Korupcija među najtežim problemima

Beograd -- Građani Srbije smatraju da je korupcija treći najznačajniji problem u društvu, nakon nezaposlenosti i siromaštva, pokazalo je istraživanje TNS Medija Galupa.

Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
 1. Није само лова средство корупције. Веома често послодавци уцењују жене сексуалним услугама ради добијања посла. То је нарочито изражено у државним службама (здравство, школство, управа). У друштву какво је наше, жена то не сме да пријави јер нема ``материјалних доказа``, и аутоматски би била обележена као неморална. А о томе да посао не можете добити без подршке неке странке да не причамо, макар да сте суви геније.
  Риба од главе смрди.
  (Сашa, 10. decembar 2009 09:28)

  # Link komentara

 2. Manje slikanja za medije i akademske rasprave o korupciji, gospodo zasučite rukave i zaradite plate, ako ste već odabrali da se bavite borbom protiv korupcije.
  (Tražimo rezultate, 9. decembar 2009 17:32)

  # Link komentara

 3. Ako mozete da nabavite najnoviju opremu za hvatanje "kriminalaca" koji ne vezuju pojas ili ne daj Boze, prodju kroz zuto i da u tom slucaju ostro i beskompromisno sprovodite zakon, onda mi nemojte pricati price, kako ne znate ko je korumpriran i kako je tesko pristupiti tom problemu.. Korumpirani su advokati, sudije, policajci i razni drugi jataci opasnih kriminalaca. Sve se zna, pitanje je samo da li se hoce. "Vrana vrani oci ne vadi"...
  (Vogon, 9. decembar 2009 17:18)

  # Link komentara

 4. Bio sam prisutan kad zena doktoru "specijalisti" u bolnici u Cupriji kaze da nema 50 eura a on joj mrtav ladan onako drchno i bezobrazno kaze: "PA POZAJMI!!!" U redu je da imaju 700-800 eura platu,ali i pored toga velka vecina tesko nekaznjeno zloupotrbljava "zanat" za koji su od nas a ne od drzave placeni. Bio sam u Havani, Kuba, na letovanju,dobio sam temperaturu,onakva paznja i ljubaznost doktora,da im se covek pokloni, i kao stranac,bez knjizice,besplatno,samo sam antibiotik platio pedesetak dinara. Ni sto evropskih unija nase doktore i zdravstvo nece primorati da zive od plate. Nema tu pomoci, izgleda da je losa selekcija.
  (Miklos Marschall, 9. decembar 2009 15:59)

  # Link komentara

 5. Ja moram ponovo da pitam, posto izgleda da ste malo gurnuli pod tepih temu, STA CE BITI SA MOGUCOM POLITICKOM KORUPCIJOM PRI IZBORU EKONOMSKIH DIPLOMATA?
  Da li ce nam G-dja Marjanovic obrazloziti i zalbe na njihove odluke?
  (duda, 9. decembar 2009 15:57)

  # Link komentara