Karadžić i porodica

Beograd -- Miroslav Lajčak označio je kao ucenjivanje u političke svrhe pritisak da se porodici Karadžića izdaju pasoši da bi ga posetili u Beogradu.

Izvor: B92, FoNet, Beta, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. strasan je taj koncept da porodica biva kaznjena zbog dela jednog njenog clana. a i strasan je koncept selektivne primene prvog koncepta na samo jednu porodicu. a i koncept da se ova dva prethodna koncepta primenjuju samovoljom jednog cinovnika je takodje strasan...
  (sallle, 31. jul 2008 13:14)

  # Link komentara

 2. Porodicu je Karadžić sam kaznio. On je uzrok a ovo su posledice. A kad se već tako dobro prerušio i putovao u Beč i Hrvatsku, mogao je i porodicu da obiđe.
  Ne bi bilo sumnjivo, došao čika doktor u vizitu ...
  (pesimista, 31. jul 2008 14:35)

  # Link komentara

 3. Svi clanovi Karadziceve porodice, i oni uze kao i oni dalje, uzivali su blagodeti, dok je on bio presednik RS, red je da sada osecaju i reperkusije.
  (Pal., 31. jul 2008 15:22)

  # Link komentara

 4. A koja je razlika posle 12 godina da li će ga porodica obići u zatvoru u Beogradu ili zatvoru u Hagu? Lično mislim da su u Hagu bolji uslovi i za posete.
  (Zar ne?, 31. jul 2008 15:52)

  # Link komentara

 5. Za mene je g.Lajcak povratio znacenje pojmovima, pogotovo onima koji se ticu istine, casti, postenja, pravde... A mi smo jos uvek na onom stupnju kad mozemo da se lecimo zajedno sa Dabom Dabicem njim samim ili njegovim nevidljivim saveznicima. Duboko postovanje i zahvalnost g. Miroslavu Lajcaku!
  ((Vlast)a, 31. jul 2008 16:14)

  # Link komentara

 6. Znachi, prema ovoj logici, ako ja ukradem neshto i odem u zatvor, legitimno je pravo policija da maltretira i shikanira moju porodicu.... To je neka demokratska praksa ili neshto drugo ?!?
  Vrlo chudna logika...
  (Sasa, 31. jul 2008 17:35)

  # Link komentara

 7. Alo, Lajcak je cinovnik koji izvrsava tudja naredjenja, on ne donosi odluke, te nemojte se toliko diviti jednom obicnom cinovniku, kao nekom ko radi u posti...
  (Ana, 31. jul 2008 17:39)

  # Link komentara

 8. Nemam dobro mišljenje o Karadžiću, ali je Lajček ponašanjem prema njegovoj porodici osramotio međunarodnu zajednicu. Mimo bilo kakvih etičkih normi, oduzeo im je pasoše i blokirao imovinu. Pri svemu tome, zasnovao je svoje odluke na pretpostavkama, a ne na dokazima o tome da oni pomažu Karadžićevo bekstvo.
  (Zoki, 31. jul 2008 17:52)

  # Link komentara