Izabrane sudije i tužioci

Beograd -- Skupština Srbije izabrala je Natu Mesarović za predsednicu Vrhovnog kasacionog suda i Zagorku Dolovac za republičkog javnog tužioca.

Izvor: B92, Beta, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Ovo je stvarno smesno!!!! Nije izabran Janko Lazarevic protivkandidat Mesarevicke!!! Pa ako za sudiju nije neko ko je dosao do kandidata za samog predsednika onda je to STVARNO smesno!!! Ovo je cist obracun, SRAM VAS BILO, KOJI GOD DA STE!!!!
  (Kako?, 17. decembar 2009 18:38)

  # Link komentara

 2. Sramota,
  danas je zadnji dan da se izaberu sudije svih sudova a oni tek biraju predsednika VKS koji bi trebao da predsedava Visokim savetom sudstva koji je do danas trebao da objavi spisak svih sudija koji ce od 2010 suditi.

  A oni nemaju ni Visoki savet sudstva kompletiran.I kako ce onda birati sudije sa nekompletnim savetom???

  Hoce li odluka koju donese "krnji" Visoki savet sudstva biti ustavna i zakonita???

  Doduse zakoni nisu tu da bi se drzali njih kao pijan plota a i Ustav.

  Ma mogli bi da ukinemo Ustav. Sta ce nam. Ionako svako ko je na vlasti tumaci sve kako hoce sa jedinim ciljem da njima bude dobro.

  Zemljo otvori se!!!!
  (justice, 1. decembar 2009 12:27)

  # Link komentara

 3. Zagorku Dolovac za zamenika okružnog javnog tužioca u Novom Sadu postavila je odlazeća Vlada Srbije 2003. godine, krajem decembra, kada je za zamenika javnog tužioca u Četvrtom opštinskom javnom tužilaštvu imenovana i Snežana Malović, ministarka pravde! Vlada je tada postavljala zamenike tužilaca. Tužilaštvo mora da bude udarna pesnica države a kod nas je udarna pesnica Vlade!
  (Sladjana, 1. decembar 2009 08:26)

  # Link komentara

 4. Prava reforma nema sta, sve sami kadrovi-simpatizeri DS.
  Dnevno ce prelaziti 2 miliona kilometara, pa to pomnozite sa putnim troskovima i eto ustede.
  (Zivela KPJ-u, 1. decembar 2009 07:44)

  # Link komentara

 5. U "uspehe" izabranog specijalnog tuzioca Miljka Radisavljevica pored spada i to da nije otkrio cak ni organizatore drumske mafije iako svi gradjani ove zemlje znaju ko su oni. Al da jeste, da li bi sad bio izabran?
  (Nikola, 1. decembar 2009 05:10)

  # Link komentara

 6. Cime se Miljko Radisavljevic preporucio za funkciju tuzioca za organizovani kriminal?! Time sto nije pokrenuo politicku pozadinu ubistva Premijera Djindjica, sto nisu nadjeni organizatori drumske mafije, i da ne nabrajam vise, ovo prvo je najbitnije!!! Samo se mesecima pravda kako nema dovoljno dokaza......
  (sasa jokic, 30. novembar 2009 23:47)

  # Link komentara