Đilas: Raseljavanje do septembra

Beograd -- Romsko naselje ispod mosta Gazela biće raseljeno do septembra, a u sličnom roku biće raseljeno i naselje kod Belvila, kaže gradonačelnik Beograda Dragan Đilas.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
  1. bravo, konacno me vise nece biti sramota kada mi neko od prijatelja iz inostranstva dolazi u posetu u Beograd i prolazi gazelom. Videce se i da Beograd nije zabpravio na Rome koji zive u uzasnim uslovima ispod tog mosta!
    Podrzavam
    (mljacko, 30. jun 2009 19:54)
  2. U potpunosti se slazem sa g.Djilasom. Ovaj uslov sa polaskom u skolu je super. jedino na taj nacin ih mozemo skolovati, tj. socijalizovati. Muka mi je vise od tih takozvanih nevladinih organizacija, kojima su usta puna sazaljenja, a vise brinu o psima lutalicama nego o tim ljudima! kakve su njihove sanse da prezive u uslovima kakvi su ispod Gazele, kada su im deca na semaforima, umesto u skolama?! I za nas gradjane je frustrirajuce, pored svih nasih nevolja da i njih gledamo svaki dan, i da nas grize savest kada nemamo sitno da im damo. Da ne pricam o "majkama" sa decom nakljukanom opojnim sredstvima, koja po celi dan jadna spavaju na ramenu!!! Uzas, blagi uzas! I sada se bune kada im se po prvi put nudi alternativa za zivot nedostojan pacova!!!
    (sasa jokic, 30. jun 2009 18:40)