Četvrtak, 04.12.2008.

11:15

Pretres kuće Mladićevog sina

Pretres porodične kuće Darka Mladića u Beogradu, sina haškog optuženika Ratka Mladića, koji je policija počela jutros, završen je večeras oko 17 sati.

Izvor: B92

Pretres kuæe Mladiæevog sina IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

babaroga

pre 15 godina

Heheh da je po CNN-u, Toma bi vec bio u cjuzi!Katastrofa! :D

http://edition.cnn.com/2008/WORLD/europe/12/04/mladic.son.raid.ap/index.html

Citalac

pre 15 godina

Spanske serije su "nista" u odnosu na one koje mi izreziramo. Jos kada ne bi bila tako ozbiljna tema, mogli bi na miru, uz pivce, da se spremimo za sledecu epizodu!

Jokannnn

pre 15 godina

Po ko je sada ovde blesav? Sin Ratka Mladica je u Beogradu, ima kucu koju iznajmljuje. Pa sto nije u Republici Srpskoj za koju je njegov tata ratovao? Sve te nase junake deportovati u Republiku Srpsku pa neka oni vide sta ce sa njima da rade! Ne nego se kriju kod nas kada nas svet pritegne da "moramo" (niko te nepita hoces li ili neces) da ih isporucimo onda smo mi "izdajnici". Ma kako da nije, a oni imaju kuce po Beogradu i stanove i oni su "junaci".

Anonimus

pre 15 godina

Najvise radikala ima u severnom delu Mitrovice, Kosovo pa ga mogu i tamo kriti, tamo je najbezbedniji, jer tamo nema srpske policije, niti vojske, Mladic moze biti i u kosovu u Mitrovici severnom delu, ljudi moji tamo treba da se ispita. Najvece njegove pristalice zive u severnom delu Mitrovice. Vi ga trazite po Srbiji a on u goste godinama na Kosovu, tamo nema ni srpske policije, a ni albanske, znaci sve sami radikali.

Gandor

pre 15 godina

Mozete pretpotstaviti kakav je svaki put rezultat trazenja Mladica kad ga traze oni koji ga cuvaju kao oko u glavi ! Preporucio bih onima koji imaju ozbiljnu nameru da ga traze , da malo pretresu manastire i kasarne !

Julius

pre 15 godina

Samo vi trazite Mladica tamo gde ga nema, pa ocekujte pozitivan izvestaj Haskog tuzioca, Serza Bramerca, o navodnoj saradnji vlasti Srbije sa Haskim tribunalom.
Sva ova policijska i medijska kampanja sluzi tom cilju, da Bramerc daje sada pozitivnu ocenu, kako se traga "za tragovima", a ne za samog begunca. Svako zna da nije ozbiljna akcija za haspenje, ako se ona obavlja uz prethodno obavestavanje medija o pretresu odredjenog objekta, a pretres se obavlja upo bala dana, u 9,15 caosva. Ova farsa od potrage za jatacima i finansijerima Mladica, ne interesuje Bramerca, vec njegovo hapsenje i izrucenje Hagu.
Ovakve akcije lice ne ono narodno: traze ga, a mole Boga da ga ne nadju. Da su hteli da ga hapse, odavno bi se zaboravilo njegovo hapsenje.

jastreb

pre 15 godina

Da li neko zaista misli da je policija usla u stan bez pismene naredbe nadleznog suda. Sto se tice Dragana Todorovica, 100 posto je pozvan od strane Mladicevog sina Darka, da prisustvuje pretresanju kao svedok, sto po zakonu o krivicnom postupku ima pravo. Sta sve proizilazi iz ovoga, moguce je da je i Todorovic prikrivac i jatak, ali posto ima poslanicki imunitet memogu mu izvrsiti pretres njegovog stana, sto bi ja zarko zeleo. Nadam se da na sledecim izborima nece ni uci u parlament, pa cemo videti

bezimena

pre 15 godina

Kada su ozbiljne akcije u pitanju, mediji o njima ne izveštavaju, bar dok su u toku. Ovo je neozbiljno i dobro došlo jedino SRS kako bi se dodatno slikali. Sve u svemu promašaj!

Boris

pre 15 godina

Eto vidite, ovo su "pravi" srbi i "patriote", nekoliko kuca, bolje reci vila, naravno u Beogradu gde bi inace (kao i svaki pravi patriota), svako na svom imenu bar po jednu.
I dok se narodu pricaju razne demagoske price, ukljucujuci i skupstinsku govornicu, ovakav kriminalni svet se bogati na racun sirotinje...

mua

pre 15 godina

"Narednih dana slede akcije na više lokacija u Srbiji i trajaće sve do hapšenja Ratka Mladića", rekao je Ljajić

Ma tako Rasime samo ti najavi, jos i sirene upali da se bolje sakrije...

Breka

pre 15 godina

Po pitanju nestanka Hadjica, da se hoce, lako bi se moglo utvrditi koje je sve znao za njegov nalog za hapsenje (to ne bi trebalo biti veliki broj ljudi) i utvrditi ko mu je javio da bjezi, jer ti koji su pomogli Hadjicu vjerovatno pomazu i Mladicu, ali ....

Bucko razmisljam

pre 15 godina

Koliko je u Srbiji "BOLJE" biti sa one strane zakona najbolje pokazuje ovaj slucaj. Ratko Mladic drzi Srbiju sa njenih oko 8.000.000 gradjana u "zatvoru" kao TAOCE i to je u "REDU", Srbija mu samo pogleda dete "popreko" i Skupstina ni da "MRDNE"! zato sto to navodno nije u REDU ! A ovaj Todorovic mene licno, strasno podseca ne Robin Huda, BRANI SLABIJE !!!

Goran

pre 15 godina

Potraga za Mladićem ne sme da se pretvori u maltretiranje njegove porodice. Da li neko hapsi članove poriodice Osame Bin Ladena? Privode li se Bin Ladenovi na informativne razgovore? Konfiskuje li im se imovina? Pretresaju li im se kuće?
S druge strane, svaki normalan čovek će uvek zaštititi svog oca ili drugog bliskog člana porodice.To je normalno.
Sve neophodne akcije policija može da izvede diskretno, bez nepotrebnog maltretiranja porodice osumljičenih i drugih građana.

Radomir

pre 15 godina

Na brdovitom Balkanu ponovo su aktuelni hajduci, jataci, vlast i raja. Generalno, dobar je pravac ali je smer naopak.Što bi napredovali kada je nazadovanje divna stvar

Bojan

pre 15 godina

Paz da ga ne uhvate. Traže ga, a mole boga da ga ne nađu - uostalom, da zaista žele da ga uhapse, to su mogli da urade svaki dan, sve dok ga nisu zamolili da napusti zemlju na par meseci, a imaće i opet priliku kada mu poruče da može da se vrati.

Andrej

pre 15 godina

Nepovredivost stana
Član 40.
Stan je nepovrediv.
Niko ne može bez pismene odluke suda ući u tudji stan ili druge prostorije protiv volje njihovog držaoca, niti u njima vršiti pretres. Držalac stana i druge prostorije ima pravo da sam ili preko svoga zastupnika i uz još dva punoletna svedoka prisustvuje pretresanju. Ako držalac stana ili njegov zastupnik nisu prisutni, pretresanje je dopušteno u prisustvu dva punoletna svedoka. Bez odluke suda, ulazak u tudji stan ili druge prostorije, izuzetno i pretresanje bez prisustva svedoka, dozvoljeni su ako je to neophodno radi neposrednog lišenja slobode učinioca krivičnog dela ili otklanjanja neposredne i ozbiljne opasnosti za ljude ili imovinu, na način predvidjen zakonom.

Milan

pre 15 godina

Pre neki dan bio ja da se sisam, ovde u Abu Dhabiju u Emiratima, gde zivim i radim. Za one koji ne znaju, Emirati su muslimanska zemlja.
I odem ti ja kod brice, koji je Palestinac poreklom, nit on zna engleski, niti ja arapski. Ali se savrseno razumemo kada je sisanje u pitanju. I sedam ja u stolicu, tu neki lik i pita me "odakle si, iz Rusije?" (nazalost, podsecam ih na Ruse :)
Zbog svega sto se desavalo poslednjih godina, da bi izbegao nepotrebne rasprave i objasnjavanja, idem linijom manjeg otpora i odgovaram "Jugoslavija". Usledilo je pitanje "Odakle, Srbija, Hrvatska, Bosna...?".
Ja rekoh "Srbija".
A onda ce on: "Ahaaaa... karadzic, milosevic, mladic... "

Ma dajte bre hapsite ih sve, necu bre vise da me neko proziva za nesto sto nisam kriv !! Neka ih posalju lep[o u Hag, pa neka se tamo objasnjavaju sa sudijama dal' su krivi il nisu...

emi ešaV

pre 15 godina

Ovo je dobro. Došlo je do jasne podele na političkoj sceni Srbije, na blok koji ima nekakve ideje o budućnosti ove države i naroda i na blok koji i dalje opravdava vođenje izgubljenih ratova iz devedesetih godina.

JAO

pre 15 godina

Tetka Radeta ne bi mogla da uplaši ni Veljinu baba simanu. Baš se bojimo šake radikalskih poslanika koji će kao komandosi da oslobode kuću Mladića juniora!

azar

pre 15 godina

Preporucujem da radikali odmah krenu da cuvaju Mladice, jer to inace i rade, a skupstina neka nastavi zasedanje i neka konacno dobije normalniji izgled i da cujemo uljudniji vokabular. Natasa, Vjerica, Gordana su neobicne "dame" koje nas zlostavljaju za debele pare. Stalno razmisljam:Boze, sta li im fali kada su ovako ogrezle u mrznju? Resenje za licne zuljeve nacice u sebi, samo ako zele da sa sobom popricaju. Tragedija je sto dobre plate skidaju sa nasih ledja a ovo malo cistog vazduha otrovase braneci zlocince, proglasavajuci junacima svakoga ko nas je u crno zavio. Neka idu kod Mladica i neka se ne vracaju!

Ivan

pre 15 godina

Radikali nebi bili to sto jesu da konstantno ne izazivaju gradjanski rat. Izgleda da im 90' nisu bile dosta. Mada ovo su neki novi radikali pa mozda moraju da se dokazuju svom gazdi.

Aca

pre 15 godina

Sada sledi tuzba zbog maltetiranja deteta, odnosno unuka Ratka Mladica. A iznos koji ce drzava da plati bice ogromna. Nanosenje trauma detetu.

mia

pre 15 godina

radikali kazu da je to maltretiranje porodica haskih optuzenika?!!
a, sta je sa maltretiranjem srpskih porodica svakodnevno na tv-u od strane radikala?!!!

Aleksandar

pre 15 godina

Hahaha, "kao gradjanin prisustvuje pretresu"...gleda covek jel ima nesto da se i on ovajdi, a sto se tice izjave da ce izaci i ostali Radikali do kuce Mladica mislim da nesto zvoni :)...

slobodan stankovic

pre 15 godina

Ova izbeglica koja se uvalila u SRS Vjerica kaze sto uznemiravaju sina Ratka Mladica. Nego sta. Zbog takvog tipa 7 miliona Srba pati. Ako je on za nekog heroj u RS neka se tamo krije i neka ga trazi Nato a ne da zamajava nas gradjane Srbije. A sto se tice sina mozda SRS ocekuje da kad ga posete uruce mu dve nedelje na Sejselima Ma ja bi poslao odred u manastir Milesevu onaj tamo je ionako simpatizer SRS i ratnog zlocinca V.DR.S

Bosanac

pre 15 godina

Radikali e stvarno ste teski gubitnici ali oni najtezi, pa zar ste toliko nenormalni i verujete da cete i sa tim dobiti neki glas vise, nema sanse eeeeej bre drugari vama je odzvonilo sa takvim stvarima samo tonete jos vise, sto tako niste zabrinuti gradjani kada nekom normalnom pretresaju stan , ne ne ne Darko Mladic je sin vaseg nebeskog heroja i prilika za glas vise. Joj jedva cekam sledece izbore ali jeeeeedva da vas ne gledam vise nikada nikada nikada.A sto se tice policijske akcije apsolutno podrzavam i da mi rodjeni brat pomaze takvom zlocincu ja bih ga prebio.

Nenad

pre 15 godina

"Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović odredila je pauzu u radu Skupštine Srbije jer su poslanici SRS govorili mimo dnevnog reda, odnosno o pretresu kuće Darka Mladića."

a hoce i meni sef kad uhvati da na poslu citam vesti B92 umesto da radim, da odredi pauzu?

Marko NS

pre 15 godina

Treba obavestiti zabrinute poslanike SRS-a da otac pomenutog Darka uznemirava gradjane Srbije vec 18 godina, da je osumnjicen za najteza krivicna dela pocinjena u Evropi od drugog svetskog rata, da se krije od organa Republike Srbije, te da je pretresanje stana i drugih prostorija okrivljenog ili DRUGIH LICA, mera propisana Zakonikom o krivicnom postupku Republike Srbije.

Dusan

pre 15 godina

A policajci su stavili maske da se odbrane ako Vjerica pocne da ih gadja kletvama.:)

Mora se nekako naci nacin da se sprece Radikali da maltretiraju celu skupstinu. Da li je bilo takvih slucajeva u istoriji u nekoj zemlji i kako su reseni? Cak i da bude novih izvora oni i da osvoje 20 mandata mogu da maltretiraju celu skupstinu. Oni ne daju skupstinskoj vecini da radi svoj posao i stavljaju im klipove u tockove da bi posle rekli "eto nisu nista uradili"

zox

pre 15 godina

Mali Darko tatin bizmismen, dosao iz rata opustosene Bosne sa kamarom para i sad po Beogradu glumi bogatasa.Treba konfiskovati vilu na B.Brdu, zatim novac predati ratnim sirocicima u R.Srpskoj, a Darka, Vjericu treba vratiti u Bosnu sa dozivotnom zabranom ulaska u Srbiju.

Toma

pre 15 godina

Ne mogu da verujem.............i sa ovima sam ja saradjivao godinama??? Eeee moji radikali, pa mnogo ste smesni, mnogooooo!!! Sta mislite onda da zasedamo u kuci Darka Mladica, jer njega ne sme policija da dira, on i njegov tata su nevini i ne dodirljivi, tako da ne sme niko da ih dira!
:-)))

Dosta vise

pre 15 godina

Sta ima njegov sin sa ovim? Ako ga tamo ne nadju treba sinu platiti ostetu za maltretiranje.
Nije valjda Srbija postala zemlja kauboja da se ljudima ulazi u kucu tek tako?

Crni Gavran

pre 15 godina

Kako se Vjerica Radeta brine, prosto mi dodje da zaplacem....Siguran sam da se Vjerica isto tako brine i za nas - stotine hiljada unesrecenih ljudi svih nacija sirom Balkana za sve nas koji smo nastradali od zardjale politike zardjale kasike njene stranke i njenog vodje...

Moravac

pre 15 godina

Što, da ne stiže Serž Bramerc u posetu?!
Iskreno, koga je više briga za pretrese kod jataka i finansijera, ili neka uhapse Mladića ili neka nas puste na miru da brinemo kako ćemo da preživimo kad nam krediti budu veći od plate!

Srki

pre 15 godina

Zar danas nije radni dan svuda, pa i u Skupštini? Da li g-da radikali primaju platu (od naših para!) da u toj Skupštini nešto rade ili da po kućama čuvaju bilo kog Mladića?

Suboticanin

pre 15 godina

Pitajte Vjricu Radetu gde se nalazi Ratko Mladić, jer su radikali skrivali i Karadžića, a žašto ne bi i Mladića. Vidite da su oni najglasniji da se ratko nikada ne uhapsi, a zašto, jer verujem da SRS finansira ratne optužene, pa se plaše da su oni sledeći na spisku.

Srki

pre 15 godina

Zar danas nije radni dan svuda, pa i u Skupštini? Da li g-da radikali primaju platu (od naših para!) da u toj Skupštini nešto rade ili da po kućama čuvaju bilo kog Mladića?

Crni Gavran

pre 15 godina

Kako se Vjerica Radeta brine, prosto mi dodje da zaplacem....Siguran sam da se Vjerica isto tako brine i za nas - stotine hiljada unesrecenih ljudi svih nacija sirom Balkana za sve nas koji smo nastradali od zardjale politike zardjale kasike njene stranke i njenog vodje...

Marko NS

pre 15 godina

Treba obavestiti zabrinute poslanike SRS-a da otac pomenutog Darka uznemirava gradjane Srbije vec 18 godina, da je osumnjicen za najteza krivicna dela pocinjena u Evropi od drugog svetskog rata, da se krije od organa Republike Srbije, te da je pretresanje stana i drugih prostorija okrivljenog ili DRUGIH LICA, mera propisana Zakonikom o krivicnom postupku Republike Srbije.

zox

pre 15 godina

Mali Darko tatin bizmismen, dosao iz rata opustosene Bosne sa kamarom para i sad po Beogradu glumi bogatasa.Treba konfiskovati vilu na B.Brdu, zatim novac predati ratnim sirocicima u R.Srpskoj, a Darka, Vjericu treba vratiti u Bosnu sa dozivotnom zabranom ulaska u Srbiju.

Milan

pre 15 godina

Pre neki dan bio ja da se sisam, ovde u Abu Dhabiju u Emiratima, gde zivim i radim. Za one koji ne znaju, Emirati su muslimanska zemlja.
I odem ti ja kod brice, koji je Palestinac poreklom, nit on zna engleski, niti ja arapski. Ali se savrseno razumemo kada je sisanje u pitanju. I sedam ja u stolicu, tu neki lik i pita me "odakle si, iz Rusije?" (nazalost, podsecam ih na Ruse :)
Zbog svega sto se desavalo poslednjih godina, da bi izbegao nepotrebne rasprave i objasnjavanja, idem linijom manjeg otpora i odgovaram "Jugoslavija". Usledilo je pitanje "Odakle, Srbija, Hrvatska, Bosna...?".
Ja rekoh "Srbija".
A onda ce on: "Ahaaaa... karadzic, milosevic, mladic... "

Ma dajte bre hapsite ih sve, necu bre vise da me neko proziva za nesto sto nisam kriv !! Neka ih posalju lep[o u Hag, pa neka se tamo objasnjavaju sa sudijama dal' su krivi il nisu...

Dosta vise

pre 15 godina

Sta ima njegov sin sa ovim? Ako ga tamo ne nadju treba sinu platiti ostetu za maltretiranje.
Nije valjda Srbija postala zemlja kauboja da se ljudima ulazi u kucu tek tako?

Nenad

pre 15 godina

"Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović odredila je pauzu u radu Skupštine Srbije jer su poslanici SRS govorili mimo dnevnog reda, odnosno o pretresu kuće Darka Mladića."

a hoce i meni sef kad uhvati da na poslu citam vesti B92 umesto da radim, da odredi pauzu?

mia

pre 15 godina

radikali kazu da je to maltretiranje porodica haskih optuzenika?!!
a, sta je sa maltretiranjem srpskih porodica svakodnevno na tv-u od strane radikala?!!!

Suboticanin

pre 15 godina

Pitajte Vjricu Radetu gde se nalazi Ratko Mladić, jer su radikali skrivali i Karadžića, a žašto ne bi i Mladića. Vidite da su oni najglasniji da se ratko nikada ne uhapsi, a zašto, jer verujem da SRS finansira ratne optužene, pa se plaše da su oni sledeći na spisku.

Moravac

pre 15 godina

Što, da ne stiže Serž Bramerc u posetu?!
Iskreno, koga je više briga za pretrese kod jataka i finansijera, ili neka uhapse Mladića ili neka nas puste na miru da brinemo kako ćemo da preživimo kad nam krediti budu veći od plate!

Bosanac

pre 15 godina

Radikali e stvarno ste teski gubitnici ali oni najtezi, pa zar ste toliko nenormalni i verujete da cete i sa tim dobiti neki glas vise, nema sanse eeeeej bre drugari vama je odzvonilo sa takvim stvarima samo tonete jos vise, sto tako niste zabrinuti gradjani kada nekom normalnom pretresaju stan , ne ne ne Darko Mladic je sin vaseg nebeskog heroja i prilika za glas vise. Joj jedva cekam sledece izbore ali jeeeeedva da vas ne gledam vise nikada nikada nikada.A sto se tice policijske akcije apsolutno podrzavam i da mi rodjeni brat pomaze takvom zlocincu ja bih ga prebio.

slobodan stankovic

pre 15 godina

Ova izbeglica koja se uvalila u SRS Vjerica kaze sto uznemiravaju sina Ratka Mladica. Nego sta. Zbog takvog tipa 7 miliona Srba pati. Ako je on za nekog heroj u RS neka se tamo krije i neka ga trazi Nato a ne da zamajava nas gradjane Srbije. A sto se tice sina mozda SRS ocekuje da kad ga posete uruce mu dve nedelje na Sejselima Ma ja bi poslao odred u manastir Milesevu onaj tamo je ionako simpatizer SRS i ratnog zlocinca V.DR.S

Goran

pre 15 godina

Potraga za Mladićem ne sme da se pretvori u maltretiranje njegove porodice. Da li neko hapsi članove poriodice Osame Bin Ladena? Privode li se Bin Ladenovi na informativne razgovore? Konfiskuje li im se imovina? Pretresaju li im se kuće?
S druge strane, svaki normalan čovek će uvek zaštititi svog oca ili drugog bliskog člana porodice.To je normalno.
Sve neophodne akcije policija može da izvede diskretno, bez nepotrebnog maltretiranja porodice osumljičenih i drugih građana.

Toma

pre 15 godina

Ne mogu da verujem.............i sa ovima sam ja saradjivao godinama??? Eeee moji radikali, pa mnogo ste smesni, mnogooooo!!! Sta mislite onda da zasedamo u kuci Darka Mladica, jer njega ne sme policija da dira, on i njegov tata su nevini i ne dodirljivi, tako da ne sme niko da ih dira!
:-)))

Andrej

pre 15 godina

Nepovredivost stana
Član 40.
Stan je nepovrediv.
Niko ne može bez pismene odluke suda ući u tudji stan ili druge prostorije protiv volje njihovog držaoca, niti u njima vršiti pretres. Držalac stana i druge prostorije ima pravo da sam ili preko svoga zastupnika i uz još dva punoletna svedoka prisustvuje pretresanju. Ako držalac stana ili njegov zastupnik nisu prisutni, pretresanje je dopušteno u prisustvu dva punoletna svedoka. Bez odluke suda, ulazak u tudji stan ili druge prostorije, izuzetno i pretresanje bez prisustva svedoka, dozvoljeni su ako je to neophodno radi neposrednog lišenja slobode učinioca krivičnog dela ili otklanjanja neposredne i ozbiljne opasnosti za ljude ili imovinu, na način predvidjen zakonom.

azar

pre 15 godina

Preporucujem da radikali odmah krenu da cuvaju Mladice, jer to inace i rade, a skupstina neka nastavi zasedanje i neka konacno dobije normalniji izgled i da cujemo uljudniji vokabular. Natasa, Vjerica, Gordana su neobicne "dame" koje nas zlostavljaju za debele pare. Stalno razmisljam:Boze, sta li im fali kada su ovako ogrezle u mrznju? Resenje za licne zuljeve nacice u sebi, samo ako zele da sa sobom popricaju. Tragedija je sto dobre plate skidaju sa nasih ledja a ovo malo cistog vazduha otrovase braneci zlocince, proglasavajuci junacima svakoga ko nas je u crno zavio. Neka idu kod Mladica i neka se ne vracaju!

Dusan

pre 15 godina

A policajci su stavili maske da se odbrane ako Vjerica pocne da ih gadja kletvama.:)

Mora se nekako naci nacin da se sprece Radikali da maltretiraju celu skupstinu. Da li je bilo takvih slucajeva u istoriji u nekoj zemlji i kako su reseni? Cak i da bude novih izvora oni i da osvoje 20 mandata mogu da maltretiraju celu skupstinu. Oni ne daju skupstinskoj vecini da radi svoj posao i stavljaju im klipove u tockove da bi posle rekli "eto nisu nista uradili"

Aleksandar

pre 15 godina

Hahaha, "kao gradjanin prisustvuje pretresu"...gleda covek jel ima nesto da se i on ovajdi, a sto se tice izjave da ce izaci i ostali Radikali do kuce Mladica mislim da nesto zvoni :)...

Ivan

pre 15 godina

Radikali nebi bili to sto jesu da konstantno ne izazivaju gradjanski rat. Izgleda da im 90' nisu bile dosta. Mada ovo su neki novi radikali pa mozda moraju da se dokazuju svom gazdi.

JAO

pre 15 godina

Tetka Radeta ne bi mogla da uplaši ni Veljinu baba simanu. Baš se bojimo šake radikalskih poslanika koji će kao komandosi da oslobode kuću Mladića juniora!

Bucko razmisljam

pre 15 godina

Koliko je u Srbiji "BOLJE" biti sa one strane zakona najbolje pokazuje ovaj slucaj. Ratko Mladic drzi Srbiju sa njenih oko 8.000.000 gradjana u "zatvoru" kao TAOCE i to je u "REDU", Srbija mu samo pogleda dete "popreko" i Skupstina ni da "MRDNE"! zato sto to navodno nije u REDU ! A ovaj Todorovic mene licno, strasno podseca ne Robin Huda, BRANI SLABIJE !!!

Radomir

pre 15 godina

Na brdovitom Balkanu ponovo su aktuelni hajduci, jataci, vlast i raja. Generalno, dobar je pravac ali je smer naopak.Što bi napredovali kada je nazadovanje divna stvar

bezimena

pre 15 godina

Kada su ozbiljne akcije u pitanju, mediji o njima ne izveštavaju, bar dok su u toku. Ovo je neozbiljno i dobro došlo jedino SRS kako bi se dodatno slikali. Sve u svemu promašaj!

Aca

pre 15 godina

Sada sledi tuzba zbog maltetiranja deteta, odnosno unuka Ratka Mladica. A iznos koji ce drzava da plati bice ogromna. Nanosenje trauma detetu.

Boris

pre 15 godina

Eto vidite, ovo su "pravi" srbi i "patriote", nekoliko kuca, bolje reci vila, naravno u Beogradu gde bi inace (kao i svaki pravi patriota), svako na svom imenu bar po jednu.
I dok se narodu pricaju razne demagoske price, ukljucujuci i skupstinsku govornicu, ovakav kriminalni svet se bogati na racun sirotinje...

emi ešaV

pre 15 godina

Ovo je dobro. Došlo je do jasne podele na političkoj sceni Srbije, na blok koji ima nekakve ideje o budućnosti ove države i naroda i na blok koji i dalje opravdava vođenje izgubljenih ratova iz devedesetih godina.

Bojan

pre 15 godina

Paz da ga ne uhvate. Traže ga, a mole boga da ga ne nađu - uostalom, da zaista žele da ga uhapse, to su mogli da urade svaki dan, sve dok ga nisu zamolili da napusti zemlju na par meseci, a imaće i opet priliku kada mu poruče da može da se vrati.

mua

pre 15 godina

"Narednih dana slede akcije na više lokacija u Srbiji i trajaće sve do hapšenja Ratka Mladića", rekao je Ljajić

Ma tako Rasime samo ti najavi, jos i sirene upali da se bolje sakrije...

Jokannnn

pre 15 godina

Po ko je sada ovde blesav? Sin Ratka Mladica je u Beogradu, ima kucu koju iznajmljuje. Pa sto nije u Republici Srpskoj za koju je njegov tata ratovao? Sve te nase junake deportovati u Republiku Srpsku pa neka oni vide sta ce sa njima da rade! Ne nego se kriju kod nas kada nas svet pritegne da "moramo" (niko te nepita hoces li ili neces) da ih isporucimo onda smo mi "izdajnici". Ma kako da nije, a oni imaju kuce po Beogradu i stanove i oni su "junaci".

Gandor

pre 15 godina

Mozete pretpotstaviti kakav je svaki put rezultat trazenja Mladica kad ga traze oni koji ga cuvaju kao oko u glavi ! Preporucio bih onima koji imaju ozbiljnu nameru da ga traze , da malo pretresu manastire i kasarne !

Breka

pre 15 godina

Po pitanju nestanka Hadjica, da se hoce, lako bi se moglo utvrditi koje je sve znao za njegov nalog za hapsenje (to ne bi trebalo biti veliki broj ljudi) i utvrditi ko mu je javio da bjezi, jer ti koji su pomogli Hadjicu vjerovatno pomazu i Mladicu, ali ....

Julius

pre 15 godina

Samo vi trazite Mladica tamo gde ga nema, pa ocekujte pozitivan izvestaj Haskog tuzioca, Serza Bramerca, o navodnoj saradnji vlasti Srbije sa Haskim tribunalom.
Sva ova policijska i medijska kampanja sluzi tom cilju, da Bramerc daje sada pozitivnu ocenu, kako se traga "za tragovima", a ne za samog begunca. Svako zna da nije ozbiljna akcija za haspenje, ako se ona obavlja uz prethodno obavestavanje medija o pretresu odredjenog objekta, a pretres se obavlja upo bala dana, u 9,15 caosva. Ova farsa od potrage za jatacima i finansijerima Mladica, ne interesuje Bramerca, vec njegovo hapsenje i izrucenje Hagu.
Ovakve akcije lice ne ono narodno: traze ga, a mole Boga da ga ne nadju. Da su hteli da ga hapse, odavno bi se zaboravilo njegovo hapsenje.

jastreb

pre 15 godina

Da li neko zaista misli da je policija usla u stan bez pismene naredbe nadleznog suda. Sto se tice Dragana Todorovica, 100 posto je pozvan od strane Mladicevog sina Darka, da prisustvuje pretresanju kao svedok, sto po zakonu o krivicnom postupku ima pravo. Sta sve proizilazi iz ovoga, moguce je da je i Todorovic prikrivac i jatak, ali posto ima poslanicki imunitet memogu mu izvrsiti pretres njegovog stana, sto bi ja zarko zeleo. Nadam se da na sledecim izborima nece ni uci u parlament, pa cemo videti

Anonimus

pre 15 godina

Najvise radikala ima u severnom delu Mitrovice, Kosovo pa ga mogu i tamo kriti, tamo je najbezbedniji, jer tamo nema srpske policije, niti vojske, Mladic moze biti i u kosovu u Mitrovici severnom delu, ljudi moji tamo treba da se ispita. Najvece njegove pristalice zive u severnom delu Mitrovice. Vi ga trazite po Srbiji a on u goste godinama na Kosovu, tamo nema ni srpske policije, a ni albanske, znaci sve sami radikali.

Citalac

pre 15 godina

Spanske serije su "nista" u odnosu na one koje mi izreziramo. Jos kada ne bi bila tako ozbiljna tema, mogli bi na miru, uz pivce, da se spremimo za sledecu epizodu!

babaroga

pre 15 godina

Heheh da je po CNN-u, Toma bi vec bio u cjuzi!Katastrofa! :D

http://edition.cnn.com/2008/WORLD/europe/12/04/mladic.son.raid.ap/index.html

Dosta vise

pre 15 godina

Sta ima njegov sin sa ovim? Ako ga tamo ne nadju treba sinu platiti ostetu za maltretiranje.
Nije valjda Srbija postala zemlja kauboja da se ljudima ulazi u kucu tek tako?

Goran

pre 15 godina

Potraga za Mladićem ne sme da se pretvori u maltretiranje njegove porodice. Da li neko hapsi članove poriodice Osame Bin Ladena? Privode li se Bin Ladenovi na informativne razgovore? Konfiskuje li im se imovina? Pretresaju li im se kuće?
S druge strane, svaki normalan čovek će uvek zaštititi svog oca ili drugog bliskog člana porodice.To je normalno.
Sve neophodne akcije policija može da izvede diskretno, bez nepotrebnog maltretiranja porodice osumljičenih i drugih građana.

Srki

pre 15 godina

Zar danas nije radni dan svuda, pa i u Skupštini? Da li g-da radikali primaju platu (od naših para!) da u toj Skupštini nešto rade ili da po kućama čuvaju bilo kog Mladića?

Milan

pre 15 godina

Pre neki dan bio ja da se sisam, ovde u Abu Dhabiju u Emiratima, gde zivim i radim. Za one koji ne znaju, Emirati su muslimanska zemlja.
I odem ti ja kod brice, koji je Palestinac poreklom, nit on zna engleski, niti ja arapski. Ali se savrseno razumemo kada je sisanje u pitanju. I sedam ja u stolicu, tu neki lik i pita me "odakle si, iz Rusije?" (nazalost, podsecam ih na Ruse :)
Zbog svega sto se desavalo poslednjih godina, da bi izbegao nepotrebne rasprave i objasnjavanja, idem linijom manjeg otpora i odgovaram "Jugoslavija". Usledilo je pitanje "Odakle, Srbija, Hrvatska, Bosna...?".
Ja rekoh "Srbija".
A onda ce on: "Ahaaaa... karadzic, milosevic, mladic... "

Ma dajte bre hapsite ih sve, necu bre vise da me neko proziva za nesto sto nisam kriv !! Neka ih posalju lep[o u Hag, pa neka se tamo objasnjavaju sa sudijama dal' su krivi il nisu...

Marko NS

pre 15 godina

Treba obavestiti zabrinute poslanike SRS-a da otac pomenutog Darka uznemirava gradjane Srbije vec 18 godina, da je osumnjicen za najteza krivicna dela pocinjena u Evropi od drugog svetskog rata, da se krije od organa Republike Srbije, te da je pretresanje stana i drugih prostorija okrivljenog ili DRUGIH LICA, mera propisana Zakonikom o krivicnom postupku Republike Srbije.

zox

pre 15 godina

Mali Darko tatin bizmismen, dosao iz rata opustosene Bosne sa kamarom para i sad po Beogradu glumi bogatasa.Treba konfiskovati vilu na B.Brdu, zatim novac predati ratnim sirocicima u R.Srpskoj, a Darka, Vjericu treba vratiti u Bosnu sa dozivotnom zabranom ulaska u Srbiju.

slobodan stankovic

pre 15 godina

Ova izbeglica koja se uvalila u SRS Vjerica kaze sto uznemiravaju sina Ratka Mladica. Nego sta. Zbog takvog tipa 7 miliona Srba pati. Ako je on za nekog heroj u RS neka se tamo krije i neka ga trazi Nato a ne da zamajava nas gradjane Srbije. A sto se tice sina mozda SRS ocekuje da kad ga posete uruce mu dve nedelje na Sejselima Ma ja bi poslao odred u manastir Milesevu onaj tamo je ionako simpatizer SRS i ratnog zlocinca V.DR.S

Crni Gavran

pre 15 godina

Kako se Vjerica Radeta brine, prosto mi dodje da zaplacem....Siguran sam da se Vjerica isto tako brine i za nas - stotine hiljada unesrecenih ljudi svih nacija sirom Balkana za sve nas koji smo nastradali od zardjale politike zardjale kasike njene stranke i njenog vodje...

Andrej

pre 15 godina

Nepovredivost stana
Član 40.
Stan je nepovrediv.
Niko ne može bez pismene odluke suda ući u tudji stan ili druge prostorije protiv volje njihovog držaoca, niti u njima vršiti pretres. Držalac stana i druge prostorije ima pravo da sam ili preko svoga zastupnika i uz još dva punoletna svedoka prisustvuje pretresanju. Ako držalac stana ili njegov zastupnik nisu prisutni, pretresanje je dopušteno u prisustvu dva punoletna svedoka. Bez odluke suda, ulazak u tudji stan ili druge prostorije, izuzetno i pretresanje bez prisustva svedoka, dozvoljeni su ako je to neophodno radi neposrednog lišenja slobode učinioca krivičnog dela ili otklanjanja neposredne i ozbiljne opasnosti za ljude ili imovinu, na način predvidjen zakonom.

Suboticanin

pre 15 godina

Pitajte Vjricu Radetu gde se nalazi Ratko Mladić, jer su radikali skrivali i Karadžića, a žašto ne bi i Mladića. Vidite da su oni najglasniji da se ratko nikada ne uhapsi, a zašto, jer verujem da SRS finansira ratne optužene, pa se plaše da su oni sledeći na spisku.

Bucko razmisljam

pre 15 godina

Koliko je u Srbiji "BOLJE" biti sa one strane zakona najbolje pokazuje ovaj slucaj. Ratko Mladic drzi Srbiju sa njenih oko 8.000.000 gradjana u "zatvoru" kao TAOCE i to je u "REDU", Srbija mu samo pogleda dete "popreko" i Skupstina ni da "MRDNE"! zato sto to navodno nije u REDU ! A ovaj Todorovic mene licno, strasno podseca ne Robin Huda, BRANI SLABIJE !!!

Toma

pre 15 godina

Ne mogu da verujem.............i sa ovima sam ja saradjivao godinama??? Eeee moji radikali, pa mnogo ste smesni, mnogooooo!!! Sta mislite onda da zasedamo u kuci Darka Mladica, jer njega ne sme policija da dira, on i njegov tata su nevini i ne dodirljivi, tako da ne sme niko da ih dira!
:-)))

emi ešaV

pre 15 godina

Ovo je dobro. Došlo je do jasne podele na političkoj sceni Srbije, na blok koji ima nekakve ideje o budućnosti ove države i naroda i na blok koji i dalje opravdava vođenje izgubljenih ratova iz devedesetih godina.

Radomir

pre 15 godina

Na brdovitom Balkanu ponovo su aktuelni hajduci, jataci, vlast i raja. Generalno, dobar je pravac ali je smer naopak.Što bi napredovali kada je nazadovanje divna stvar

Moravac

pre 15 godina

Što, da ne stiže Serž Bramerc u posetu?!
Iskreno, koga je više briga za pretrese kod jataka i finansijera, ili neka uhapse Mladića ili neka nas puste na miru da brinemo kako ćemo da preživimo kad nam krediti budu veći od plate!

Aleksandar

pre 15 godina

Hahaha, "kao gradjanin prisustvuje pretresu"...gleda covek jel ima nesto da se i on ovajdi, a sto se tice izjave da ce izaci i ostali Radikali do kuce Mladica mislim da nesto zvoni :)...

Bosanac

pre 15 godina

Radikali e stvarno ste teski gubitnici ali oni najtezi, pa zar ste toliko nenormalni i verujete da cete i sa tim dobiti neki glas vise, nema sanse eeeeej bre drugari vama je odzvonilo sa takvim stvarima samo tonete jos vise, sto tako niste zabrinuti gradjani kada nekom normalnom pretresaju stan , ne ne ne Darko Mladic je sin vaseg nebeskog heroja i prilika za glas vise. Joj jedva cekam sledece izbore ali jeeeeedva da vas ne gledam vise nikada nikada nikada.A sto se tice policijske akcije apsolutno podrzavam i da mi rodjeni brat pomaze takvom zlocincu ja bih ga prebio.

mua

pre 15 godina

"Narednih dana slede akcije na više lokacija u Srbiji i trajaće sve do hapšenja Ratka Mladića", rekao je Ljajić

Ma tako Rasime samo ti najavi, jos i sirene upali da se bolje sakrije...

Ivan

pre 15 godina

Radikali nebi bili to sto jesu da konstantno ne izazivaju gradjanski rat. Izgleda da im 90' nisu bile dosta. Mada ovo su neki novi radikali pa mozda moraju da se dokazuju svom gazdi.

Aca

pre 15 godina

Sada sledi tuzba zbog maltetiranja deteta, odnosno unuka Ratka Mladica. A iznos koji ce drzava da plati bice ogromna. Nanosenje trauma detetu.

mia

pre 15 godina

radikali kazu da je to maltretiranje porodica haskih optuzenika?!!
a, sta je sa maltretiranjem srpskih porodica svakodnevno na tv-u od strane radikala?!!!

Jokannnn

pre 15 godina

Po ko je sada ovde blesav? Sin Ratka Mladica je u Beogradu, ima kucu koju iznajmljuje. Pa sto nije u Republici Srpskoj za koju je njegov tata ratovao? Sve te nase junake deportovati u Republiku Srpsku pa neka oni vide sta ce sa njima da rade! Ne nego se kriju kod nas kada nas svet pritegne da "moramo" (niko te nepita hoces li ili neces) da ih isporucimo onda smo mi "izdajnici". Ma kako da nije, a oni imaju kuce po Beogradu i stanove i oni su "junaci".

Anonimus

pre 15 godina

Najvise radikala ima u severnom delu Mitrovice, Kosovo pa ga mogu i tamo kriti, tamo je najbezbedniji, jer tamo nema srpske policije, niti vojske, Mladic moze biti i u kosovu u Mitrovici severnom delu, ljudi moji tamo treba da se ispita. Najvece njegove pristalice zive u severnom delu Mitrovice. Vi ga trazite po Srbiji a on u goste godinama na Kosovu, tamo nema ni srpske policije, a ni albanske, znaci sve sami radikali.

jastreb

pre 15 godina

Da li neko zaista misli da je policija usla u stan bez pismene naredbe nadleznog suda. Sto se tice Dragana Todorovica, 100 posto je pozvan od strane Mladicevog sina Darka, da prisustvuje pretresanju kao svedok, sto po zakonu o krivicnom postupku ima pravo. Sta sve proizilazi iz ovoga, moguce je da je i Todorovic prikrivac i jatak, ali posto ima poslanicki imunitet memogu mu izvrsiti pretres njegovog stana, sto bi ja zarko zeleo. Nadam se da na sledecim izborima nece ni uci u parlament, pa cemo videti

Gandor

pre 15 godina

Mozete pretpotstaviti kakav je svaki put rezultat trazenja Mladica kad ga traze oni koji ga cuvaju kao oko u glavi ! Preporucio bih onima koji imaju ozbiljnu nameru da ga traze , da malo pretresu manastire i kasarne !

Boris

pre 15 godina

Eto vidite, ovo su "pravi" srbi i "patriote", nekoliko kuca, bolje reci vila, naravno u Beogradu gde bi inace (kao i svaki pravi patriota), svako na svom imenu bar po jednu.
I dok se narodu pricaju razne demagoske price, ukljucujuci i skupstinsku govornicu, ovakav kriminalni svet se bogati na racun sirotinje...

Julius

pre 15 godina

Samo vi trazite Mladica tamo gde ga nema, pa ocekujte pozitivan izvestaj Haskog tuzioca, Serza Bramerca, o navodnoj saradnji vlasti Srbije sa Haskim tribunalom.
Sva ova policijska i medijska kampanja sluzi tom cilju, da Bramerc daje sada pozitivnu ocenu, kako se traga "za tragovima", a ne za samog begunca. Svako zna da nije ozbiljna akcija za haspenje, ako se ona obavlja uz prethodno obavestavanje medija o pretresu odredjenog objekta, a pretres se obavlja upo bala dana, u 9,15 caosva. Ova farsa od potrage za jatacima i finansijerima Mladica, ne interesuje Bramerca, vec njegovo hapsenje i izrucenje Hagu.
Ovakve akcije lice ne ono narodno: traze ga, a mole Boga da ga ne nadju. Da su hteli da ga hapse, odavno bi se zaboravilo njegovo hapsenje.

JAO

pre 15 godina

Tetka Radeta ne bi mogla da uplaši ni Veljinu baba simanu. Baš se bojimo šake radikalskih poslanika koji će kao komandosi da oslobode kuću Mladića juniora!

Dusan

pre 15 godina

A policajci su stavili maske da se odbrane ako Vjerica pocne da ih gadja kletvama.:)

Mora se nekako naci nacin da se sprece Radikali da maltretiraju celu skupstinu. Da li je bilo takvih slucajeva u istoriji u nekoj zemlji i kako su reseni? Cak i da bude novih izvora oni i da osvoje 20 mandata mogu da maltretiraju celu skupstinu. Oni ne daju skupstinskoj vecini da radi svoj posao i stavljaju im klipove u tockove da bi posle rekli "eto nisu nista uradili"

azar

pre 15 godina

Preporucujem da radikali odmah krenu da cuvaju Mladice, jer to inace i rade, a skupstina neka nastavi zasedanje i neka konacno dobije normalniji izgled i da cujemo uljudniji vokabular. Natasa, Vjerica, Gordana su neobicne "dame" koje nas zlostavljaju za debele pare. Stalno razmisljam:Boze, sta li im fali kada su ovako ogrezle u mrznju? Resenje za licne zuljeve nacice u sebi, samo ako zele da sa sobom popricaju. Tragedija je sto dobre plate skidaju sa nasih ledja a ovo malo cistog vazduha otrovase braneci zlocince, proglasavajuci junacima svakoga ko nas je u crno zavio. Neka idu kod Mladica i neka se ne vracaju!

Breka

pre 15 godina

Po pitanju nestanka Hadjica, da se hoce, lako bi se moglo utvrditi koje je sve znao za njegov nalog za hapsenje (to ne bi trebalo biti veliki broj ljudi) i utvrditi ko mu je javio da bjezi, jer ti koji su pomogli Hadjicu vjerovatno pomazu i Mladicu, ali ....

Bojan

pre 15 godina

Paz da ga ne uhvate. Traže ga, a mole boga da ga ne nađu - uostalom, da zaista žele da ga uhapse, to su mogli da urade svaki dan, sve dok ga nisu zamolili da napusti zemlju na par meseci, a imaće i opet priliku kada mu poruče da može da se vrati.

bezimena

pre 15 godina

Kada su ozbiljne akcije u pitanju, mediji o njima ne izveštavaju, bar dok su u toku. Ovo je neozbiljno i dobro došlo jedino SRS kako bi se dodatno slikali. Sve u svemu promašaj!

Nenad

pre 15 godina

"Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović odredila je pauzu u radu Skupštine Srbije jer su poslanici SRS govorili mimo dnevnog reda, odnosno o pretresu kuće Darka Mladića."

a hoce i meni sef kad uhvati da na poslu citam vesti B92 umesto da radim, da odredi pauzu?

Citalac

pre 15 godina

Spanske serije su "nista" u odnosu na one koje mi izreziramo. Jos kada ne bi bila tako ozbiljna tema, mogli bi na miru, uz pivce, da se spremimo za sledecu epizodu!

babaroga

pre 15 godina

Heheh da je po CNN-u, Toma bi vec bio u cjuzi!Katastrofa! :D

http://edition.cnn.com/2008/WORLD/europe/12/04/mladic.son.raid.ap/index.html