Koštunica: Propaganda protiv DSS-a

Beograd -- Na glavnom odboru DSS-a, Vojislav Kostunica konstatatovao je da stranka, čiji je on lider, nije uspela da obezbedi većinu za formiranje vlade.

Izvor: B92, FoNet
Pošaljite komentar
 1. Gospodine Bakarec, ovakvo uvlacenje prevazilazi granicu. Ni slucajno nije Kostunjavi kriv. Kriva je kafe kuvarica jer je ona vodila stranku i kreirala sramnu politiku i ona je izabrala savetnike koji su ga onako sjajno savetovali. Nemojte ga menjati ni slucajno jer dok je ON na celu vase stranke mi smo sigurni da vi necete biti na vlasti sto je sjajna vest za Srbiju.
  (Mika, 26. jun 2008 18:47)

  # Link komentara

 2. Od "nekih ljudi koji su izgubili izbore i prosli i ovaj put", se ja sasvim jasno secam recimo Bakareca, Kostunice itd...uostalom, ko je kriv sto se ne komunicira sa biracima? Nikako vodja....
  (Nimrod, 26. jun 2008 18:50)

  # Link komentara

 3. Pa dobro je da imamo jednu stranku koja ima svoja uverenja i koja nezadrzivo ide ispod cenzusa!
  Laku noc, Kostunice!!!
  (Marko, 26. jun 2008 18:55)

  # Link komentara

 4. Ovaj osmeh me je koštao pola života...
  (Srki, 26. jun 2008 19:11)

  # Link komentara

 5. *Vojislav Kostunica konstatatovao je da stranka, čiji je on lider, nije uspela da obezbedi većinu za formiranje vlade*
  jel* to ekspertski-pravno-analizirano, u skladu sa 5-6 principa? nemojte posle da bude da nam je to neko podmetnuo u vidu nevazeceg ahtisarijevog plana iz lazne drzave Kosovo (je Srbija, za patike).
  (nesha, 26. jun 2008 19:15)

  # Link komentara

 6. Voji svaka cast, odrekao se fotelje za rad Kosova.
  Boze kazni ove prodane duse!
  (Andjelko Miovcic, 26. jun 2008 19:47)

  # Link komentara

 7. Kaže Koštunica da se SPS promenio, što i jeste istina! Ali neka on nama objasni zašto oni idu sa radikalima i kako to da se on preko noći promenio!
  (bane, 26. jun 2008 20:29)

  # Link komentara

 8. Ovaj Kostunicin govor me mnogo podseca na Slobin kad je rekao da ide malo da se odmori i poigra sa unukom Markom... E, vredelo je cekati. Kad sam ovo videla, odmah mi je lakse pao ovaj cirkus sa SPS-om.
  (silver bullet, 26. jun 2008 22:15)

  # Link komentara

 9. Lazni demokrata, cije politicko ponasanje predstavlja mesavinu karakteristicnu za sovjetsko-orijentalne despote, ovom pretpostavljam analizom izbornih rezultata, polako ali sigurno gura DSS van parlamenta. Bakarec samo dodatno ucvrscuje taj kurs.
  Da kod Kostunice postoji i malo nekakvog postenja, sto se vrlo cesto predstavljalo kao njegov glavni politicki kvalitet, izasao bi pred GO i rekao da je stranka zbore izgubila, da on snosi najvecu odgovornost i da ako nista drugo u starom komunistickom maniru ponudi stranci svoju ostavku na razmatranje. Ali nista od toga se nije desilo, osim konstatacije da nisu uspeli da namaknu vecinu. Sve ostalo je valjda za respekt. Tu su i mantre o Kosovu, kao i verbalno ponizavanje onih koji su po njegovim recima pokazali pravo lice. Lako je izgleda zaboravio vreme od pre samo godinu dana kada je namagarcio Tomu Nikolica, ili kada je tokom ovh izbora sakrivao odavno skovanu nameru da se ide u postizborni zagrljaj sa onima koje je vec varao. Ali tako valjda razmislja covek koji jedini sme da nas pogleda u oci.
  Tragikomicni Bakarec, trazi smenu svih izuzev glavnog krivca. Besmislenost ove partije jos bolje potkrepljuje njegova izjava " jao si ga nama, ako on ode. " Doduse, Bakarec tu nije pogresio, ali je samo dodatno ukazao ka kakvom politickom ambisu ide ova stranka. Njima se izgleda i dalje cini da je ponor jos daleko, pa nisu poceli da pakuju stvari.
  Tesko mi je da poverujem da DSS ceka svetla politicka buducnost. Srbija je izgubila osam godina sa Kostunicom, tako da je neralano ocekivati da se gradjani opet odluce na takav hazard. I nije se on odrekao fotelje, upravo je sve pokusao da bi je zadrzao. Pocev od raspisivanja izbora, pa nadalje. Ali izgleda da se malo preracunao.
  (Bata Djora Sr., 27. jun 2008 04:05)

  # Link komentara