Bajatović: Lobiraćemo za Nabuko

Beograd -- Direktor Srbijagasa Dušan Bajatović je najavio da će Srbija lobirati da deo međunarodnog gasovoda Nabuko prođe kroz Srbiju.

Izvor: Beta, Ekonomist
Pošaljite komentar
 1. Kasno! A "da nam oni omoguće barem neku cevku" hoce, ali za pijenje Koka-kole. Od svega ovoga ostala nam je samo opera Nabuko. Ali za Nabuko muziku srpsko uvo nije naviknuto. Ozbiljna se muzika i dan danas u narodu, (i medju nasim politicarima), zove zalosna muzika?!
  (Prevodilac, 31. januar 2009 08:52)
 2. Dakle Rusi neće izgraditi Banatski Dvor. Kako kaže Bajatović. Šta je sledeće? Pa, možda "Južni tok" neće proći kroz Srbiju već kroz Rumuniju. Ali neka izgradićemo mi i gasovod sami.
  Može i to Bajatović. Može on i da izlobira, da "Nabuko" (tj. neka cevčica od istog) prođe kroz ovu "veselu" zemlju. Ovo je njegovo vreme, naše je prošlo.
  (Chikanski, 31. januar 2009 08:57)
 3. Lobirali bi kad bi smeli od Rusa da pisnete...
  (westman, 31. januar 2009 09:22)
 4. Izgradnja Nabuka bi znacila pocetak novog rata, ovoga puta sa Iranom. Mislim da je Nabuko cisto politicki projekat, koji nema nikakve realne ekonomske preduslove, nego je samo pokusaj da se SAD stavi u pogon na Kapijskom podrucju.
  (Miki Maus, 31. januar 2009 09:29)
 5. Ako ces ti Bajatovicu da lobiras za Nabuko... kukala nam majka svima.
  Srbijo, ko sve nece da lobira za tebe, dobro jos i postojis.
  (Milan, 31. januar 2009 09:58)
 6. "Govoreći o modernizaciji skladišta Banatski dvor, Bajatović je kazao da "postoji mogućnost" da ruska strana ne uđe u taj posao, ali je dodao da "ne postoji razlog" da se to i dogodi".

  Ako POSTOJI MOGUĆNOST da Rusi ne ispoštuju ugovorne obaveze, onda POSTOJI MOGUĆNOST i da se raskine ugovor o prodaji NIS-a!

  p.s. Bajatović svojim "stručnim" izjavama strašno iritira javnost (tek stručnjake), u Titovo vreme ovakvi su mogli biti samo predsednici ONO i DSZ, na opštinskom nivou plafon
  (bezimena, 31. januar 2009 14:15)
 7. U odnosu na Sjeverni, pa cak i Juzni tok, Nabuko je tek mislena imenica. Pratite li vi zaista sta se posljednjih mjeseci zbiva u Evropi, SAD, a, bogami, i u ostatku svijeta?
  (Tamara, 2. februar 2009 15:17)
 8. Bajatovic ce da lobira . . .

  :-))))))

  Samo nek' je veselo!
  (Nikola, 4. februar 2009 09:34)