Policajci na biciklima na Adi

Beograd -- Policajci na biciklima počeli su da patroliraju Adom Ciganijom u Beogradu. U policiji najavljuju da će takve patrole biti uvedene i u drugim gradovima.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Policija treba da vrati i pesacke patrole! Kada se noci vracam kuci za pola sata hodanja ne vidim ni jednu patrolu i ne mogu reci da se osecam bas najsigurnije!
  (lala, 7. jul 2009 19:39)

  # Link komentara

 2. Ovakvih patrola ima tokom leta u Pristini, cak od 2000 godine. Ova vrsta patrolisanja je veoma efikasna, u delovima gde nema pristup vozilima.
  (PRN, 7. jul 2009 18:16)

  # Link komentara

 3. Motorciklisti se bahate na biciklistickoj stazi , Voze na zadnjem tocku probijaju zvucni zid. Oni sa skuterima voze ispod stotke ali zasmrde celu stazu tako da se bicikl ili roleri ne mogu terati. Ipak su naj gori pesaci na biciklistickoj koji nece da shvateda su povrede od bicikla veoma teske i infektivne. Isti problem prave i biciklisti na pesackoj stazi. Tu treba puno milicije.
  (M.Popovic, 7. jul 2009 17:32)

  # Link komentara

 4. Samo bih prokomentarisao sliku, odn, ilustraciju za ovu vest. Iza dvojice policajaca na biciklima, koji nose biciklističke kacige, vidi se i treći policjajac na vespi, koji nosi, koliko vidim - kačket. Da li je nošenje kačketa preporuka ili primer vozačima enormno brojnih skutera u Beogradu i celoj Srbiji?
  (Oštro oko?, 7. jul 2009 17:12)

  # Link komentara

 5. A kad ce na rolerima?
  (Amer, 7. jul 2009 17:01)

  # Link komentara

 6. Zasto samo na Adi? Menu je policija na biciklima bas cool, a pogotovu kad su u bermudama. Takodje je i ekonomski prakticnije. A mogu na uzanom prostoru i brze da deluju nego kad kosiste motorizovanim vozilima. Sledeca preporuka bi bila segway:

  [link]
  (Dva Tocka, 7. jul 2009 16:34)

  # Link komentara