Srećković zadovoljan radom Vlade

Beograd -- Ministar za dijasporu Srđan Srećković je zadovoljan dosadašnjim radom Vlade Srbije, kao i saradnjom koalicionih stranaka.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Da nije tuzno, bilo bi smesno. Gde to jos na svetu rad Vlade ocenjuju clanovi Vlade? Zamislite molim vas ministar Sreckovic je zadovoljan radom Vlade, nije nego. Savetujem mu da malo izadje iz kabineta, na trotoar nek pita prolaznike da li su oni zadovoljni ili ocajni.
  (ucitelj, 31. avgust 2008 08:07)

  # Link komentara

 2. Sto volim kada politicari hvale sami sebe i kada su samozadovolj(e)ni.Solidno je startovala nova vlada sto ne znaci da ne moze bolje. Malo mi je nejasno sta zele u SPO-u sa promocijom nove strategije a nisam siguran i da je njima samima bas sve jasno. Imaju glavnokomandujuceg koji nikada nije dobio izbore i koji ih je od najjace opozicione stranke sveo na nivo statisticke greske. Prvo treba da srede stvari u vrhu stranke jer sa Vukom i Danom nisam siguran da ce docekati dan kada ce biti relevantan faktor na politickoj sceni Srbije. Suvise su lutali od levog ka desnog i obratno a cini mi se da se to lutanje i dalje nastavlja.
  (Bg boy, 31. avgust 2008 09:21)

  # Link komentara

 3. Slusao sam ga pre neki dan na TV i samo mogu reci jako atrikuliran i pametan politicar koji zna sta zeli i razume vreme u kome se Srbije nalazi.
  (Knezevic, 31. avgust 2008 10:03)

  # Link komentara

 4. Srekovic deluje veoma obrazovano, pristojno i umereno, upravo kao sto je i ova izjava. Pocetak ove Vlade nije los, mada je svakako suvise rano da bi smo znali njene krajnje domete.
  Prica o desnici je vrlo znacajna jer se u Srbiji ona veoma jaka i treba je kontrolisati. Mnogo je bolje pomoci SPO-u koji je autenticni predstavnik te konzervativne Srbije da se revitalizuje i da zajedno sa jos nekim strankama ili pokretima kontrolise te glasove nego da ovi glasovi budu radikalski i Kostunicini. Bilo bi jako dobro da SPO uzme ove glasove jer ih DS i druge proevropske stranke zbog ideoloske osnove ne mogu uzeti - u suprotnom, pre ili kasnije imacemo Vladu radikala i narodnjaka a to bi bilo pogubno
  (milan petrasinovic, 31. avgust 2008 11:47)

  # Link komentara

 5. Kod naših vrlih ministara je jako i jedino važno da su on i zadovoljni svojim radom.
  Kako je gradjanima ove, po mnogo čemu poslednje zemlje u Evropi, njih ne interesuje i nije ih sramota da to i pokažu.
  (Milko, 31. avgust 2008 12:18)

  # Link komentara

 6. "Srećković zadovoljan radom Vlade"
  Baš je srećković.
  (Maksimalno orao pozitivno, 31. avgust 2008 12:45)

  # Link komentara

 7. Umesto praznog samohvalisanja bolje bi bilo da ministar izlozi konkretan plan rada, da kaze kada ce dijaspori biti omoguceno glasanje putem poste, da objasni da li drzava i dalje vidi dijasporu samo kao kravu muzaru od koje ce da otima evre po vestacki niskom kursu...Ili ce ministar kao i njegov prethodnik iz SPO-a u pretposlednjoj vladi, da po svetu imenuje takozvane i samozvane poverenike Ministarstva dijaspore, da zajedno sa saradnicima putuje o trosku budzeta da bi "posetio" dijasporu i da daje izjave kako je zadovoljan rezultatima rada, a ni rada ni rezultata nigde nema.
  (Radnik, 31. avgust 2008 13:45)

  # Link komentara