Dve eksplozije u centru Preševa

Preševo -- Dve eksplozije odjeknule su noćas oko dva sata u centru Preševa, nedaleko od bivše Zelene pijace, na oko 200 metara od zgrade Skupštine opštine.

Izvor: Beta, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Hajde da verujemo da je ovaj incident izolovan i da nema veze sa necim mracnim, sa necim sto bi moglo u skoroj buducnosti doneti napetosti na jugu Srbije. Hajde da verujemo da ovo nisu zacetci necega mnogo veceg sto se valja iza brega, nisam paranoik ali nasa bliska proslost me je naucila da kada u tom delu Srbije i petarda pukne da moze da ima dalekosezne posledice a pogotovo dve bombe pa makar one bile i obicne, rucne, ofanzivne poznatije kao kasikare. Nadam se da se ova eksplozija nece cuti cak do Brisela!!!
  (Igor, 16. februar 2009 10:41)
 2. Nazalost, ovakve vesti iz Preseva me odavno ne cude. Kad malo bolje razmislim, skoro sve sto procitam a dolazi iz Srbije JUZNO OD NISA se odnosi na raznorazne oblike nasilja i zastrasivanja, prevare, krize (znaci sudjenja, smene, propast giganata i masovna otpustanja, lokalni izbori i prepucavanja u vezi istih), posete politicara iz prestonice.

  Izuzeci od ovog pravila su elementarne nepogode, Dani Ovoga ili Onoga, mozda prodju biciklisti u okviru Trke kroz Srbiju ili se novinar popne na neku planinu i opise potencijal kraja, ali to je, nazalost, uglavnom to.
  (dzericak, 16. februar 2009 12:35)
 3. Blizu je i Sud i Alpha banka, mislim da obe dve imaju kamere (vanjske), ako one snimaju lako je ih naci. Samo...
  (ujku, 16. februar 2009 13:02)