Izručen Vlada Japanac

Beograd -- Nekadašnji pripadnik zemunskog klana Vladimir Jovanović, zvani Vlada Japanac, izručen je danas iz Španije Srbiji.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Srbija raj za kriminalce, nije ni cudo sto su se nasi najveci "bizmismeni"vratili kuci, samo je ovde kod nas sve dozvoljeno uz malu novcanu nadoknadu.....
  (marko, 22. oktobar 2009 01:34)

  # Link komentara

 2. Ne bih da sam u kozi ovog mucenika Nenada Mikica za par meseci.
  (bgd, 21. oktobar 2009 23:22)

  # Link komentara

 3. Ovo nije prvi put da nas sud izrekne ovako blagu kaznu pociniocu ozbiljnih krivicnih dela. Da li to znaci da gradjani treba da preuzmu stvar u svoje ruke i pocnu da se brane od kriminalaca sami? Da nose sa sobom oruzje i da se sa reketasima i siledzijama obracunavaju kao na divljem zapadu? Kako drukcije protumaciti ovakvu ''tolerantnost '' suda prema kriminalcima. Do pre nedelju dana smo slusali sve i svasta povodom na smrt prebijenog Francuza. Da je Francuz preziveo i da se nije digla tolika buka verovatno bi i njegovi napadaci dobili po dve godine uslovno.
  (ivan, 21. oktobar 2009 19:36)

  # Link komentara

 4. Treba i kod nas da uvedu pravilo da je treće krivično delo automatski doživotna robija. Onda se ne bi dešavalo da se za reket daje kazna od 2 godine.
  (Van Helsing, 21. oktobar 2009 16:02)

  # Link komentara

 5. I ovo je vest. Ima da izadje za mesec dana ko i oni svi pre njega sto su isporucivani i nikom nista.
  (nele, 21. oktobar 2009 15:51)

  # Link komentara

 6. Mislim ovejani kriminalac sa debelim policijskim dosjeom i jos debljim spiskom pocinjenih kriminalnih radnji da se izvuce samo sa 2 godine je smesno I jako tuzno. Jos ce ga posle godinu dana pustuti zbog primerenog ponasanja. ... To nigde na zemaljskoj kugli ne postoji. Tuga nevidjena.
  (Nikola, 21. oktobar 2009 15:45)

  # Link komentara

 7. Prvo lik nema sanse da ce biti 2 godine u zatvoru... dva meseca? Mozda, taman da obnovi konekcije.

  Hajde sada nek nas Interpol zatrazi izrucenja svih onih sto su nagrabili milione/milijarde evra/maraka/dolara za vreme 90-ih, narucivali ubistva, zakuvavali ratove. Moze?

  Osudite ih na bar 6 meseci.
  Hvala.
  (zeka peka, 21. oktobar 2009 15:45)

  # Link komentara

 8. 'Nekoliko nedelja pre hapšenja u Španiji, Jovanović je, 6. juna, bio pušten iz ekstradicionog pritvora u Italiji, u kome je proveo devet meseci, pošto je 9. septembra prošle godine u toj zemlji bio uhapšen, takođe, po poternici srpskog Interpola.'

  A zasto nam ga italijani nisu izrucili vec su ga pustili!?
  (Plikuscht, 21. oktobar 2009 15:35)

  # Link komentara

 9. BIH dodje kao raj za sve kriminalce i hrvatske i srpske i sve ostale....
  (Nizina, 21. oktobar 2009 14:38)

  # Link komentara

 10. Ime ovog lika se vuce po novinama vec zadnjih 10 godina, povodom X raznih afera, pocev jos od atentata na Vuka Draskovica u Budvi. I sve je nesto u nekom privremenom pritvoru, uhapsen pa pusten kroz nekoliko dana, pa ne mogu da ga izruce... Koja smo mi tuga od zemlje. U nekoj normalnoj zemlji bi vec odavno bio na debeloj robiji, ovo samo kod nas ima. Odavno smo zreli ne za Sablju 2, nego za Sablju 7.
  (Posmatrac, NL, 21. oktobar 2009 14:34)

  # Link komentara

 11. E strava, sad ce da izadje za 2 godine i da bude ljut pa se malo mozda iznervira na nekom Kafiću, nekim prolaznicima, ali dobro de!
  Ej bre 2 godine, pa kakva je ovo država, pa ovo nije ni banana.
  Bukvalno je došao da ne bi u Španiji dobio pravu kaznu.
  (igor, 21. oktobar 2009 14:32)

  # Link komentara

 12. E super, i kad izađe za dve godine sigurno će da upiše svetsku književnost. Bolje da je ostao u Španiji i tamo njih da iznuđuje, ovako kad odsluži svoje ima da nastavi po starom ali ovde.
  (_massi_, 21. oktobar 2009 13:45)

  # Link komentara

 13. Na ovim prostorima krimainalci imaju po nekiliko pasoša! Ono su po nekoj logici, baš zbog toga, veoma značajni nekom! Čim imaju tu privilegiju! Pa to je još jedan od razloga što smo morali da se razdvojimo u više država: da bi patriote mogli lakše da "rade" svoj posao. NIJE OVO SMEŠNO NITI ŽELIM DA BUDEM DUHOVIT!
  (Đuro Brzula, 21. oktobar 2009 13:42)

  # Link komentara