Meštani: Medved napada ovce

Loznica -- U selu Gornja Borina kod Loznice nepoznata životinja pojela je deset ovaca, a meštani tvrde da njihova stada napada ženka mrkog medveda.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. O prisustvu mecke sa dva meceta su bili obavesteni svi koji su se mogli smatrati adleznim za to, da ih sad ne prozivam javno, mada bih trebalo jer niko nista nije preduzeo, a mecka sa mecicima je odstreljena u najstrozoj tajnosti. Mestani su se,iz straha od medveda i stete, naravno slozili i obecali da ce cutati kako da je cela stvar zataskana a svedoka je nemoguce naci. Ja bih rado strpala u zatvor i onog ko je ubio medveda, a i nadlezne koji nista nisu preduzeli vec su samo prebacili odgovornost sa jednih na druge.
  (Nada, 20. mart 2011 23:08)

  # Link komentara

 2. U Srbiji postoji ekipa koja se bavi hvatanjem i prebacivanjem medveda na drugu lokaciju na kojoj nikoga ne ugrozava. Treba se samo javiti Prof Dusanu Cirovicu na bioloskom fakultetu u Beogradu. Inace, da neko ima smisla za marketing i turizam od ovog medveda bi napravio turisticku atrakciju.Malo koje selo u Evropi moze da se pohvali da ima medveda.S meckom u Evropu.
  (Ivan, 27. septembar 2008 21:28)

  # Link komentara

 3. Za osudu je sto se niko iz nadleznog ministarstva vec nije oglasio. Seljani zasluzuju hitnu nadoknadu i garancije da se ovo nece ponoviti. Pocela je i skola, djaci pesaci su na putu, mislite i o tome.
  (electric_mojo, 27. septembar 2008 20:08)

  # Link komentara

 4. Onog ko pokuša da ubije ovog medveda osuditi na 10 godina zatvora. Mrki medved predstavlja veliku vrednost za državu i taj kraj, bez obzira koliko se lovci sada radovali budućem trofeju.
  Mnogo više ovaca se pojede po raznoraznim restoranima i taj se medved može vrlo lako nahraniti tako da neće napadati. Pozdrav za ženku medveda i njenu decu :)
  (Herman, 27. septembar 2008 18:53)

  # Link komentara