Poslednji dan za besplatne akcije

Beograd -- Danas ističe rok za prijavljivanje građana za besplatne akcije četiri velika javna preduzeća.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. "Steta" za te Albance koji su pisali akcije sto im Kostunica nije ostao na vlasti, jer bi im on odobrio pravo na akcije zato sto su "drzavljani Srbije" u suprutnom bi to bilo "sustinsko priznavanje nezavisnosti Kosova"! :-)
  (Dusan.K., 31. jul 2008 11:37)

  # Link komentara

 2. ... i tako se najmasovnija pljacka u istoriji ovoe zemlje polako privodi kraju...
  (Aleksandar, 31. jul 2008 13:15)

  # Link komentara

 3. Zeleo bih samo nekome (kome?)da skrenem paznju na cinjenicu da je ovde u Australiji (drzava, kontinent velicine Evrope)prijavljivanje bilo moguce samo u Sidneju. Ako se uzme u obzir da prema poslednjem popisu ovde, (u Australiji)zivi oko 100.000 Srba kao i to da ne zive bas svi oko konzulata, cela akcija malo zaudara na neravnopravnost. Ne ocekujem da ce sad neko iz Vlade da skoci i da se samospali na Terazijama kako bi odbranio prava iseljenika, al' neko objasnjenje za ovakav postupak ne bi bilo na odmet. Ne verujem ni da je u drugim drzavama gde ima iseljenika iz Srbije situacija bila mnogo bolja situacija.
  Mislim sve je to lepo, al' nemojte samo da nas se setite kada je potrebno "ulaganje u privredu", "ozivljavanje proizvodnje", "povratak na rodnu grudu" itd, da vas ne zamaram dalje. I mi smo Srbi. I Ljudi. I Australijanci. Al' nismo svi Panici. Ni Subotici. Ni Djelici.
  Eto.
  (Nenad Surla, 31. jul 2008 13:36)

  # Link komentara

 4. Pa zar svarno verujete da ce biti 1000eura? Vi iz Australije niste nista izgubili sto se niste prijavili(vise bi vas kostalo gorivo do konzulata, ambasade, ili nekog mesta koje bi se otvorilo za upis akcija). Ako bude 100-nak evra, svaka cast...
  (Marko, 31. jul 2008 14:30)

  # Link komentara