Ubice Pantića i dalje nepoznate

Beograd -- Policija ima indicije koje upućuju na moguće izvršioce ubistva novinara "Večernjih novosti" Milana Pantića, pre tačno osam godina u Jagodini.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Верујем да се у самој Јагодини знају убице, али наше судство је ту само када треба да наплати прекршајне казне, када треба да осуди неког ко је у самоодбрани пуцао на разбојника и сл. ствари.
  (Кадилук, 11. jun 2009 11:46)
 2. Ubice kao i ceo lanac organizacije ovog zločina se znaju odavno, to i klinci po Jagodini znaju, znaju to i u MUPu i u vrhu vlasti, ipak je fotelja slatka, većina u skupštini Srbije klimava i tanka!!!
  Mislite na to!!!

  Free Jagodina,
  ali iskreno Free
  (Free Jagodinac, 11. jun 2009 13:34)
 3. Zna se dobro ko je naruchioc toga gnusnoga zlocina kao i tom "mocniku" iz Jagodine sto je pisao pokojni g-odin Pantic,ali taj je tek sad na vrhuncu moci kao "proevropljanin" i zavise mnoge stvari od njega.
  (ex police, 11. jun 2009 17:40)
 4. Pa dobro se zna da je Jagodina narko centar u Srbiji pa tako je indikativno da i oni koji su na vlasti dugi niz godina ipak imaju repove proslosti u svemu sto nije ispravno da ne kazem kriminalno.

  Njihov put do vlasti je vrlo problematicina po sistemu cas sam tamo cas ovamo ali opet sve to obrazlazu da rade u ime srpstva i za potrebe drzave.

  Ovo se odnosi i na ministra unutrsanjih poslova i sistem nema nedodirljivih. Neka krene od sebe i svojih saboraca sa kojima je u koaliciji.

  Svi su oni lepo ustirkani i mazu narodu oci kako su doziveli katarzu/prosvecene - (necu da drpam majke mi vise ali vole da pretacu med ko Soic).

  Sve u svemu, ovo samo pokazuje da nase sudstvo ne radi u ime zakona vec u ime necijih interesa i po potrebi, znaci sudstvo nije objektivno vec subjektivno.

  Od drustva gde je na prvom mestu bio zivot i biti drustveno bice prelazimo u drustvo gde je zivot bez vrednosti i gde se ljudi tretiraju kao tolet papir i stoka koja treba da pojede sve sto joj se servira a sve zbog sacice para i zard sopstvenih interesa pojedinaca.

  Sramota!
  (sumadinac, 11. jun 2009 21:44)
 5. To je atar gospodina veleuvazenog i nikad arkanovskog Markovica iz Jagodine, ne?
  (mrtav 'ladan, 12. jun 2009 00:09)