Lekari i studenti zaveštali organe

Novi Sad -- U okviru akcije "Šansa za novi život", oko stotinu lekara Kliničkog centra Vojvodine i studenata Medicinskog fakulteta u Novom Sadu zaveštalo je svoje organe.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. zaista sam odusevljena ovom akcijom svaka cast!mislim da treba vise reklamirati takve stvari, ja cu sutra da zovem da pitam gde treba da dodem da postanem donator. Akcija ja zaista za svaku pohvalu, jos bi bilo lepse da su se registrovali za davaoce kostane srzi, jer je registar bas mali
  (snezana, 30. jun 2008 19:17)

  # Link komentara

 2. Ako bi svi bili razumni i malo razmislili, onda bi bilo jasno da nam organi ne trebaju kad umremo i jedino je humano i normalno da neko ima koristi od toga i da se neciji zivot produzi ili poboljsa.
  (Aleksandar, 30. jun 2008 20:47)

  # Link komentara

 3. Kada bi se medicinski radnici, svih struktura, više angažovali u dobrovoljnom davalaštvu, bilo krvi, organa ili kostne srži i odziv običnih gradjana bi bio veći. Medjutim, pre toga bi trebali da urgiraju preko svog večitog Ministra, da se donesu zakoni koji će da urade tu oblast, kako bi se eventualne zloupotrebe svele na najmanju moguću meru!
  (bezimena, 30. jun 2008 20:52)

  # Link komentara