Apel: Pažljivo na Adi Ciganliji

Beograd -- Uprava Ade Ciganlije ponovo apelovala na posetioce da se ne kupaju u zonama u kojima je to zabranjeno i da to ne čine van radnog vremena spasilačkih službi.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. A hoce li iko ikada izdati upozorenje da se pesaci ne setaju biciklistickom stazom, posto je to podjednako opasno? Ili treba da pogine neko prvo?
    (branko, 31. jul 2009 19:17)
  2. A kada je radno vreme spasilackih sluzbi? Kad god sam otisla nije bilo nikog na mestu spasioca. Obicno odem ujutru, oko 10, i tada nema nikoga. Pa kada to gospoda rade?! Od 12 do 16, kad je najveca zega i niko normalan i nije na suncu (znaci ni u vodi)? Osim toga, sta znaci oznaceno za kupanje? Ono sto su oni oznacili bovama je 5 metara od obale. Ne znam zasto bih uopste isla na kupanje ako mi je dozvoljeno da udjem u vodu do struka. Najcistija voda je na sredini jezera i normalno je da ce svako ko zna da pliva zeleti da otpliva malo dalje. Ako spasilac sluzi samo zato da spasava iz plicaka, na 5 do 10m od obale, onda je beskoristan, i angazman takvog spasioca cisto je bacanje para. Sto se mene tice, mogu slobodno i da ne rade, sa takvim radnim vremenom, (ne)mogucnostima i jadnim ucinkom nikome nista ne doprinose.
    (Tanja, 31. jul 2009 11:37)
  3. kad bi spasilacke sluzbe radile i posle 19, kada najveci broj ljudi zeli da se rashladi, mozda bi ovakav apel imao smisla. ne pada mi n apamet da idem na adu pre 19h i da se przim na ovom bolesnom suncu!
    (ciguligu, 31. jul 2009 09:15)