom maltretiranju celog drustva, kao i njihovi zastitnici, ne zavrse u zatvoru, ova zemlja ce biti bolesna. Znaci, bice bolesna jos dugo, dugo...
I uhapsite vec jednom tog Ratka Mladica sta se igrate zmurke sa nama! Sve je to jedna ista prica sa raznim licima! Vreme je da crta izmedju dobra i zla bude jasno povucena, inace cemo se svi udaviti u sopstvenoj prljavstini.

Abdulah BeHanac

pre 14 godina

Brankica, to vam je pionir i sinonim nove Srbije. Cuvajuci nju, vi cuvate vise sebe. Ali niste svijesni. Ne razumijete me, zao mi je. A sve je tako prosto.

nbp

pre 14 godina

Mislim da je od svih grupacija koje su pretile Stankovićevoj ova "navijačka" najopasnija. Tu ima napaljenih klinaca, bez osigurača u glavi, i iskreno se nadam da je policija uzela u zaštitu ovu hrabru novinarku. Lično nisam fan njenog stila, smatram da su serijali o fudbalu i urbanizmu imali suštinskih propusta, ali da je najhrabriji novinar u Srbiji - to stoji i to je samo po sebi velika stvar.

David

pre 14 godina

Jasno je da tu nema mozga, medju tim navijacima, ali poenta je u tome sto ti bezmozgasi sve nas vec godinama terorisu, i tome treba stati na put, sad, odmah, s mesta. Gadno je sto je ova drzava reakcionarna i samo hapsi ako je na to pritisnuta dok kriminalci i bande dzibera razulareni divljaju u medjuvremenu iako postoje zakoni protiv toga.

Kristijan

pre 14 godina

Taktiziraj Tadicu jos malo, tebi su bitni glasovi, a dal ce neko Brankicu da lincuje, to nije bitno. Sram te bilo, da si pravi predsednik, pravi patriota, pravi predsednik gradjana Srbije, resio bi ovo preko noci,al ne, ti neces,hoces da taktiziras zajedno sa Dacicem i ostalima.Sram bilo drzavu Srbiju koja ovo dozvoljava!Stidite se politicari, nismo VAs birali da cutite, Tadicu glasove moje porodice neces dobiti...!
Brankice svaka cast, postujem tvoje delovanje!

Marija

pre 14 godina

Upravo sam pogledala 3.deo, u suzama, kao i prethodna dva. Da li je moguce da zivim u zemlji u kojoj vlast sedi na hiljadu stolica i pokusava svima da se dodvori? Nema razlike izmedju dobra i zla! Da li je moguce da postoje ljudi koji ne vide kako ove desnicarske organizacije izvrcu i pobijaju jednu recenicu drugom?! Probudimo se, ljudi!! Postalo je previse opasno. Besmislenu navijacku rulju zesti jos vise Brankica, jer je zena, i u stanju su jedino fizicki da prete jer im je argumentacija NULA! Kad su vec tako hrabri i vole svoju zemlju neka recima i argumentima to pokazu. Ali toga se najvise boje. Brankice, u zivac ih gadjas i na tome ti svaka cast!

Slix

pre 14 godina

Vise nego podrzavam napore televizije B92 i emisije Insajder da se izbori sa velikim problemom nase zemlje.
Svaka cast za hrabrost, neka Vas Bog cuva!!!
Realno B92 je nasa najbolja televizija!
Da se ja pitam ne samo da bih zabranio desnicarske organizacije vec i pojedine politicke stranke koje opravdavaju nasilje.
Puno pozdrava!

Partizanovac

pre 14 godina

Brankici veliko hvala na hrabrosti koju je po ko zna koji put pokazala a nadam se da će vlasti umeti da se razračuna sa "navijačima" zbog kojih se svi pravi navijači stide! A uprava Partizana treba da sedne i da razmisli da li će i dalje tolerisati takvo ponašanje na svojim utakmicama i da li im je ta šačica zaista bitnija od pravih simpatizera kluba... Ja lično već neko vreme nisam nosio nijedno partizanovo odličje jer mi je prva pomisao da ću se tako identifikovati i podržavati pomenute "navijače" :-(

Milan A.

pre 14 godina

To je samo jos jedan u nizu dokaza da je BS u pravu i da radi svoj posao kako treba. A kukavice sa tribina koje steknu snagu samo kada su u grupi, tj. jedino tada imaju dovoljno testosterona, mogu samo i da budu sa lutkom.

GuC

pre 14 godina

Brže je Tadić stigao pred sudiju zbog "izgreda" na stadionu, nego što će ovi opasni moroni , što u sred Beograda, u 2009 godini, javno prete ubistvom žene, sugrajdanke, ikada zainteresovati NEPOSTOJEĆE TUŽIOCIE I SUDIJE!

SRAM TE BILO CELA SRBIJO; SRAM VAS BILO DEMOKRATE!!!
IMA LI IJEDAN POŠTENI TUŽILAC U SRBIJI?
Za uprave kriminalnih grupa zvanih "klubovi" i njihove stavove me baš briga, znam ih, zato su i tu, da bi se ovo dešavalo...normalni i pravi navijači sami više neće dolaziti na utakmice, ostaće samo ovi, pa policijo, kad imate vremena, izvolite!

branko vukajlovic

pre 14 godina

Ne moze se vise govoriti o "huliganima". U nekoliko zadnjih meseci culi smo pretnje i direktne pozive na linc od strane fasista koji su MNOGO vise nego obicni huligani. Radi se o ljudima koji sve cine da bi srusili drzavu Srbiju koja im kao nova demokratija ne odgovara. Ti su pojedinci u DIREKTNOM ratu protiv Srbije i njenog novog rezima. Politicki vrh se pod hitno mora pozabaviti ovim kriminalcima i jos hitnije onima koji ih podrzavaju...Zna se koji su to.

milos

pre 14 godina

ja ne znam koja to "muskarcina" moze da preti zeni da ce da je ubije... uzgred, pogledajte sa koji su to navijaci u pitanju:
[link]
http://www.youtube.com/watch?v=GseDLqbycYU
[/link]
puna podrska Insajderu, i Brankici! Nastavite sa dobrim poslom, i ne dozvolite da vam gomila klinaca tu preti...

sergio

pre 14 godina

Zbog ovakvih poziva na linc i ubistvo u svakoj drzavi na zapadu bi se prekinula utakmica, ispraznio stadion i privela odgovorna lica. Zbog cega se to ne radi i kod nas? OBECALI SU SUDIJE NA STADIONIMA ali nista od toga sve je ostalo isto. Drzava mora da zastiti tu hrabru novinarku koja je jedina imala hrabrosti da udje u obracun sa huliganima.

Muka mi je

pre 14 godina

Dobro, ali zasto nisu bili uhapseni sinoc? Citao sam nesto o sudiji za prekrsaje koji moze odmah da ih posalje sa stadiona u zatvor. Zasto ih policija nije uhapsila?? Pitajte Slobinog malog...

Peke-tzar

pre 14 godina

Treba kao u Brazilu 30 utakmica igranja pred praznim tribinama pa cete videti kako ce se uprave okrenuti protiv huligana (ne razumem zasto ih zovete navijaci). Pa jedan od njih je prvo bio vodja navijaca Zvezde pa onda postao vodja navijaca Partizana, ajde pitajte bilo koga realno da li iko ikad promeni klub za koji navija. Ja sam zvezdas to nam je u porodici, neko je partizanovac i to postujem ali da menjas klub za koji navijas to NE! To je cisto pokriće za kriminal!!!!

iksan paris

pre 14 godina

Kome jos nije jasno da su svi ovi (odnedavno mnogobrojni) pozivi na ubistva ustvari pozivi na ubistvo drzave Srbije??? Zato sto se ona demokratizuje...Zato sto nasilnicima i olosu SAMO haos odgovara...Zato sto znaju da iza njih stoje mnogo vece i mracnije sile no sto su oni sami. Srbija mora povesti rat protiv ovih sila, jedini rat koji ima opravdanje. Ovi potstrekaci su JAVNE osobe, ne kriju se i lako ih je naci. Na policiji su naredni potezi..

vizir

pre 14 godina

Ovo se ne bi smelo dogoditi u demokratskoj zemlji, a Srbija pretenduje da to bude. Ova šačica navijača ne moze zadavati strah jednoj drzavi, koja je ratovala protiv celog NATO! Dakle kakva su snaga ovih stotinjak grlatih i rakijom "čačankom" natopljenih navijaca? Ili postoji interes da ih se ne dira? Ko li bi to, samo, mogao imati ovaj interes?

FreeMe

pre 14 godina

Pa ovi se plaše jedne jedine žene koja nešto priča o njima. Kako bi se tek uplašili par policajaca koji bi ZAISTA krenuli da ih hapse (ako bi znali da će završiti u zatvoru). Meni se čini da oni ZNAJU da su imunni na pravdu, pa se iživljavaju...

Jovan

pre 14 godina

FK Partizan: potpredsednik UO Rasim Ljajić, Ministar za rad i socijalna pitanja u Vladi Srbije
clan UO Branko Ruzic... Hajde sad Rasime, hocemo li opet istu pesmu 'Postoji politicka volja,,, itd' O Ruzicu neka brine Dacic

zoran

pre 14 godina

Pa ovo je stvarno jadno. Svi mogu da vide da su uprave sportskih drustava uplasene. Drzava treba da ih pohapsi. Za pocetak da ih osudi za krivicna dela za koja imaju dokaze. Medjutim jadna je nasa SRBIJA, ocigledno je da politicari duguju nesto huliganima pa im sada vracaju sa kamatom i to na narodni racun. Dacicu hapsiiiiiiiiiiii

I.S.

pre 14 godina

Nisu to navijacke grupe, to su partijske milicije odredjenih stranaka, moze se i pretpostaviti kojih. Na Brankicinom mestu ja bih trazila azil iz ove drzave jer ne verujem da bilo ko iskreno zeli da je zastiti.

maroje

pre 14 godina

Sve su to mali moljci, dobrovoljci. Ali moraju znati da je ova dobrovoljnost kaznjiva. Ja i vi im to ne mozemo reci, nego vlast, koja ce strogim kaznama oladiti prazne glave, ovih malih fašosa.

Pop

pre 14 godina

Zakon copora, u grupi jaki, sami manji od makovog zrna.
U svakom slucaju, vodje privesti na informativne razgovore, zabraniti prisustvo na sportskim priredbama, novcano kazniti ima jos samo me mrzi da nabrajam....
A ni ovih nekoliko redova nisu zasluzili koliko su jadni i bedni.
Dno dna, sljam i mulj srpskog drustva. Eto mog opisa za ove ljude.

Kvazimodo Sorabius

pre 14 godina

Na žalost, prosta ljudska (mada u ovom slučaju NELJUDSKA) psiha je ovde "na delu".
Anonimni - pa im je kakav-takav način da se "dokažu".
Na Forumu se utrkuju zvezdaši da dokažu svoju dobrotu a da su partizanovci loši momci, pa ispada kako je "svako protiv" partizanovaca; a neki dan, kada je i CELA EKIPA tražila "pravdu za Uroša", pa Predsednik nosio majice - e to nije bitno...
Suština je da se ovi bednici raduju do neba, prepričavaju "paniku novinara" i sl.
Dakle, dobro bi bilo da na TV B92 ponovo pogledamo "Balkanskog špijuna" - jer postajemo svi Čvorovići..?

Vojvodjanin

pre 14 godina

Naravno da treba da imamo novinare kao sto je Brankica na koju mozemo bit samo ponosni - ali ona i njoj slicni (malo ih je, nazalost) nece biti dovoljni da se promeni ova situacija u kojoj agresivni, nadobudni i beskrupulozni 'navijaci' i 'patriote' vedre i oblace - i na stadionima i van toga! Gde su politicari, istrazni sudija i policija? Bez njihove politicke volje i odlucnosti da se iskoreni ovo zivotinjsko ponasanje nema nam spasa! A pogotovu kad ovi ne samo sto ne preduzimaju nista vec neki i precutno to podrzavaju sve to! Cuo sam prosli put Danilovica (naseg junaka na terenu iz prosle slavne generacije kosarkasa) kako on ne smatra da je to cudno i neobicajno...'u vatri navijanja' kako je rekao... Sve dok jedn atakva licnost moze to da izjavi u televizijskom intervjuu bez ikakvih posledica - jasno je da nase drustvo nije spremno da se suprostavi vandalizmu i zivotinjskom nagonu! Tesko nama! A kako volimo da zahtevamo pravicnost, istinitost i fer odnos zapadnih emalja prema nama (sto nije lose, naravno) ali zaboravimo da imamo mi dosta djubreta da pocistimo u svom dvoristu prvo... A sa ovakvima treba poceti! Njih je barem lako identifikovati -ali oni koji bi to trebali da urade, oni se plase njih! "Svaka drzava ima svoju mafiju, a jedino u Srbiji mafija ima svoju drzavu" kako je jednom rekao pokojni Predsednik Vlade Dr Zoran Djindjic! On je hteo i poceo da promeni upravo to!

Ajmo Dalje

pre 14 godina

Po meni je ovo dobra vest. Ta ekipa je toliko podigla svoj profil ovim konstantnim napadima na Brankicu da nece moci da izbegne kaznu. Posle svih ovih stvari ce da se istera na cisto: ili oni ili mi svi (drzava). Nema vise sanse da se zataska i zaboravi.

zika

pre 14 godina

Evo i odgovora na pitanje "kako to da posle svakog zlocina ili slicnog cinjenja uhvaceni bude jedan od osoba dobro poznat organima gonjenja" ! Evo sada se znaju i imena i prezimena i gde se mogu pronaci i ostalo...i sta sad ?Sacekati da se pripreceno i zaista ucini ? Luda kuca!!! Brankice sakrij se negde.Zastita ti je stvarno NEOPHODNA. Uzas!!!

sasaBor

pre 14 godina

Strasno, ja kao navijac se ogradjujem od ovakvih ljudi jer ne mogu da shvatim da neko ko voli sport moze ovako da se ponasa. Brankice svaka vam cast zbog takvih ljudi kao vi mozda cu moci jednog dana i dete da vodim na utakmice voljenog kluba a da ne srahujem od takvih ljudi

Djape

pre 14 godina

Vreme je da policija i sudstvo odrade posao za koji su placeni. AKo nisu sposobni, izvolite isterati vojsku na ulice! Banditima se vec jednom mora jasno i glasno staviti do znanja ko kontrolishe ovu drzavu i ko sporovdi zakone. Pod hitno zabraniti sve utakmice!

Helena

pre 14 godina

Da je tužilaštvo odmah reagovalo
ovo se ne bi dogodilo ponovo, osim toga najviše je kriva vlada i predsednik koji se meša u sve i svašta,samo u ono što je značajno za državu ne, pitam se zašto nisu zabranili sva sportska takmičenja do daljnjeg, samo je tako moguće stati bandi na put.
Izgleda da državi odgovara ovo nasilje i divljaštvo, razlozi su dobro znani svima.
Hrabra si Brankice, ali znaš onu staru poslovicu "dva loša ubiše Miloša".
Molim te, Brankice da se dobro čuvaš, ova država nije zaslužila da žrtvuješ svoj život za pravdu.

pc

pre 14 godina

Gde su sada oni koji su se vazda busali u grudi sa čojstvom i junaštvom ove naše Srbije i zašto sada dozvoljavaju da ih jedna žena uči hrabrosti i pravednosti? Brankice, samo ti znaš kako ti je, ali izdrži jer činiš ogromnu stvar za onu bolju i svetliju stranu Srbije.

Od nedavno dobrovoljno nisam clan srpskog udruzenja

pre 14 godina

Da se nesto slicno i u mnogo, mnogo manjoj meri desi sa novinarom zemlje u kojoj zivim i radim (kao novinar)... nema tog medija koji to ne bi na prvu stranu (u udarnom terminu i sl.) stavio. Vlada bi pretrpela takav pritisak da bi MORALA da preduzme sve HITNE ZAKONSKE MERE da stanje dovede u normalu. (Ipak, sva je sreca da se to ovde ne dogadja. Ni blizu slicnom).
Na veliku zalost i sramotu, u Srbiji - za druge me u ovom momentu nije briga - ce se ovakve stvari dogadjati jos podugo. I ta banda - koju zovemo sad huliganima-naviajcima - zna dobro da ce moci jos dugo da terorise i da im niko nece nista i zbog dubokih i neprevazidjenih podela medju novinarima; da ce jedino (za sada) b92 imati petlju da ukazuje prstom na njih; da ce jedino b92 da "im dize popularnost". I NIKO (slovom i brojem: NIKO VISE) nece ni rec reci o tome. Hoce NUNS napraviti neko bledo saopstenje i protest (to je vec i uradio prosle nedelje) i TU (kod tog kamena) stati. UNS nije briga, jer, eto, b92 se zalaze (preko NUNS) za lustraciju itd. novinara koji su, uglavnom, u UNS, a i b92 je (po njima) LDP-ov; UNS je, opet, radikalski itd. sa vrzinim kolom. Javni servis (koji se ponasa kao najstariji brat - svi ostali su treci: onaj iz bajke - glupi), pa i ne pominje kakvi su odnosi u sportu. RTS preko svojih "reportera" kuka kako navijanje bez baklji nije navijanje...
Nit je NUNS briga sta se radi sa novinarima iz UNS, nit UNS pominje NUNS. I tako: neka crkne komsiji iz NUNS krava - neka komsiji iz UNS krepa vo...
A kriminal cveta! Kolege, nije ovde samo Brankica Stankovic i b92 u opanosti. U opasnosti je esnaf u Srbiji; u opasnosti je i drzava Srbija i njen put u Evropu! Dokle cete vise, kolege novinari, da budete podanici i ulizice svakom? Zaboravite i NUNS i UNS. Svi ste jedno. Jedna nacija. NOVINARSKA i (trebalo bi) CASNA.

bt

pre 14 godina

Poznato je da mafija postoji u svakoj državi i da je nikakve akcije ne mogu iskoreniti, zato ne treba imati iluzije o tome. Mafija u svakoj državi, pa i u našoj ima korene i "pipke" u samoj vlasti i zbog toga su retki istinski obračuni države sa mafijom. Čak i kada bi u nekom hipotetičkom slučaju to učinila i uspela, mafije ne bi bilo jedno kratko vreme i onda bi se opet uspostavila sa nekim novim ljudima, jer mafija je odraz nesavršenosti i nesposobnosti društva da sve ljude učini zadovoljnim. Prema tome, Brankica Stanković je zaista započela sizifov posao u kome nema nikakve šanse na uspeh, barem ne trajni, a rizikuje svoj život. Mafija jeste osiona u Srbiji i otvoreno pokazuje svoju moć. Jedino što će se eventualno promeniti biće da postanu malo diskretniji ali to svakako neće umanjiti njihove aktivnosti niti štetu koju zbog toga trpimo mi koji smo sa ove strane zakona.

Zabrinuta

pre 14 godina

Jedna sam od onih koja se previse ne obazire na dnevna desavanja i gleda "svoja posla" ali na ovaj hronicni srpski problem ne mogu da ne odreagujem. Sve ove pretnje koje su upucene gospodjici Brankici shvatam itekako licno. Svuda postoje huligani ali ne bih rekla da igde drzava zmuri pred ovakvim problemom. Ti neobuzdani momci su se toliko osilili da me ne bi iznenadilo da nam upravo oni jednog dana vode drzavu. Da li bi tada drzavni funkcioneri reagovali na pravi nacin, kada bi shvatili da im se njihova udobna fotelja klima i da nece imati sve one privilegije koje smo im mi, gradjani, svojim glasom omogucili? Poverili smo im zivote na cuvanje a oni su ih stavili kao ulog na ruski rulet!

Pijem

pre 14 godina

I hoće li se sada nešto promeniti? Evo, postoje svi elementi krivičnog dela pretnje smrću, postoje svi dokazi ko je pevao to i šta se sad čeka? Država treba da reaguje,ljudi zar ne vidite da kriminalci otvoreno prete ne plašeći se nikoga,izazivaju sudove i policiju a oni ćute?

Marko

pre 14 godina

Najača im je ona ikona.
Pravoslavni hrišćani koji prete smrću ! Koja ironija.
Kladim se da nemaju blage veze ni sa pravoslavljem ni sa hrišćanstvom, nego eto, to im je sada deo nekog novog kiča.
Ikona, a pored ikone ljudi koji pevaju vulgarne pesme i prete smrću...strasno...

Dinosaurus

pre 14 godina

Super je čitati sve komentare, pa i pisati ih, u toploj sobi pored kompa. Dok god su komentari samo slovo na papiru ništa se promeniti neće. Pitam se, koliko nas gradjana je spremno da izađe na trgove i javno i glasno traži zaštitu za Brankicu Stanković i na taj način izvrši pritisak na nadležne ogane države?

nada

pre 14 godina

"Zbog ovog snimka, iz republičkog tužilaštva najavljuju mogućnost podizanja krivičnih prijava."
Ma kakve krivicne prijave, kazne prinundnim radom po kratkom postupku (imamo valjda neki kamenolom, a kad se izduvaju, da par meseci rade i nesto korisno)! Klubove novcano kazniti u visini troskova MUP-a, Sudstva, ishrane i smestaj ovih "navijaca" za vreme odsluzenja kazne. Da se razumemo, ovo predlazem ne samo zbog Brankice, vec za SVAKI incident u ovom stilu, bez obzira kome su upucene pretnje ili vredjanja, kao i za svako vandaliranje po gradovima.

Alien

pre 14 godina

Sad sam gledao Insajder i svaki put se najezim od tog nemorala i zablude koje sprovode ove tako da kazem nasilnicke grupice koje su slepe od ociju toliko da pocinju i sami sebe da mrze......Dakle Brankice samo tako nastavi veliki si heroj naseg naroda normalni je narod uz tebe a hvala bogu vecina smo,,,,,,veliki pozdrav za cijelu ekipu B92!

Ognjen

pre 14 godina

Imam 18. godina, građanin sam ove zemlje, i degutantno je to što kao prvo, ne postoji sloboda govora, konkretno u u slučaju Brankice S. i što novinar mora da obelodanjuje sve krivične stvari naših "patriota". U kakvoj to zemlji živimo? Da li su patriote oni koji ruše ovaj grad, pozivaju na linč, nasilje??? Imaju podršku od amfilohija, dajte molim Vas, kako da imaju podršku kada pozivaju na ubistvo???? Plus krše ustav Rs-a, deskriminacijom homoseksualnih osoba. Ukoliko su tolike patriote trebalo bi makar da znaju ustav sopstvenne zemlje! Govorim u svoje ime, i u ime mojih vršnjaka, koji u većini slušajeva misle isto! Zašto nijedan predstavnik huliganskih grupa nema konkretan odgovor??? Ovim putem želim i da dam podršku Brankici S. na velikoj hrabrosti i smelosti da objavi ovakve stvari o kvazi patriotama, navijačkih grupa... Brankice samo napred!!!! Podrška televiziji B92!

ljubomir

pre 14 godina

Huligani na sportskim priredbama u Srbiji su bili igracke u rukama politicara i drugih "mocnika", danas je obrnuto. I sve dok je tako imacemo savremene Arkane za vodje. Setimo se samo ko je vodio huligane i naci orgasnizatore na paljenje Dzamije u Beogradu. Ceca i Kristijan,Vucelic i Suvakovic. Tada je aminovao Jocic, danas Dacic. I?
Ubuduce ,kada B92 salje svoje ekipe na izvestavanje i prenosenje sportskih dogadjaja nemojte da dozvolite das to cine amaterski, pa da se o dogadjanjima obavestavamo iz novina. Gospodine Maticu pamet u glavu,ne sme se Brankica zrtvovati.

Savo Petkovic, cuvar i vatrogasac

pre 14 godina

Ideoloski prelaz iz praznoga u nista se vrlo naglo dogodio u Srbiji? U ovakvom ideoloskom vakuumu najbolje klija seme fasizma. Njegova produkcija traje i nastavlja se. Kako "prestruktuirati" ovu rusilacku energiju u kreativno, pitanje je sad? Metoda demokratskog rentgena koju primenjuje Brankica, sluzi da bi se doslo do drustvene dijagnoze, koja je svima znana. Kada i ko pocinje sa lecenjem? "Doktor" Dacic je danas vec ustuknuo pred navijackom kugom. Pa sta da radimo mi, obicni smrtnici? Rezignirati se ne sme, ni u kom slucaju!

k

pre 14 godina

Sada sam odgledao Insajder (Ne)moc Drzave 3deo.Mene Brankica svaki put ostavi bez teksta. Ta zena je toliko hrabra, i odlucna u tome sto radi da je to i za vise od divljenja. Njena poruka na kraju emisije da ce B92 nastavi da se bavi tom temom je bila sjajna. Znam da moj komentar nema bas puno veze sa ovom vescu, ali morao sam da iskazem svoje divljenje prema toj zeni. BRANKICA JE HEROJ!!!

Tanja

pre 14 godina

Kada bi neko od navijaca na stadionu u Engleskoj stavio stopalo na teren, dobio bi 3 god. zatvora. Tako to izgleda kada postoji strogo odredjeno pravilo ponasanja na sportskim desavanjima. U nasem slucaju, dobijete 2 god. zatvora, (uz veliki znak pitanja), kada navijaca suprotnog tima izbodete nozem....

Enver

pre 14 godina

Kazniti klubove ciji se huligani agresivno ponasaju sa po jednu sezonu igranja bez publike na stadionima gdje oni igraju i isto tako zabranu svuh medjunarodnih utakmica. Pa kad se kase isprazne i vucibatine koje sjede u predsjednistvima klubova ne budu imale interesa da sjede u istim pa se povuku, samim tim i ulicari ostaju bez zastitara i onda su izolovani.
Kad se smanji lova koja se obrce u klubovima banda ce ih napustiti i sasu ce imati sport i momci postenih sportskih namjera.

Marie

pre 14 godina

Reakcija, koja bi bila dovoljna je: trebalo je da SVI, koji su videli ovaj poziv na silovanje i ubistvo, a NECE da SAUCESTVUJU u tome, jednostavno NAPUSTE STADION u sred igre i ne dodju vise dokle god se ceo SISTEM potpuno ne promeni. Dakle, mislim da je normalna publika, treneri i oganizatori bila SAUCESNIK, jednostavno, trebalo je PREKINUTI IGRU. Znam da u Nemackoj stadioni imaju pravo da nepozeljnim osobama izdaju ZABRANE prisustva na stadionu, ali ne znam dovoljno o rezultatima ovih mera.

Nele

pre 14 godina

Joj Srbijo, jadna li si sa ovakvim junacima. Brankice, za sve ovo sto radis zahvalan ti je svaki normalan gradjanin ove zemlje. Veci si muskarac od mnogih gnjida koji dozvoljavaju sebi da prete jednoj zeni. Pozivam sve politicare da zastite Brankicu i ekipu Insajdera ako zele trunku postovanja od ovog naroda.

vucko

pre 14 godina

Dokle više??? Pozatvarajte klubove, a huligane pohapsite. Šta će nam država ako ne moze da se izbori sa bandom. Pohapsiti i političare, sudije i tuzioce koji im daju podršku i pomažu im... Dokle će ova država biti taoc huligana i kriminalaca?

macedonia free

pre 14 godina

daj boze da se i u MAKEDONIJA rodi jedna BRANKICA STANKOVIC da razdrma ovo sivilo u drzavi od kriminalaca i kojekakvih bandi
SVAKA CAST BRANKICE

zoricaj

pre 14 godina

Svi vi kvazi navijači koji ste hrabri u gomili možete samo da se poklonite Brankici koja je SAMA stala ispred vas i da od nje naučite šta znači IMATI SRCE.

Buckov brat demokrat

pre 14 godina

Ovde se u komentarima ponavlja jedan te isti refren: Hapsiti, hapsiti, hapsiti. Cemu? Nije to vazno, jer sve moze da se izvede i bez hapsenja. Metoda pravne drzave je: Tuziti, suditi i osuditi! Ovo nije posao policije nego tuzilastva, suda, i naravno Vlade, koja je duzna da istraje u donosenju zakona, protiv divljih hordi. Ali, nemoc vlasti je ocevidna i frapantna. Ili se varam?

kolega

pre 14 godina

Nadam se da ce konacno ova vlast poceti da hapsi te kriminalce i huligane, jel moguce da niko ne reaguje na takve stvari, pa u kakvoj to zemlji zivimo!? Brankice, samo napred!

gastarbajter

pre 14 godina

"...iz republičkog tužilaštva najavljuju mogućnost podizanja krivičnih prijava".Jasno kao dan,mogucnost,TRULA DRZAVA! Da sam ja VLAST, oni bi vec odavno bili svi u zatvoru, zajedno sa prozivanim TATOM,i ostalim roditeljima ovih huligana! Da neko to hoce, sve bi bilo reseno za 5 min. Vazno je da se igramo manekena i glumaca!!

Johnny sa Brda

pre 14 godina

Nemam reci... Dokle vise!?!? Nasem premijeru su pretili (i pokusavali) ubistvom mesecima... I na kraju ga je necovek ubio... Da li to ova drzava i policija ceka da se desi i sa jos jednim novinarom?? Ne zelim da cujem da je Brankica ugrozena!!! Ako treba, sam cu da je cuvam!!!

Neo

pre 14 godina

"Gospoda" su dosla, pljunula na citav srpski narod i lepo se odsetala svojim kucama. Bitno samo da predsednik Tadic i ostatak vesele druzine najavljuju ostre mere u vidu ponovnog najavljivanja ostrih mera. Dokle vise?

Danko NY

pre 14 godina

Iskreno se nadam da drzava Srbija nece cekati da se dogodi jos jedan atentat da bih reagovala. Otvoreno pozivanje na ubistvo je krivicno delo samo po sebi. Za pocetak i to moze da posluzi da bi se uklonili privremeno dok druge optuznice konacno budu sredjene. Nema se vremena za birokratsko cekanje!!!

Savke

pre 14 godina

ja sam licno isao redovno na utakmice i ziveo za voljeni klub al' ovo danas prelazi sve granice normalnog ponasanja "navijaca"! dokle vise da im se tolerise takvo ponasanje, i nadam se da je drzava konacno krenula u obracun sa takvim huliganima!

z

pre 14 godina

Navijac sam Partizana ali sve ovakve "navijace" treba pohapsiti shodno onome sto su skrivili. Bio sam jednom na kosarkaskoj utakmici Partizan Hemofarm i bilo mi je neprijatno da vidim celavce sa nacistickim oznakama.

Djape

pre 14 godina

Izgleda da navijacima ne moze niko nista... Drzava cuti, ko zna iz kojih razloga mada se pojedini naziru i bodu oci... A nama normalnim gradjanima preostaje da cutimo i gledamo sve zlo koje svakodnevno dozivljavaju ljudi na tribinama, ulicama... Posten svet ne moze da zivi, a huligani imaju sve, i niko im nista ne moze. Stvari su i vise nego jasne. Brankice napred. Rekla si ono sto vlast zna a ne sme ili nece da pominje iz ko zna kojih razloga. Zena je hrabra i istrajna. Nazalost, takvi ljudi izgleda da ne trebaju Srbiji. Kao ni pametni, obrazovani, kulturni. Svi kompletno smo seli u taksi iz kojeg nam, izgleda, nema spasa. Osudjeni smo na najgore.

tasmanijski djavo

pre 14 godina

Kaze covek (javni tuzilac)
"cim identifikujemo pocinioce uhapsicemo ih". Pa zar stvarno misli da verujemo da ce uhapsiti citavu juznu tribinu. NAZALOST, pisi propalo. Ovo je stvarno prevrsilo svaku meru. Najiskrenije se pribojavam da se nesto stvarno ne desi toj zeni, a onda bi se svi redom zgrazavali, "OSTRO ILI NAJOSTRIJE OSUDJIVALI" i utrkivali ko ce vise da ospe paljbu po tim huliganima, kao i do sada, pritom sada nista ne preduzimaju niti ce. Oni sto treba da budu iza resetaka slobodno ce pretiti nekom drugom i maltretirati ovaj narod. Svi ti koji pevaju takve idiotizme nisu Alkatraz, oni su za neki srpski ALKATRAZ I DA NE IZLAZE ODATLE DO KRAJA ZIVOTA.

novosadjanka

pre 14 godina

Tresla se gora,rodio se mis!
Svaka cast Brankici, ali budimo realni, sav trud koji ulaze i rizik kojem se izlaze, nema poentu, jer niko ne reaguje, niti ce! Lako je pisati "bravo Brankice" a svi sedimo sigurni iza svojih racunara! Ti "navijaci" su zadojeni mrznjom, primitivni, neostvareni! Vodja navijaca, sta je to? Zivotni domet,uspeh sa trdeset i kusur godina? Nista se nece promeniti, i ovo ce se gurnuti pod tepih i zamazace nam se oci, a u gorem scenariju stradace jedan kvalitetan novinar, a mi cemo idalje da cutimo, dok poslednji stvarno ne izadje i ne ugasi svetlo!

rainmaker

pre 14 godina

Kakva je to drzava gde kriminalci vode glavnu rec? U kojoj je mrznja i nestrpeljivost na najvisem nivou...Gde se ratni zlocinci smatraju herojima!!! Vi to nazivate patriotizmom. Zar ovakve slike da saljete svetu? Sramota!!! BRANKICA ZA PREDSEDNIKA!!!!

Aleksandar

pre 14 godina

Samo napred Brankice! Svi oni zasluzuju da se nadju iza brave. Ko su ti ljudi da odlucuju u ime srpskog naroda, i dokle vise da politicari u senci vode zemlju u propast. Vreme je da se sve razotkrije i da se vidi ko su ti ljudi.

Boban

pre 14 godina

Dokle cemo vise da cutimo i gledamo da nas predstavlja grupa huligana i stranackih regruta. Partije zarad svojih licnih interesa prosipaju nama obicnim gradjanima patriotizam i opravdavaju ga nasiljem a pune svoje budzete i greju fotelje. Mislim da je ovo sada borba nas normalnih kojih je 90% posto u ovoj zemlji da se obracuna sa sljamom i lopovima politicarima. Bravo Brankice, i normalna Srbijo probudi se, dokle vise da cutimo!!!!

icecool

pre 14 godina

Brankici svaka cast,nisu oni ti koji ce nju uplasiti,vec su oni ti koji umiru od straha. Konacno da neko obelodani sve,a ja ako bi ikako mogao da pomognem onda bi stao ispred nje i cele kuce B92. treba pokrenuti antihuliganski pokret, oni su sramota za nasu drzavu sramota za ceo svet. i necemo nista postici pisanjem komentara verujte... jer verujem da ce narodu da (zbog nasilja i nepravde) pukne kad tad. a vama iz B92 svaka cast, dokazali ste a i dalje dokazujete da ste nasa najbolja televizija. hvala vam...

labello zavisnik

pre 14 godina

Nije mi jasno, to su "muskarci" do nekih 30 i koju godinu. Sta oni zamisljaju? Gde oni rade, kako se izdrzavaju? Ako su i zaposleni, koji poslodavac ih moze trpeti? Ako vec imaju 30 godina, kako ih nije sramota? Trebalo bi da grade karijeru, bilo kao bankari ili zidari, da se ozene, prave decu... Mada mozda je i bolje da nemaju tu privilegiju srece. Kada ih unuce jednog dana pita sta su radili u mladosti, sta ce reci?
A roditelji tih huligana? I njih treba da bude sramota, i njih pred sud! Nisu se oni jednog dana probudili i rekli "mama, tata ja sam od danas huligan". Nadam se da su ponosni.
Inace, ako Brankica osnuje stranku ima moj glas! Bravo za nju i za sve zene koje se ne boje reci svoje misljenje!

novinar iz unutrasnjosti

pre 14 godina

Brankici Stankovic treba odati priznanje, za hrabrost. Do sada ni jedan novinar u Srbiji, a i sire nije smeo da iznese ovakve stvari. Shvatite vec jednom, da Brankica, otkivajuci huligane, otkriva i politicare koji njih stite. Brankice samo napred, imas podrsku od kolega iz unutrasnjosti Srbije.

PS

pre 14 godina

Po Ustavu Srbije spadam u ostale građane ove države U devedesetim godinama svakodnevno na nacionalnom dnevniku slušao sam od 2000 do 2500 puta ( lično sam brojao) uglavnom kako su Srbi ugroženi, ali da su Srbi ipak nebeski narod. Ovakva propaganda patriotizma ostavila je duboke posledice u narodu, koji je ipak jedan od kulturno i ekonomski najzaostalijih u Europi. Brankice ušla si srž problema Ispolavanje patriotizma u SFRJ je počelo baš na stadionima a bili smo svedoci događaja, koji su bili posledica ovakve propagande. Rezultat takve politike bilo je na kraju bombardovanje Srbije od strane međunarodnih snaga, što je po mišljenju mnogih bila velika greška, jer istorija nas uči da zlo i fašizam se ne mogu uništiti bombardovanjem mostova. Pred međunarodnim sudom bratski narodi su Srbe optužili za genocid.... Neki akteri iz devedesetih su osuđeni nekima se sudi ali ogromna većina tzv. patriota, koji su činili zločine je ostala nekažnjena a i dan danas čini zločine i ostaje nekažnjena. Nije bilo volje da se Srbija suoči sa svojom proslošću. Nije bilo lustracije, privatizacija je pljačka a pljačka je ostala način života.
Brankice ti si jedna od najhrabrijih i najsvetlijih ličnosti u novijoj srbskoj istoriji Govoriš istinu, koja boli, koju mnogi nece da čuju. Zato Brankice čuvaj se, jer na ovim prostorima ima puno zveri u ljudskom obliku.

gruja

pre 14 godina

Insajder je najbolja emisija u Srbiji! Da nije Brankice i insajdera ostali bi slepi pored ociju! Imam jedan predlog za Brankicu, pitaj velike vernike OBRAZ-a i 1389 koji toliko sluze crkvi koja ih isto toliko podrzava u borbi protiv homoseksualaca, sta imaju da kazu za slugu Bozijeg(vladiku) koji je pre nekoliko godina silovao decake u jednom od Srpskih manastira!? Kako to da su tad ostali nemi i da se tad nisu pobunili protiv homoseksualnosti, i nisu pozivali na linc istog! Hvala

zrno pijeska

pre 14 godina

Javljam se, ne iz Srbije, već iz susjedstva... DObro bi bilo da svaka država u regionu ima po jednu Brankicu Stanković, nekoga ko će, svojom hrabrošću, inteligencijom, stručnošću i visokim profesionalnim kredibilitetom da nam pokaže da nasilje ne može i ne treba da pobijedi! Svi mi, svi koji vjerujemo u pravila i zakone, u humano i otvoreno društvo, u jednakost i toleranciju, svi smo mi Brankica Stanković! Iskreno se nadam da država Srbija neće ovaj put pasti na ispitu zrelosti, i da neće dozvoliti onima čija je svijest na nivou pretpotopske rodovske zajednice da divljaju i prijete ličnosti koje treba da bude uzor svakom mladom novinaru! Brankice, čuvaj se, molim te, svojom hrabrošću si me zadivila! Protiv "insidera" mogu biti samo "outsideri". Pozdrav za kuću B92, ovo je moje prvo javljanje!

Bojan

pre 14 godina

Ne vidim razlog da hvalim Brankicu. Zena jednostavno radi svoj posao, dok je problem u svima drugima koji svoj posao ne rade. Ljudi, shvatite da zivimo u drzavi gde je kriminal najunosniji posao, sto znaci da je drzava kriminalna. Hajde, Ivice, udari na svoje pulene!!!! Ne verujem da smes to da uradis jer je u vreme tvoje vlasti vrsen teror upravo nad onima koji su samo radili svoj posao i govorili istinu. Jadna je ova Srbija! Borise, predji sa reca na dela …….puko si na sledecemi izborima i samo te konkretan rad moze ponovo izbaciti u politicku orbitu. CUVAJMO SVE NASE BRANKICE

Tibor

pre 14 godina

Sinoc se u Insajderu sve lepo videlo i culo kako navijaci sa cele tribine pevaju istu stvar. Lepo je trebao da krene kordon policije i sve u aps.

Sa ovakvima nema kompromisa ... Samo g. Dacicu za to treba ona stvar. E pa ko ti je kriv sto si hteo da budes Ministar policije. Izvoli i radi svoj posao.

svi junaci nikom ponikose

pre 14 godina

Kakav uzas i kakvo kolektivno zlo! Ima li IKOGA iz ove vlasti, neko ko je pravo Musko, i ko moze da stane pred kamere, i da izricitim odlucnim tonom stavi do znanja ovim protuvama da ce takvo ponasanje biti najstrozije sankcionisano i da se tako i postupi (kamere su valjda nesto snimile?!) jer je to poziv na ubistvo?! Sve same kukavice 'muskarcine' iz nase vlasti, a jedna zena kojoj uz to prete zbog toga sto se bori sa divljastvom, najgorim primitivizmom, zlom koje polako isklijava... Zgranuta sam, nemam vise reci!

Mirjana K.

pre 14 godina

Mene ovo ne cudi ni malo. Brankici svaka cast, odlicno radi svoj posao, ali ocigledno je da nikoga ne interesuje sto grupa navijaca baca lutku, skandira bljuvotine i pretnje. I sta sad? Naravno - nista. Drzava NE SME da primeni silu, plase se da ce biti neredi u gradu. A bili bi sigurno. Hapsenja na stadionu - NECE, nije dovoljno arlaukanje za hapsenje. Licno u ove pretnje ne verujem, zaista ne mislim da joj je ugrozena sigurnost. Pre mislim da je zastrasivanje, a sve sa ciljem da se prekine emitovanje emisije. Drzava sigurno nece nista da preduzme, previse su se isprepletali interesi izmedju politicara, klubova... mislim da nije naivna stvar, sta vise.

Sascha

pre 14 godina

Emisija Insajder je najbolja emisija koja je ikada bila,a njen autor Brankica Stankovic je veoma hrabra zena i da nije bilo nje i njenih serijala,mnogi gradjani nase zemlje bi bili uskraceni za mnostvo informacija iz Insajderovih serijala!
Pitam se samo zasto ova hrabra zena radi sve ovo,jel to niko ne ceni,a licno mislim da ce i ova tema kao i mnoge druge koje su emitovane u Insajderu ostati samo u arhivi!
Hvala Brankice na svim Insajderima, nadam se da ce sva tvoja hrabrost i tvoj trud vredeti!

Meni je dosta, a tebi?

pre 14 godina

Posle pesmi košarkaša Partizana, ovoga večeras i majica fudbalera Crvene Zvezde sa natpisom pravda za Uroša, treba lepo zatvoriti oba kluba, koji to neće ili nisu sposobni da zaustave. To više i nisu oni klubovi koji su nekad bili, što se vidi i po rezultatima koje ostvaruju, samo kaljaju imena koja su nam svima mnogo značila.

Nadam se da će država imati snage za jednu operaciju po uzoru na Sablju, i daće je ovaj put sprovesti do kraja, da skloni ološ sa ulica. U suprotnom kiša će i njih da spere.

Novosadjanin

pre 14 godina

Bravo Brankice !
Žalosno je da pored toliko političara-takozvanih muškarčina, kojima su usta puna evropske demokratije,i svetle budućnosti naše države, jedino ti imaš muskosti da se suprotstaviš hordi huligana koji su jaki samo u čoporu. Ponekad moram da se zbog njih zastidim što sam muškarac.
Novosadjanin

Mladja

pre 14 godina

Pitam se samo sta to rade njihovi roditelji? Kako sam vidio na stadionu skoro sve su djeca. Gdje je odgoj? To sramota za naciju kamoli ne za porodicu. Imao sam dux od navijacke grupe "ultras".. poslije insajdera sam ga bacio. Ja sam zvezdas a ne pripadam onim debilima.. oni nemaju pravo da nose klubske oznake jer oni ne idu na stadion zbog utakmice! A drzava je nas osramotila sto ne radi nista. Od Ivice nista ne ocekujem... da je htjeo odavno bi krenuo!

Погрешичовек

pre 14 godina

Како ви не размете? Мислите да држава нема снаге да се избори са проблемом хулигана? Има, али не жели, јер је боље да такви људи дођу на стадион и ту лошу енергију избаце ту, него на неком другом месту.

billy

pre 14 godina

Treba sve vodje po metar dana u zatvor,pa polako.....ostali ce se razbezati....a ne mozes sve ljude sa juga u zatvor....jer evo na primer i ja sam isao na jug ....a nisam nikad izvrsio neko krivicno delo,ko zna koliko ih jos ima koji su kao ja,koji su samo dosli da pevaju,i da bodre voljeni klub.....a da budem iskren,vodje su mi se zgadile,(odes na tekmu on se dere na tebe ...PEVAJ,i ako ne pevam mogu dobiti i batine)....tako da bih ja njih sve u zatvor,i da odgovaraju za sva zlodela sto su nacinili....da i mi pravi navijaci mozemo da se opustimo i navijamo za voljeni klub!

Bezimeni Pancevo

pre 14 godina

Povodom pretnji ovih terorista i huligana Vama pruzam punu podrsku i predlazem da uzmete izjave obicnih ljudi koji se uopste ne slazu sa tim teroristima kojima je mesto zna se gde, u zatvoru. Pozdrav

aleksandar

pre 14 godina

A sto je najgore, vlast nema moc da ih uhapsi. I to zato sto ih cuvaju prikaze i nakaze iz devedesetih koje su jos tu gde su i vladaju iz senke pomocu ucene i pretnje. Srecni i debeli i niko im nista ne moze. LUSTRACIJA je najskuplja srpska rec.