Produženje pasoša pred poslanicima

Beograd -- Vlada Srbije uputila je u skupštinsku proceduru Predlog zakona kojim se rok važenja pasoša produžava do kraja 2010. godine.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Mislim da bi EU sa punim pravom trebala da zadrži vizni režim prema državljanima Srbije, i da na takav način kazni ljude koji još uvek veruju ovim nesposobnjakovićima na vlasti. Da smo normalna građanska zemlja već bi odavno oborili ovu Vladu. Zamislite, početkom godine izvadio sam biometrijski pasoš a sada mi za ličnu kartu traže svu dokumentaciju ponovo, što dokazuje da neko u toj stanici policije ne ume da otvori moj folder i da iz njega izvadi državljanstvo, izvod iz mkr itd....Ko je ovde lud?
  (robert, 12. oktobar 2009 15:53)

  # Link komentara

 2. Djelicu, Dacicu i ostali: Sram vas bilo, nesposobnjakovici nijedni!

  Vama ne bih dao ni nacrtanu ovcu da cuvate a kamoli neki ozbiljniji posao! Besan sam zbog tolikog ponizenja od odlazaka u MUP, cekanja, zakazivanja, cekanja, podnosenja, cekanja, podizanja, neprospavanih noci i uludo protracenih slobodnih dana. Ko ce meni i mojoj porodici to da nadoknadi?
  (Lesa, 12. oktobar 2009 12:14)

  # Link komentara

 3. "...izmenama zakona je predloženo da licima mlađim od tri godine pasoš bude izdavan sa rokom važenja od tri godine...", a kasnije pise da ce te izmene olaksati sprecavanje trgovine ljudima. A ja naivno mislio da se dete od prve do cetvrte godine ne izmeni uopste i da nije nemoguce na pasos bebe od sest meseci provuci drugo dete od dve i po godine.
  (Veljko Jovanovic, 11. oktobar 2009 22:31)

  # Link komentara

 4. Prvo su napravili paniku i ponižavali ljude koji su k'o krelci čekali od ponoći da uđu policiju i slikaju se za nove pasoše, a sada već dva puta produžavaju važenje starih pasoša. U zemlji u kojoj ništa nije obavezno i gde se obećanja zaboravljaju a rokovi probijaju, ništa čudno. Ovo je Srbija(tm).
  (Ja, 11. oktobar 2009 16:27)

  # Link komentara