Novosti: Dokazi o Dadinom ubistvu

Beograd -- Mladen Lojović, bivši policijski inspektor, kaže da mu je još prilikom istrage pre 15 godina bilo jasno da je Dada Vujasinović – ubijena.

Izvor: Večernje novosti
Pošaljite komentar
 1. Od B92 se ocekuje da ne prenosi pokusaj policije za iznosenjem dokaza posle 15 godina, koja je ponovno u rukama Milosevicevih bliskih saradnika. Nema tajne, profesor medicinskog fakulteta u Beogradu, koji je napredovao za vreme drzavnih eskadrona smrti vestacio je samoubistvo Dade, samoubistvo vojnika u Topcideru, samoubistvo sudije... njegova uloga je vazna radi otkrivanja vrha piramide zlocina.
  (Zoran, 30. januar 2009 13:50)

  # Link komentara

 2. ova vest me je malo strecnula da bi potom opet pao u mrak kome zvan srbija....
  (neko, 30. januar 2009 11:15)

  # Link komentara

 3. Da citiram trenutno popularan aforizam:
  Beogradska policija zna ko su ubice ali poštuje njihovu želju da ostanu anonimni!
  (j, 30. januar 2009 10:35)

  # Link komentara

 4. "Otkrila je da su neki Srbi prodavali oružje Muslimanima".
  Više nego dovoljno da je pod hitno samoubiju. Naročito ako su ti Srbi inače bili poznati u javnosti po vrlo glasnom srbovanju i patriJotskoj galami, što je vrlo čest slučaj kod trgovaca te vrste.
  (Mashinovodja, 30. januar 2009 09:20)

  # Link komentara

 5. stvar je vrlo jasna. u pritvor sa policajcem koji je utvrdio po direktivi da je rec o samoubistvu, kao i odgovovorne za ovakav sramni uvidjaj, pa ce se vec doci do ljudi koji stoji iza ovog ubistva. ili su odgovorni jos uvek na mocnim pozicijama spremni da zrtvuju jos koji nevini zivot?
  (draganzr, 30. januar 2009 09:20)

  # Link komentara

 6. ...i normalno, ne moze da se utvrdi koje je "sluzbeno" lice izaslo te noci na uvidjaj... cime li se oni medjusobno ucenjuju u toj pandursko-sudskoj bratiji, kad se tako dobro cuvaju... svi prvog primaju plate, ali nomina sunt odiosa...
  (Kraja, 30. januar 2009 08:59)

  # Link komentara